Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Nasıl işmiş o alerji kendini revize mi ediyor muş? Canı sıkıldıkça bundan sıkıldım biraz da şuna alerji yapayım mı diyormuş vücut? Valla yeni duydum

sağlıklı yaşıyoruz da okan beyler de aynısını diyorlar boşa yaptırmayın 6 ay sonra o geçer başka bir şeye alerji yapar diye

sağlıklı yaşıyoruz da okan beyler de aynısını diyorlar boşa yaptırmayın 6 ay sonra o geçer başka bir şeye alerji yapar diye

google ye test le ilgili bişey yazmıştım karşıma şehir fırsatları çıktı baktım bir yerde 800 tl lik test 115 lira indirimli tam alacaktım sayfa bozuldu

herkes ne güzel yapmış bildirimini, kilo verenleri tebrik ediyorum.

çook arkada kalmış :) bu da benim'di..

uyaninca normal su

11.00 kkk+yarim elma tarcinli+yesil cay

18.00 mercimekli tarhana corbasi 1 kepce+ mantar sote 1 corba kasesi+1 kase yogurt pul biberli

19.00 yesil cay

spor daha yapmadim ama dusunuyorum :)

limonlu karbuk tarcinli su

Haklisin canim uzulmuyorum ,dedigin gibi benim depolardan kullaniyor bebek su an..ama fenayim çokkkk
iki gündür çok artti bulanti ve istifra oncesinde de iştahsızlık vardi..o yüzden gitti kilolar..
Bu arada balık konusunda ne yaptin tablet mi kullaniyordun yoksa balik mi yiyorsun.dr'um en az haftada 1 somon yiyemezsen solg.ar baslayalim dedi..
Alabalik seviyorum ama faydadiz olduğunu biliyorum. Hamsinin de mevsimi geciyor bilemedim napsam.deniz baliklarinda da şu civa olayi varmış....

Ablacim 2 haftada 2 kilo gitti sen o kadar uğraş canın ciksin kilo vereme hamile kal hooop 2 kilo..kilo veremeyen arkadaslar hamile kalın dermişim. .kilo veriyorsunuz ama yan etki olarakta hayattan soguyorsunuz bulantiyla

Abla 2 numarada da böyle olmustum.arkadan bakan hamile oldugumu anlamazdı bulantı ve istifradan az almistim ama son aylarda da dikkat etmiştim şeker korkuma..benim sorunum emzirirken başlıyor oburiks oluyorum kedi gibi:)

Akşam görüşürüz.

Aksam olmadan geldim..:)
akşamda doğum günü var arkadasimin disarida kutlayacagiz hala valizde eksikler var ne ara tamamlayacaksam ..

Sağol canim ikimize de kolay gelsin; )

Ailenle ,tüm sevdiklerinle, Paşalarınla saglikli mutlu uzuuuuun yillarin olsun:)

Boyanin zararlarini bilmiyordum abla.öyle çok fazla kullanmadigim için arastirmamistim. O zaman normal zamanda da amonyaksizlari tercih etmemizde fayda var..
Sende en iyisini yapmışsın bende ne emzirirken ne gebelikte kullanmadim.kimisi doguma az zaman kala boyatiyo tuhaf

MYDENIZZ CIM Allah yardimcin olsun cok zor o bulantilar ben kendi gardrobumu bile acamiodum aylarca parfum filan kullanamadim mutfaga burnuma tulbent takip giriodum...aynen dedigin gibi insan hayattan soguyor bulantilarla ama bebek buyudukce gececek guzel gunler gelecek azkaldi.. 2de cocuk var senden ilgi bekleyen .. umarim herseyi kolaylikla atlatirsin

kilo veren tum arkadaslari tebrik ederkene :) veremeyenlerin+ alanlarin kafasina tavayla vuruyorum .. az verenlerde spora agirlik versin kendim dahil haftaya daha ii sonuc alalim ins topikce

hamilelerimizede saglikli ve az kilolu haftalar diliorum.. kendileri almasin bebekleri topus topus dogsun ins

Ben ilk 13 hafta köfte balık et yiyemedim. Ilk haftalar önemli değil dedi doktor. Gebe kalmadan önce sol.ar almıştım hepsi kaldı içmedim. Bana doktor direk somon ye demedi. hafta da 1-2 gün balık yiyebiliyorsan ceviz de yiyorsan arada o omega 3 yeter dedi ama ek olarak da im.m omega diye bir hapa başladım 12. haftada folik asiti bırakınca. İçinde omega 3 ve multivitamin var. 16. haftadan sonra da demir + im.m omega kullanıyorum. Sol.ar lar duruyor öylece. Şimdi de haftada 1 balık yiyorum günde 1-2 ceviz ve haplarım var.

sabah......09.00.........1 bardak kefir
............10.00................KKK ve 1 mandalina

akşam.....16.00..6 tane kıymalı lahana ve pazı dolması, salata, yoğurt

...........19.30.......................1 bardak kefir içeceğim

spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...45 dkk yürüyüş ....işim vardı az yürüdüm bişey anlamadım
....................akşam eve kadar 20 dkk yürüyüş

kg veremiyorum o kadar yürüyüşe rağmen sıkılaşma da yok artık rüyalarıma girmeye başladı, gece hiç bir yerimde incelme olmadığını sadece göbeğimden 3 cm inceldiğini gördüm

yarın ölçeyim bakayım incelmiş mi

Sabah
Tibet
Yoğurtlu karışım

Kahvaltı
2 incir
Fındık, badem
3 yumurta
Zeytin, peynir
Yeşil çay

Akşam
Kuru fasülye
Salata

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kuruyemişi azaltsan mı acaba?

Canim Gulcugum,simdi firsat bulabildim,demek ki sen de benim gibi dusunuyorsun,kismetse belki enson altmissekiz kg.da kalmayi dusunebilirim.Fazla zayifta maazaallaah marazi gibi durmasin.
Canim mydenizzzcigim,ufff o bulantilar,insanin gozu hicbirsey gormek istemez,cok haklisin,rabbim kolayliklar versin,ayrica hayirli yolculuklar dilerim,rabbime emanet olun.
Sevgili ekincigim,iiyilik,guzellik haberlerinize cok sevindim canim benim,maasaallah.

evrimkuzey bunu neden daha önce söylemedın kı ...korku filmi gibi Ya Rabbım !!!:18::18:

Ne bilimm arkadaşım

kıyamam sana.. o kadar dıyorsun haa

karbonatlı su + ılık su

Sabah: 11:00 KKK + turplu salata

ara: 16:00 bır bardak kefır

aksam 19:00 5 adet kuru bıber dolması (bıberlerım mınıktı) + bır kucuk kase sulu köfte + semızotu salatası

menengıc kahvesı

*ıkı haftadan sonra ılk kez bulgur yedım dolma vasıtası ıle :)
** bugun yemek yerken doyamayacagımıı hıssettım.. evde cok koşturdum belkı de ondandır.

Son düzenleme:
Kuruyemişi azaltsan mı acaba?

kayısı yı kestim 15 gündür yemiyorum kefir etkisini göstermeye başladı 15 gündür hiç kabız olmadım onun için kayısıya gerek duymadım,,,kuruyemiş kesince de sırf protein ağırlıklı beslenme olur

gençlere 36 beden yakışıyor da bizlere yakışmaz, birazda et olmalı ki oturaklı Osmanlı hatunu gibi görünelim

teşekkür ederimm benim bitti açıklandı bizim okul biraz erken yapıyor vizeleri diğerlerine göre benimde öyle dersler çok ağırlaştı başarlar kızınıza da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…