Nasıl işmiş o alerji kendini revize mi ediyor muş? Canı sıkıldıkça bundan sıkıldım biraz da şuna alerji yapayım mı diyormuş vücut? Valla yeni duydum
senin hamileliğini düşünemiyorum kedi
bende birara araştırmıştım aynen sana katılıyorum ablacım
sağlıklı yaşıyoruz da okan beyler de aynısını diyorlar boşa yaptırmayın 6 ay sonra o geçer başka bir şeye alerji yapar diye
bu gece kuzenimde kalacağım, tartılamayacağım için bu sabah tartıldım, bildirimi bugünden yapayım dedim; işi şansa bırakmak istemedim.
rumuz: nnazeebaşlangıç tarihi: 29.03.2014 (tam anlamıyla cumartesi başladım Karatay'a)başlangıç kilosu: 64,9bu hafta: 63,5fark: -1,4beden: 42spor: bazen squat, hastaydım başka bişey yapamadım, hareketsiz bir hafta geçirdim.boy: 1.56yaş: 22hedef: İlk hedef 60.yüzde: 2.157...
Benim bulantılar çoktu ama hiç istifra etmedim. O yüzden kilo kaybım olmadı. Ama dotor hep 12-16 haftaya kadar ne yersen ye bebek büyüyecek ve gelişecek dedi. Çünkü bu dönemde bebek sadece glikozla besleniyormuş. 16 haftadan sonraki beslenme önemliymiş. O yüzden hiiiç üzülme.
Ya maşallah sana ve bebeğine, hamile kaldığın kiloyla evine döneceksin valla Tekrar sevdiklerinle mutlu yıllar diliyorum
Gül abla tekrar söylüyorum senin kesin sürekli tükettiğin bir şeylere intoleransın var. Böyle bir diyet, sadece günde 2 öğün ve bol spor. Bir terslik var. Bir gıda intolerans testi yaptırsan diyeceğim ama bira pahalılar.
Hoşbulduk. Ekmek yemiyorum artık fazla. 1 dilim belki.Aburcubur yok, akşamları meyve yiyorum bazen, fazla olmamak şartıyla, o kadar
aylarca veremedin hamile kalınca iştahsızlıktan gitmeye başladı,,,2 haftada 1,5 kg dan fazla gitti bu gidişle fazla almadan bitecek hamilelik geçen bir arkadaş yazmıştıı hamileyken 5 kg verdim 6 kg aldım 1 kg fazlayla doğum yaptım diye snde öyle olacaksın bu gidişle
hamile ama kg almıyor nasıl bişey anlamadım,,,,hammileliğin son ayları en az 1 kg alınır bu yarım alsa onada razıyız ama yok işte ....sen hamile falan olsan yandım 30 kg alırsın o yemeyle
....
bildirim yapmayıp kaçsaydın o zaman dayak yiyecektinbildirim yapınca dayaktan kurtuldun canım... artı çıkman regl den olduğu için sopa yok
Akşam görüşürüz.
Sağol canim ikimize de kolay gelsin; )Üzülme ablacım; haftaya olacak haftaya :)
Sağol canım
çok tebrikler..
Amin canım..tebrik ediyorum ayrıca
Mydenizcim kolay gelsin,ben de eskisi gibi aktif olamıyorum..
Babyhom ; tebrik ediyorum..
Yenacım; hayırlı cumalar..
Hayırlı cumalar canım ...
düğününüz hayırlı olsun canım
bence de boyatmasan iyi, benim saçlarım uzun ve sarıydı hamile kalınca boyatmadım bebeğe zararı olacağına öyle gezerim daha iyi diye,,doğuma kadar yarısı siyah yarısı sarıydı,,,boyalar rahim ağzı kanserine neden oluyormuş geçen sene hastaneye gittiğimde sıra beklerken hemşireler kendi aralarında konuşuyorlardı bu ne ya çoğu kişide rahim ağzı kanseri var saçlarınızı boyatmayın diyoruz anlamıyorlar diye....
yerim ben onu ya çok tatlı yanaklar tam sıkıştırmalıkben yuvarlak yüzlü kg u bebeklere bayılıyorum çok tatlı oluyorlar belkide benimkilerde bebekken öyle oldukları içindir
Haklisin canim uzulmuyorum ,dedigin gibi benim depolardan kullaniyor bebek su an..ama fenayim çokkkk
iki gündür çok artti bulanti ve istifra oncesinde de iştahsızlık vardi..o yüzden gitti kilolar..
Bu arada balık konusunda ne yaptin tablet mi kullaniyordun yoksa balik mi yiyorsun.dr'um en az haftada 1 somon yiyemezsen solg.ar baslayalim dedi..
Alabalik seviyorum ama faydadiz olduğunu biliyorum. Hamsinin de mevsimi geciyor bilemedim napsam.deniz baliklarinda da şu civa olayi varmış....
Bu vücudu anlamak mümkün değil :44:sağlıklı yaşıyoruz da okan beyler de aynısını diyorlar boşa yaptırmayın 6 ay sonra o geçer başka bir şeye alerji yapar diye
kg veremiyorum o kadar yürüyüşe rağmen sıkılaşma da yok artık rüyalarıma girmeye başladı, gece hiç bir yerimde incelme olmadığını sadece göbeğimden 3 cm inceldiğini gördüm
yarın ölçeyim bakayım incelmiş mi
evrimkuzey bunu neden daha önce söylemedın kı...korku filmi gibi Ya Rabbım !!!:18::18:
kg veremiyorum o kadar yürüyüşe rağmen sıkılaşma da yok artık rüyalarıma girmeye başladı, gece hiç bir yerimde incelme olmadığını sadece göbeğimden 3 cm inceldiğini gördüm
yarın ölçeyim bakayım incelmiş mi
kayısı yı kestim 15 gündür yemiyorum kefir etkisini göstermeye başladı 15 gündür hiç kabız olmadım onun için kayısıya gerek duymadım,,,kuruyemiş kesince de sırf protein ağırlıklı beslenme olurKuruyemişi azaltsan mı acaba?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canim Gulcugum,simdi firsat bulabildim,demek ki sen de benim gibi dusunuyorsun,kismetse belki enson altmissekiz kg.da kalmayi dusunebilirim.Fazla zayifta maazaallaah marazi gibi durmasin.
Canim mydenizzzcigim,ufff o bulantilar,insanin gozu hicbirsey gormek istemez,cok haklisin,rabbim kolayliklar versin,ayrica hayirli yolculuklar dilerim,rabbime emanet olun.
Sevgili ekincigim,iiyilik,guzellik haberlerinize cok sevindim canim benim,maasaallah.
allah yardımcınız olsun kızımında vizeleri başladı oda sıkıntıda derslerde ağırlaşmış,,,,
teşekkür ederim canım,,,topikteysem görünce hemen yazıyorum
ana kuralları biliyorsunuz,,aklınıza takılanları da sorarsınız karatayı hatasız yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?