tşk ederim ablacımpofu cuksüpersin canım :81:
pufpuf hanım.. masallahh.. yesinler senın havanıcok güzel bır fark..
Üzülme ablacım; haftaya olacak haftaya :)
Sağol canım
çok tebrikler..
Amin canım..tebrik ediyorum ayrıca
Mydenizcim kolay gelsin,ben de eskisi gibi aktif olamıyorum..
Babyhom ; tebrik ediyorum..
Yenacım; hayırlı cumalar..
Hayırlı cumalar canım ...
15li Tibet+plates yaptim birazda gobek hareketi... cocuklar hala tepemde cok yoruldum bugun
rumuz: melikea123
başlangıç tarihi: 04.04.2014
başlangıç kilosu: 97
beden: 46
spor:-
boy:1.63
hedef:60
ben şuan kısaca bikgi vereyimde kendi k-hakkımda ama hala hangi spor programını uygulasam bilmiyorumm
teşekkürler canım sana da,,,nerede hangi bölümde okuyorsunteşekkür ederimm benim bitti açıklandı bizim okul biraz erken yapıyor vizeleri diğerlerine göre benimde öyle dersler çok ağırlaştı başarlar kızınıza da:)
rumuz: melikea123
başlangıç tarihi: 04.04.2014
başlangıç kilosu: 97
beden: 46
spor:-
boy:1.63
hedef:60
ben şuan kısaca bikgi vereyimde kendi k-hakkımda ama hala hangi spor programını uygulasam bilmiyorumm
Bilgisayarın neti şu an çok yavaş, sayfları tekrar gözden geçirip listeyi yayınlayacağım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
teşekkürler canım sana da,,,nerede hangi bölümde okuyorsun
bazı arkadaşlar sıkılaşmak için jillian yapıyor ama onların kg su 60-70 lerde bence önce fırsat buldukça yürüyüş yap kg verdikten sonra diğerlerine başla
15li Tibet+plates yaptim birazda gobek hareketi... cocuklar hala tepemde cok yoruldum bugun
bulgur dan dır canım....bende 4 te yemek yedim 8 e doğru da kefir içecektim kız geç gelince merak ettim ona takılınca içmeyi unuttum senin yazdıklarını okurken aklıma geldi iyiki karnımda aç değilkarnımı hıc tıka basa doyurmazdım.. bugun doyurdum dıye mutsuzum ben yaaa.. yarın aksam daha mı hafıf yesem de dengelesem.. ne yapsam.. ne etsem.. bi el atın.. deyıverın hele.. bulgur sıskınlık yapıyor ondan mı ki bu huzursuzluğum..
valla ben de cok yorgunum.. resmen pilim bitti.
karnımı hıc tıka basa doyurmazdım.. bugun doyurdum dıye mutsuzum ben yaaa.. yarın aksam daha mı hafıf yesem de dengelesem.. ne yapsam.. ne etsem.. bi el atın.. deyıverın hele.. bulgur sıskınlık yapıyor ondan mı ki bu huzursuzluğum..
ben de facebook a gıcık oldum çok ağırlaştıBilgisayarın neti şu an çok yavaş, sayfları tekrar gözden geçirip listeyi yayınlayacağım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yeditepe üniversitesi bilgisayar öğretmenliği hazırlıktayım şu anda
öneriniz için teşekkürler :)
banada cok yemissin gibi geldi ama ses etmedim.. olsun olur arada... yani ben bu beslenmede sunu anladimki sabahi tika basa doyacaksin aksami sadece doyacaksin hafif olacaksin aksi halde kilo verilmiyor. yani ben kendi adima cozumu boyle buldum
ayyyhh aynı dert bende de mevcut zar zor açıyorum mesajları zorla yolluyorum anlamadım gitti:26:
ben de facebook a gıcık oldum çok ağırlaştı
allah zihin açıklığı versin
Napıyorsunuz bakim ?:) ben yolladım herkesleri yeni oturdum of çok yoruldum
nasıl geçti
teyzeler memnun kaldılar mı, yaptıklarını beğendiler mi
Valla süperdi sağolsun kayınvalidem de 2 çeşit daha yapıp getirdi o da kaldı bizle 😀iyi de oldu sohbet etti onlarla ben ikram yaparken ama çok yoruldum abla bir şey de yiyemedim yoğunluktan onlar çıkınca salata vardı dünden ıspanak bir de yedim biraZ sabah ne yedim hatırlamıyorum😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?