Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

rumuz: melikea123
başlangıç tarihi: 04.04.2014
başlangıç kilosu: 97
beden: 46
spor:-
boy:1.63
hedef:60

ben şuan kısaca bikgi vereyimde kendi k-hakkımda ama hala hangi spor programını uygulasam bilmiyorumm

pofu cuk süpersin canım :81:
tşk ederim ablacım

pufpuf hanım.. masallahh.. yesinler senın havanı cok güzel bır fark..

tevecühünüz efenim

tşk ederim cnm :)

karnımı hıc tıka basa doyurmazdım.. bugun doyurdum dıye mutsuzum ben yaaa.. yarın aksam daha mı hafıf yesem de dengelesem.. ne yapsam.. ne etsem.. bi el atın.. deyıverın hele.. bulgur sıskınlık yapıyor ondan mı ki bu huzursuzluğum..

herkese merhaba
dün öyle yorgundum ki 9 muydu 9.30 muydu neydi uyudum sabah bile zar zor uyandım
menümü de dolayısıyla yazamadım

bugünkü menümü yazayım :)

sabah 1 bardak su

kahvaltı: kkk

öğlen:
mercimek çorbası
1 parça et
ayran

akşam:
küçük bi lahmacun
ıspanak

su: içmeye devam
spor: bugün baya yürüdüm yine yorgunum

sanırım beni bahar çarptı ve reglim yanaştığı için biraz garip durumdayım

hoş geldin cnm aramıza
çok doğru bi karar vermişsin :)

Bilgisayarın neti şu an çok yavaş, sayfları tekrar gözden geçirip listeyi yayınlayacağım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederimm benim bitti açıklandı bizim okul biraz erken yapıyor vizeleri diğerlerine göre benimde öyle dersler çok ağırlaştı başarlar kızınıza da:)
teşekkürler canım sana da,,,nerede hangi bölümde okuyorsun

bazı arkadaşlar sıkılaşmak için jillian yapıyor ama onların kg su 60-70 lerde bence önce fırsat buldukça yürüyüş yap kg verdikten sonra diğerlerine başla

Bilgisayarın neti şu an çok yavaş, sayfları tekrar gözden geçirip listeyi yayınlayacağım. :)

ayyyhh aynı dert bende de mevcut zar zor açıyorum mesajları zorla yolluyorum anlamadım gitti:26:

yeditepe üniversitesi bilgisayar öğretmenliği hazırlıktayım şu anda

öneriniz için teşekkürler :)

15li Tibet+plates yaptim birazda gobek hareketi... cocuklar hala tepemde cok yoruldum bugun

bulgur dan dır canım....bende 4 te yemek yedim 8 e doğru da kefir içecektim kız geç gelince merak ettim ona takılınca içmeyi unuttum senin yazdıklarını okurken aklıma geldi iyiki karnımda aç değil gece acıkacak tabiiki ....her gece toktuda noldu sanki bu gecede ac kalsın belki gram farkeder ceza olsun leptine
valla ben de cok yorgunum.. resmen pilim bitti.

neler yaptın ki

banada cok yemissin gibi geldi ama ses etmedim.. olsun olur arada... yani ben bu beslenmede sunu anladimki sabahi tika basa doyacaksin aksami sadece doyacaksin hafif olacaksin aksi halde kilo verilmiyor. yani ben kendi adima cozumu boyle buldum

ben de facebook a gıcık oldum çok ağırlaştı
yeditepe üniversitesi bilgisayar öğretmenliği hazırlıktayım şu anda

öneriniz için teşekkürler :)

allah zihin açıklığı versin

banada cok yemissin gibi geldi ama ses etmedim.. olsun olur arada... yani ben bu beslenmede sunu anladimki sabahi tika basa doyacaksin aksami sadece doyacaksin hafif olacaksin aksi halde kilo verilmiyor. yani ben kendi adima cozumu boyle buldum

doğrusu da o zaten ,,,,sabahı krallar gibi öğleni lord lar gibi akşamı da fakirler gibi yemek lazımmış,,,,

bende 3 gündür işyerne yemek götürüp 4 gibi yeyip 8 dede kefirle geçiştirmeye çalışıyorum bakalım bu şekilde farkedecekmi....akşam eve gelip yapıp yemem 6.30--7 oluyor

nasıl geçti

teyzeler memnun kaldılar mı, yaptıklarını beğendiler mi

Valla süperdi sağolsun kayınvalidem de 2 çeşit daha yapıp getirdi o da kaldı bizle 😀iyi de oldu sohbet etti onlarla ben ikram yaparken ama çok yoruldum abla bir şey de yiyemedim yoğunluktan onlar çıkınca salata vardı dünden ıspanak bir de yedim biraZ sabah ne yedim hatırlamıyorum😀

misafir telaşı insanın canına okuyor....neyse ki korktuğun gibi olmamış, kayınvaliden de sağolsun hem yaptıkları ile hem misafirlerle ilgilenerek sana baya yardımcı olmuş,,yarın dinlenirsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…