Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Nasil bir rahatsizligin var

Levotiron kullanıyorum 75 mg

Bende 150 mg eut..hyrox kullaniyorum gece kalkip iciyordum ama leptin hormoninu bozacagini soyledi gul abla bende sabah kahvaltidan 45 dk once iciyorum artik .sen ne zamanlari iciyorsun ben uc yildir ilac kullaniyorum. Bide ilactan yarim saat sonra karbonatli su iciyorum, babymom a uydum iyi geliyor bagirsaklarima .. İste boyle.

Butun uygulamalarimiz ayni imis o halde zaten troid ilaclari sabah ac icilir baska türlü etkisi az olur karbonatlı suda içiyorum

Butun uygulamalarimiz ayni imis o halde zaten troid ilaclari sabah ac icilir baska türlü etkisi az olur karbonatlı suda içiyorum

Ben her ay kontrol ediyorum hormanlarimi doktor bazen artiriyor bazen dusuruyor mg i . Simdi uyumak zorundayim bebisler yedide kalkarlar. İyi geceler herkesee.. Ruyanizda zayifladiginizi gormeniz dilegiyle. İyi bir güdü olur bize.... )

Spor shred 3/4

185 squat

Ben duşa gider iyi geceler rüyanızda beni görün anacım😀

Ben her ay kontrol ediyorum hormanlarimi doktor bazen artiriyor bazen dusuruyor mg i . Simdi uyumak zorundayim bebisler yedide kalkarlar. İyi geceler herkesee.. Ruyanizda zayifladiginizi gormeniz dilegiyle. İyi bir güdü olur bize.... )

TEbrik ederim canim bu hafta kupayi sen aldin......devami gelir insallah

iyi geceler canim

Spor shred 3/4

185 squat

Ben duşa gider iyi geceler rüyanızda beni görün anacım😀
Iyi geceler canim bu gece ruyam da senimi gorurum kg verdigimimi bilemem ,,,,benim k vermem ruyanda gorursun e döndü:)

cnm ellerine sağlık
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim

bende bir gün 50mg bir gün 75mg eut..hyrox kullanıyorum
şu karbonatı alalı 2 hafta olacak hala aklıma gelipde içmeye başlamadım. yrn hatırlatma kurayım bari telefonada başlayayım

wwuuhuuu süper olmuş cnm eline sağlıkkkkk
kilo verenleri tbrk ederim :)

aynen bende bende canim... olacak emin ol buna..sadece kuralina uyalim yeter oluyor bak ..2.5 ayda 5kg vermisim hicbirsey anlamadim daralmadim sikilmadim bikmadim..aynen devam

karatay diyeti kitabını ikinci kez okumaya başladım,herşey tam otursun :)

iyi yapıyorsun canım...sindire sindire okumak lazımmış roman okur gibi okuyunca akılda ayrıntılar kalmazmış,,

aynen ablacım
mesela ben geçen hafta 72.9 çıkmıştım ya o hafta normal su içemiyordum dedim limonlu içeyim ama hop kilom yükseldi,limonlu suyu bi bıraktım hoppp kilom düştü tekrar
bi de yavaş yavaş öğünlerde yaptığım hatalarımı anlıyorum ,inşallah bitecek hepsi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…