herkesee günayyddıınnnn
aynen ablacım
mesela ben geçen hafta 72.9 çıkmıştım ya o hafta normal su içemiyordum dedim limonlu içeyim ama hop kilom yükseldi,limonlu suyu bi bıraktım hoppp kilom düştü tekrar
bi de yavaş yavaş öğünlerde yaptığım hatalarımı anlıyorum ,inşallah bitecek hepsi :)
limonu sıkarak içmeyeceksin dilimleyerek,,sen miydin başkasımı her bardağa yarım limon sıkıyorum midem ağrımaya başladı demişti, bende sıkmayacaksın dilimleyeceksin her bardağa o kadar olmaz demiştim,,,,limonun içindede şeker var sıkınca açığa çıkıyor diğer meyveleri de sıkmamız yasak onun gibi
yok ablacım ben değildim
baaakkk hemen bende kilo yaptıı vay anammm vaayyy
bunu öğrendiğim iyi oldu bi daha asla yapmam zaten o olaydan sonra yapmadım hiç :)
limonu dilimleyip içine atacaksın suyunaaaa bende içine sıkıyordum eee nasıl yapıcaz bundan sonra ozaman karbonhidratlı su içelim faydası oluyosabir su bardağına ne kadar koyulucak karbonat
limonu dilimleyip içine atacaksın suyun
bence en iyisi saf su
gece yatarken alarmı 10 a kurdum kızın müzik dinletisi varmış, o zamana kadar uyumak bile yeter dedim aklım sıra sevindim bu hafta sonu bari uyuyayım diye 7,30 dan sonra uyandım 8 e kadar uyumaya çalıştım kalktım karbonatlı su içtim tekrar yattım dön dön saat 9 oldubana yine uyku yok kalktım topiği açtım bakayım neler yazmış çıtırlar dedim,,,,,,
aynen, ama ben elma sirkesi koyup ılık suya içiyom yatmadan arada bir tatlı kaşığı kadar elma sirkesi yani
elma sirkesi benim midemi ağrıtıyor
Çok mu atıyorsun?
ablam ben hiç uyumuyorumher gün 6 da fiks ayaktayım
Aslında gerçek elma sirkesi bulsak ,suya ondan koyarız ...sirke çok çok faydalı ...ama market raflarındaki sirkeler sıcağında etkisiyle 1günde şişelere doldurulan ,içindekatkı maddesi olan sirkemsi şeyleren iyisi yine limon dilimlemek galiba ...
Geçenlerde nette gezinirken bi tarif buldum ...gerçek elma sirkesine sarımsak turşusu kuruyormuşsun,(Tuzsuz )belli müddet sonra turşu olunca tam şifa kaynağı oluyormuşsabah ve akşam çok değil 1çay kaşığı aç ken içip hemen arkasından 1bardak su içicekmişiz ...bunları yazan bayan çok kiloluymuş ,bu tarihten sonra bütün kilolarını vermiş ...çünkü doğal sirke tokluk hissi veriyormuş hatta bayan uyarmış ,sakın birşey yememezlik yapmayın diye (o zorla yemek yiyormuş )
Velhasılıkelam zaten yediklerimiz doğal olsa ekmek te dahil (eski ekmekler ,buğday genetiği değiştirilmemiştiya )ne acıkırız nede hasta oluruz
Aslında gerçek elma sirkesi bulsak ,suya ondan koyarız ...sirke çok çok faydalı ...ama market raflarındaki sirkeler sıcağında etkisiyle 1günde şişelere doldurulan ,içindekatkı maddesi olan sirkemsi şeyleren iyisi yine limon dilimlemek galiba ...
Geçenlerde nette gezinirken bi tarif buldum ...gerçek elma sirkesine sarımsak turşusu kuruyormuşsun,(Tuzsuz )belli müddet sonra turşu olunca tam şifa kaynağı oluyormuşsabah ve akşam çok değil 1çay kaşığı aç ken içip hemen arkasından 1bardak su içicekmişiz ...bunları yazan bayan çok kiloluymuş ,bu tarihten sonra bütün kilolarını vermiş ...çünkü doğal sirke tokluk hissi veriyormuş hatta bayan uyarmış ,sakın birşey yememezlik yapmayın diye (o zorla yemek yiyormuş )
Velhasılıkelam zaten yediklerimiz doğal olsa ekmek te dahil (eski ekmekler ,buğday genetiği değiştirilmemiştiya )ne acıkırız nede hasta oluruz
aynen bende bende canim... olacak emin ol buna..sadece kuralina uyalim yeter oluyor bak ..2.5 ayda 5kg vermisim hicbirsey anlamadim daralmadim sikilmadim bikmadim..aynen devam
aynen ablacım
mesela ben geçen hafta 72.9 çıkmıştım ya o hafta normal su içemiyordum dedim limonlu içeyim ama hop kilom yükseldi,limonlu suyu bi bıraktım hoppp kilom düştü tekrar
bi de yavaş yavaş öğünlerde yaptığım hatalarımı anlıyorum ,inşallah bitecek hepsi :)
Ben kemal...kük... organik olan sirkesini alıyorum. Fiyatı 15 tl. Yapamayanlar alabilir ama pahalı oluyor, kendimiz yapsak daha hesaplı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?