Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tövbe.. bulgur mu bir daha tövbeeee... ben sabah tartıdaki rakamı gordum yaaa.. yok arkadaş.. ıkı ay daha bulgur yemeyıverırımm.. bu ne yaaa.. boşuna ıcıme kurt dusmemıs aksam.. kı yedıgım bulgur anca yarım porsiyondur emınım yanı.. ne şişirmiş yahu.. teee allaaammmmm

Günaydın kızlarrr

Dün gece hiç uyuyamadım spor yaptım yattım ondan mı bilemedim aptal gibiyim şu an:)
Sabah 10:15 1,5 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet +7 zeytin +2 ceviz+1kayısı+1 sarı ekşi erik+1 elma

Bu arada dün gece bir şeyi farkettim,alnımda çizgilerim vardı mesleki ,sinirlenince oluştuğunu düşündüğüm,hatta botox U falan araştıracak kadar kafama taktığım onlarda acayip azalma var.:)nasıl oldu böyle anlamadım:)aynı ürünleri kullanıyorum çünkü bu beslenme şekli mucizeler yaratmış olabilir mi:)

Gül abla ıle Pervın ın yaptığını yapıp daha da erkene cekecegım yemek yemeyı.. bır haftada o sekıl denemek ıstıyorum.. bakalım ne olacak..

Annem dün teyzemle, süt aldığımız akrabamızın bahçesinden ısırgan toplamış.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Somon balığı alıp böyle buzluğa attım. Balık alırken bunu da balıkçı da çektim. :)

Ben kemal...kük... organik olan sirkesini alıyorum. Fiyatı 15 tl. Yapamayanlar alabilir ama pahalı oluyor, kendimiz yapsak daha hesaplı.

Cnm zaten kendin yapmak lazım ..birdehiç zor değil ...ben şuan bir ilçedeyim ,buranın yaz elmalarından alıp yapııcam inş bu yaz

Kedi ölme emi ,beni güldürdün burda ,o balıkmı seni yicek senmi onu yicen balık hayli iştahı duruyor ,ağzını açmış
Balığı çok seviyorum ama buraya hiç gelmiyor balık gelsede buzlu geliyor :26:ben büyük şehrin gözünü sevım ,yani en âzandan balıkları taze alabiliyordum ist da ..

ben hergun iciyorumlionlu su ; limonlu yesil cay cok guzel odem attiriyor. klomu arttirmadi hergun tartiliorum

evet aynen boyle dilimleyerek koyuyorum surahimin ve caydanligimin icine..

sen regl öncesine yor ben yediklerine,,,yedim ama bişey olmadı demeniz sadece kg açısından oluyor 2 gün az yeseniz spor yapsanız verırsınız aldığınızı ama insülin direncini kıramazsınız yeniden başa dönersiniz, ben 4 ayda kırdım hiç kaçamak yapmadığım halde,,,karatay yaparsınız şeker yemezsiniz ama hala insüliniz düşmez şeker hasatası olma riskiniz devam eder....
ablam ben hiç uyumuyorum her gün 6 da fiks ayaktayım
hafta sonları da mı
aynen yatarken 300 gr su içiyrum gecede 2 kere kalkıyorum sonar uykum kaçıyor
günaydın mı tünaydın mı demem gerek bilemeedim şimdi dün gece 3 e kadar falan bitirmem gereken işler vardı onları yaptım yeni kalktım sayılır oda zorla kahvaltıya kaldırdılar:)
tünaydın canım, iyi yapmışlar KKK saati geçiyor
Ben kemal...kük... organik olan sirkesini alıyorum. Fiyatı 15 tl. Yapamayanlar alabilir ama pahalı oluyor, kendimiz yapsak daha hesaplı.
15 tl ye yarım kg su şekerim bende gecen sene almıştım sirke yapmadan önce aynısını kg su 30 a geliyor,,,,
benim eylül de yaptıklarımı 3 ay önce süzmüştüm üzümü denemedim daha elma az kaldı dağıttığım için yenisini yaptım bu sefer balsız 7 ay bekleteceğim,ben 8 kg elmadan yaptım 3 hafta önce posası gidince 5 kg kesin çıkar,,,30*5=150 tl elma 3 tl olsa (bana amasya dan arkadaş getirdi)...8*3=24 ..150-24=126 lira kardayız evde yapmayla
Gunaydin citir hatunlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tnaydın canım

dene canım evde yaptığının yerini hiç bişey tutmaz ....ben çalıştığım halde sirke, salça, sucuk, peynir, tereyağ, daha aklıma gelmeyenler var duyduğum her şeyi gece yarılarına kadar yapıyorum

Somon balığı alıp böyle buzluğa attım. Balık alırken bunu da balıkçı da çektim. :)

dün face de alttakini paylaşmıştın bu nu niye paylaştıki demiştim ilahi kedi cik ya

Son düzenleme:
Gül abla ıle Pervın ın yaptığını yapıp daha da erkene cekecegım yemek yemeyı.. bır haftada o sekıl denemek ıstıyorum.. bakalım ne olacak..

bugün ben düne göre -400 gördüm ondan mı yoksa her cumartesi 68.100 çıkıyorum pazarda aynı pazartesi artmaya başlıyor cuma 68.600 e çıkıyor 3 haftadır böyle,,,pazartesi de bu şekilde çıkarsam olay budur diyeceğim

cok erkene cekme ama 6yi gecmesin...6dan sonrasi cay keyfi olsun.. 11-12de yatarsan acikmazsin ama ben 2de yattigim vakitler midem gurulduyor tabiki benimki yanlis o saatte ayakta olmamam lazim.. hadi ins iyi sonuclariniz bekliyorum

ben cikardim hayatimdan . evde pilavi var yemedim..1gun karnibahar yedim haslanmis 2 gun gazdan kurtulamadim.. hafifleyemedim .. ne cabuk etkilenio metabolizma artik. oncesindede nohut yemistim atamadim bi turlu

nasıl kurmuş o turşuyu tarifini yazarmısın canım benim karatay kitabına göre yaptığım sirkelerimden var daha biraz yapayım,,,evde o kadar sirke var içmeyi unutuyorum her gece yatarken içsem ya

bende elma sirkesi yapmayı araştırmış internetten aşlında çokta zor değil elddede yapılabilir yani :)
karatayın tariifne göre yap canım
ölçüsünde yeyince birgün ssonra ödem oluyor ama sonra geçiyor

tünaydın canım
karatay mucizesidir o hoca cilt ürünleri kullanmayın karatay sayesinde cildiniz pırıl pırıl olur ben kullanmıyorum yapacaksanız da doğal yapın diyor ya

hava cok guzel yani gunes sicak golge soguk.. 2 saate yakin disarlarda takildik parka gittik . yani surekli hareket oldu banada.. ama ev dandini.. bugun isim bitmez benim ..parkta ecenin gecen seneki okul arkadasinin dadisini gordum bayagidir karsilasmioduk bana hemen zayiflamissin dedi :)) dedim evet oyle diyetmi yaptin dedim simdi karatay desem anlamiyacak. hayir dedimekmegi makarnayi pastayi kestim vesselam :)) simdi yiyormusun dedi hayir yemiyorum dedim.. cocuklarin sapkalarini cikardim kollarini siyirdim D vitamin alsinlar biraz diye.. anca evin yolunu bulduk

sen cok hamarat hatunsun valla sana yetismemiz icin yani ben kendi adima 10 firin ekmek yemem lazim oda karataya uygun degil :))) NAPCAZ... masallah sana ya , ben bu sene sadece yas tarhana yaptim cocuklar icin oda mecburen

afiyet olsun balik cok nefis gorunuyor ... yarasin .. isirganda keza oyle

Teşekkür ederim. İnşalllah yarayacak, çok çıkmadı balık ama çok pahalı. Birde norveç somonu vardı, aslında en iyisi o ama 35 lira 4 dilimi.

slm kızlar
bugün 2de günüm var 4 gibi dönerim büyük ihtimalle eminenin uyku saatini aksatmak istemiyorum.
öğlen yemek yemicem oradaki salatalardan ve sağlıklı besinlerden yemeyi düşünüyorum
kaçamak yapmam merak etmeyin

günaydın canım

iyi yapıyorsun canım...sindire sindire okumak lazımmış roman okur gibi okuyunca akılda ayrıntılar kalmazmış,,
ben okurken elime kırmızı kalemi alıyorum ince ayrıntıların altını çiziyorum. ders çalışır gibi

insülin direncini kırdığını nasıl hissediyorsun abla tahlil falan mı yaptırıyorsun???

Gül abla nete elma sirkeli sarımsak turşusu yaz ,ilk çıkan adres ..çok zayıflamıştım blog ...diye adresi var ,orda ayrıntılı anlatmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…