Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Akşam yemeğimi de yedimmm :)

Yarım kase mercimek çorbası ile birlikte bol yeşillikle dört çiğ köfte yedim. :)

afiyet olsun canım
yoğurt ta olsaymış daha iyi olurmuş, yoğurt zayıflamaya da yardımcı

Sağol ablacım.
Yoğurdun zayıflamaya özellikle yardımcı olduğunu bilmiyordum. Douma hissi olsun diye yiyoruz sanıyordum. Bir dahakine yoğurt da yerim :)

Senin ki benden beter.

Kolay gelsin. Ne yapacağız biz pasif içiciler.

Kırmızı havucu facede bir sayfa vardı orada görmüştüm, tadı nasıl?

kırmızı havuç muhteşem kıymetlı bısı.. muhakkak al ve ye derım.. bıldıgın havucun kırmızı renklısı.. evet Gul ablanın dedıgı gıbı daha az sekerlı.. daha bol antıoksıdan.

ya ben de şunu anlamam.. zararlı arkadaş.. nıye zorluyorsıun kı şartlarını.. ağzına ağzına vurasım geliyor böyle ınsanların..

Evrim kuzey sağol canım ..ben zaten sizi takip ediyorum hergün okurum sayfaları ...ama arada bildiğim şeyler olunca paylaşıyorum işte ,soğan suyu çok şifalı

daha sık gelsenız.. daha güzel olur.. nacızane degıl.. tum arkadaşlarım da cok mutlu olur emınım.. yıne de teşekkür ederım.

kutap dedigim cigborek gibi dusun onun yagda kizarmayan sacta pisen icinde sadece kiyma olan sekli..genelde deve etinden yapilio

du bakayım daha neler yıyeceksın orada.. deve eti haaa

Sağol ablacım.
Yoğurdun zayıflamaya özellikle yardımcı olduğunu bilmiyordum. Douma hissi olsun diye yiyoruz sanıyordum. Bir dahakine yoğurt da yerim :)

ıcıne dayanabıldıgın kadar da pul bıber kat.. göbek yağları cayır cayır yansın..

ıcıne dayanabıldıgın kadar da pul bıber kat.. göbek yağları cayır cayır yansın..

Aaa, ben arada yapıyodum bunu ama sırf pul biberi sevdiğim için bilinçsizce de olsa ne güzel bişey yapıyormuşum meğer :) bundan sonra daha sık yapacağımmm, çok sağol.

ne desen haklisin ama bile bile lades onunkisi// igneyi vurcak ve yemege devam edecek cok eminim

burda daha bisey yemek istemiorum ben tm hakkimi trye sakli tutuyorum:))

Samimi ve komiktir, insan 1 gün bile görmezse özler yengeci, duygusallığını zekası ve fırlamalığıyla kapatır. Çok eleştiriye ve ihmal edilmeye gelemez aman.......bunlar sana uyuyor

Murnum, boğazım.

bana normal havuç daha tatlı geldi,,,havuç un daha kart ve sekeri az hali gibi buradakiler

kırmızı havuç muhteşem kıymetlı bısı.. muhakkak al ve ye derım.. bıldıgın havucun kırmızı renklısı.. evet Gul ablanın dedıgı gıbı daha az sekerlı.. daha bol antıoksıdan.
Hiç görmedim buralarda, mig..ros'ta hiç dikkat etmedim varsa orada vardır.

diyetisyenin biri sicak suya ayni dukan gibi biraz yesil cay biraz pulbiber bir dilim limon ve sekersiz marmelat atip karistirip icilmesini onerdi..detox sivisi olarak.. 1gunluk detoksta 4 elma 4 bardak o icecekten gun icinde yenecek sadece 1 gune ozel. yesil cay iciorum liomonda atiyorum pulbiberide yogurda katiorum ayni sey olmaazmi :))

Şu an kendime, esmer bulgur pişiriyorum, evde kimse yemeyecek onun için yarım bardak yapıyorum. Biberli, soganlı, domatesli (domatesleri annem yazdan konserve yaptı). Yarın, patlıcan musakka yanında yiyeceğim.

ne desen haklisin ama bile bile lades onunkisi// igneyi vurcak ve yemege devam edecek cok eminim

burda daha bisey yemek istemiorum ben tm hakkimi trye sakli tutuyorum:))

valla kendı bilir...

Murnum, boğazım.

Hiç görmedim buralarda, mig..ros'ta hiç dikkat etmedim varsa orada vardır.

pazarlarda bulabılırsın.. mıgros ta var mıdır hıc dıkkat etmedim.. ben hep ğazardan buluyorum.. bır de realde gordum bak..

yaw oyle de nasıl yaşanır be annem.. 4 elma ıle.. mahfolur ınsan yaa.. olur tabı neden olmasın. amaannnnn.. yenı bır sey soyloenmesı gerek yaa.. o hesap ıste.

Şu an kendime, esmer bulgur pişiriyorum, evde kimse yemeyecek onun için yarım bardak yapıyorum. Biberli, soganlı, domatesli (domatesleri annem yazdan konserve yaptı). Yarın, patlıcan musakka yanında yiyeceğim.

senın ısın de zor.. her gun yarına yemek hazırla... sağlıklı yasamak ta zor anacım :)

Evet, önceden ne güzel işyerinde yerdim. Yemek seçmezdim. İşyerinde yiyemesem de, eve gelince 8den sonra sorunu olmazdı. Annem için zor aslında.

bugun o kadar dedım döner ın yanına hıc bır sey koymayın dıye.. ıyı kı hıc bır sey koymayın dedım anacım.. altına ınce ekmek.. yanına pılav patates.. :/

dönerini yedim koydum kenara.. yanımdan bir teyze gecıyor.. tabağımı alıyorlardı.. anowww hıc bır sey yememıssın kızım, dedı.. sadece gulumsedım.. ne dıyeyım kadıncağıza şimdi :) en zararsızını yedım, gerısı bana kanlı canlı düşman mı.. :) kıyamam ıste teyzem.

Evet, önceden ne güzel işyerinde yerdim. Yemek seçmezdim. İşyerinde yiyemesem de, eve gelince 8den sonra sorunu olmazdı. Annem için zor aslında.

dışarıda yemek te zor her daım.. hele kı avm deysen.. nefret edıyorum avm lerden.. ben kırmızı etı de sevmem cok.. senın balıkla durumun gıbı.. pazar gunu lahmacun yedım dıye yemek ıstemedım.. köfte zaten yıyemem dışarıda.. ne yıeycegım avm de ıste.. gerıye kalıyor döner.. valla onu da yemek zorundayım dıye yedım.. ekmeksız o etı ağzımda gezdirmek bana ıskence.. tavuğu dışarıda asla yemem.. ayyy ne cinsim yahu

Demek ki onların hiçbirşeyi bu oluyor. Ya da yanlış tabak verdiler. Ben de bir kere köfte yiyecektim, yanında sebzesi bol olsun, pilav olmasın dedim, yanlış tabak getirmişlerdi. Sana da yanlış tabağı vermiş olmasınlar.

Sen de döneri lavaş arasında ye deeermiişim. Madem lahmacun oluyor, lavaş daha ince. Hem et var hemde mayasız ince hamur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…