Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selam kuzular Dr a gittim bugün test yaptı ama sonuç çok kötü değildi ben niye bu kadar sancı hissediyorum orası meçhul😀aldım ilaçlarımı geldim

Bugün çok saçma sapan yedim birazdan göreceğiniz üzere sporu da terlemekten korktuğumdan yapmadım

Sabah 08:00 peynir 1 yumurta 2 ceviz 2 zeytin

Öğle 12:20 1tavuk but 1 tabak bulgur 1 kase yoğurt

Akşam 19:50 et döner salata ayran

21:30 5 adet çilek

Bu ne saçmalık bilemiyorum hem geç yedim hem canım çileği görünce çok istedi öf bir dövün beni hele

Tibeti bi r ara bende denemiştim ve gerçekten etkisini gördüm ...o ara ders çalışıyordum miskinliğimden kurtulmuştum resmen ..kendimi daha dinamik hissediyordum sonra kendi kendime 3,5yapıcama hergün daha fazla yapiyim ,daha enerjik oluyim derken
Belime fazlaca yüklenmişim doktor ;sen beline çalışmışsın resmen demişti şimdi korkuyorum yapmaya kalça kuyruk sokumu ve belimde ağrı olmuştu ozaman öğrenilmiş çaresizlik gibi oldu bnm için şu an tibet

Velhasılı kelam balgamda söktürüyor bildiğim kadarıyla cnm çok rahatsız etmiyorsa devam et ..senin çok kilonda yok sanırsam ..kilo olarak yerınde olmak isterdim ..ben tibette zorlanıyordum kilomdan dolayı

aman ne bilim.. ayarlarımla mı oynuyorlar nee.. erken yıyecegım dıye telaştan yanına bı salata ısteseymısım.. saat daha cok gec olmasın dıye yuttum resmen..

Sen de döneri lavaş arasında ye deeermiişim. Madem lahmacun oluyor, lavaş daha ince. Hem et var hemde mayasız ince hamur.

ollldduuuu gözlerimmmmmmmm doldduuuu.. lavaş kimmm.. hamur neaaa.. ben bilmez.. anlamaz...

Ben sporumu yapayım bari.

nıye okumuyorsun sana yazdıklarımı hemşire.. hasta ıken spor yapılmamalı.. beden hastalıkla savaştığı ıcın zaten güçsüz durumdadır.. olanı da spora harcamayaydın didimm ben sana ama..

maşallahh maşallahh.. nazar değmesin ınsan çileğin ustune nutella da sürer yer.. üzülme yaw.. olur arada vakalar.. Gül abla seni hemen yakalar

Şu an kendime, esmer bulgur pişiriyorum, evde kimse yemeyecek onun için yarım bardak yapıyorum. Biberli, soganlı, domatesli (domatesleri annem yazdan konserve yaptı). Yarın, patlıcan musakka yanında iyeceğim.
Ilk defa yemek yaptigini okudum :)
:)
Bende lahmacundan baska bisey bulamiyorum AVM disindaysak balikci bulup izgara yiyorum ....kahvaltiya bile gitmiyorum,,,,otelciler ziyarete gelince yemege davet ediyorlar 5 yildizli taninmis butun otellerden geliyorlar gitmiyorum arkadas gidelim diyor yemekler ve saatler bana uymuyor diyorum sinir oluyor:)...sehirdisindakiler hem yemek hem yatili cagiriyorlar onlara da gitmiyorum onada gicik oluyor off ya hic bir yere gitmiyorsun senin yuzunden bende gidemiyorum diyor:)
Sen de döneri lavaş arasında ye deeermiişim. Madem lahmacun oluyor, lavaş daha ince. Hem et var hemde mayasız ince hamur.
Hedefe gelince olur tabiiki

Cnm sadece bir kere sistıt oldum buzamana kadar ama oda bni mahfetmişti gerçekten ...ben bol su içtiğimde daha rahat ediyordum
malum daha sık tuvalete gidiyorsunya hani ...bu işini kolayşaştırıyor birde soğan suyu iç bak hafif sistitmiş geçer ...yatmadan hemen orta boy soğanı cezvede kaynat suyunu iç ılık olsun ,ayrıca soğanı aç karnına içmek zayıflamaya yardımcı haberin olsun ben de pko var ondan soğan profuyum resmen

Iyi geceler bu gün yediklerim:

Sabah 1 kase yesil salata ,zeytin, peynir ,1 yumurta,1 incir,1 ceviz

Ara yeşil elma

Aksam zeytin, peynir, ayva

Direndim resmen ekmek yememek için. Sanki yesem midem hemen düzelecek gibi ama yemedim..

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüdüm

Gündüz 2 bardak içtim yatmadan da içicem :)valla acaba yumurtalıklarımı üşüttüm de bn sistit sandım dedim Dr a sallamadı beni😀geçmezse kadın doğumcuya gidicem

Gündüz 2 bardak içtim yatmadan da içicem :)valla acaba yumurtalıklarımı üşüttüm de bn sistit sandım dedim Dr a sallamadı beni😀geçmezse kadın doğumcuya gidicem

3bardak falan iç bence ,birde soğanı şimdi kaynat istersen ,ılıkça burnunu tıka iç :)

Benim tibet'i yapalı mayıs'ın 25'inde 2 yıl olacak. Ama çok merak ediyorum 1 hafta yapmayacağım, bir farklılık olacak mı bakalım. Tekrar 3'ten başlarım. Fazla yapmamak gerekiyor. Kesinlikle 21'i geçmeyeceksin. Çakraları olumsuz etkiler. Tibet egzersizleri benim bir parçam oldu artık ama bu haffta dayanıp yapmayacağım. Evet benim kilom şu an 44.6 kg.

Ama sanki dün kick box yapınca iyi oldum, tabii iyileşemedim. Çok sevdim ama ben bu kick box programını. Ripped 4. level çok zor, içimden dedim ki hareketleri yaparken, yok ben bırakayım başka programa geçeyim en iyisi, zaten birkaç hareketi yapamadım. Jillian sonlarda, sonuna kadar gitmelisiniz, eğer bırakırsanız delirmişsiniz demektir gibi şeyler söyleyince, neyse dedim 1 hafta daha sabredeyim, eksik eksik artık bitiririm. Bugün daha iyiyim, kol kaslarım acıyor biraz. Yarın dinleneyim bari.

5 er kere Kuzey ıle Tıbet ın 5 lisini yapmış olduk az once.. dıye dıye dıye sonunda hayatımızda.. hayırlı uğurlu olsun.. sabahları bırlıkte yaparız artık..

Sağol gül abla fırsat buldukça tatlı sohbetınıze dahil olurum inş ..
ben görene kadar olmuşsun bile
57: aferim sana hem çilek hem gece gece,,,

seni sopalamak yine bana kısmetmiş sopalayan varmı diye baktım kimse de çıt yok

iyi geceler canım,,,sen hamile halinle kaçamak yapmamak için diren hamile olmayanlar yapsın selenin kafasına taş mı atan oldu ne

ben yazarken yazmışsın sopaları şimdi gördüm...aferim sana vur kafasına kafasına ,,,,,

sporu şimdi farkettim bu kadar yorgunluğun üstüne 40 dkk da yürüdün mü... canına yazık canım ya

Artık pek yemek yapmıyorum, bir ara çalışmıyordum, işten ayrılmıştım. Hergün farklı yemekler deneyip evdekilere yedirtiyordum. Mesela bu sabah balığımı kendim pişirdim evde yemek yoktu, annem yeni yemeği bugün yaptı. Evrim sayesinde aç kalmaktan kurtuldum.

Geçmiş olsun. Şu an gülüyoruz ama o zaman çok sinir bozucu oluyor. Annemde de bu durum olmuştu. Kireçlenmesi vardı, doktor çok temizlik yapıp zorlamışsındır deyip yollamış. Bakalım ben perşembe günü gidince ne olacak.

5 er kere Kuzey ıle Tıbet ın 5 lisini yapmış olduk az once.. dıye dıye dıye sonunda hayatımızda.. hayırlı uğurlu olsun.. sabahları bırlıkte yaparız artık..

3'ten başlasaydınız daha iyiydi. Kitapta yavaş yavaş arttırın, acele etmeyin diyordu. Az sayıda çok basit gelebilir hareketler ama ben 1,5 yılı aşkın yapıyorum hala 21'de zorlanıyorum.

sporu şimdi farkettim bu kadar yorgunluğun üstüne 40 dkk da yürüdün mü... canına yazık canım ya

Ablam bu gün hic bir sey yapmadim.yemek bile yapamadim.öğlene kadar yattım yazmıştım hatirlarsin.acilamadim bir türlü. Surekli bi uyuşukluk depresiflik eee alismis bünye spor yapayım dedim.o kadar ütü vardi attim bi kenara düşük tempoda yürüdüm ardindan duş iyi geldi..az agrim vardi düşük tempoda yaptım. .
Abla yeni durumuma alisamadim ki kacamak yapmak aklima bile gelmiyor..hala kendimi leptin hesaplarken buluyorum
Sonra diyorum kizim deniz saglikli beslen leptini boşver. .zamanla alisacagim heralde

yavaş yavaş yaptık Kuzey ıle.. zaten ıyı degılım.. göğsüm ağrıyor.. zorlamadık kendımızı.. ılk uc hareket acaba oldu mu olarak gecıtıgıne gore.. bız belkı ıkı kere falan yapmısıszdır

haşladıktan sonra bıraz tereyağında döndürsene balığı.. bari yerken keyif al be kuzu.. kıyamam sana

Gül ablanın da dedıgı gıbı valla.. helal olsun Deniz.. sapka çıkarıyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…