Kaçırırmıyım bu fırsatı hiç.
ana oğul tibetlenmişsiniz5 er kere Kuzey ıle Tıbet ın 5 lisini yapmış olduk az once.. dıye dıye dıye sonunda hayatımızda.. hayırlı uğurlu olsun.. sabahları bırlıkte yaparız artık..
Ablam bu gün hic bir sey yapmadim.yemek bile yapamadim.öğlene kadar yattım yazmıştım hatirlarsin.acilamadim bir türlü. Surekli bi uyuşukluk depresiflik eee alismis bünye spor yapayım dedim.o kadar ütü vardi attim bi kenara düşük tempoda yürüdüm ardindan duş iyi geldi..az agrim vardi düşük tempoda yaptım. .
Abla yeni durumuma alisamadim ki kacamak yapmak aklima bile gelmiyor..hala kendimi leptin hesaplarken buluyorum
Sonra diyorum kizim deniz saglikli beslen leptini boşver. .zamanla alisacagim heralde
aynisini dusundum bencede bebegin mucizesiyle geldi sana.. rabbim saglikla kucagina versin
iyiyim bende aksama kadar mucadele :) kah oynuyoruz kah gobek atiyoruz kah bagrisioruz hayatim sitcom gibi :))
yavaş yavaş yaptık Kuzey ıle.. zaten ıyı degılım.. göğsüm ağrıyor.. zorlamadık kendımızı.. ılk uc hareket acaba oldu mu olarak gecıtıgıne gore.. bız belkı ıkı kere falan yapmısıszdır
haşladıktan sonra bıraz tereyağında döndürsene balığı.. bari yerken keyif al be kuzu.. kıyamam sana
öptüm sizi nanaklarınızdan.. yarın inşallah görüşürüz.. iyi hissetmiyorum kendımı.. göğsümün ortasına çökmüşler gibi sankı.. dinlenmek farz.. içimden spor yapmak sünnet
iyi yapmışsın eller yesin sen yeme bu zamana kadar yediklerine sayya valla bugun cok acı cekmıs dıye bır de ben nıye nutella surmedın dıye kızdım.. sanırım Gül abla sımdı benı fırçalayacak..
dedım Gül abla zaten onu okşayacak.. (evde cılek var da Gul abla.. ben yıyemedım.. eller yisin didimm kendi kendime.. ben dedım kendime )
Aklıma geldi ama zaman kalmadı, işyerinde de tereyağ yoktu. Ama bir dahaki sefere suyu azıcık koyarım, yada hiç haşlamadan direkt olarak tereyağında pişiririm. Gerçekten bugün yediklerimden hiç keyif alamadım, birde yağı hep suyuna akmış, o suyu da salataya dökeyim bari dedim. Minicik bir şişeye suyu koydum, akşam biraz daha kendi suyunda haşladım.Eziyet oldu, acemilik işte. Ama pazar günü arkadaşım pişirdi tereyağında çok lezzetli oldu.
yaptıkça kendıne daha uygun olanını bulacaksın elbet.. yeter kı yedıgınden keyıf al.. kıyamam sana.hadı optum.
öptüm sizi nanaklarınızdan.. yarın inşallah görüşürüz.. iyi hissetmiyorum kendımı.. göğsümün ortasına çökmüşler gibi sankı.. dinlenmek farz.. içimden spor yapmak sünnet
Canim yaa sağolasın da cikarma hemen öyle sapka falan utandirma beni:)Gül ablanın da dedıgı gıbı valla.. helal olsun Deniz.. sapka çıkarıyorum sana.
iyi geceler, dikkat et kendine.
iyi yapmışsın eller yesin sen yeme bu zamana kadar yediklerine say
Canim yaa sağolasın da cikarma hemen öyle sapka falan utandirma beni:)
zor olmuyor sürekli iştahsızlıktan bu haldeyim yoksa mevcut bi irade söz konusu bile değilbende senin azmini ve sporunu çok beğeniyorum bilesin
ben kahvaltıda çay içmediğim için ona hiç dikkat etmemişimdirek yiyeceklere konsantre olmuşum
millet öğrenince şok olacak....
bende 3. cüde işyerindekilerden 5 ay saklamıştım,, herkese kg aldım diyordum, hem kızım hem oğlum var tabii bide benim havama bakarak 3. çocuğu yapacağım akıllarına gelmiyor çok kilo aldın deyip duruyorlardı,,,bigün müdürüm kızımla konuşurken (5 yaşında o zaman) abisini kastederek kardeşin nasıl diye sormuş kardeş deyince çocuğun aklı karnımdakine gitmiş kardeşim daha doğmadı ki annemim karnında demiş
Ayy bu iyi olmadı hiçbunlardan içiyorum ben hep.. aktara uğrayayım ara madem :/
ben de senın güçlü duruşunu.. hayatın getırdıklerıne kucak açış şeklini.. Allah nazarlardan saklasın.. teşekkür ederım ne mutlu bana.
Evet ablam cok şaşıracaklar.dugunde esimin bi akrabasi bir tane daha yap demez mi icine doğdu kadinin heralde...
ay abla cok güldüm senin hayatin cidden cok eglenceli çok tecrübe dolu ve çok ta zormus. Anlattigin her hatiradan farkli bi ders çıkarıyorum. .sen iyi ki varsin
:
Allah daim etsin canim..Çocuklar olunca sitcom durumu normal :) benimde pek farkim yok senden..onlar olmasa ne kadar siradan düz olurmuş hayatimiz..iyi ki varlar
maşallahh maşallahh.. nazar değmesinınsan çileğin ustune nutella da sürer yer.. üzülme yaw.. olur arada vakalar.. Gül abla seni hemen yakalar
ben görene kadar olmuşsun bile
57: aferim sana hem çilek hem gece gece,,,
seni sopalamak yine bana kısmetmiş sopalayan varmı diye baktım kimse de çıt yok
iyi geceler canım,,,sen hamile halinle kaçamak yapmamak için diren hamile olmayanlar yapsınselenin kafasına taş mı atan oldu ne
Pis kediKaçırırmıyım bu fırsatı hiç.
ya valla bugun cok acı cekmıs dıye bır de ben nıye nutella surmedın dıye kızdım.. sanırım Gül abla sımdı benı fırçalayacak..
dedım Gül abla zaten onu okşayacak.. (evde cılek var da Gul abla.. ben yıyemedım.. eller yisin didimm kendi kendime.. ben dedım kendime )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?