Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kaçırırmıyım bu fırsatı hiç.

ya valla bugun cok acı cekmıs dıye bır de ben nıye nutella surmedın dıye kızdım.. sanırım Gül abla sımdı benı fırçalayacak..

dedım Gül abla zaten onu okşayacak.. (evde cılek var da Gul abla.. ben yıyemedım.. eller yisin didimm kendi kendime.. ben dedım kendime )

5 er kere Kuzey ıle Tıbet ın 5 lisini yapmış olduk az once.. dıye dıye dıye sonunda hayatımızda.. hayırlı uğurlu olsun.. sabahları bırlıkte yaparız artık..
ana oğul tibetlenmişsiniz

doğrusuda o karatay yap sağlıklı beslen araları uzatma hem fazla kg almazsın hem sağlıklı beslenirsin

aynisini dusundum bencede bebegin mucizesiyle geldi sana.. rabbim saglikla kucagina versin

iyiyim bende aksama kadar mucadele :) kah oynuyoruz kah gobek atiyoruz kah bagrisioruz hayatim sitcom gibi :))

Allah daim etsin canim..Çocuklar olunca sitcom durumu normal :) benimde pek farkim yok senden..onlar olmasa ne kadar siradan düz olurmuş hayatimiz..iyi ki varlar

Aklıma geldi ama zaman kalmadı, işyerinde de tereyağ yoktu. Ama bir dahaki sefere suyu azıcık koyarım, yada hiç haşlamadan direkt olarak tereyağında pişiririm. Gerçekten bugün yediklerimden hiç keyif alamadım, birde yağı hep suyuna akmış, o suyu da salataya dökeyim bari dedim. Minicik bir şişeye suyu koydum, akşam biraz daha kendi suyunda haşladım. Eziyet oldu, acemilik işte. Ama pazar günü arkadaşım pişirdi tereyağında çok lezzetli oldu.

Son düzenleme:
öptüm sizi nanaklarınızdan.. yarın inşallah görüşürüz.. iyi hissetmiyorum kendımı.. göğsümün ortasına çökmüşler gibi sankı.. dinlenmek farz.. içimden spor yapmak sünnet

iyi yapmışsın eller yesin sen yeme bu zamana kadar yediklerine say

yaptıkça kendıne daha uygun olanını bulacaksın elbet.. yeter kı yedıgınden keyıf al.. kıyamam sana.hadı optum.

Gül ablanın da dedıgı gıbı valla.. helal olsun Deniz.. sapka çıkarıyorum sana.
Canim yaa sağolasın da cikarma hemen öyle sapka falan utandirma beni:)
zor olmuyor sürekli iştahsızlıktan bu haldeyim yoksa mevcut bi irade söz konusu bile değil bende senin azmini ve sporunu çok beğeniyorum bilesin

iyi geceler, dikkat et kendine.

nanımm benım.. nanımmm arkadaşım..

iyi yapmışsın eller yesin sen yeme bu zamana kadar yediklerine say

aslında o da yemesin tabi ki de.. kıyamadım ıste bugun kotu bır gun gecırınce.. dedım sadece sen hırpala ay bugüne kadar yedıklerımı sayarsam fızana köprü olur.. haklısın

optum hepınızı.. sızı sevıyorum..

Canim yaa sağolasın da cikarma hemen öyle sapka falan utandirma beni:)
zor olmuyor sürekli iştahsızlıktan bu haldeyim yoksa mevcut bi irade söz konusu bile değil bende senin azmini ve sporunu çok beğeniyorum bilesin

ben de senın güçlü duruşunu.. hayatın getırdıklerıne kucak açış şeklini.. Allah nazarlardan saklasın.. teşekkür ederım ne mutlu bana.

Evet ablam cok şaşıracaklar.dugunde esimin bi akrabasi bir tane daha yap demez mi icine doğdu kadinin heralde...

ay abla cok güldüm senin hayatin cidden cok eglenceli çok tecrübe dolu ve çok ta zormus. Anlattigin her hatiradan farkli bi ders çıkarıyorum. .sen iyi ki varsin

Ayy bu iyi olmadı hiç bunlardan içiyorum ben hep.. aktara uğrayayım ara madem :/

Bende çok iciyordum çeşit çeşit vardı evde..demleme usulüne gecince bunlarin ne kadar yavan ve etkisiz oldugunu farkettim.biraz zahmetli gibi gelsede insan zamanla alisiyor bitki cayi kupalarindan kullaniyordum çok pratik tavsiye ederim

ben de senın güçlü duruşunu.. hayatın getırdıklerıne kucak açış şeklini.. Allah nazarlardan saklasın.. teşekkür ederım ne mutlu bana.

Allah razı olsun. .seni tanimasamda satirlarin bana güç verdi moral oldu canim..bu kadar basarabildiysem sizlerin sayesinde..hep diyorum sanalda olsa ailem gibisiniz

teşekkür ederim canım sende iyiki varsın,,,hepinizi kardeşlerim gibi seviyorum ,,,,

ooo aksam bayagi kaynatmissiniz ben cocuklar uyuduktan sonRa uyudum ama Sabah 7den beri ayaktayim.. bugun aksam olmaz bana.. birde bugun sohbet gunumuz 4te gidicem yemek stresi alio beni sali gunleri ... ondan Sabah Sabah lahana yedim uzun sure tok tutsun diye

maşallahh maşallahh.. nazar değmesin ınsan çileğin ustune nutella da sürer yer.. üzülme yaw.. olur arada vakalar.. Gül abla seni hemen yakalar

Aklıma hiç gelmedi mantıklı:)

Sağol cnm bnm/)

Bu kadar rezilliğe bir daha yapmam herhalde fena örselemişsin beni Gül ablam😪
Kaçırırmıyım bu fırsatı hiç.
Pis kedi

Bir daha yapmıcam söz😪

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…