Evet her balık yenmemeli. Özellikle küçük balıklar tercih edilmeli çünkü vücutlarında daha az ağır metal birikimi oluyor. Ama balık mevsimi bitiyor artık çiftlik balıklarının zamanı. Omega 3 balık hapı konusunda doktorlarda görüş birliği yok fazla. Kimisi öneriyor kimisi önermiyor. Ben 2 doktor değiştirdim ilk doktor bir araştırmadan bahsetti, bir çok anne gebeliklerinde yarısına omega 3 hapı vermek yarısına vermemek üzere takip edilmiş. Daha sonra doğan bebekler de 5-6 yaşlarına kadar mental ve zihinsel gelişim açısından takip edilmiş. Balık yağı kullanan annelerin çocuklarının diğerlerinden daha zeki olmadığı aynı olduğu zekanın genetik bir miras olduğu kanısına varılmış. Sonra bunu anlattıktan sonra döndü bana ister kullan ister kullanma amam dışardan bir şey almak ne kadar doru buna rağmen orası tartışılır dedi. Ben de sol.arları bıraktım içmedim o kadar para verdiğim halde. arada 1 tane felan içiyorum boşa gitmesin diyecanım bu balık işini diyetisyenle görüşmüştüm annem ozon'a gidiyorda ,odaları yanyana diyetisyenle tanıdığımda bi bayan kendileri o zaman görüştüm... onun dediği her deniz balığını yememeliymişiz. özellikle ilk 3 ay dikkat etmeli balıkların maruz kaldığı agır civalar bebeğe yarardan çok zarar oluşturuyormuş..kadın doğumcumda onayladı nette de takip ettiğim bi site var her gebeliğimde faydalanmışımdır orda da yazıyor..çekimser kaldım anlayacağın...alabalığı çokk seviyorum her gün yerim ama hiç bir faydası yokmuş..bu kadar bulantıya hamsiyi ağzıma süremem kokusu ağır..olmadı bende bu 3 ay solg.ar kullanabilirim tabletler daha güvenli gibi..ceviz kadım doğumcumda söyledi..her gün ye diye..biraz yağlı gelsede incirin arasında yiyorum anlaşılmıyor..
immunitum diye bi vitamınde ben kullanıyorum..içinde a'dan z'ye vitaminler ve folik asit var..kan değerlerim baya yükselmiş sanırım bu vitamin sayesinde
Evet her balık yenmemeli. Özellikle küçük balıklar tercih edilmeli çünkü vücutlarında daha az ağır metal birikimi oluyor. Ama balık mevsimi bitiyor artık çiftlik balıklarının zamanı. Omega 3 balık hapı konusunda doktorlarda görüş birliği yok fazla. Kimisi öneriyor kimisi önermiyor. Ben 2 doktor değiştirdim ilk doktor bir araştırmadan bahsetti, bir çok anne gebeliklerinde yarısına omega 3 hapı vermek yarısına vermemek üzere takip edilmiş. Daha sonra doğan bebekler de 5-6 yaşlarına kadar mental ve zihinsel gelişim açısından takip edilmiş. Balık yağı kullanan annelerin çocuklarının diğerlerinden daha zeki olmadığı aynı olduğu zekanın genetik bir miras olduğu kanısına varılmış. Sonra bunu anlattıktan sonra döndü bana ister kullan ister kullanma amam dışardan bir şey almak ne kadar doru buna rağmen orası tartışılır dedi. Ben de sol.arları bıraktım içmedim o kadar para verdiğim halde. arada 1 tane felan içiyorum boşa gitmesin diye
Dediğim gibi ilk 12 hafta sadece folik asit+B12 hapı kullandım, sobra omega 3 içeren multivitamine geçtim, 16. haftadan sonrada demir hapı + multivitamin kullanıyorum.Bulantı zor iş gerçekten, çok korktum hep devam edecek diye ama 13.-14. haftadan sonra bıçak gibi kesildi Ben de kendime geldim. Darısı sana inşallah.
Günaydın kızlar,
Uzun zaman sonra erken erken KKK' yapabildim.
Dünkü yanlışlarımın hepsini düzelterek hem de :)
aferin cnm bense bugün uyanamadım ve 1 muz yedim şu an bildiğin çok açım:2:
Olsun canım, ben de bir haftadır 1-2 gibi yapıyodum kahvaltıyı. Arada olur öyle.
Sanırım çok aç olma durumu sıkıntılı, bişeyler yemen gerekiyor kıtlık sinyali olmaması için :)
son 1 saat dersim var bitiecek inşallah yanımda yiyecek bir şey de yok zaten:)
Öğretmen misin öğrenci misin bilmiyorum, ama iyi dersler canım :)
Evet ablam cok şaşıracaklar.dugunde esimin bi akrabasi bir tane daha yap demez mi icine doğdu kadinin heralde...
ay abla cok güldüm senin hayatin cidden cok eglenceli çok tecrübe dolu ve çok ta zormus. Anlattigin her hatiradan farkli bi ders çıkarıyorum. .sen iyi ki varsin
Bende çok iciyordum çeşit çeşit vardı evde..demleme usulüne gecince bunlarin ne kadar yavan ve etkisiz oldugunu farkettim.biraz zahmetli gibi gelsede insan zamanla alisiyor bitki cayi kupalarindan kullaniyordum çok pratik tavsiye ederim
Allah razı olsun. .seni tanimasamda satirlarin bana güç verdi moral oldu canim..bu kadar basarabildiysem sizlerin sayesinde..hep diyorum sanalda olsa ailem gibisiniz
ooo aksam bayagi kaynatmissiniz ben cocuklar uyuduktan sonRa uyudum ama Sabah 7den beri ayaktayim.. bugun aksam olmaz bana.. birde bugun sohbet gunumuz 4te gidicem yemek stresi alio beni sali gunleri ... ondan Sabah Sabah lahana yedim uzun sure tok tutsun diye
Aklıma hiç gelmedi mantıklı:)
Sağol cnm bnm/)
Bu kadar rezilliğe bir daha yapmam herhalde fena örselemişsin beni Gül ablam😪
Pis kedi
Bir daha yapmıcam söz😪
dışarıda yemek te zor her daım.. hele kı avm deysen.. nefret edıyorum avm lerden.. ben kırmızı etı de sevmem cok.. senın balıkla durumun gıbı.. pazar gunu lahmacun yedım dıye yemek ıstemedım.. köfte zaten yıyemem dışarıda.. ne yıeycegım avm de ıste.. gerıye kalıyor döner.. valla onu da yemek zorundayım dıye yedım.. ekmeksız o etı ağzımda gezdirmek bana ıskence.. tavuğu dışarıda asla yemem.. ayyy ne cinsim yahu
5 er kere Kuzey ıle Tıbet ın 5 lisini yapmış olduk az once.. dıye dıye dıye sonunda hayatımızda.. hayırlı uğurlu olsun.. sabahları bırlıkte yaparız artık..
Benim tibet'i yapalı mayıs'ın 25'inde 2 yıl olacak.Ama çok merak ediyorum 1 hafta yapmayacağım, bir farklılık olacak mı bakalım. Tekrar 3'ten başlarım. Fazla yapmamak gerekiyor. Kesinlikle 21'i geçmeyeceksin. Çakraları olumsuz etkiler. Tibet egzersizleri benim bir parçam oldu artık ama bu haffta dayanıp yapmayacağım. Evet benim kilom şu an 44.6 kg.
Ama sanki dün kick box yapınca iyi oldum, tabii iyileşemedim.Çok sevdim ama ben bu kick box programını. Ripped 4. level çok zor, içimden dedim ki hareketleri yaparken, yok ben bırakayım başka programa geçeyim en iyisi, zaten birkaç hareketi yapamadım. Jillian sonlarda, sonuna kadar gitmelisiniz, eğer bırakırsanız delirmişsiniz demektir gibi şeyler söyleyince, neyse dedim 1 hafta daha sabredeyim, eksik eksik artık bitiririm. Bugün daha iyiyim, kol kaslarım acıyor biraz. Yarın dinleneyim bari.
I m a teacher:) bebelerim alıştırma yapıyor ben nette geziniyorum işte:)
ne güzel her salı sohbet günleri,,,,,çevrende türk çok galibaooo aksam bayagi kaynatmissiniz ben cocuklar uyuduktan sonRa uyudum ama Sabah 7den beri ayaktayim.. bugun aksam olmaz bana.. birde bugun sohbet gunumuz 4te gidicem yemek stresi alio beni sali gunleri ... ondan Sabah Sabah lahana yedim uzun sure tok tutsun diye
tünaydın canımGünaydın kızlar,
Uzun zaman sonra erken erken KKK' yapabildim.
Dünkü yanlışlarımın hepsini düzelterek hem de :)
son 1 saat dersim var bitiecek inşallah yanımda yiyecek bir şey de yok zaten:)
Oy ne hoş, branşın ne peki :)
normalde de kuş gıbı yıyorsun zaten.. uzulme o kadar.. sonunda hedefine kılıtlenmıs ınsanlarız bız.
Eki Görüntüle 1057060
...................
ne güzel her salı sohbet günleri,,,,,çevrende türk çok galiba
benim gibi yanında götür sende canım,,,,,
tünaydın canım
bugünki kahvaltın dört dörtlük olmuş demek ki afiyet olsun
çantana kuruyemiş atmayı unuttun mu,,,,
bişey değil canımBu paylaşım güzel oldu Gül abla ellerine sağlık:)
balık yemeyi svemiyorum özellikle zorluyorum kendimiküçük balık hele hiç yemem
balık mevsimi tam olarak ne zaman bitiyor ?nasıl öğrenicez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?