eskiden yerdim ama artık bende hepsine tiksintiyle bakıyorum
Tibeeeet tibeeet seni bıraktım zaten yeni başlamıştım 13 lü rakama geçmiştim ama rahatsızlandım devam edemedim başım çok dönüyordu yaaa
senin çalışmayan kasın kaldımı ki hala kollarında acı oluyor
Kalmış demek ki.
Gül abla eğer çilek Mayıs ta ise ben hormon yedim o zaman:)
Çıkarıp buzdolabına asmak lazım bunu
bunun aslı çizelge halinde buraya kopyalayınca dağınık oldu ben sana ve isteyenlere faceden atarım oradan düzgün çıkabilirGül abla eğer çilek Mayıs ta ise ben hormon yedim o zaman:)
Slm herkese :)) sevgiler
Herkes iyidir inşallah...
Ben iyiyim,evdeki işleri bitirdik..Bugün de işe geldim..
Bebişte iyi herşey yolunda..Akşamları yürüyüşe gidiyorum..
eskiden yerdim ama artık bende hepsine tiksintiyle bakıyorum
Tibeeeet tibeeet seni bıraktım zaten yeni başlamıştım 13 lü rakama geçmiştim ama rahatsızlandım devam edemedim başım çok dönüyordu yaaa
senin çalışmayan kasın kaldımı ki hala kollarında acı oluyor
Eki Görüntüle 1057060
...................
Eki Görüntüle 1057084
.............
Gül abla eğer çilek Mayıs ta ise ben hormon yedim o zaman:)
bugün ki yürüyüşüm az oldu yağmur yağdı yağacak derken dönmek zorunda kaldım,,,,
1 saat 15 dkk yürümüşüm...hergün öğlene göre 30 dkk eksik,,,,sabah- akşam ....40 dkk hergün oluyor
bunun aslı çizelge halinde buraya kopyalayınca dağınık oldu ben sana ve isteyenlere faceden atarım oradan düzgün çıkabilir
merhaba canım
iyi olduğunuza sevindim, lale lerle olan resimlerde karnın epey büyümüşve yukarda daha inmemiş erken doğum yapmazsın merak etme
bende okuyunca senin gibi niye asacakki diye düşündüm tekrar okuyunca anladımarada sırada hatırlamakta fayda var.. ellerine sağlık.
şimdi ben ne anladığımı sana yazayım.. çilekleri dolaptan çıkarıp asacagını duşundum.. kendı kendıme de güldüm.. aslında normal biriyim ama ıkı haftadır derin uyku yüzü görmediğimdendir herhal.. böyle hallusunasyonlu okuyorum sanırım.. gülme.. dişlerimm valla seni
daha ne olsun be Gul abla..
....5 hafta ne çabuk geçer ya ne kadar az kaldı....:)) sivrildi öne doğru ,ben bu görüntüyü sevmiyorumerken doğum riskim yok çok şükür,dr.da söyledi rahimağzı kapalı henüz dedi,ben korkuyorum demiştim de :)) Allahtan bişey çıkmassa 5 hafta sonra miniğimiz bizimle beraber olucak,gününde gelecek inşallah..
Ankara yağmurlu mu,dün de burada yağacak dediler ama yağmadı..ben akşamları çok üşüyorum doğalgazı yakıyorum..
:)) sivrildi öne doğru ,ben bu görüntüyü sevmiyorumerken doğum riskim yok çok şükür,dr.da söyledi rahimağzı kapalı henüz dedi,ben korkuyorum demiştim de :)) Allahtan bişey çıkmassa 5 hafta sonra miniğimiz bizimle beraber olucak,gününde gelecek inşallah..
Ankara yağmurlu mu,dün de burada yağacak dediler ama yağmadı..ben akşamları çok üşüyorum doğalgazı yakıyorum..
bende okuyunca senin gibi niye asacakki diye düşündüm tekrar okuyunca anladım
....5 hafta ne çabuk geçer ya ne kadar az kaldı....
yağmur atıştırıyor gibi tam başlıyor bitiyor 5-10 dkk sonra yine atıştırıyor bitiyor öyle öyle yarım saaat direndim bakanlığa girerken hızlanmıştı yine durmuş
çok az kalmış.. heyecan dorukta tabii.. kazasız belasız ınsallahh.. agız tadıyla bıtırın zamanınızı.
ben de dıyorum bu kadını nıye kendıme cok yakın hıssedıyorum dıye
arada sırada hatırlamakta fayda var.. ellerine sağlık.
şimdi ben ne anladığımı sana yazayım.. çilekleri dolaptan çıkarıp asacagını duşundum.. kendı kendıme de güldüm.. aslında normal biriyim ama ıkı haftadır derin uyku yüzü görmediğimdendir herhal.. böyle hallusunasyonlu okuyorum sanırım.. gülme.. dişlerimm valla seni
daha ne olsun be Gul abla..
datçadan getirttiğin ürünler nasıl güzelmi
güzel fikir bende yapayım
uyaninca limonlu su
10.00 kkk+1 mandalina +yesil cay
15.30 1 tabak zyagli taze fasulye+1 kase yogurt pul biberli
21.00 yesil cay
spor henuz yapmadim emin deilim
gun icinde limonlu tarcinli su
* Sabah kahvaltidan sonRa yesil cay icine pulbiberle limon koydum oyle ictim ama tovbe.. cok aci bisey oluyor. zaten bir cay keyfm var onada biber sikamam :))
:)) sivrildi öne doğru ,ben bu görüntüyü sevmiyorumerken doğum riskim yok çok şükür,dr.da söyledi rahimağzı kapalı henüz dedi,ben korkuyorum demiştim de :)) Allahtan bişey çıkmassa 5 hafta sonra miniğimiz bizimle beraber olucak,gününde gelecek inşallah..
bugün ki yürüyüşüm az oldu yağmur yağdı yağacak derken dönmek zorunda kaldım,,,,
1 saat 15 dkk yürümüşüm...hergün öğlene göre 30 dkk eksik,,,,sabah- akşam ....40 dkk hergün oluyor
ne güzel her salı sohbet günleri,,,,,çevrende türk çok galiba
benim gibi yanında götür sende canım,,,,,
tünaydın canım
bugünki kahvaltın dört dörtlük olmuş demek ki afiyet olsun
çantana kuruyemiş atmayı unuttun mu,,,,
bu iletiyi cok begendim feyste paylasmayi dusunuyorumEki Görüntüle 1057084
.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?