Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kalmış demek ki.

Gül abla eğer çilek Mayıs ta ise ben hormon yedim o zaman:)

Çıkarıp buzdolabına asmak lazım bunu

Slm herkese :)) sevgiler

Herkes iyidir inşallah...

Ben iyiyim,evdeki işleri bitirdik..Bugün de işe geldim..

Bebişte iyi herşey yolunda..Akşamları yürüyüşe gidiyorum..

bugün ki yürüyüşüm az oldu yağmur yağdı yağacak derken dönmek zorunda kaldım,,,,

1 saat 15 dkk yürümüşüm...hergün öğlene göre 30 dkk eksik,,,,sabah- akşam ....40 dkk hergün oluyor

bunun aslı çizelge halinde buraya kopyalayınca dağınık oldu ben sana ve isteyenlere faceden atarım oradan düzgün çıkabilir
Slm herkese :)) sevgiler

Herkes iyidir inşallah...

Ben iyiyim,evdeki işleri bitirdik..Bugün de işe geldim..

Bebişte iyi herşey yolunda..Akşamları yürüyüşe gidiyorum..

merhaba canım

iyi olduğunuza sevindim, lale lerle olan resimlerde karnın epey büyümüş ve yukarda daha inmemiş erken doğum yapmazsın merak etme

Son düzenleme:

arada sırada hatırlamakta fayda var.. ellerine sağlık.

şimdi ben ne anladığımı sana yazayım.. çilekleri dolaptan çıkarıp asacagını duşundum.. kendı kendıme de güldüm.. aslında normal biriyim ama ıkı haftadır derin uyku yüzü görmediğimdendir herhal.. böyle hallusunasyonlu okuyorum sanırım.. gülme.. dişlerimm valla seni

daha ne olsun be Gul abla..

:)) sivrildi öne doğru ,ben bu görüntüyü sevmiyorum erken doğum riskim yok çok şükür,dr.da söyledi rahimağzı kapalı henüz dedi,ben korkuyorum demiştim de :)) Allahtan bişey çıkmassa 5 hafta sonra miniğimiz bizimle beraber olucak,gününde gelecek inşallah..

Ankara yağmurlu mu,dün de burada yağacak dediler ama yağmadı..ben akşamları çok üşüyorum doğalgazı yakıyorum..

bende okuyunca senin gibi niye asacakki diye düşündüm tekrar okuyunca anladım

....5 hafta ne çabuk geçer ya ne kadar az kaldı....

yağmur atıştırıyor gibi tam başlıyor bitiyor 5-10 dkk sonra yine atıştırıyor bitiyor öyle öyle yarım saaat direndim bakanlığa girerken hızlanmıştı yine durmuş

çok az kalmış.. heyecan dorukta tabii.. kazasız belasız ınsallahh.. agız tadıyla bıtırın zamanınızı.

ben de dıyorum bu kadını nıye kendıme cok yakın hıssedıyorum dıye

Kesin Aşıksın olay bu bence:)sev ama beni dişleyerekte olsa sev:)

uyaninca limonlu su

10.00 kkk+1 mandalina +yesil cay

15.30 1 tabak zyagli taze fasulye+1 kase yogurt pul biberli

21.00 yesil cay

spor henuz yapmadim emin deilim

gun icinde limonlu tarcinli su

* Sabah kahvaltidan sonRa yesil cay icine pulbiberle limon koydum oyle ictim ama tovbe.. cok aci bisey oluyor. zaten bir cay keyfm var onada biber sikamam :))

datçadan getirttiğin ürünler nasıl güzelmi

güzel fikir bende yapayım

İncir güzel ama çok tatlı, doğal kurutulmuş. Badem de kurt çıktı, sanki yaş gibi badem. Kabuğuda 2 kat soy soy bitmiyor. :) zeytin güzel.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Neden emin değilsin. :)

Çok yakışıyor sana o görüntü. :) havalar soğudu yine.

1 saat 15 dk.'mı az. Bana o saat çok geliyor bile. Yürüyüşten korkuyorum hep. Kalçadan gidecek diye. :)

ablacim sali gunleri vakif evimiz var orada oluyoruz bilmem duydunuzmu SEMERKAND VAKfi // semerkand dergisi mostar gencokur semerkad tv filanda var belki denk gelmissinizdir.. dunyanin heryerinde var hindistan dahil --pensilvanya ve hicbir siyasi partiyle alakasi olmayan vakif evlerinde siyaset konusmanin tamamen yasak oldugu sadece irsad amaci guden ; peygamberimizin soyundan gelen bir evliyayi kendine rehber edinmis bir yol // turkler cok ama cogunu zaten sohbetten sohbete goruyorum . Bir kisim turkleri taniyorum ama meraba meraba.. yani bugunde buradaki en yakin arkadasima onu dedim beni acan kimse yok pek. o yuzden gidis gelis yaptigim insan sayisi 5i gecmez

Evrimde demis yaninda gotur diye ama zaten 4te gidip 6da geliyoruz o yuzden tasimama degmez orda ikramlikta verilior ama tahin edersiniz borekpasta oluyor genelde

bu iletiyi cok begendim feyste paylasmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…