Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gül abla eğer çilek Mayıs ta ise ben hormon yedim o zaman:)

Çıkarıp buzdolabına asmak lazım bunu

Okan beyler tarla cilegi cikti kahvaltida yiyin yazmis.. bende sasirdim gecen kizim istedi hormonludur diye almadim// napsakki

bugün ki yürüyüşüm az oldu yağmur yağdı yağacak derken dönmek zorunda kaldım,,,,

1 saat 15 dkk yürümüşüm...hergün öğlene göre 30 dkk eksik,,,,sabah- akşam ....40 dkk hergün oluyor

bayilirim yuruyus yapmaya masaallah ablacim gayet iyi gidiyorsun ..

Eki Görüntüle 1057784

Okuldaki hocalardan biri bana Çin'den gerçek yeşil çay getirdi:)

oooo afiyet olsun :) cok guzel bir hediye bence

Neden emin değilsin. :)

simdi kucuk kiz ayagimda sonRa oburunu uyutucam sonRada uyumazsam bide gucum kalirsa yaparim :)) ama hala emin deilim :)) mutfagi toplamam lazim is cok yani

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1057784

bende de var ama su ara ıcemıyorum.. doktora sorayım.. ondan sonra dıyecegım ama kendımden bılıyorum.. ıctıgım zaman cok çarpıntı yaptığını farkettım bende.. zaman neyı gösterecek bılmıyroum açıkçası. afıyet olsun.. oradan gelebilecek en güzel hedıye bence de.

çok erken yemedın mı pervın yaa.. resmen ogle saatı..

İncir güzel ama çok tatlı, doğal kurutulmuş. Badem de kurt çıktı, sanki yaş gibi badem. Kabuğuda 2 kat soy soy bitmiyor. :) zeytin güzel.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

koparmadın mı kıyameti.. dıyecegım ama ıcınden kurt çıktıysa ılacsız demektır..

uyanış: karbonatlı su

sabah: 11:00 KKK +turp,kırmızı havuç,maydonoz salatası

aksam: 17:00 ıkı kasık kabak sote+ıkı kalem balık+borulce salatası.. (borulcesı bir kasık, yeşilliği bol bol idi.) ıkı lokma helva.

menengıc kahve..

tükkan kapandı

Eki Görüntüle 1057784

Oh ne guzel afiyet olsun
Bende yapamam
1 saat 15 dk.'mı az. Bana o saat çok geliyor bile. Yürüyüşten korkuyorum hep. Kalçadan gidecek diye. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bana fayda bile etmedi 40 gundur hergun 2,5 saate yakin yuruyorum 1 cm incelme yok
Vakfin adini duymadim,,,
sadece dini sohbet olmasi guzel, herkesin siyasi gorusu kendine kimse kimseye karisamaz.....cocuklar senin zaten cok vaktini aliyor cevrendekilerde yeter az olsun öz olsun..........paylasabilirsin canim birileri ornek alir belki

Sadece elimden attım, ıyyyy dedim. Kurt görünce hemen refleks olarak atıyorum.

Okan beyler datcadalar orada erken oluyor meyve ve sebzeler gec tukeniyor,,her zamanda diyorlar bizim yedigimize bakmayin siz bulamiyorsaniz mevsiminde yeyin diye,,,,sizin oralarda havalar iyiyse mevsimidir buralarda hormonlular var
Bende 4 e 10 kala yemistim acikir gibi oldum 8 e dogru kefir ictim
Afiyet olsun canim

Sadece elimden attım, ıyyyy dedim. Kurt görünce hemen refleks olarak atıyorum.

ıyı başka yerlere atmamışsın.. ham humm dıyee

bızım buaradada cıktı.. her yer cılek.. mıs gıbı kokuyorlar.. cok az aldım geldım eve.. kuzey yemez.. ozgur pek yemez.. bakıyorlar oyle bana.

Gül abla az fazla bır sey görürsen soyle lütfen.. olur mu?? menulerımde.

Bende her yedigimi acip bakarim kurt varmi diye

İncelerim zaten, onun için görürüm. Gerçi bu görülmeyecek gibi değildi. Ama Gül abla benden beter.

çok erken yemedın mı pervın yaa.. resmen ogle saatı...

evet erken ama acikmadim/zaten11 e gelio saat. birazdan sporumu yapicam sanirim :))

begendim yine:) erken yemek verdirio bana kilo.. gec yedigimde olmuyor

paylastim bile// ihtiyaci olan insanlar var listemde belki feyz alirlar :)

spor yapamıyorum yıne.. kılo sabıt.. daha mı erkene çeksem yeme saatını.. hıc kaçamağım yamuğum yumuğum da yok.. ne yapsam ne etsem.. deyıverın bı hele.. ben de 4 gıbı yesem aksam 8 gıbı yoğurt mu yesem napsam.. bı goruslerınızı alsam..

Bu hareket çok fena, yapamadım dün. Şınav çekiyorsun, sonra birde dumbell'ı kaldırıyorsun. Zaten kick box'tan kollarım hala acıyor birde üstüne bu. Bugün dinleneceğim, spor yok.

yapacağım deseydın.. ucuyordum ustune.. nasıl oldun sen minnak?

İyiyim. Şu ripped bitsin çok mutlu olacağım, inat ettiğim için devam ediyorum, yarıda bıraktığım için pişman olmayayım diye. Yoksa hiç sevmedim. Sonra göbek programına geçeceğim.

Bugün;

Sabah
Yoğurtlu karışım

Kahvaltı
3 incir, yarın tarçınlı elma, yarım portakal.
Zeytin
Peynir
Kırmızı pancar, dereotu, maydanoz
3 yımırta
Kurtlu badem
Yeşil çay

Akşam Yemeği
Patlıcan musakka
Sebzeli bulgur pilavı
2 yemekte bol acılıydı, ağzım yana yana yedim
Sanki doymadım gibiydi, kavrulmuş fındık vardı masada ondan da yedim.

Gül abla ,hani bir iki haftadır kilo veremiyorsunya ,yanlışsam düzeltirsin ,ya günde 2,5saat fazla değilmi ablacım ,bünyen alışmıştır ,acaba aramı versen ,(alışınca 3,t4saatvs yapamazsınki abla )nette karatay yapan arkadaşlar kilosu durunca,diyeti yada yaşam tarzı ne derseniz bozup bir gün çok abartmamak kaydıyla vücudu şaşırtıyorlamış ...böylelikle leptin hormonu itekrar aktıf oluyormuş ,belkide boyle bişey yapmalısın abla ...:44:
Ayrıca günde 2saat yürümenide ayrıca tebrik ediyorumaşallah

Kurtlu bademmi ekstra protein alıyorum diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…