Gül abla eğer çilek Mayıs ta ise ben hormon yedim o zaman:)
Çıkarıp buzdolabına asmak lazım bunu
bugün ki yürüyüşüm az oldu yağmur yağdı yağacak derken dönmek zorunda kaldım,,,,
1 saat 15 dkk yürümüşüm...hergün öğlene göre 30 dkk eksik,,,,sabah- akşam ....40 dkk hergün oluyor
Neden emin değilsin. :)
uyaninca limonlu su
10.00 kkk+1 mandalina +yesil cay
15.30 1 tabak zyagli taze fasulye+1 kase yogurt pul biberli
21.00 yesil cay
spor henuz yapmadim emin deilim
gun icinde limonlu tarcinli su
* Sabah kahvaltidan sonRa yesil cay icine pulbiberle limon koydum oyle ictim ama tovbe.. cok aci bisey oluyor. zaten bir cay keyfm var onada biber sikamam :))
İncir güzel ama çok tatlı, doğal kurutulmuş. Badem de kurt çıktı, sanki yaş gibi badem. Kabuğuda 2 kat soy soy bitmiyor. :) zeytin güzel.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Oh ne guzel afiyet olsun
Bende yapamamuyaninca limonlu su
10.00 kkk+1 mandalina +yesil cay
15.30 1 tabak zyagli taze fasulye+1 kase yogurt pul biberli
21.00 yesil cay
spor henuz yapmadim emin deilim
gun icinde limonlu tarcinli su
* Sabah kahvaltidan sonRa yesil cay icine pulbiberle limon koydum oyle ictim ama tovbe.. cok aci bisey oluyor. zaten bir cay keyfm var onada biber sikamam :))
Bana fayda bile etmedi 40 gundur hergun 2,5 saate yakin yuruyorum 1 cm incelme yok1 saat 15 dk.'mı az. Bana o saat çok geliyor bile. Yürüyüşten korkuyorum hep. Kalçadan gidecek diye. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Vakfin adini duymadim,,,ablacim sali gunleri vakif evimiz var orada oluyoruz bilmem duydunuzmu SEMERKAND VAKfi // semerkand dergisi mostar gencokur semerkad tv filanda var belki denk gelmissinizdir.. dunyanin heryerinde var hindistan dahil --pensilvanya ve hicbir siyasi partiyle alakasi olmayan vakif evlerinde siyaset konusmanin tamamen yasak oldugu sadece irsad amaci guden ; peygamberimizin soyundan gelen bir evliyayi kendine rehber edinmis bir yol // turkler cok ama cogunu zaten sohbetten sohbete goruyorum . Bir kisim turkleri taniyorum ama meraba meraba.. yani bugunde buradaki en yakin arkadasima onu dedim beni acan kimse yok pek. o yuzden gidis gelis yaptigim insan sayisi 5i gecmez
Evrimde demis yaninda gotur diye ama zaten 4te gidip 6da geliyoruz o yuzden tasimama degmez orda ikramlikta verilior ama tahin edersiniz borekpasta oluyor genelde
bu iletiyi cok begendim feyste paylasmayi dusunuyorum
Sadece elimden attım, ıyyyy dedim. Kurt görünce hemen refleks olarak atıyorum.bende de varama su ara ıcemıyorum.. doktora sorayım.. ondan sonra dıyecegım ama kendımden bılıyorum.. ıctıgım zaman cok çarpıntı yaptığını farkettım bende.. zaman neyı gösterecek bılmıyroum açıkçası. afıyet olsun.. oradan gelebilecek en güzel hedıye bence de.
çok erken yemedın mı pervın yaa.. resmen ogle saatı..
koparmadın mı kıyameti.. dıyecegım ama ıcınden kurt çıktıysa ılacsız demektır..
Okan beyler datcadalar orada erken oluyor meyve ve sebzeler gec tukeniyor,,her zamanda diyorlar bizim yedigimize bakmayin siz bulamiyorsaniz mevsiminde yeyin diye,,,,sizin oralarda havalar iyiyse mevsimidir buralarda hormonlular varOkan beyler tarla cilegi cikti kahvaltida yiyin yazmis.. bende sasirdim gecen kizim istedi hormonludur diye almadim// napsakki
bayilirim yuruyus yapmaya masaallah ablacim gayet iyi gidiyorsun ..
oooo afiyet olsun :) cok guzel bir hediye bence
simdi kucuk kiz ayagimda sonRa oburunu uyutucam sonRada uyumazsam bide gucum kalirsa yaparim :)) ama hala emin deilim :)) mutfagi toplamam lazim is cok yani
Bende 4 e 10 kala yemistim acikir gibi oldum 8 e dogru kefir ictimbende de varama su ara ıcemıyorum.. doktora sorayım.. ondan sonra dıyecegım ama kendımden bılıyorum.. ıctıgım zaman cok çarpıntı yaptığını farkettım bende.. zaman neyı gösterecek bılmıyroum açıkçası. afıyet olsun.. oradan gelebilecek en güzel hedıye bence de.
çok erken yemedın mı pervın yaa.. resmen ogle saatı..
koparmadın mı kıyameti.. dıyecegım ama ıcınden kurt çıktıysa ılacsız demektır..
Afiyet olsun canimuyanış: karbonatlı su
sabah: 11:00 KKK +turp,kırmızı havuç,maydonoz salatası
aksam: 17:00 ıkı kasık kabak sote+ıkı kalem balık+borulce salatası.. (borulcesı bir kasık, yeşilliği bol bol idi.) ıkı lokma helva.
menengıc kahve..
tükkan kapandı
Bende her yedigimi acip bakarim kurt varmi diyeSadece elimden attım, ıyyyy dedim. Kurt görünce hemen refleks olarak atıyorum.
Sadece elimden attım, ıyyyy dedim. Kurt görünce hemen refleks olarak atıyorum.
Okan beyler datcadalar orada erken oluyor meyve ve sebzeler gec tukeniyor,,her zamanda diyorlar bizim yedigimize bakmayin siz bulamiyorsaniz mevsiminde yeyin diye,,,,sizin oralarda havalar iyiyse mevsimidir buralarda hormonlular var
Bende 4 e 10 kala yemistim acikir gibi oldum 8 e dogru kefir ictim
Afiyet olsun canim
Bende her yedigimi acip bakarim kurt varmi diye
ıyı başka yerlere atmamışsın.. ham humm dıyee
bızım buaradada cıktı.. her yer cılek.. mıs gıbı kokuyorlar.. cok az aldım geldım eve.. kuzey yemez.. ozgur pek yemez.. bakıyorlar oyle bana.
Gül abla az fazla bır sey görürsen soyle lütfen.. olur mu?? menulerımde.
çok erken yemedın mı pervın yaa.. resmen ogle saatı...
uyanış: karbonatlı su
sabah: 11:00 KKK +turp,kırmızı havuç,maydonoz salatası
aksam: 17:00 ıkı kasık kabak sote+ıkı kalem balık+borulce salatası.. (borulcesı bir kasık, yeşilliği bol bol idi.) ıkı lokma helva.
menengıc kahve..
tükkan kapandı
İncelerim zaten, onun için görürüm. Gerçi bu görülmeyecek gibi değildi. Ama Gül abla benden beter.
Oh ne guzel afiyet olsun
Bende yapamam
Bana fayda bile etmedi 40 gundur hergun 2,5 saate yakin yuruyorum 1 cm incelme yok
Vakfin adini duymadim,,,
sadece dini sohbet olmasi guzel, herkesin siyasi gorusu kendine kimse kimseye karisamaz.....cocuklar senin zaten cok vaktini aliyor cevrendekilerde yeter az olsun öz olsun..........paylasabilirsin canim birileri ornek alir belki
paylastim bile// ihtiyaci olan insanlar var listemde belki feyz alirlar :)
Eki Görüntüle 1058105
Bu hareket çok fena, yapamadım dün.Şınav çekiyorsun, sonra birde dumbell'ı kaldırıyorsun. Zaten kick box'tan kollarım hala acıyor birde üstüne bu. Bugün dinleneceğim, spor yok.
yapacağım deseydın.. ucuyordum ustune.. nasıl oldun sen minnak?
Oh ne guzel afiyet olsun
Bende yapamam
Bana fayda bile etmedi 40 gundur hergun 2,5 saate yakin yuruyorum 1 cm incelme yok
Vakfin adini duymadim,,,
sadece dini sohbet olmasi guzel, herkesin siyasi gorusu kendine kimse kimseye karisamaz.....cocuklar senin zaten cok vaktini aliyor cevrendekilerde yeter az olsun öz olsun..........paylasabilirsin canim birileri ornek alir belki
Bugün;
Sabah
Yoğurtlu karışım
Kahvaltı
3 incir, yarın tarçınlı elma, yarım portakal.
Zeytin
Peynir
Kırmızı pancar, dereotu, maydanoz
3 yımırta
Kurtlu badem
Yeşil çay
Akşam Yemeği
Patlıcan musakka
Sebzeli bulgur pilavı
2 yemekte bol acılıydı, ağzım yana yana yedim
Sanki doymadım gibiydi, kavrulmuş fındık vardı masada ondan da yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?