Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Cnm bir sağlık probleminmi var :44:çarpıntı vs ,yazmışsın kaç yaşındasınki cnm ,bu arad tanışalım yahu neler yaparsın evli bekar vs ,yaşadığın yer ??????

sporumu yaptim 17li Tibet+plates+bolgesel birkac hareket :)) dusumuda aldim ohhh miss gibiyim ..:)))

Baby mom ne güzel ,aranızda sohbet yapmanız ...özendim ,yurt dışındamısın yoksa benmi yanlış okudum :44:ben cemaat grup yada camia yada gonul yoldaşlığı ...ne dersen ,bir gruba dahiliyetı seviyorum rabbim en güzel şekilde faydalanabilmeyi nasip etsin ..
Ayrıca bütün grupları vede cemeat vsdestekliyorum .(her nekadar bazı gruplar ,birbirinin arkasındN atıp tutsada ...toplu gıybet toplu suizan ne dersen çok tehlikeli ...)hepsi davanın bir ucundan tutmuş kurana ,allaha hizmet ediyor ...ALlah hepsinden razı olsun ...

Maşallah ,ne guzel spor yapmışsın tibete tekrar başlıyacağım bende ,çok özendim burda ,

Cnm bir sağlık probleminmi var :44:çarpıntı vs ,yazmışsın kaç yaşındasınki cnm ,bu arad tanışalım yahu neler yaparsın evli bekar vs ,yaşadığın yer ??????

kalp problemim var.. yas 35.. meslek ınsan kaynakları uzmanı.. 4.5 yasında oğlum var.. oldukça evliyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dılerım su an oğluma bakıyorum.. sız nasılsınız?

Iyi geceler kızlarımmm

Bir İlhan şeşen konserine gitmişim ki sormayın mestim şu an mest...

Sabah 08:10 1 muz

Öğle 12:20 1 tabak yeşil fasulye 1 kaşık ıspanaklı bulgur köftesi 1 bardak ayran

Akşam 18:30 2 kaşık ıspanaklı bulgur köftesi 1 tabak yoğurtlu semız otu

Spor :yok bu hafta yapmıcam Perşembe şehir dışına çıkıyorum dönünce farklı bir program yapıcam

Ne güzel hediye yav en azından sağlıksız apur sapur (bizim burda oyle derler )bişiy değilmiş ...

Bu hoca bir de yaşlı bir erkek hoca bnm sağlıklı yaşadığımı biliyor bunu getirince çok sevindim bn çocuk gibi:)kendi de 10 kilo verdi bu yıl kalp krizi geçirdi o yüzden ne olursa olsun düşünülmek güzel şey:)daha tadına bakmadım ama

Hala mutfak isiyle ilgileniyorum yarina koftemi yaptim, yogurt mayalayacagim, kefiri suzdum sutu biraz fazla isitmisim o soguyana kadar bi bakayim dedim

Tabiiki soylerim canim
Senin yediklerin iyi spor yapinca veriyorsun,,bu sira yapamadin veremedin ,,,bence cuma tartidan sonra yemegi erkene cek obur haftaya ne farkedecek anlarsin bende gecen hafta oyle yaptim
Canim ben eylul den beri kg veremiyorum bi ara verdim 2 kg geri aldim hem hasimato hem menapoz var son 3 aydir almaya baslayinca mart 1 de yuruyusu artirdim oglenleri 1 saat 45 dkk ya cikardim ise gidip gelirken 20 ser dakika da yuruyorum ....taktik olarak yuruyusu artirdim....ben 10 aydir kacamak yapmadigim icin digerleri gibi bir gun karatay disi yiyemem onlarin cogu kacamak yapiyor hergun sonrada niye veremiyoruz diyorlar:)...10 ayda 3 kere ayran detoksu yaptim verdim geri aldim,,,,,tesekkur ederim beni dusunup fikir verdigin icin...

sporumu yaptim 17li Tibet+plates+bolgesel birkac hareket :)) dusumuda aldim ohhh miss gibiyim ..:)))
Massallah canim
Ne güzel hediye yav en azından sağlıksız apur sapur (bizim burda oyle derler )bişiy değilmiş ...
:)...neredesn canim sen

Bende size basarilar diliyroum:)
Iyi geceler canim...Ne guzel bende severim sesen i....persembe cikacaksan o gun kg bildirimi yaparsin

Hay allah öyle oldu galiba oldukça evlisin demek cnm hahay canım ya ,bende ozaman fena halde evliyim. :) iyiyim cnm bende ,allah bağışlasın ,

Bu arada geçmiş olsun cnm ,rabbim şifanı versin ...

Hmm ,anladım abla...çok azimlisin bence ,..

Massallah canim

Iyi geceler canim...Ne guzel bende severim sesen i....persembe cikacaksan o gun kg bildirimi yaparsin

Abla şuan elazığın bir ilçesindeyim burda memur çocukları bile ,izmirlisinden istanbullusuna ,şivesi kayar muhakkak

herkese kolay gelsin öncelikle.bu diyet sayesinde çok güzel kilo weriyorum.diyet demekte yanlış aslında.ekmeği fln kestim normal yemeğimi yiyorum.zaten gün deçtikçe çok yiyemiorum.sabah kahvaltımı yapıorum ceviz ve ayranla.inşallah yapanlarada iyi gelir.

Evet, o kadar spor yapıyoruz kasları beslemek lazım. Iyyyy. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kedicik ,şu yukardaki sarı kediyi gördükçe ,bizim apartmanın önünde bir kedi var o aklıma geliyor biz girişte oturuyoruz ,apartman kapısından içeri girince bizden önce bizim kapının tam girişine kitleniyor resmen yav kedicik hişt pişt ,laftanda anlamıyor ...en donunda eşim kediye müdehale ederkene ben kapıyo hızlıca açıp içeri zıplıyorum ,içeri geçincede kıyamam kapıyı tırmalıyor ben onu lorlarla peynirlerle besle besle ,hayvancağız ailenın bireyi gibi oldu
Gerçekten ıyy

Gunaydin,Hafta ortasi da geldi sonunda bu hafta cok zor geldi bana cok yorgunum bilmem neden.

Massallah canim

Aklımda zaten abla pisicik ile konuştuk biz:)

Herkese güzel bir gün diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…