bende de varama su ara ıcemıyorum.. doktora sorayım.. ondan sonra dıyecegım ama kendımden bılıyorum.. ıctıgım zaman cok çarpıntı yaptığını farkettım bende.. zaman neyı gösterecek bılmıyroum açıkçası. afıyet olsun.. oradan gelebilecek en güzel hedıye bence de.
çok erken yemedın mı pervın yaa.. resmen ogle saatı..
koparmadın mı kıyameti.. dıyecegım ama ıcınden kurt çıktıysa ılacsız demektır..
sporumu yaptim 17li Tibet+plates+bolgesel birkac hareket :)) dusumuda aldim ohhh miss gibiyim ..:)))
Kurtlu bademmiekstra protein alıyorum diyorsun yani
Cnm bir sağlık probleminmi var :44:çarpıntı vs ,yazmışsın kaç yaşındasınki cnm ,bu arad tanışalım yahuneler yaparsın evli bekar vs ,yaşadığın yer ??????
Ne güzel hediye yaven azından sağlıksız apur sapur (bizim burda oyle derler )bişiy değilmiş ...
Tabiiki soylerim canimıyı başka yerlere atmamışsın.. ham humm dıyee
bızım buaradada cıktı.. her yer cılek.. mıs gıbı kokuyorlar.. cok az aldım geldım eve.. kuzey yemez.. ozgur pek yemez.. bakıyorlar oyle bana.
Gül abla az fazla bır sey görürsen soyle lütfen.. olur mu?? menulerımde.
Senin yediklerin iyi spor yapinca veriyorsun,,bu sira yapamadin veremedin ,,,bence cuma tartidan sonra yemegi erkene cek obur haftaya ne farkedecek anlarsin bende gecen hafta oyle yaptimspor yapamıyorum yıne.. kılo sabıt.. daha mı erkene çeksem yeme saatını.. hıc kaçamağım yamuğum yumuğum da yok.. ne yapsam ne etsem.. deyıverın bı hele.. ben de 4 gıbı yesem aksam 8 gıbı yoğurt mu yesem napsam.. bı goruslerınızı alsam..
Canim ben eylul den beri kg veremiyorum bi ara verdim 2 kg geri aldim hem hasimato hem menapoz var son 3 aydir almaya baslayinca mart 1 de yuruyusu artirdim oglenleri 1 saat 45 dkk ya cikardim ise gidip gelirken 20 ser dakika da yuruyorum ....taktik olarak yuruyusu artirdim....ben 10 aydir kacamak yapmadigim icin digerleri gibi bir gun karatay disi yiyemem onlarin cogu kacamak yapiyor hergun sonrada niye veremiyoruz diyorlar:)...10 ayda 3 kere ayran detoksu yaptim verdim geri aldim,,,,,tesekkur ederim beni dusunup fikir verdigin icin...Gül abla ,hani bir iki haftadır kilo veremiyorsunya ,yanlışsam düzeltirsin ,ya günde 2,5saat fazla değilmi ablacım ,bünyen alışmıştır ,acaba aramı versen ,(alışınca 3,t4saatvs yapamazsınki abla )nette karatay yapan arkadaşlar kilosu durunca,diyeti yada yaşam tarzı ne derseniz bozup bir gün çok abartmamak kaydıyla vücudu şaşırtıyorlamış ...böylelikle leptin hormonu itekrar aktıf oluyormuş ,belkide boyle bişey yapmalısın abla ...:44:
Ayrıca günde 2saat yürümenide ayrıca tebrik ediyorumaşallah
Massallah canimsporumu yaptim 17li Tibet+plates+bolgesel birkac hareket :)) dusumuda aldim ohhh miss gibiyim ..:)))
:)...neredesn canim senNe güzel hediye yaven azından sağlıksız apur sapur (bizim burda oyle derler )bişiy değilmiş ...
Bende size basarilar diliyroum:)kalp problemim var.. yas 35.. meslek ınsan kaynakları uzmanı.. 4.5 yasında oğlum var.. oldukça evliyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dılerımsu an oğluma bakıyorum.. sız nasılsınız?
Iyi geceler canim...Ne guzel bende severim sesen i....persembe cikacaksan o gun kg bildirimi yaparsinIyi geceler kızlarımmm
Bir İlhan şeşen konserine gitmişim ki sormayın mestim şu an mest...
Sabah 08:10 1 muz
Öğle 12:20 1 tabak yeşil fasulye 1 kaşık ıspanaklı bulgur köftesi 1 bardak ayran
Akşam 18:30 2 kaşık ıspanaklı bulgur köftesi 1 tabak yoğurtlu semız otu
Spor :yok bu hafta yapmıcam Perşembe şehir dışına çıkıyorum dönünce farklı bir program yapıcam
kalp problemim var.. yas 35.. meslek ınsan kaynakları uzmanı.. 4.5 yasında oğlum var.. oldukça evliyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dılerımsu an oğluma bakıyorum.. sız nasılsınız?
kalp problemim var.. yas 35.. meslek ınsan kaynakları uzmanı.. 4.5 yasında oğlum var.. oldukça evliyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dılerımsu an oğluma bakıyorum.. sız nasılsınız?
Tabiiki soylerim canim
Senin yediklerin iyi spor yapinca veriyorsun,,bu sira yapamadin veremedin ,,,bence cuma tartidan sonra yemegi erkene cek obur haftaya ne farkedecek anlarsin bende gecen hafta oyle yaptim
Canim ben eylul den beri kg veremiyorum bi ara verdim 2 kg geri aldim hem hasimato hem menapoz var son 3 aydir almaya baslayinca mart 1 de yuruyusu artirdim oglenleri 1 saat 45 dkk ya cikardim ise gidip gelirken 20 ser dakika da yuruyorum ....taktik olarak yuruyusu artirdim....ben 10 aydir kacamak yapmadigim icin digerleri gibi bir gun karatay disi yiyemem onlarin cogu kacamak yapiyor hergun sonrada niye veremiyoruz diyorlar:)...10 ayda 3 kere ayran detoksu yaptim verdim geri aldim,,,,,tesekkur ederim beni dusunup fikir verdigin icin...
Massallah canim
:)...neredesn canim sen
Bende size basarilar diliyroum:)
Iyi geceler canim...Ne guzel bende severim sesen i....persembe cikacaksan o gun kg bildirimi yaparsin
Evet, o kadar spor yapıyoruz kasları beslemek lazım. Iyyyy. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Massallah canim
:)...neredesn canim sen
Bende size basarilar diliyroum:)
Iyi geceler canim...Ne guzel bende severim sesen i....persembe cikacaksan o gun kg bildirimi yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?