kızlar ben geldim iyisinizdir inşallah
herkese kolay gelsin öncelikle.bu diyet sayesinde çok güzel kilo weriyorum.diyet demekte yanlış aslında.ekmeği fln kestim normal yemeğimi yiyorum.zaten gün deçtikçe çok yiyemiorum.sabah kahvaltımı yapıorum ceviz ve ayranla.inşallah yapanlarada iyi gelir.
Aklımda zaten abla pisicik ile konuştuk biz:)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
Kedicik ,şu yukardaki sarı kediyi gördükçe ,bizim apartmanın önünde bir kedi var o aklıma geliyorbiz girişte oturuyoruz ,apartman kapısından içeri girince bizden önce bizim kapının tam girişine kitleniyor resmen yav kedicik hişt pişt ,laftanda anlamıyor ...en donunda eşim kediye müdehale ederkene ben kapıyo hızlıca açıp içeri zıplıyorum ,içeri geçincede kıyamam kapıyı tırmalıyor ben onu lorlarla peynirlerle besle besle ,hayvancağız ailenın bireyi gibi oldu
Gerçekten ıyy
Gunaydin,Hafta ortasi da geldi sonunda bu hafta cok zor geldi bana cok yorgunum bilmem neden.
Baby mom ne güzel ,aranızda sohbet yapmanız ...özendim ,yurt dışındamısın yoksa benmi yanlış okudum :44:ben cemaat grup yada camia yada gonul yoldaşlığı ...ne dersen ,bir gruba dahiliyetı seviyorumrabbim en güzel şekilde faydalanabilmeyi nasip etsin ..
Ayrıca bütün grupları vede cemeat vsdestekliyorum .(her nekadar bazı gruplar ,birbirinin arkasındN atıp tutsada ...toplu gıybet toplu suizan ne dersen çok tehlikeli ...)hepsi davanın bir ucundan tutmuş kurana ,allaha hizmet ediyor ...ALlah hepsinden razı olsun ...
Maşallah ,ne guzel spor yapmışsıntibete tekrar başlıyacağım bende ,çok özendim burda ,
kalp problemim var.. yas 35.. meslek ınsan kaynakları uzmanı.. 4.5 yasında oğlum var.. oldukça evliyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dılerımsu an oğluma bakıyorum.. sız nasılsınız?
evet canim cokiyi hissediyorum haftada bir tum derdimi kalp hastaliklarimi birakip maneviyatla dolup geliyorum. Turkiyenin heryerinde hemen hemen her mahallede aktif bir vakifiz. Ilgilenen olursa bolgesine ait sohbet evinin bilgilerini verebilirim. Sende ilgilenirsen canim gidebilirsin kapimiz herkese acik
buarada bakudeyim 8yillik evliyim :) 2 cocuk annesiyim biri 4.5 biri 1.5olucak az kaldi :)) dis ticaret uzmaniyim ama cocuklarima bakmak icin evdeyim :)) sizin asl ?
Sende kendimi gordumde +1 farkla :)))
herkese kolay gelsin öncelikle.bu diyet sayesinde çok güzel kilo weriyorum.diyet demekte yanlış aslında.ekmeği fln kestim normal yemeğimi yiyorum.zaten gün deçtikçe çok yiyemiorum.sabah kahvaltımı yapıorum ceviz ve ayranla.inşallah yapanlarada iyi gelir.
Abla şuan elazığın bir ilçesindeyimburda memur çocukları bile ,izmirlisinden istanbullusuna ,şivesi kayar muhakkak
günaydın canım çocuklar iş hastalığın bazen hepsi aynı anda etkiliyorGunaydin,Hafta ortasi da geldi sonunda bu hafta cok zor geldi bana cok yorgunum bilmem neden.
Aklımda zaten abla pisicik ile konuştuk biz:)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
günaydın canımYazı sarı kedi diye başlayınca ben mi aklına geliyormuşum diye düşündüm. :) avatarı unutmuşum, diyorum beni görmedi ki. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadadaşlar sevgiler saygılar
günaydın gül ablam
Günaydın, güllerin en güzeli.
Günaydın, bende aynıyım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir enerjimiz düşük biri bize toplu yoga meditasyon falan yapsın bnm hep uykum var
günaydın canım çocuklar iş hastalığın bazen hepsi aynı anda etkiliyor
günaydın canım
günaydın canım sana da güzel günler
Oyle valla benim oglum dis cikaracak sanirim bi huzursuz, duzen degisti yine spor yok bana... Bos zamanimda uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?