Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba, hoşgeldin. Paylaşım için teşekkürler. Aramıza katılmak istemez misin. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yazı sarı kedi diye başlayınca ben mi aklına geliyormuşum diye düşündüm. :) avatarı unutmuşum, diyorum beni görmedi ki. :)

evet canim cokiyi hissediyorum haftada bir tum derdimi kalp hastaliklarimi birakip maneviyatla dolup geliyorum. turkiyenin heryerinde hemen hemen her mahallede aktif bir vakifiz. ilgilenen olursa bolgesine ait sohbet evinin bilgilerini verebilirim. sende ilgilenirsen canim gidebilirsin kapimiz herkese acik

buarada bakudeyim 8yillik evliyim :) 2 cocuk annesiyim biri 4.5 biri 1.5olucak az kaldi :)) dis ticaret uzmaniyim ama cocuklarima bakmak icin evdeyim :)) sizin asl ?

sende kendimi gordumde +1 farkla :)))

sende demi kalp rahatsızlığı var

teşekkürler

kaç kg dan kaça ne kadar sürede indiniz

Abla şuan elazığın bir ilçesindeyim burda memur çocukları bile ,izmirlisinden istanbullusuna ,şivesi kayar muhakkak

Gunaydin,Hafta ortasi da geldi sonunda bu hafta cok zor geldi bana cok yorgunum bilmem neden.
günaydın canım çocuklar iş hastalığın bazen hepsi aynı anda etkiliyor
Aklımda zaten abla pisicik ile konuştuk biz:)

Herkese güzel bir gün diliyorum :)

Yazı sarı kedi diye başlayınca ben mi aklına geliyormuşum diye düşündüm. :) avatarı unutmuşum, diyorum beni görmedi ki. :)

günaydın canım

günaydın arkadadaşlar sevgiler saygılar

günaydın gül ablam

günaydın canım sana da güzel günler

Bir enerjimiz düşük biri bize toplu yoga meditasyon falan yapsın bnm hep uykum var

Günaydın, bende aynıyım.

Simdi dusunuyorum bana ne yi gelir diye bi Türk kahvesi iyi olurdu sanirim. Senin imkanin vardir istersen ic yoksa daha duzelemdigin icin mi boylesin???

günaydın canım çocuklar iş hastalığın bazen hepsi aynı anda etkiliyor

günaydın canım

günaydın canım sana da güzel günler

Oyle valla benim oglum dis cikaracak sanirim bi huzursuz, duzen degisti yine spor yok bana... Bos zamanimda uyuyorum.

herkeseee merhabaaaa
men gelmişeemm hatuncuklar nasılsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…