Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba canım

hoş gelmişseeennnnnnnnnn

ben kendi adıma iyiyim sabah kalkıp havayı güneşli görünce içim açılıyor

sen nasılsannnnnnn

nasıl olayım ablacım valla yoğun ve yorucu bi haftanın 2 gününü yedim kaldı 4 günü birazdan da ders çalışmaya başlıycamm kurtulamıyorum şu sınavlardan size bi bakayım dedim var mı bi yaramazlık ...vs :)
neyse ben öpüyorum herkesi inşallah uygun bi vakit bulursam gelicem tekrar,iyi bakın kendinizee :)

Anladım cnm .:)allah şifanın verir inş ..sağol cnm bende bir iki yere gidiyorum boş kalmıyorum şükür hm, allah bağışlasın çocuklarını canım ..iyi yapmışsın ,çocuklar zaten gurbette ,birde anneleri olarak gurbet yaşatmaman iyi olmuş ...
Bende elazığın bşr ilçesindeyim şuan ,2,5aylık evliyim ,bebeğim olmuyor daha moda tasarım öğretmeniyim ,kps ye hazırlanıyorum ,evdeyim şimdilik

2013 haziran ayında evlendim 55 kiloydum.10 ayda 9 kilo aldım.dikkat ettiğim halde sporada başladım veremedim.bir kilo bile eksilmedi.canan karatayın kitabını internetten indirip 2 saatte okudum.karar verdim.sağlıklı beslenmeye 1 hafta oldu başlayalı,bunun yanında sabah akşam sirke+bal+limon+ılık su içiyorum.mucize gibi 1,5 kilo verdim.üstelik karın bölgemde gözle görülür düzelme var:) inşallah 55 kilo halime geri dönerim

Hoşgeldiniz:)muhakkak ki burada denilenlere uyarsanız dönersiniz :)nacizane fikrim bal kullanmayın lütfen karatay da kullanılmamasını öneriyor

evet balı okumuştum.ama sirkeli suyu başka türlü içemem ki :)

Az miktarda koyun o zaman içersiniz bence şahsen sirkeli suyu içmiyorum midem e pek iyi gelmiyor onun yerine sabah uyanınca 1 bardak karbonatlı su içiyorum gün içinde de limon dilimli naneli zencefilli su içiyorum

Sirkeli su içilmeli mi cidden Gül abla?:) bilirkişiye danışalım ben mide için iyi olmadığını düşünüyorum

Şöyle bir şey buldum:

Her derde deva değil

-Sirke ve şeker hastalığı: Sirkenin şekerin kontrolüne yardımcı olduğunu gösteren birkaç bilimsel çalışma vardır. 2007 yılında, tip II diyabeti olan hastalarda yapılan bir çalışmada yatarken alınan iki kaşık elma sirkesinin ertesi sabahki açlık şekerini yüzde 4-6 oranında düşürdüğü kaydedildi.

-Kolesterol, hipertansiyon ve kalp hastalığı ilişkisi: Sirkenin kolesterolü düşürdüğü kanıtlanmadı. Aynı şekilde tansiyona iyi geldiği ve kalp hastalığını önlediği yolundaki bilgiler de ispat edilemedi.

-Kanser ilişkisi: Bu konuda çalışmalar çelişkilidir. Bir çalışmada elma sirkesinin yemek borusu kanserini azalttığı gösterilmiş, bir başka çalışmada ise mesane kanseri oranlarını yükselttiği iddia edilmiştir.

-Sirkeyle kilo kaybı: Elma sirkesinin kilo kaybına yardımcı olduğuna dair haberler doğru olabilir. Bu etkisini tokluk hissetmemizi sağlayarak yaptığı düşünülüyor. 2005’te yapılan bir çalışmada bir dilim ekmek yiyenlerle, ekmekle birlikte sirke içenler karşılaştırılmış, sonuçta sirke içenlerin kendilerini daha tok hissettikleri ortaya çıktı. Ancak vücut yağlarını yaktığı efsanesi tamamen bir aldatmaca. Sirkenin direk kilo verdirdiği, yağları yaktığı ispatı yoktur.

Gül ablam.. tamam bır de oyle deneyyeım.. saat 5 te yedıgımde hıc acıkmadım.. 4 e çekmem ıcın kahvaltımı daha erken yapmam lazım sanırım.. 11 gıbı yaparsam bır saat leptın callısmıs olacak.. olmaz degıl mı? bu arada papatyanadan bır tane aldım

Bu arada geçmiş olsun cnm ,rabbim şifanı versin ...

teşekkür ederım arkadaşım.. amın.

ne mutlu sana. hosgeldın.

ben o farkı ham hum yerım...

sende demi kalp rahatsızlığı var

yok yok çok sukur.. o mınnak kızını kastedmıs..

Oyle valla benim oglum dis cikaracak sanirim bi huzursuz, duzen degisti yine spor yok bana... Bos zamanimda uyuyorum.

Allah yardımcın olsun.. zor zamanlar.

yahu daha dur.. ne acelen var cem yılmaz ın dedıgı gıbı.. halay çekerken hamıle kalaydın barı.. tadını çıkar bıraz evlılıgının..

ne kadar güzel.. hosgeldınız.

o sırkelı su benım tansıyonumu cok dusurdu.. cok sukur bu benım tansıyonum nefes alırken düşmüyor.. bı o kaldı gerıye.

sırke ıctım erıdım olayı tamamen psıkılogmıs yanı.. bas agrııs olana jelıbonu ılac dıye verıp gectıgını iddia etmek gıbı.. düşünce gücü yani

sırke ıctım erıdım olayı tamamen psıkılogmıs yanı.. bas agrııs olana jelıbonu ılac dıye verıp gectıgını iddia etmek gıbı.. düşünce gücü yani

Benim hayat felsefem şu şekerim Allahım suyu öyle içmemiz gerekse sirkeli yapardı :)bence sabah içilen bu tarz sular sadece tokluk hissi yaratıyor o kadar limonlu su bile içmiyorum ben dilimleyip koyuyorum

Bnm için midem çok önemli valla delemem üzgünüm:)

Cnm yemek yemek istemiyor öğlen çocukların okul sütünden çalıp içsem nolur :)çarşıdan da az ceviz alırım:)

Cnm yanlış yazmışım 2,yıl 5aylık olucak

sende demi kalp rahatsızlığı var

yok canim benimki manevi kalp rahatsizligi... kalbimi egitmeye calisiyorum cunku insanin vucudunda tum dusunceler beyinden deil kalpten geciyor buda bizi manevi olarak hasta ediyor. seytanda kalpte durmadan vesvese veriyor. ancak Allahin zikriyle kalbimizi egitebiliyoruz .. micazen soylemistim

ooo moda tasarim cok havali bir isin varmis :))) bende daha erken diyecektimki 2sene 5 ay demissin.. vakti zamani gelince illaki olur .. problem varmi baktirdinizmi ikinizde

hosgeldin yamacimiza gel buyur.. 55 ve altina dusmek isteyenler klubunun onde giden uyesiyim :)))

bugun temizlik var cok sukur ev kendine gelecek biraz :)) hicdurmadan dagilirmi bir yer ya.. resmen dip guvesi benim sipalarim.. neyi saklayip kaldirsam birsekilde buluyorlar

Cnm yanlış yazmışım 2,yıl 5aylık olucak

haaaa.. demam o zaman.. vardır vaktı.. uzulme.

ya valla ben ıyı degılım.. off.. Bır de sONAY A dıyorum yanlış anlamışsın.. ben neremden anlamışsam artık.. sağlıklı uyuyamıyorum neredeyse ıkı haftadır.. kuzey cok oksuruyor.. bu uykusuzluk salak etttı benı.

selensu cugum ben artik yesil caydan baska hicbirsey icemiyorum.. artik okadar biktimki yani eskiden onu ic bunu ic su zayiflatsin bu odem atsin.. artik teferruat gelio bana hepsi.. napayim az gitsin ama agzimin tadi bozulmasin .. bizaman taylan kumeli yaptim onda her hafta bir detox sivisi vardi.. gina geldi artik bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…