herkeseee merhabaaaa
men gelmişeemm hatuncuklar nasılsınız :)
Simdi dusunuyorum bana ne yi gelir diye bi Türk kahvesi iyi olurdu sanirim. Senin imkanin vardir istersen ic yoksa daha duzelemdigin icin mi boylesin???
merhaba canım
hoş gelmişseeennnnnnnnnn
ben kendi adıma iyiyim sabah kalkıp havayı güneşli görünce içim açılıyor
sen nasılsannnnnnn
evet canim cokiyi hissediyorum haftada bir tum derdimi kalp hastaliklarimi birakip maneviyatla dolup geliyorum. turkiyenin heryerinde hemen hemen her mahallede aktif bir vakifiz. ilgilenen olursa bolgesine ait sohbet evinin bilgilerini verebilirim. sende ilgilenirsen canim gidebilirsin kapimiz herkese acik
buarada bakudeyim 8yillik evliyim :) 2 cocuk annesiyim biri 4.5 biri 1.5olucak az kaldi :)) dis ticaret uzmaniyim ama cocuklarima bakmak icin evdeyim :)) sizin asl ?
sende kendimi gordumde +1 farkla :)))
2013 haziran ayında evlendim 55 kiloydum.10 ayda 9 kilo aldım.dikkat ettiğim halde sporada başladım veremedim.bir kilo bile eksilmedi.canan karatayın kitabını internetten indirip 2 saatte okudum.karar verdim.sağlıklı beslenmeye 1 hafta oldu başlayalı,bunun yanında sabah akşam sirke+bal+limon+ılık su içiyorum.mucize gibi 1,5 kilo verdim.üstelik karın bölgemde gözle görülür düzelme var:) inşallah 55 kilo halime geri dönerim
Hoşgeldiniz:)muhakkak ki burada denilenlere uyarsanız dönersiniz :)nacizane fikrim bal kullanmayın lütfen karatay da kullanılmamasını öneriyor
evet balı okumuştum.ama sirkeli suyu başka türlü içemem ki :)
Bu arada geçmiş olsun cnm ,rabbim şifanı versin ...
herkese kolay gelsin öncelikle.bu diyet sayesinde çok güzel kilo weriyorum.diyet demekte yanlış aslında.ekmeği fln kestim normal yemeğimi yiyorum.zaten gün deçtikçe çok yiyemiorum.sabah kahvaltımı yapıorum ceviz ve ayranla.inşallah yapanlarada iyi gelir.
evet canim cokiyi hissediyorum haftada bir tum derdimi kalp hastaliklarimi birakip maneviyatla dolup geliyorum. turkiyenin heryerinde hemen hemen her mahallede aktif bir vakifiz. ilgilenen olursa bolgesine ait sohbet evinin bilgilerini verebilirim. sende ilgilenirsen canim gidebilirsin kapimiz herkese acik
buarada bakudeyim 8yillik evliyim :) 2 cocuk annesiyim biri 4.5 biri 1.5olucak az kaldi :)) dis ticaret uzmaniyim ama cocuklarima bakmak icin evdeyim :)) sizin asl ?
sende kendimi gordumde +1 farkla :)))
sende demi kalp rahatsızlığı var
Oyle valla benim oglum dis cikaracak sanirim bi huzursuz, duzen degisti yine spor yok bana... Bos zamanimda uyuyorum.
Anladım cnm .:)allah şifanın verir inş ..sağol cnm bende bir iki yere gidiyorum boş kalmıyorum şükürhm, allah bağışlasın çocuklarını canım ..iyi yapmışsın ,çocuklar zaten gurbette ,birde anneleri olarak gurbet yaşatmaman iyi olmuş ...
Bende elazığın bşr ilçesindeyim şuan ,2,5aylık evliyim ,bebeğim olmuyor dahamoda tasarım öğretmeniyim ,kps ye hazırlanıyorum ,evdeyim şimdilik
2013 haziran ayında evlendim 55 kiloydum.10 ayda 9 kilo aldım.dikkat ettiğim halde sporada başladım veremedim.bir kilo bile eksilmedi.canan karatayın kitabını internetten indirip 2 saatte okudum.karar verdim.sağlıklı beslenmeye 1 hafta oldu başlayalı,bunun yanında sabah akşam sirke+bal+limon+ılık su içiyorum.mucize gibi 1,5 kilo verdim.üstelik karın bölgemde gözle görülür düzelme var:) inşallah 55 kilo halime geri dönerim
Az miktarda koyun o zaman içersiniz bence şahsen sirkeli suyu içmiyorum midem e pek iyi gelmiyor onun yerine sabah uyanınca 1 bardak karbonatlı su içiyorum gün içinde de limon dilimli naneli zencefilli su içiyorum
Sirkeli su içilmeli mi cidden Gül abla?:) bilirkişiye danışalım ben mide için iyi olmadığını düşünüyorum
Şöyle bir şey buldum:
Her derde deva değil
-Sirke ve şeker hastalığı: Sirkenin şekerin kontrolüne yardımcı olduğunu gösteren birkaç bilimsel çalışma vardır. 2007 yılında, tip II diyabeti olan hastalarda yapılan bir çalışmada yatarken alınan iki kaşık elma sirkesinin ertesi sabahki açlık şekerini yüzde 4-6 oranında düşürdüğü kaydedildi.
-Kolesterol, hipertansiyon ve kalp hastalığı ilişkisi: Sirkenin kolesterolü düşürdüğü kanıtlanmadı. Aynı şekilde tansiyona iyi geldiği ve kalp hastalığını önlediği yolundaki bilgiler de ispat edilemedi.
-Kanser ilişkisi: Bu konuda çalışmalar çelişkilidir. Bir çalışmada elma sirkesinin yemek borusu kanserini azalttığı gösterilmiş, bir başka çalışmada ise mesane kanseri oranlarını yükselttiği iddia edilmiştir.
-Sirkeyle kilo kaybı: Elma sirkesinin kilo kaybına yardımcı olduğuna dair haberler doğru olabilir. Bu etkisini tokluk hissetmemizi sağlayarak yaptığı düşünülüyor. 2005’te yapılan bir çalışmada bir dilim ekmek yiyenlerle, ekmekle birlikte sirke içenler karşılaştırılmış, sonuçta sirke içenlerin kendilerini daha tok hissettikleri ortaya çıktı. Ancak vücut yağlarını yaktığı efsanesi tamamen bir aldatmaca. Sirkenin direk kilo verdirdiği, yağları yaktığı ispatı yoktur.
sırke ıctım erıdım olayı tamamen psıkılogmıs yanı.. bas agrııs olana jelıbonu ılac dıye verıp gectıgını iddia etmek gıbı.. düşünce gücü yani
Gül ablam.. tamam bır de oyle deneyyeım.. saat 5 te yedıgımde hıc acıkmadım.. 4 e çekmem ıcın kahvaltımı daha erken yapmam lazım sanırım.. 11 gıbı yaparsam bır saat leptın callısmıs olacak.. olmaz degıl mı? bu arada papatyanadan bır tane aldım
teşekkür ederım arkadaşım.. amın.
ne mutlu sana. hosgeldın.
ben o farkı ham hum yerım...
yok yok çok sukur.. o mınnak kızını kastedmıs..
Allah yardımcın olsun.. zor zamanlar.
yahu daha dur.. ne acelen varcem yılmaz ın dedıgı gıbı.. halay çekerken hamıle kalaydın barı.. tadını çıkar bıraz evlılıgının..
ne kadar güzel.. hosgeldınız.
o sırkelı su benım tansıyonumu cok dusurdu.. cok sukur bu benım tansıyonum nefes alırken düşmüyor.. bı o kaldı gerıye.
herkeseee merhabaaaa
sende demi kalp rahatsızlığı var
herkeseee merhabaaaa
Anladım cnm .:)allah şifanın verir inş ..sağol cnm bende bir iki yere gidiyorum boş kalmıyorum şükürhm, allah bağışlasın çocuklarını canım ..iyi yapmışsın ,çocuklar zaten gurbette ,birde anneleri olarak gurbet yaşatmaman iyi olmuş ...
Bende elazığın bşr ilçesindeyim şuan ,2,5aylık evliyim ,bebeğim olmuyor dahamoda tasarım öğretmeniyim ,kps ye hazırlanıyorum ,evdeyim şimdilik
Cnm yanlış yazmışım 2,yıl 5aylık olucak
yok canim benimki manevi kalp rahatsizligi... kalbimi egitmeye calisiyorum cunku insanin vucudunda tum dusunceler beyinden deil kalpten geciyor buda bizi manevi olarak hasta ediyor. seytanda kalpte durmadan vesvese veriyor. ancak Allahin zikriyle kalbimizi egitebiliyoruz .. micazen soylemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?