Benim hayat felsefem şu şekerim Allahım suyu öyle içmemiz gerekse sirkeli yapardı :)bence sabah içilen bu tarz sular sadece tokluk hissi yaratıyor o kadar limonlu su bile içmiyorum ben dilimleyip koyuyorum
Bnm için midem çok önemli valla delemem üzgünüm:)
Cnm yemek yemek istemiyor öğlen çocukların okul sütünden çalıp içsem nolur :)çarşıdan da az ceviz alırım:)
haaaa.. demam o zaman..vardır vaktı.. uzulme.
ya valla ben ıyı degılım.. off.. Bır de sONAY A dıyorum yanlış anlamışsın.. ben neremden anlamışsam artık.. sağlıklı uyuyamıyorum neredeyse ıkı haftadır.. kuzey cok oksuruyor.. bu uykusuzluk salak etttı benı.
Eki Görüntüle 1058627
..................
cnm yanlış yazmışım 2,yıl 5aylık olucak
yok canim benimki manevi kalp rahatsizligi... Kalbimi egitmeye calisiyorum cunku insanin vucudunda tum dusunceler beyinden deil kalpten geciyor buda bizi manevi olarak hasta ediyor. Seytanda kalpte durmadan vesvese veriyor. Ancak allahin zikriyle kalbimizi egitebiliyoruz .. Micazen soylemistim
ooo moda tasarim cok havali bir isin varmis :))) bende daha erken diyecektimki 2sene 5 ay demissin.. vakti zamani gelince illaki olur .. problem varmi baktirdinizmi ikinizde
hosgeldin yamacimiza gel buyur.. 55 ve altina dusmek isteyenler klubunun onde giden uyesiyim :)))
Evet her balık yenmemeli. Özellikle küçük balıklar tercih edilmeli çünkü vücutlarında daha az ağır metal birikimi oluyor. Ama balık mevsimi bitiyor artık çiftlik balıklarının zamanı. Omega 3 balık hapı konusunda doktorlarda görüş birliği yok fazla. Kimisi öneriyor kimisi önermiyor. Ben 2 doktor değiştirdim ilk doktor bir araştırmadan bahsetti, bir çok anne gebeliklerinde yarısına omega 3 hapı vermek yarısına vermemek üzere takip edilmiş. Daha sonra doğan bebekler de 5-6 yaşlarına kadar mental ve zihinsel gelişim açısından takip edilmiş. Balık yağı kullanan annelerin çocuklarının diğerlerinden daha zeki olmadığı aynı olduğu zekanın genetik bir miras olduğu kanısına varılmış. Sonra bunu anlattıktan sonra döndü bana ister kullan ister kullanma amam dışardan bir şey almak ne kadar doru buna rağmen orası tartışılır dedi. Ben de sol.arları bıraktım içmedim o kadar para verdiğim halde. arada 1 tane felan içiyorum boşa gitmesin diye
Dediğim gibi ilk 12 hafta sadece folik asit+B12 hapı kullandım, sobra omega 3 içeren multivitamine geçtim, 16. haftadan sonrada demir hapı + multivitamin kullanıyorum.Bulantı zor iş gerçekten, çok korktum hep devam edecek diye ama 13.-14. haftadan sonra bıçak gibi kesildi Ben de kendime geldim. Darısı sana inşallah.
yenı de olsam böyle hıssettırebıldıysem.. ıcınızden olabıldıysem ne mutlu bana.. teşekkür ederım arkadaşım.
kıyamam ben sanaaaaaa...yanında götürsen olmaz mı ki??
normalde de kuş gıbı yıyorsun zaten.. uzulme o kadar.. sonunda hedefine kılıtlenmıs ınsanlarız bız.
selensu cugum ben artik yesil caydan baska hicbirsey icemiyorum.. artik okadar biktimki yani eskiden onu ic bunu ic su zayiflatsin bu odem atsin.. artik teferruat gelio bana hepsi.. napayim az gitsin ama agzimin tadi bozulmasin .. bizaman taylan kumeli yaptim onda her hafta bir detox sivisi vardi.. gina geldi artik bana
senın felsefenı yeriimmmmmmmmmm dıyecegım ama leptın bozulmasın..bence ye.. benım ıcın sakıncası yok hocam çal.. çırp.. geceyarısına kadar gez.. sonra uykum var dıye mıyawlaa.. yaramazım benım
öpallah zihin açıklığı versin canımnasıl olayım ablacım valla yoğun ve yorucu bi haftanın 2 gününü yedimkaldı 4 günü birazdan da ders çalışmaya başlıycamm kurtulamıyorum şu sınavlardan size bi bakayım dedim var mı bi yaramazlık ...vs :)
neyse ben üyorum herkesi inşallah uygun bi vakit bulursam gelicem tekrar,iyi bakın kendinizee :)
burada yıllarca bebek özlemi çekenler var allah önce onlara sonra da sana nasip eder inşallah ,,,,,sen dur dana 2,5 ayda acelen ne canımAnladım cnm .:)allah şifanın verir inş ..sağol cnm bende bir iki yere gidiyorum boş kalmıyorum şükürhm, allah bağışlasın çocuklarını canım ..iyi yapmışsın ,çocuklar zaten gurbette ,birde anneleri olarak gurbet yaşatmaman iyi olmuş ...
Bende elazığın bşr ilçesindeyim şuan ,2,5aylık evliyim ,bebeğim olmuyor dahamoda tasarım öğretmeniyim ,kps ye hazırlanıyorum ,evdeyim şimdilik
selen in dediği gibi karatayda bal yok,,,insülin direncini kıramazsın bal yersen,,,,2013 haziran ayında evlendim 55 kiloydum.10 ayda 9 kilo aldım.dikkat ettiğim halde sporada başladım veremedim.bir kilo bile eksilmedi.canan karatayın kitabını internetten indirip 2 saatte okudum.karar verdim.sağlıklı beslenmeye 1 hafta oldu başlayalı,bunun yanında sabah akşam sirke+bal+limon+ılık su içiyorum.mucize gibi 1,5 kilo verdim.üstelik karın bölgemde gözle görülür düzelme var:) inşallah 55 kilo halime geri dönerim
...karatay limomlu suyu tavsiye ediyor karbonat hiç bahsetmiyor, sirkeli su da doğal ev yapımı az bişey olabilir alkali yapmak için öyle hergece hergece yok, salatalarda çok kullanın diyorAz miktarda koyun o zaman içersiniz bence şahsen sirkeli suyu içmiyorum midem e pek iyi gelmiyor onun yerine sabah uyanınca 1 bardak karbonatlı su içiyorum gün içinde de limon dilimli naneli zencefilli su içiyorum
Sirkeli su içilmeli mi cidden Gül abla?:) bilirkişiye danışalım ben mide için iyi olmadığını düşünüyorum
gecmis olsun canim ooksuruk biraz suruyor.. balli limon keciboynuzu pekmezi icse bisey kalmaz biliosun zaten cozumleri sen
Evet cnm ..bend pilikistikover var ..birde çift rahimliyim
hosgeldin yamacimiza gel buyur.. 55 ve altina dusmek isteyenler klubunun onde giden uyesiyim :)))
canım ilk oğlumda ben balığa aşermiştim olumlu anlamda ..7/24 balık balık balık o kadar çok yedim ve canım istedi kişu an maşallahı var..sınıfında denemelerde ve diğer testlerde hep ilk sıralardadır ben inanıyorum balığın katkısına..belki tamamen tesadüf belki yemesem yine başarılı olacaktı onu bilemem...o bilim adamlarının testine inanmıyorum ..onlar iki gün sonra fikir değiştirirler..
sağol canım bu arada paylaşımın için..mide bulantılarım umarım geçer..senin geçmesine sevindim
içimizden biri oldun elbet iyi ki geldin bizde eski yeni yok canım
Benim midem herşeyi kabul etmez cnm mesela yeşil soğan dokunuyor mideme kısır yesem tüm gün ağrır:)ben inanmıyorum artık bu tarz şeylere tek tip beslenme gibi bir şey oluyor,herşeyin fazlası zarar,hala çok karbonatlı suyun da limonlusunun da başka bir zımbırtılı suyun da fazlasının zararlı olduğunu düşünüyorum yiyecek ve içecekleri doğa da olduğu gibi tüketmeliyiz,bu yüzden sebzeleri falan da çiğ tüketin diyorlar ya:)
Ha onun dışında herşeyi denerim ağzına bir lokma olsun atarım yani :)yurtdışına da gittiğimde sadece dinen caiz olmayanı yemedim onun dışında özellikle biz de olmayan meyveleri falan hapur hupur yedim valla:)yine yerim olsa:)
Beni yeme felsefemi ye:)
Sütü çaldım da acıktım sanki şimdi yemek konusunda kararsızım😪
Gece çok gezmedim bir kere 22:30 da evdeydim:) napim ilhancım da erken bitireydi:)
Gül ablam.. tamam bır de oyle deneyyeım.. saat 5 te yedıgımde hıc acıkmadım.. 4 e çekmem ıcın kahvaltımı daha erken yapmam lazım sanırım.. 11 gıbı yaparsam bır saat leptın callısmıs olacak.. olmaz degıl mı? bu arada papatyanadan bır tane aldım
teşekkür ederım arkadaşım.. amın.
ne mutlu sana. hosgeldın.
ben o farkı ham hum yerım...
yok yok çok sukur.. o mınnak kızını kastedmıs..
Allah yardımcın olsun.. zor zamanlar.
yahu daha dur.. ne acelen varcem yılmaz ın dedıgı gıbı.. halay çekerken hamıle kalaydın barı.. tadını çıkar bıraz evlılıgının..
ne kadar güzel.. hosgeldınız.
o sırkelı su benım tansıyonumu cok dusurdu.. cok sukur bu benım tansıyonum nefes alırken düşmüyor.. bı o kaldı gerıye.
e erken gelmıssın aslında.. neyse sen kararsız kalmaya devam et.. aksama az kaldı Selenımye yavrum.. nıye dıretıyorsun??
Gül ablam.. tamam bır de oyle deneyyeım.. saat 5 te yedıgımde hıc acıkmadım.. 4 e çekmem ıcın kahvaltımı daha erken yapmam lazım sanırım.. 11 gıbı yaparsam bır saat leptın callısmıs olacak.. olmaz degıl mı? bu arada papatyanadan bır tane aldım
bugun temizlik var cok sukur ev kendine gelecek biraz :)) hicdurmadan dagilirmi bir yer ya.. resmen dip guvesi benim sipalarim.. neyi saklayip kaldirsam birsekilde buluyorlar
senın felsefenı yeriimmmmmmmmmm dıyecegım ama leptın bozulmasın..bence ye.. benım ıcın sakıncası yok hocam çal.. çırp.. geceyarısına kadar gez.. sonra uykum var dıye mıyawlaa.. yaramazım benım
ben de bir kaşık bala karabiberi doldurup verirdim öksürük hemn kesilirdi çocukta alışkanlık oldu 6-7 yaşından sonra öksürünce hemen gider kendisi yapar yerdi, şimdi de kim öksürse yapar getirirgecmis olsun canim ooksuruk biraz suruyor.. balli limon keciboynuzu pekmezi icse bisey kalmaz biliosun zaten cozumleri sen
benim kız kardeşimde çift rahimli, hamileyken çok dikkat etmek gerekirmişEvet cnm ..bend pilikistikover var ..birde çift rahimliyim
iyi bir gün dilerim herkese, yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum..umarım kolaylıkla hedefinize varırsınız..
dün yazamadım bebeğim sağolsun pek uyumak bilmedi...
dün yediklerim
sabah kkk 1 yumurta ile
öğlen çiğköfte 5-6 tane ev yapımı marulla
akşam yeşil mercimek çorbası yogurt
gün içinde az çağla 1 ayva 1 yeşil elma
su:2,5 lt
spor yok gezmeye gittim
bende dedim kendim kendime 2.5 ayda hemen bebek istiyorlar die yoksa vayyy halime dedim neyseki yanlış anlamışım
evet anlamamışım gideceğin yolda allahım kolaylıklar versin
Evet cnm ..bend pilikistikover var ..birde çift rahimliyim
Benim midem herşeyi kabul etmez cnm mesela yeşil soğan dokunuyor mideme kısır yesem tüm gün ağrır:)ben inanmıyorum artık bu tarz şeylere tek tip beslenme gibi bir şey oluyor,herşeyin fazlası zarar,hala çok karbonatlı suyun da limonlusunun da başka bir zımbırtılı suyun da fazlasının zararlı olduğunu düşünüyorum yiyecek ve içecekleri doğa da olduğu gibi tüketmeliyiz,bu yüzden sebzeleri falan da çiğ tüketin diyorlar ya:)
Ha onun dışında herşeyi denerim ağzına bir lokma olsun atarım yani :)yurtdışına da gittiğimde sadece dinen caiz olmayanı yemedim onun dışında özellikle biz de olmayan meyveleri falan hapur hupur yedim valla:)yine yerim olsa:)
Beni yeme felsefemi ye:)
Sütü çaldım da acıktım sanki şimdi yemek konusunda kararsızım😪
Gece çok gezmedim bir kere 22:30 da evdeydim:) napim ilhancım da erken bitireydi:)
ben de bir kaşık bala karabiberi doldurup verirdim öksürük hemn kesilirdi çocukta alışkanlık oldu 6-7 yaşından sonra öksürünce hemen gider kendisi yapar yerdi, şimdi de kim öksürse yapar getirir
bnm gibi 8 de kahvaltı yapıp öğle yemeği yetmeyen var mı acaba😀hayır ben şişko muyum onlar yemiyorsa bn niye acıkıyorum:)
Benim hayat felsefem şu şekerim Allahım suyu öyle içmemiz gerekse sirkeli yapardı :)bence sabah içilen bu tarz sular sadece tokluk hissi yaratıyor o kadar limonlu su bile içmiyorum ben dilimleyip koyuyorum
Allah isteseydi kilo problemi diye bir şey de olmazdı,hasta olup doktora gitmek zorunda olmaz vede Allah ın yapmadığı kullarına yaptırdığı ilaçta olmaz bizde kullanmazdık :) Allah derdi verdim dermanını ara demiş ki buradayız ...buda benim felsefem şekerim :)
ben şişkoyum varmı diyeceğin bişi
Sabah 8-8:30 gibi yiyorum öğlende 1 gibi acıkmasamda mecbur kalıyorum öğle arası yemezsem bidaha yiyemem diye
Allah isteseydi kilo problemi diye bir şey de olmazdı,hasta olup doktora gitmek zorunda olmaz vede Allah ın yapmadığı kullarına yaptırdığı ilaçta olmaz bizde kullanmazdık :) Allah derdi verdim dermanını ara demiş ki buradayız ...buda benim felsefem şekerim :)
Ben size hitaben yazmadım yanlış anlaşılmasın evrim e cevap yazmıştım,herkes ne isterse yemekte özgürdür,ben sadece kendi bakış açımdan bahsediyordum,biz burada gerekirse birbirimiZi uyarıyoruz örseliyoruz...bu cümleler ondandı...size verilmiş bir cevap değildi araştırma sonucunu da yazdım zaten uyup uymamakta özgürsünüz
Bnm gibi 8 de kahvaltı yapıp öğle yemeği yetmeyen var mı acaba😀hayır ben Şişko muyum onlar yemiyorsa bn niye acıkıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?