Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

senın felsefenı yeriimmmmmmmmmm dıyecegım ama leptın bozulmasın.. bence ye.. benım ıcın sakıncası yok hocam çal.. çırp.. geceyarısına kadar gez.. sonra uykum var dıye mıyawlaa.. yaramazım benım

gecmis olsun canim ooksuruk biraz suruyor.. balli limon keciboynuzu pekmezi icse bisey kalmaz biliosun zaten cozumleri sen

cnm yanlış yazmışım 2,yıl 5aylık olucak

bende dedim kendim kendime 2.5 ayda hemen bebek istiyorlar die yoksa vayyy halime dedim neyseki yanlış anlamışım

evet anlamamışım gideceğin yolda allahım kolaylıklar versin

Evet cnm ..bend pilikistikover var ..birde çift rahimliyim

hosgeldin yamacimiza gel buyur.. 55 ve altina dusmek isteyenler klubunun onde giden uyesiyim :)))[/QUOTE]

hoşbuldum:) umarım herkez ideal kilosuna düşer.ben seneye bebek düşünüyorum.o yüzden sağlıklı kilo versem hamilelikten önce ilerde ki kilo problemim daha aza inecek diye düşünüyorum:)

canım ilk oğlumda ben balığa aşermiştim olumlu anlamda ..7/24 balık balık balık o kadar çok yedim ve canım istedi ki şu an maşallahı var..sınıfında denemelerde ve diğer testlerde hep ilk sıralardadır ben inanıyorum balığın katkısına..belki tamamen tesadüf belki yemesem yine başarılı olacaktı onu bilemem...o bilim adamlarının testine inanmıyorum..onlar iki gün sonra fikir değiştirirler..
sağol canım bu arada paylaşımın için..mide bulantılarım umarım geçer..senin geçmesine sevindim

içimizden biri oldun elbet iyi ki geldin bizde eski yeni yok canım

iyi bir gün dilerim herkese, yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum..umarım kolaylıkla hedefinize varırsınız..

dün yazamadım bebeğim sağolsun pek uyumak bilmedi...

dün yediklerim

sabah kkk 1 yumurta ile

öğlen çiğköfte 5-6 tane ev yapımı marulla

akşam yeşil mercimek çorbası yogurt

gün içinde az çağla 1 ayva 1 yeşil elma

su:2,5 lt
spor yok gezmeye gittim

Benim midem herşeyi kabul etmez cnm mesela yeşil soğan dokunuyor mideme kısır yesem tüm gün ağrır:)ben inanmıyorum artık bu tarz şeylere tek tip beslenme gibi bir şey oluyor,herşeyin fazlası zarar,hala çok karbonatlı suyun da limonlusunun da başka bir zımbırtılı suyun da fazlasının zararlı olduğunu düşünüyorum yiyecek ve içecekleri doğa da olduğu gibi tüketmeliyiz,bu yüzden sebzeleri falan da çiğ tüketin diyorlar ya:)

Ha onun dışında herşeyi denerim ağzına bir lokma olsun atarım yani :)yurtdışına da gittiğimde sadece dinen caiz olmayanı yemedim onun dışında özellikle biz de olmayan meyveleri falan hapur hupur yedim valla:)yine yerim olsa:)

Beni yeme felsefemi ye:)
Sütü çaldım da acıktım sanki şimdi yemek konusunda kararsızım😪

Gece çok gezmedim bir kere 22:30 da evdeydim:) napim ilhancım da erken bitireydi:)

öpallah zihin açıklığı versin canım
burada yıllarca bebek özlemi çekenler var allah önce onlara sonra da sana nasip eder inşallah ,,,,,sen dur dana 2,5 ayda acelen ne canım
selen in dediği gibi karatayda bal yok,,,insülin direncini kıramazsın bal yersen,,,,

ilk giden ödem olduğu için 2-3 kg gidmesi normal,,,,karatay sirkeli su içebilirsiniz ama limonlu su için daha iyi diyor,,,sirkenin fazlası mideye zararlı bende 3 sene önce falan denedim 3-5 günde vazgeçtim
...karatay limomlu suyu tavsiye ediyor karbonat hiç bahsetmiyor, sirkeli su da doğal ev yapımı az bişey olabilir alkali yapmak için öyle hergece hergece yok, salatalarda çok kullanın diyor

gecmis olsun canim ooksuruk biraz suruyor.. balli limon keciboynuzu pekmezi icse bisey kalmaz biliosun zaten cozumleri sen

naşa geld mi nedense unutuluyor.. hatırlamıyor musun bak kecıboynuzunu unutmuştum.. ıyı kı hatırlattın.

hıc cırft rahım duymamıştım.. engel mı teskıl edıyor?

hosgeldin yamacimiza gel buyur.. 55 ve altina dusmek isteyenler klubunun onde giden uyesiyim :)))

hoşbuldum:) umarım herkez ideal kilosuna düşer.ben seneye bebek düşünüyorum.o yüzden sağlıklı kilo versem hamilelikten önce ilerde ki kilo problemim daha aza inecek diye düşünüyorum:)[/QUOTE]

cok doğru bır karar.. akıllıca.. tebrık ederım.

teşekkür ederım arkadaşım.. balık konusuna kesınlıkle katılıyorum.. bellı bır aydan sonra ben de tablet olarak sureklı ıcmıstım.. o zaman cok ıyı araştırmıştık topıkcek.. en ıyı balık yağını bulabilmek ıcın.. hamıl ıken evde balık cok ezıyetlı olmustuı bana.. bu sekıl cozum bulmuştum.

e erken gelmıssın aslında.. neyse sen kararsız kalmaya devam et.. aksama az kaldı Selenım ye yavrum.. nıye dıretıyorsun??

Cok tesekkur ederim .. :)))

e erken gelmıssın aslında.. neyse sen kararsız kalmaya devam et.. aksama az kaldı Selenım ye yavrum.. nıye dıretıyorsun??

Bnm gibi 8 de kahvaltı yapıp öğle yemeği yetmeyen var mı acaba😀hayır ben Şişko muyum onlar yemiyorsa bn niye acıkıyorum:)

ben kahvaltıyı erkene çek diye birkaç kere söylemiştim kuzeyle keyfimiz uzun sürüyor deyince susmuştum en geç 10.30 da bitimiş olman lazmı ki leptin çalışsın
yemek istemiyor öğlen çocukların okul sütünden çalıp içsem nolur :)çarşıdan da az ceviz alırım:)[/QUOTE]

bugun temizlik var cok sukur ev kendine gelecek biraz :)) hicdurmadan dagilirmi bir yer ya.. resmen dip guvesi benim sipalarim.. neyi saklayip kaldirsam birsekilde buluyorlar

ben de bir kaşık bala karabiberi doldurup verirdim öksürük hemn kesilirdi çocukta alışkanlık oldu 6-7 yaşından sonra öksürünce hemen gider kendisi yapar yerdi, şimdi de kim öksürse yapar getirir
benim kız kardeşimde çift rahimli, hamileyken çok dikkat etmek gerekirmiş

kistler karatay la yok oluyor...

merhaba canım

iyi olduğuna sevindim gezmeye bile gitmişsin, bulantılarada dayanmaktan başka çare kalmadı 1 aya geçecek ekin gibi olursa

bende dedim kendim kendime 2.5 ayda hemen bebek istiyorlar die yoksa vayyy halime dedim neyseki yanlış anlamışım

evet anlamamışım gideceğin yolda allahım kolaylıklar versin

cok tesekkurler canim cok naziksin

gecmis olsun canim ins tez zamanda gelir melegin.. karatay beslenmesiyle atlatirsin umarim

hosgeldin yamacimiza gel buyur.. 55 ve altina dusmek isteyenler klubunun onde giden uyesiyim :)))

hoşbuldum:) umarım herkez ideal kilosuna düşer.ben seneye bebek düşünüyorum.o yüzden sağlıklı kilo versem hamilelikten önce ilerde ki kilo problemim daha aza inecek diye düşünüyorum:)[/QUOTE]

evet nekadar zayif hamilelik baslangici okadar erken eski haline donus diye bilinir ama emzirirken aliosun zaten biton kilo vede emzirdigin icinde veremiosun..yinede nekadar ince hamile kalirsan okadar iidir

iyi yapmissin burdada var degisik bikac meyve ..nimetlerden faydalanmak lazim.. ama marketten bisey alacagim zaman arkalarina bakmaktan heder oldum biktim usandim..zaten turk mallari artik hepsi mevcut burda

ben de bir kaşık bala karabiberi doldurup verirdim öksürük hemn kesilirdi çocukta alışkanlık oldu 6-7 yaşından sonra öksürünce hemen gider kendisi yapar yerdi, şimdi de kim öksürse yapar getirir

aynen ablam benim kizda oyle oksurse hemen anne balli limon ve ihlamur ver der :))) surup gibi iciririm onlara dedigin gibi bal hemen kesiyor zaten

bnm gibi 8 de kahvaltı yapıp öğle yemeği yetmeyen var mı acaba😀hayır ben şişko muyum onlar yemiyorsa bn niye acıkıyorum:)

ben şişkoyum varmı diyeceğin bişi
Sabah 8-8:30 gibi yiyorum öğlende 1 gibi acıkmasamda mecbur kalıyorum öğle arası yemezsem bidaha yiyemem diye

ben şişkoyum varmı diyeceğin bişi
Sabah 8-8:30 gibi yiyorum öğlende 1 gibi acıkmasamda mecbur kalıyorum öğle arası yemezsem bidaha yiyemem diye

Ben de fena sayılmam yani:)valla ben acıkıyorum erken kahvaltı yapınca:) diğer günler 2 öğün yetiyorda okul günleri olmuyor yemeden

Bu hafta krep ve kadayıf yemedim, bunu da atlattım. Bakalım daha neler çıkacak önümüze. Allahtan kadayıf ortalarda dolanmıyor, bir ara yerlerken gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…