Ben de fena sayılmam yani:)valla ben acıkıyorum erken kahvaltı yapınca:) diğer günler 2 öğün yetiyorda okul günleri olmuyor yemeden
Ben size hitaben yazmadım yanlış anlaşılmasın evrim e cevap yazmıştım,herkes ne isterse yemekte özgürdür,ben sadece kendi bakış açımdan bahsediyordum,biz burada gerekirse birbirimiZi uyarıyoruz örseliyoruz...bu cümleler ondandı...size verilmiş bir cevap değildi araştırma sonucunu da yazdım zaten uyup uymamakta özgürsünüz
E BENDE AYNIYIM SENDE SORUN YOK YANE GEÇ YİYİNCE 2 ÖĞÜN YETİYOR ERKEN KALKINCA HAFTA İÇİ 3 ÖĞÜN .GERÇİ BEN AKŞAM NERDEYSE HİÇ YİYEMİYORUM EVE GEÇ GİDİNCE SPORDA YAPARSAM SADECE YOĞURT VEYA SÜT İÇİYORUM
Bu hafta krep ve kadayıf yemedim, bunu da atlattım. Bakalım daha neler çıkacak önümüze.Allahtan kadayıf ortalarda dolanmıyor, bir ara yerlerken gördüm.
AFFERİN SANA
Merhaba, hoşgeldin. Paylaşım için teşekkürler. Aramıza katılmak istemez misin. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tabiki isterim:) ben arada çikolata fln kaçırıorum ama:)
katılmak için bişi yapmam gerekiomu:26:
teşekkürler
kaç kg dan kaça ne kadar sürede indiniz
%80 bitteri arada abartmadan yiyebilirsin.
Cuma günleri bildirim yapıyorum, şu şekilde. istersen bildirim yapabilirsin.
YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106
%80 bitteri arada abartmadan yiyebilirsin.
Cuma günleri bildirim yapıyorum, şu şekilde. istersen bildirim yapabilirsin.
YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106
bu arada inş. örnektir bu.50 klo olunurmu ya vazgeçerim bak!
Valla pisicik bu kiloda yalan yok:)
Mrblar bende kitap yok 2 aydır bu diyeti yapıyorum spor çok yapamıyorum. Spor için ideal zaman akşam mı, sabah mı? Yada böyle bi zaman yok mu kiilk ay çok hızlı kilo verdim bu ay tık yok..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin, iyi sayılır. Sen nasılsın.
naşa geld mi nedense unutuluyor.. hatırlamıyor musunbak kecıboynuzunu unutmuştum.. ıyı kı hatırlattın.
hıc cırft rahım duymamıştım.. engel mı teskıl edıyor?
hoşbuldum:) umarım herkez ideal kilosuna düşer.ben seneye bebek düşünüyorum.o yüzden sağlıklı kilo versem hamilelikten önce ilerde ki kilo problemim daha aza inecek diye düşünüyorum:)
ben kahvaltıyı erkene çek diye birkaç kere söylemiştim kuzeyle keyfimiz uzun sürüyor deyince susmuştumen geç 10.30 da bitimiş olman lazmı ki leptin çalışsın
yemek istemiyor öğlen çocukların okul sütünden çalıp içsem nolur :)çarşıdan da az ceviz alırım:)
O zaman ben obezim, hepinizden çok yiyorum.
Bu hafta krep ve kadayıf yemedim, bunu da atlattım. Bakalım daha neler çıkacak önümüze.Allahtan kadayıf ortalarda dolanmıyor, bir ara yerlerken gördüm.
ben de bir kaşık bala karabiberi doldurup verirdim öksürük hemn kesilirdi çocukta alışkanlık oldu 6-7 yaşından sonra öksürünce hemen gider kendisi yapar yerdi, şimdi de kim öksürse yapar getirir
benim kız kardeşimde çift rahimli, hamileyken çok dikkat etmek gerekirmiş
kistler karatay la yok oluyor...
merhaba canım
iyi olduğuna sevindim gezmeye bile gitmişsin, bulantılarada dayanmaktan başka çare kalmadı 1 aya geçecek ekin gibi olursa
Ben size hitaben yazmadım yanlış anlaşılmasın evrim e cevap yazmıştım,herkes ne isterse yemekte özgürdür,ben sadece kendi bakış açımdan bahsediyordum,biz burada gerekirse birbirimiZi uyarıyoruz örseliyoruz...bu cümleler ondandı...size verilmiş bir cevap değildi araştırma sonucunu da yazdım zaten uyup uymamakta özgürsünüz
Ne zaman isterseniz yapabilirsiniz sporu bence fakat karatay akşam yemeğinden sonra yürümeyi tavsiye ediyor
Dikkat etmeniz gereken tek şey yemek yedikten sonra en az 1,5-2 saat geçmeli spor için spordan sonra da 2 saat yemek yenmemeli diye biliyorum ve ben buna uymaya çalışıyorum
Ben de fena sayılmam yani:)valla ben acıkıyorum erken kahvaltı yapınca:) diğer günler 2 öğün yetiyorda okul günleri olmuyor yemeden
heryerde lar vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?