Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Mrblar bende kitap yok 2 aydır bu diyeti yapıyorum spor çok yapamıyorum. Spor için ideal zaman akşam mı, sabah mı? Yada böyle bi zaman yok mu ki ilk ay çok hızlı kilo verdim bu ay tık yok..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabiki isterim:) ben arada çikolata fln kaçırıorum ama:)
katılmak için bişi yapmam gerekiomu:26:

%80 bitteri arada abartmadan yiyebilirsin.
Cuma günleri bildirim yapıyorum, şu şekilde. istersen bildirim yapabilirsin.

YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106

teşekkürler

kaç kg dan kaça ne kadar sürede indiniz

ben 3 hafta gibi bi sürede 69 de 65 e indim.ama çok sıkı yapmadım diyetimi.ben çayda şekr fln kullanmıorum kahvedede keza.ekmekte yemiorum kesinlikle.yanlız kalorisine bakıorum bi çikolata aşırıorım gün aşırı.dayanamıorum.ama onu bile yediğimde midem kabul etmio bazen:)
yani böle rahat rahat yaparken bile.ödemlerim gitti göbeğim düzleşti.yanlız yağlarım duruo biraz daha devam edip yağlarımı eritmeye çalışıcam.

tamm cnm şu an şehirdışındayım tartıma kavuşunca hemen hesplamaları yaparım.
ozaman düne göre
kilo 66
benden :38
spor hergün alt kasık için egzersizler
hedef:58
inş becermişimdir

bu arada inş. örnektir bu.50 klo olunurmu ya vazgeçerim bak!

Ne zaman isterseniz yapabilirsiniz sporu bence fakat karatay akşam yemeğinden sonra yürümeyi tavsiye ediyor

Dikkat etmeniz gereken tek şey yemek yedikten sonra en az 1,5-2 saat geçmeli spor için spordan sonra da 2 saat yemek yenmemeli diye biliyorum ve ben buna uymaya çalışıyorum

Hoşgeldin, iyi sayılır. Sen nasılsın.

bende iyiyim çok şükür.
az önce annemi yolculadım
10 gün evdeyim önümüzdeki hafta kendi annemle abim gelecek inşallah
yaa ben 2 haftadır 91.5-92.5 arasında gidip geliyorum takıldım kaldım resmen sporada başladım 4 gündür yapıyorum nasıl aşıcam bunu bilmem

cok doğru bır karar.. akıllıca.. tebrık ederım.

teşekkür ederım arkadaşım.. balık konusuna kesınlıkle katılıyorum.. bellı bır aydan sonra ben de tablet olarak sureklı ıcmıstım.. o zaman cok ıyı araştırmıştık topıkcek.. en ıyı balık yağını bulabilmek ıcın.. hamıl ıken evde balık cok ezıyetlı olmustuı bana.. bu sekıl cozum bulmuştum.

e erken gelmıssın aslında.. neyse sen kararsız kalmaya devam et.. aksama az kaldı Selenım ye yavrum.. nıye dıretıyorsun??[/QUOTE]

Cnm polikistik over engelliyor sanırsam ...çift rahim hamileliğin son aylarında falan dikkat etmeliymişim hamile kalırsam ..erken doğum düşük olabilirmiş ...

ben de bir kaşık bala karabiberi doldurup verirdim öksürük hemn kesilirdi çocukta alışkanlık oldu 6-7 yaşından sonra öksürünce hemen gider kendisi yapar yerdi, şimdi de kim öksürse yapar getirir

benim kız kardeşimde çift rahimli, hamileyken çok dikkat etmek gerekirmiş

kistler karatay la yok oluyor...

merhaba canım

iyi olduğuna sevindim gezmeye bile gitmişsin, bulantılarada dayanmaktan başka çare kalmadı 1 aya geçecek ekin gibi olursa[/QUOTE]

Gül abla inş işe yarar ..diyete devam ...

O zaman ben obezim, hepinizden çok yiyorum.

Bu hafta krep ve kadayıf yemedim, bunu da atlattım. Bakalım daha neler çıkacak önümüze. Allahtan kadayıf ortalarda dolanmıyor, bir ara yerlerken gördüm.

sağlıklı yasıyoruz da bir bayan unsuz krep yapmıştı onu görmüşmüydün, öyle bişey yapıp yiyebilirsin

Gül abla inş işe yarar ..diyete devam ...[/QUOTE]

aynen canım ben ömürlük yapıyorum yaş ilerlediği için hastalıklar çıkmasın olanlarda iyileşsin allah izin verirse daha torun büyüteceğiz onlar akoşturmak gerek

Son düzenleme:

Teşekkür ederim :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uyaninca karbonatli su

10.30 KKK+1 armut tarcinli+yesil cay

16.30 1 tabak patlican musakka+ 2bayrak ayran :) yogurdum cok azdi bende ayrana cevirdim

tukkan kapandi.

spor henuz birsey yapmadim

bugun erken aciktim yani turp ekledim kahvaltima oda aciymis cok hosuma gitmedi.. yine yemezsem beklesem beklerdim ama gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…