Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

selahhaddin donmez var farketmeden diyet diye kitabi ve bir zamanlar ben trdeyken elmaxta program yapiyordu. gecen gun dediki ogleni sebzeyada izgara tarzi yeyin aksami corba salata hafif gecistirin.. erken acikan arkadaslara oneri olabilir . ben o adami begeniyorum karataydan cok farksiz birseyler soylemedi .

birde eskiden demistiki haftada 2-3 gun aksam ogunu cikarin yerine corba ayran ekleyin haftada 1 kg ya yakin farketmeden verdiginizi gorursunuz.. yani oglen ogunu yapan arkadaslar aksami bu sekil yapabilir.

yine dediki ogunlerinize corba eklerseniz de metabolizmaniz kolay calisir ve daha rahat kilo verirsiniz..

kitap ınız yok, karatayı internetten okuyarak mı birilerinden duyarak mı yapıyorsunuz,,,,hoca hiç bişey yapamıyorsanız akşamları 20 dkk yürüyün yada dans edin diyor,,,,kahvaltıdan önce yürümenin bir anlamı yokmuş aç aç yürüyüp yağ yakmak yerine karatay kahvaltısı yapıp metabolizamayı %30 hızlandırıp yağ yakmak daha iyiymiş,,,,yemekten sonra 20 dkk sindirim sitemi çalıştığı için o sırada yürümemek lazımmış,,,
karatay da şeker kesinlikle yok kahve de de kullanmayın,,,başlarda ödemler gidiyor sonra takılıyor onun için kaçamak yapmadan devam ederseniz daha iyi olur
bu arada inş. örnektir bu.50 klo olunurmu ya vazgeçerim bak!
50 başlangıç şimdi 44 lerde

afiyet olsun şekeerim

sevgili canancantaner

burada 2 aydir yazisiyorum ve kimsenin kimseye tekbir igneleyici soz ; kirici kinaye veya laf sokma gayesinde oldugunu gormedim.. Herkes gayet seviyeli bir bicimde yazisiyor kah hayattan kah kilolardan az cok birbirimizi taniyoruz. yazdigin ilk gun direk tersleme yapmana gerek varmiydi.. burasi munazara ortami degil; selen arkadasimiz topigimizin nekadar ozgurlukcu bir ortam oldugundan bahsetmis.. Lutfen bu kirici uslubunuzu birakin ve ilk gunden ortamda gerginlik yaratmayalim. herkes istedigini yesin icsin ama birbirini kirmadan fikrini belirtsin burada tam tersi birsey gormedim. insanlarin hepside sanal bir ortama nazaran son derece naïf seviyeli ve aklibasinda insanlar.

aynen sana katılıyorum aile gibiyiz burada ufak tefek şakalar yapıyoruz tabiki de birbirimizi kırmadan incitmeden( ailemle bukadar sık görüşemiyorum valla ne yalan söyleyeyim)
bende dayanamadım atladım

Son düzenleme:
Kendi kilomdan bahsediyordum 2 öğün beslenen arkadaşlar var ama ben acıkıyorum ondan bahsettim,bn kimseye bir şey demedim nasıl okuduğunuzu anlamadım ama şu güne kadar kimseyi rencide edecekten bir şey söylemedim ben 31 yaşında kazık kadar kadınım hatta gayette yaşlıyım buradaki hiç kimsenin kilosuna ne dikkat ettim ne biliyorum

Sirkeli ballı su içiyorum dediniz balın karatay a uymadığını söyledim Sirkenin de mideye kötü geldiğini,evrim bana cevap yazdı benim ve evrimin arasında hissettiğim samimiyetten ötürü ona şekerim diye hitab ettim,biz bu forum da yanlışlarımızı düzeltmek için bulunuyoruz uyup uymamak kişiye kalmış ,rencide eden hiçbir cümle yazmadım yazmamda sonuçta burada yaZdıklarımız asla silinmiyor insanlar birbirlerine dava bile açabilir neden böyle bir şey yapayım ki?

Altıüstü kilo veriyoruz dünyayı kurtarmıyoruz siz alıntıları yanlış algılıyorsunuz bence akıllı telefonlarda kk nın programını indirip kurduğunuzda tüm alıntılarda okurken kendinize yazılmış olarak görürsünüz,özel mesaj ayarlarınızı değiştirmezseniz her alıntıyı size gelmiş sanırsınız olay bu bnm kalbim rahat gerisi siz ile Allah arasında daha da bir şey demem

Son düzenleme:

Arkadaslar.. bakın keyfinize.. devam edin.. hanım arkadaş bekliyor kim ne yazacak dıye.. eğleniyor da oturduğu yerden :))

Sonayımm.. bisikletle pazar haaa.. harıka vallaa.. tan spor olacak bugun senın ıcın..

Gül abla harıka spor yapmışsın yıne.. keşke senın kadar yürüsem, ip olmuştum ip.. (uzerıme uçacaksan hazırlıklı olayım.. gardımı alayım )

Pervınım.. yıne ıyı kapamışsın tükkanı..

Ben bugun bir hata yaptım.. oğluma yaptığım bıtkı cayından ıctım.. elma da koymuştum ıcıne.. hıc dengemı kan sekerımı oynatacağım aklıma gelmemıstı.. 4 e gelıyordu çorba ıcmek zorunda kaldım.. gozlerım yuvalarından çıkmaya başlamıştı.. anlıyorum o zaman kan sekerım oynıuyor.. Gul abla dedıgın gıbı ellerımde falan artık titreme olmuyor.. ama vücut başka sekılde bellı edıyor yıne de. Uzun suredır ılk kez basıma geldı.

Benimde bu şekilde oluyor karatayı bozduğumda ...3gündür çok dikkat edemiyorum ,adet oldum (bahane değil ama )..ve ellerim titriyor bazen ...ve öğünlerden sonra acıkmazdım ,son iki gündür tez acıkmaya başladım ...hiç bozmamak gerekiyor galiba cnm

benım neredeyse cok uzun suredır belki ikinci olmuştur bu sekıl bozduğum.. hıpoglisemi baslangıcı var.. kan sekerımle oynamamam gerekiyor açıkçası.. acıktım mı yemelıyım.. yoksa doyma noktamı kaybediyorum.. daha kotu oluyorum.. bugunluk böyle olsun artık.. en kucuk hatalar adamı ters yatırıyor böyle ıste.. yoksa yemegın tadına bıle bakmıyorum.. oruç gıbı gecıyor saatlerım..

canım dikkat et kendine yaaa

sevincimi paylaşayım dedim arada kaynadı gitti hemde hertürlü pazarın yarın kurulacağını hatırladım eşimide ne güzel kandırmıştım neyse kısmet yarına inşallah
pisikletimi çok seviyorum ben yaaaa 30 yaşından sonra yaşayınca böyle oluyormuşşş çocukken yaşamadım eşim saolsun.ennnn çok isteklerimden biride sahil kasabasında yaşayıp deniz kenarında ve yeşillikler içinde pisikletle gezmek ohh valla misss hiç yaşlanmam
(kafalar dağılsın canlar)

GÜLLLLL ABLAAAAAAMMMM SENİ SEVİYORUZ HİÇ BİRŞEYİ SIKINTI YAPMA BURDAKİ KİMSE YAPMASIN LÜTFEENNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…