Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

iyi yapmistimdaayran tutmadi beni. kefirde yok yogurtta yok sutcu gelmedi bu hafta zulam bitti.. azonce 19.00 itibariyle 2 kuru kayisi biraz ceviz ve yesil cay tukettim. ama sporumu yaptim 17li Tibet+ 250+250 yan mekik birde havada bisiklet cevirmek// kisa gunun kari.. daha bisey yapamam ece 7den beri tepemde.. cok yoruldum bugun

Hos geldin ,valla biz kosusturuyoruz sen de durum ayni goruldugu uzere, Allah zihin acikligi versin.

oy sorma ablacım ya bitmiyooo valla ömrümü yediii
hisgelmissen aybalam :)) necesen :)

çok fenayım karnım ağrıyor sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi ders çalışamadım doğru düzgün canım sıkıldı uyuycam biraz belki geçer

menümü yazayım bugün erken kapadım :)

sabah 1 koca bardak su

kahvaltı:
kkk (zorla yedim )

öğlen yapmadım 1 avuç ceviz yedim

akşam:
1 tane tavuk but
bi kaç bardak şekersiz çay (karnımın ağrısından dolayı )
domates-salatalık

su:içmeye devam

ya bı çorba ıctım.. karnım cok tok halıyle.. e sımdı aksama gec kalacağım.. aksam yemesem mı?? ne yapsam.. SELENE BENZEDİM

nıye ağrıyor kı bu kadar.. ne olabılır??

yavrus.. gel bı kavanoz vereyim sana.. yenı mayalanmış.. olar mı ki?? kıyamam ben canım cıgerımeee..

regl agrisimi ne bu simdi... gecmis olsun

ya bı çorba ıctım.. karnım cok tok halıyle.. e sımdı aksama gec kalacağım.. aksam yemesem mı?? ne yapsam.. SELENE BENZEDİM

6 gibi ye bence cok gece kalma

sabah: 11:00 KKK + turp,havuç, semızotu salatası

16:00 bi kase çorba + 3 çilek

18:00 yarım porsiyon etli kurufasulye +kucuk kase salata+yarım kase yoğurt.

tükkann kapanmış olmasına olsun da.. berbat bır gun bilançosu.. şekeri oynatınca hersey alt ust oldu.. canım hıc yemek ıstemıyor ama gozum doymuyor gıbı.. herseye saldırasım var.. ne moktan bişi bu yaaa.. tövbe tövbeeeee. önce acıktığıma ıhtımal vrmedım..habıre su ıctım.. sonra gozlerım buyumeye başlayınca dank etti.. ılk hıssettıgım zamanda atıştırsaydım iş böyle buyumezdı.

leptinim leptin olalı böyle heder olmamıştı herhal

aboooooo olmamı afiyet ler olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…