Sonayımm.. bisikletle pazar haaa.. harıka vallaa.. tan spor olacak bugun senın ıcın..
Gül abla harıka spor yapmışsın yıne.. keşke senın kadar yürüsem, ip olmuştum ip..(uzerıme uçacaksan hazırlıklı olayım.. gardımı alayım )
Pervınım.. yıne ıyı kapamışsın tükkanı..
Ben bugun bir hata yaptım.. oğluma yaptığım bıtkı cayından ıctım.. elma da koymuştum ıcıne.. hıc dengemı kan sekerımı oynatacağım aklıma gelmemıstı.. 4 e gelıyordu çorba ıcmek zorunda kaldım.. gozlerım yuvalarından çıkmaya başlamıştı.. anlıyorum o zaman kan sekerım oynıuyor.. Gul abla dedıgın gıbı ellerımde falan artık titreme olmuyor.. ama vücut başka sekılde bellı edıyor yıne de. Uzun suredır ılk kez basıma geldı.
Hos geldin ,valla biz kosusturuyoruz sen de durum ayni goruldugu uzere, Allah zihin acikligi versin.
hisgelmissen aybalam :)) necesen :)
menümü yazayım bugün erken kapadım :)
sabah 1 koca bardak su
kahvaltı:
kkk (zorla yedim)
öğlen yapmadım 1 avuç ceviz yedim
akşam:
1 tane tavuk but
bi kaç bardak şekersiz çay (karnımın ağrısından dolayı)
domates-salatalık
su:içmeye devam
nıye ağrıyor kı bu kadar.. ne olabılır??
iyi yapmistimdaayran tutmadi beni. kefirde yok yogurtta yok sutcu gelmedi bu hafta zulam bitti.. azonce 19.00 itibariyle 2 kuru kayisi biraz ceviz ve yesil cay tukettim. ama sporumu yaptim 17li Tibet+ 250+250 yan mekik birde havada bisiklet cevirmek// kisa gunun kari.. daha bisey yapamam ece 7den beri tepemde.. cok yoruldum bugun
oy sorma ablacım yabitmiyooo valla ömrümü yediii
çok fenayım karnım ağrıyor sabahtan beri ne yaptıysam geçmediders çalışamadım doğru düzgün canım sıkıldı uyuycam biraz belki geçer
ya bı çorba ıctım.. karnım cok tok halıyle.. e sımdı aksama gec kalacağım.. aksam yemesem mı?? ne yapsam.. SELENE BENZEDİM
bazı aylar böyle oluyor sanırım üşüttüm biraz uyusam iyi olacak ayaklarım buz gibi şuan neden bilmiyorum
regl agrisimi ne bu simdi... gecmis olsun
6 gibi ye bence cok gece kalma
ya bı çorba ıctım.. karnım cok tok halıyle.. e sımdı aksama gec kalacağım.. aksam yemesem mı?? ne yapsam.. SELENE BENZEDİM
Hiçte bir kere ben öğlen çorba içtim üstüne de çaldığım sütü içtim😀
esimin bir musterisi malatyadan bir kutu kuru kayisi + gun Kurusu getirmis :)) cokk sevindim gunun en manidar hediyesi :))
esimin bir musterisi malatyadan bir kutu kuru kayisi + gun Kurusu getirmis :)) cokk sevindim gunun en manidar hediyesi :))
karataya uyan hediyeler başımız gözümüz üstüne afiyet olsun
sabah: 11:00 kkk + turp,havuç, semızotu salatası
16:00 bi kase çorba + 3 çilek
18:00 yarım porsiyon etli kurufasulye +kucuk kase salata+yarım kase yoğurt.
Tükkann kapanmış olmasına olsun da.. Berbat bır gun bilançosu.. şekeri oynatınca hersey alt ust oldu.. Canım hıc yemek ıstemıyor ama gozum doymuyor gıbı.. Herseye saldırasım var.. Ne moktan bişi bu yaaa.. Tövbe tövbeeeee. önce acıktığıma ıhtımal vrmedım..habıre su ıctım.. Sonra gozlerım buyumeye başlayınca dank etti.. ılk hıssettıgım zamanda atıştırsaydım iş böyle buyumezdı.
Leptinim leptin olalı böyle heder olmamıştı herhal
aboooooo olmamı afiyet ler olsun şekerim
bu arada inş. örnektir bu.50 klo olunurmu ya vazgeçerim bak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?