sağlıklı yasıyoruz da bir bayan unsuz krep yapmıştı onu görmüşmüydün, öyle bişey yapıp yiyebilirsin
Benim o. Kendimi örnek gösterdim. :) vazgeçme.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
evrimm kurufasulyenin siskinligi yarinda surebilir haberin olsun..neyse bugunluk boyle olsun yarin hafif yiyelim cuma tarti var ;00 YARIN BENI HEYECAN ALIR
Unsuz krep olurmu ki? Bakayım bulursam.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
uçmaya başladım bileSonayımm.. bisikletle pazar haaa.. harıka vallaa.. tan spor olacak bugun senın ıcın..
Gül abla harıka spor yapmışsın yıne.. keşke senın kadar yürüsem, ip olmuştum ip..(uzerıme uçacaksan hazırlıklı olayım.. gardımı alayım )
Pervınım.. yıne ıyı kapamışsın tükkanı..
Ben bugun bir hata yaptım.. oğluma yaptığım bıtkı cayından ıctım.. elma da koymuştum ıcıne.. hıc dengemı kan sekerımı oynatacağım aklıma gelmemıstı.. 4 e gelıyordu çorba ıcmek zorunda kaldım.. gozlerım yuvalarından çıkmaya başlamıştı.. anlıyorum o zaman kan sekerım oynıuyor.. Gul abla dedıgın gıbı ellerımde falan artık titreme olmuyor.. ama vücut başka sekılde bellı edıyor yıne de. Uzun suredır ılk kez basıma geldı.
BENDE HEPİNİZİ SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZcanım dikkat et kendine yaaa
sevincimi paylaşayım dedim arada kaynadı gitti hemde hertürlü pazarın yarın kurulacağını hatırladım eşimide ne güzel kandırmıştım neyse kısmet yarına inşallah
pisikletimi çok seviyorum ben yaaaa 30 yaşından sonra yaşayınca böyle oluyormuşşş çocukken yaşamadım eşim saolsun.ennnn çok isteklerimden biride sahil kasabasında yaşayıp deniz kenarında ve yeşillikler içinde pisikletle gezmek ohh valla misss hiç yaşlanmam
(kafalar dağılsın canlar)
GÜLLLLL ABLAAAAAAMMMM SENİ SEVİYORUZ HİÇ BİRŞEYİ SIKINTI YAPMA BURDAKİ KİMSE YAPMASIN LÜTFEENNNN
...bana da geçen ay gelmişti hemen zulaya attım ....eskiden çikolataya sevinirdim şimdi bunlaraesimin bir musterisi malatyadan bir kutu kuru kayisi + gun Kurusu getirmis :)) cokk sevindim gunun en manidar hediyesi :))
sabah: 11:00 KKK + turp,havuç, semızotu salatası
16:00 bi kase çorba + 3 çilek
18:00 yarım porsiyon etli kurufasulye +kucuk kase salata+yarım kase yoğurt.
tükkann kapanmış olmasına olsun da.. berbat bır gun bilançosu.. şekeri oynatınca hersey alt ust oldu.. canım hıc yemek ıstemıyor ama gozum doymuyor gıbı.. herseye saldırasım var.. ne moktan bişi bu yaaa.. tövbe tövbeeeee. önce acıktığıma ıhtımal vrmedım..habıre su ıctım.. sonra gozlerım buyumeye başlayınca dank etti.. ılk hıssettıgım zamanda atıştırsaydım iş böyle buyumezdı.
leptinim leptin olalı böyle heder olmamıştı herhal
afiyet olsun canımmenümü yazayım bugün erken kapadım :)
sabah 1 koca bardak su
kahvaltı:
kkk (zorla yedim)
öğlen yapmadım 1 avuç ceviz yedim
akşam:
1 tane tavuk but
bi kaç bardak şekersiz çay (karnımın ağrısından dolayı)
domates-salatalık
su:içmeye devam
akşam yemeği yemedinmiHiçte bir kere ben öğlen çorba içtim üstüne de çaldığım sütü içtim😀
kahvaltıya üşendin demek ki ama ben üşenmeyeceğim ve cezanı vereceğim hemen....hehe. tamam tamam.zaten bi ara evde çok oturduğumdan,yağ bağladım ayakta iyiymde, oturunca yağlar kat kat. oyüzden bırakmaya niyetim yok.
bu arada bugun sabah üşendim kahvaltı hazırlamaya corn flakes yemiştim. öğlen çarşıya çıktım çok acıktım sona doğru.hadi bi çay içelim dedik.
ay içmez olaydımmm. o çay ağzıma kadar geldi. nasıl midem bulandı.çok kötüydü:/
kızlar listeye benide alın
afiyet olsun canım
akşam yemeği yemedinmi
kahvaltıya üşendin demek ki ama ben üşenmeyeceğim ve cezanı vereceğim hemen....sen daha yenisin bizim sopamızı yemedin bir tane yede akıllan bakalım
tabiiki alırız canım sen yeterki karatay yap
hıhı maalesef regl ağrısıregl agrisimi ne bu simdi... gecmis olsun
ayaklarının altına vıks sür varsa evde.. sıcak tut bıraz kendını.. hatta sıcak su torbası varsa cok rahatlatır.
saol ablacım :) bugün çok az yedim yani daha doğrusu yiyemedimafiyet olsun canım
başka bişi ısteseydın Alllahtan
karataya uyan hediyeler başımız gözümüz üstüne afiyet olsun
hah.. tam oldu bu.. ben de ecel terı dokeyım o zaman.. ayyyyy ayy yazık oldu bana.. :2:
...bana da geçen ay gelmişti hemen zulaya attım ....eskiden çikolataya sevinirdim şimdi bunlara..
Gül abla yedim akşam yemeğimi:)
Sabah 08:00 1 yumurta peynir maydonoz 3 ceviz 7 zeytin 1 çay
Öğle 12:20 1 kase boraniye(tuzlu yoğurt+nohut+kabak tatlısının kabağından yapılan çorba)+1 kutu okul sütü akıl küpü :)
Akşam 18:30 1 tabak yeşil fasulye+yoğurtlu semız otu
Spor :yok
Şu an Türk kahvesi içiyorum oh mis:)
yemiş kadar oldum zaten.peki bi daha yapmıcam
geçmiş olsun canım,,,iyi yönünü düşünelim her şerde bir hayır vardır derler ağrı bahanesi ile yiyemedin oda kg vermene yararhıhı maalesef regl ağrısısaol canım...
sıcak suya girdim rahatladım biraz,su torbasıda yapcam yoksa gece uyutmaz bu beni
ayaklarım niye üşüyor anlamış değilim
saol ablacım :) bugün çok az yedim yani daha doğrusu yiyemedim
Öğle 12:20 1 kase boraniye(tuzlu yoğurt+nohut+kabak tatlısının kabağından yapılan çorba)+1 kutu okul sütü akıl küpü :)
sorma ya/ emrAH geldi bunami ciglik attin dio:)) su memlekette nelere sevinecegimizi sasirdik :))
aynen canim cook saol /// burda nevruz bayrami oldu baklavalar kurabiyeler havada ucustu hicbirine elimi vurmadim goturdum unv.ogrencilerine verdim:))
:)) nanimm benimm :)) kiyamam sana//yarin corba ayran ozaman :))
aynen bende zulaladim . daha yeni gunkurusu almistim ") yoksa once bunumu yesem malatyadan hazirP
Ben de bugünümü yazayım,
11'e doğru
Güzel bi KKK yaptım, ama sadece 5 adet zeytin yiyebildim
+2 gün kurusu
14:30 gibi Şekersiz Türk kahvesi
18:00 gibi,
Mantar sote, bol yeşillik, yarım kase pul biberli yoğurt
Şuan normal çay içiyorum.
Spor olarak,
45 dk yürümüş oldum staja gidip gelirken.
Dün 3-4 saat yürüdüm, Bakırköy'ün altını üstüne getirdim resmen :)
hıhı maalesef regl ağrısısıcak suya girdim rahatladım biraz,su torbasıda yapcam yoksa gece uyutmaz bu beni
geçmiş olsun canım,,,iyi yönünü düşünelim her şerde bir hayır vardır derler ağrı bahanesi ile yiyemedin oda kg vermene yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?