Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

evrimm kurufasulyenin siskinligi yarinda surebilir haberin olsun..neyse bugunluk boyle olsun yarin hafif yiyelim cuma tarti var ;00 YARIN BENI HEYECAN ALIR

Benim o. Kendimi örnek gösterdim. :) vazgeçme.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hehe. tamam tamam.zaten bi ara evde çok oturduğumdan,yağ bağladım ayakta iyiymde, oturunca yağlar kat kat. oyüzden bırakmaya niyetim yok.
bu arada bugun sabah üşendim kahvaltı hazırlamaya corn flakes yemiştim. öğlen çarşıya çıktım çok acıktım sona doğru.hadi bi çay içelim dedik.
ay içmez olaydımmm. o çay ağzıma kadar geldi. nasıl midem bulandı.çok kötüydü:/

Unsuz krep olurmu ki? Bakayım bulursam.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

cnm bak 2 yumurtayı kır .çırp .azcık tuzz ekle. yeticek kadr bi tavaya dök.2 yumurta küçük bi tava yeter. seramik olursa yağ bile kullanmaya gerek yok. pişir öle iki tarafını. ben yaptımda kimse inanamaz içne un koydunmu falan ekmek gibi oluo böle . dene bi belki hoşuna gider

uçmaya başladım bile sen bana ne demek istiyorsun bakem ben yürüyorum yürüyorum şişko muyum
BENDE HEPİNİZİ SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ ..........

esimin bir musterisi malatyadan bir kutu kuru kayisi + gun Kurusu getirmis :)) cokk sevindim gunun en manidar hediyesi :))
...bana da geçen ay gelmişti hemen zulaya attım ....eskiden çikolataya sevinirdim şimdi bunlara

afiyet olsun canımmmmmmmmmmm.......

afiyet olsun canım
Hiçte bir kere ben öğlen çorba içtim üstüne de çaldığım sütü içtim😀
akşam yemeği yemedinmi
kahvaltıya üşendin demek ki ama ben üşenmeyeceğim ve cezanı vereceğim hemen.... sen daha yenisin bizim sopamızı yemedin bir tane yede akıllan bakalım
kızlar listeye benide alın

tabiiki alırız canım sen yeterki karatay yap

yemiş kadar oldum zaten.peki bi daha yapmıcam

regl agrisimi ne bu simdi... gecmis olsun
hıhı maalesef regl ağrısı saol canım...

ayaklarının altına vıks sür varsa evde.. sıcak tut bıraz kendını.. hatta sıcak su torbası varsa cok rahatlatır.

sıcak suya girdim rahatladım biraz,su torbasıda yapcam yoksa gece uyutmaz bu beni
ayaklarım niye üşüyor anlamış değilim
afiyet olsun canım
saol ablacım :) bugün çok az yedim yani daha doğrusu yiyemedim

Gül abla yedim akşam yemeğimi:)

Sabah 08:00 1 yumurta peynir maydonoz 3 ceviz 7 zeytin 1 çay

Öğle 12:20 1 kase boraniye(tuzlu yoğurt+nohut+kabak tatlısının kabağından yapılan çorba)+1 kutu okul sütü akıl küpü :)

Akşam 18:30 1 tabak yeşil fasulye+yoğurtlu semız otu

Spor :yok

Şu an Türk kahvesi içiyorum oh mis:)

başka bişi ısteseydın Alllahtan

sorma ya/ emrAH geldi bunami ciglik attin dio:)) su memlekette nelere sevinecegimizi sasirdik :))

karataya uyan hediyeler başımız gözümüz üstüne afiyet olsun

aynen canim cook saol /// burda nevruz bayrami oldu baklavalar kurabiyeler havada ucustu hicbirine elimi vurmadim goturdum unv.ogrencilerine verdim:))

hah.. tam oldu bu.. ben de ecel terı dokeyım o zaman.. ayyyyy ayy yazık oldu bana.. :2:

:)) nanimm benimm :)) kiyamam sana//yarin corba ayran ozaman :))

...bana da geçen ay gelmişti hemen zulaya attım ....eskiden çikolataya sevinirdim şimdi bunlara..

aynen bende zulaladim . daha yeni gunkurusu almistim ") yoksa once bunumu yesem malatyadan hazir P

Ben de bugünümü yazayım,

11'e doğru
Güzel bi KKK yaptım, ama sadece 5 adet zeytin yiyebildim
+2 gün kurusu

14:30 gibi Şekersiz Türk kahvesi

18:00 gibi,
Mantar sote, bol yeşillik, yarım kase pul biberli yoğurt

Şuan normal çay içiyorum.

Spor olarak,
45 dk yürümüş oldum staja gidip gelirken.

Dün 3-4 saat yürüdüm, Bakırköy'ün altını üstüne getirdim resmen :)

Son düzenleme:

afiyet olsunn/// kahve uykunu acmasin uyanamiosun sonRa

yemiş kadar oldum zaten.peki bi daha yapmıcam

geçmiş olsun canım,,,iyi yönünü düşünelim her şerde bir hayır vardır derler ağrı bahanesi ile yiyemedin oda kg vermene yarar

afiyet olsun canım

taze taze önce malatya yı ye bence

Afiyet olsun :)

spor için

afiyet olsun canım

geçmiş olsun canım,,,iyi yönünü düşünelim her şerde bir hayır vardır derler ağrı bahanesi ile yiyemedin oda kg vermene yarar

benimde aklımdan geçmedi değil hani
ama zaten p.tesi ve salı akşamları yemek yemedim hoş sabah kalktığımda hala aç değildim çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…