Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

annem hep der çeyizinde bi kırık iğnen yok bari su torbası alayımda su torbam var diyim ayy akşam akşam hiç gülcem yoktu

kanın düşüktür belkide , benim de eskiden donardı karatay la yükselince biraz geçti,, vaktin olunca tahliller yaptır istersen

kanın düşüktür belkide , benim de eskiden donardı karatay la yükselince biraz geçti,, vaktin olunca tahliller yaptır istersen

kanım düşük onu biliyorum :) şekerim de düştü belki diye düşünüyorum bazen
çünkü şekerim çıktığı zamanlar benim ellerim ve ayaklarım fena derecede ateşleniyordu hatta bazı geceler uyuyamıyordum sürekli soğuk suya sokuyordum
ama artık olmuyor öyle allahtan

Zahide önce kendi poposunu küçültsün:) bn tv ye çıkan insan olsam basarım parayı kendimi baştan yaratırım valla :)

maşallaahh ablaccıımm
akşamları bu ara bende yemek yemiyorum regl sonrası umarım + olmam
bu gidişle olmaz gibisin
Afiyet olsun ablacım.
Ben 17:30 gibi yemek yedim. Kefir almak istiyorum, normal kefir dimi? Markette satılır yani? Daha önce hiç içmedim :) acıkmaktan korktuğum için soruyorum

teşekkürler canım

hazır kefir içmiyoruz canım evde yapıyoruz biz

bu gidişle olmaz gibisin

teşekkürler canım

hazır kefir içmiyoruz canım evde yapıyoruz biz

+ olmazsam akşam yemeklerini kesicem :) her zaman olmasada ara ara yaparım zaten bazı günler okuldan geç çıkıyorum :)

kızmadın mı bana.. tava yok mu yaneee.. cok yememıs mıyım

ben de dıyorum nıye bu kız böyle küp küp.. megersem suttenmıss

mesaj alınmıştır.. çorba yoğurt tamam kaptan..

çok ıdeal ve güzel bır gun olmuş.

afiyet olsunn/// kahve uykunu acmasin uyanamiosun sonRa

genç o.. bişi olmaz onaa.. :)

ne uyduracaklarını sasırdılar yemın edıyorum.. Allahın cacığı..

kıyamam sana.. tüm tüm mü yuttun..

Zahide önce kendi poposunu küçültsün:) bn tv ye çıkan insan olsam basarım parayı kendimi baştan yaratırım valla :)

sen var ya seennn.. az sıpa degılsın.. biliyorsun değil mi

Oooo, uzun iş :/
Peki ben acıkırsam ne yapayım?

gül abla görmesin ( al marketten dik kafaya kefiri )

selensu konuyla alakasız bişey dicem profil resimde ki sen misin?
valla söylüycem söylüycem unutuyorum çok güzelsin maşallah...

onun annesi o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…