kızımı uyuttum geldim kızlar
aklıma ne geldi fındık var bizde kabuklu onları kabuğundan çıkarıp direkt yiyeyimmi yoksa kavurabilir miyim
kavrulmuşşfındıkla çiğ fındığın farkı var mı
hıhı maalesef regl ağrısısaol canım...
sıcak suya girdim rahatladım biraz,su torbasıda yapcam yoksa gece uyutmaz bu beni
ayaklarım niye üşüyor anlamış değilim
saol ablacım :) bugün çok az yedim yani daha doğrusu yiyemedim
kızımı uyuttum geldim kızlar
aklıma ne geldi fındık var bizde kabuklu onları kabuğundan çıkarıp direkt yiyeyimmi yoksa kavurabilir miyim
kavrulmuşşfındıkla çiğ fındığın farkı var mı
her zaman kabuklusunu tercih etmelisin
çiğ findık tabikide kavurup da yeme
zaten kitapta da bu yazıyor :)
Evrimcim bende senin gibi yapacagim sanırım. .icmezsem vicdan azabı duyarim çünkü canim hiç balık yemek istemiyor şu an..dr'um solg.r önerdi..senin tavsiye edecegin bi marka varsa paylasirsan sevinirim
Benimde ayaklar buz tutar kendini hep sicak tut canim atkatman rahst olur
sağol cnm kitabı okuyorum ama anca yarısını okuyabildim kızımdan fırsat buldukça bakıyorum o uyuduğunda da bende atılıp gittiğim için kitabı okuyamıyorum
dıyenlerı sol tarafta salland...5:[/QUOTE] :1::1: tmm ben susayım o vakit:1:
elimden geldiğince tutuyorum hayır havalarda soğuk hep kalın giyiniyorum ne ara nerde üşüttüm anlamıyorum
allahtan geçti de rahatladım biraz :) huzurlu ve mutlu uyurum birazdan inşallah
ilk başta yazıyor diye hatırlıyorum hatta bende tekrar okuyorum ki kalıcı olsun :)
tmm ben susayım o vakit
Hehehe bende var kavrulmamış cekirdek..hepinizin yerine yiyim bari:))
bugün aynada saçımda ki 6 tane beyazı gördümooyy çok üzüldüm valla hepside aynı yerde yanyana şaka gibi
anlaşılan ben bu kitabı daha çok okucam 2-3-4-5.....
uzulme.. hepsının yan yana olmasının sebebı bırbırlerını yalnız bırakmak ıstememelerınden kaynaklanıyor.. korkma.. sakin ol.. boyayla muvvaffak olma zamanı demek kı yavaş yavaş geldı.. hayırlı olsun hatun.
Canım boşver unuttum ben bugünü ... Biz birbirimizin niyetini biliyoruz önemli olan o
Valla belim 74 cnm gayette kalın yani:)kilomu da ordan alıyorum zaten
Shred i de bıraktım son 4 gün kalmıştı:)önemli olan ne biliyor musun canım kişi kendini ayna da nasıl görüyorsa ona takıyor ben belime diğeri poposuna:)ne olursa olsun çabalıyoruz sonuç bizim olacak Allah'ın izniyle:)
elimden geldiğince tutuyorum hayır havalarda soğuk hep kalın giyiniyorum ne ara nerde üşüttüm anlamıyorum
allahtan geçti de rahatladım biraz :) huzurlu ve mutlu uyurum birazdan inşallah
ilk başta yazıyor diye hatırlıyorum hatta bende tekrar okuyorum ki kalıcı olsun :)
tmm ben susayım o vakit
en sevdıgım ınsan.. kendını bılen ınsan.. ver bakayım gıdıdan bı lokmabeyazlarından pöperim seni..
3 çocuklu fistik gibi bir anne olacaksin :))
bende de vargel vatandaşş çekirdeğeee geell
Güzel pofudukum senin leptini düşünmen lazım. Benim sebebim var
beyazlarımla dalga geçmeyelim lütfen
ye bacımm.. benım yerıme de ye.. bekletme hayatı..
uzulme.. hepsının yan yana olmasının sebebı bırbırlerını yalnız bırakmak ıstememelerınden kaynaklanıyor.. korkma.. sakin ol.. boyayla muvvaffak olma zamanı demek kı yavaş yavaş geldı.. hayırlı olsun hatun.
Sonayım, Selen ı 3 çocuklu anne yaptın ya.. sen de cok yaşa e mi kuzu( yanlış alıntıdan dolayı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?