Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

her zaman kabuklusunu tercih etmelisin
çiğ findık tabikide kavurup da yeme
zaten kitapta da bu yazıyor :)

bugün aynada saçımda ki 6 tane beyazı gördüm ooyy çok üzüldüm valla hepside aynı yerde yanyana şaka gibi

Benimde ayaklar buz tutar kendini hep sicak tut canim atkatman rahst olur

Zaten kavrulmamis yiyoruz canim findik fistik gibi kuruyemisleri kavrulunca faydadan cok zarari var trans yağ ortaya çıkıyor

her zaman kabuklusunu tercih etmelisin
çiğ findık tabikide kavurup da yeme
zaten kitapta da bu yazıyor :)

sağol cnm kitabı okuyorum ama anca yarısını okuyabildim kızımdan fırsat buldukça bakıyorum o uyuduğunda da bende atılıp gittiğim için kitabı okuyamıyorum

Evrimcim bende senin gibi yapacagim sanırım. .icmezsem vicdan azabı duyarim çünkü canim hiç balık yemek istemiyor şu an..dr'um solg.r önerdi..senin tavsiye edecegin bi marka varsa paylasirsan sevinirim

http://www.farmasaglik.com/urun/new-life-efa-daily-balik-yagi-30-kapsul.aspx

ben bunu kullanmıştım.. soğuk denız balığı olduğu ıcın.. ve balığın karacıgerınden degıl de sadece etınden yapıldığı ıcın.. o zaman cok araştırmıştık.. topıkcek bunu kullanmıştık.

dıyenlerı sol tarafta sallandırıyorum.. buyrun numaranızı alin hanım kızımm

Son düzenleme:
Benimde ayaklar buz tutar kendini hep sicak tut canim atkatman rahst olur

elimden geldiğince tutuyorum hayır havalarda soğuk hep kalın giyiniyorum ne ara nerde üşüttüm anlamıyorum
allahtan geçti de rahatladım biraz :) huzurlu ve mutlu uyurum birazdan inşallah

sağol cnm kitabı okuyorum ama anca yarısını okuyabildim kızımdan fırsat buldukça bakıyorum o uyuduğunda da bende atılıp gittiğim için kitabı okuyamıyorum

ilk başta yazıyor diye hatırlıyorum hatta bende tekrar okuyorum ki kalıcı olsun :)

dıyenlerı sol tarafta salland...5:[/QUOTE] :1::1: tmm ben susayım o vakit:1:

anlaşılan ben bu kitabı daha çok okucam 2-3-4-5.....

Hehehe bende var kavrulmamış cekirdek..hepinizin yerine yiyim bari:))

ye bacımm.. benım yerıme de ye.. bekletme hayatı..

bugün aynada saçımda ki 6 tane beyazı gördüm ooyy çok üzüldüm valla hepside aynı yerde yanyana şaka gibi

uzulme.. hepsının yan yana olmasının sebebı bırbırlerını yalnız bırakmak ıstememelerınden kaynaklanıyor.. korkma.. sakin ol.. boyayla muvvaffak olma zamanı demek kı yavaş yavaş geldı.. hayırlı olsun hatun.

anlaşılan ben bu kitabı daha çok okucam 2-3-4-5.....

bende şuan 3 kitabı mevcut ama benimde zamanım yok maalesef parça parça okuyorum ilk kitabı okuyalı da baya olmuştu dedim tekrar okuyayım daha 3. bölüme yeni geçtim

kuaförler benim saçımı boyamıyor
hatta bi keresinde kadın beni azarladı ve boyamadı nasıldaa istekliydim boyatmayyaaa

3 çocuklu fistik gibi bir anne olacaksin :))

en sevdıgım ınsan.. kendını bılen ınsan.. ver bakayım gıdıdan bı lokma beyazlarından pöperim seni..

ben gidip uyuyam sabah gene erkenden kalkcam herkese iyi geceler efenim bol leptinli geceler

Sonayım, Selen ı 3 çocuklu anne yaptın ya.. sen de cok yaşa e mi kuzu ( yanlış alıntıdan dolayı)

Myneniz e soylemistim halbuki arkadaş bu nedir yaaa bir cinayet daha olmasi amaaaaannn

Hayatimda 2 kere boyatmisimdir uzerine de kendi kendine uzamistir dip mip hicbirsey yaptirmadim yani .ama artik beyazlar iyiden gorunuyor saclar siyah olunca cok belli oluyor zayiflasaydim imaj degisikligi yapicim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…