Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

paketlerdeki yasak mı?
peki neden?

benim de çok canım çektiiii

yassaahhhh bacım yasaasshhh.. cunku kavrulmuş onlar.. yanı yağları trans olmuş.. yesıgın zaman sana hıc bır faydası olmayan seylere donusmusler..

benım de sızın yuzunuzden aklıma dustu.. indiricemmm valla ipinizi

ühü ühüüüü...

indir valla hem kendimi yaktım hem seniiiii ben bunu hakettiiiiiim

Annem olamaz onun karın kası var benim yok:)annem olsa karnının resmini koyardı:)

Bildirim düZeltme

Spor:3,5 km kocamla tempolu yürüyüş

Koca:ya biz niye koşarak yürüyoruz ?
Selen:canım spor yapıyorum işte
Koca:evde yürüyüş bandı var
Selen:açık havadaki gibi olmaz ki
Koca:ere ben onu balkona çıkarırım

:):):):):):)

Iyi akşamlar:)

Bu gün yediklerim;

Sabah kkk 1 yumurtayla

Öğlen elma, yoğurt ceviz

Aksam kiymali yesil fasulye, yesil mercimek çorbası yoğurt

Su 3 lt
Birazdan da yuruyecegim kendimi iyi hissediyorken.tum gün pinekledim evde..surekli uyku isteği başladı, yarin umarım daha dinç olurum..

Topikte bi yanlış anlasilma olmuş deginmeden gecemiciiim bir iki ay önce teoson la benim basımada geldi bu sıkıcı durum.valla nazar oluyo bu topige... Amaç belli huzur bozmak kimse canini sıkıp neşesini bozmasin bence..

Gül abla çocuğun da olduk ya senin! pek bi güldüm iyi yetistirmissin bizi..bizim aklimiz yok ya !!

Selen teacher'im güzel öğretmenim; gecenlerde bel ölçünu yazıp birde kendine kizmistin ölçünun fazlaligindan dolayi..hmmm yoksa sen bana beli kalin mi demek istedin. cunku bu topikte ben de dahil senin ölçünde olmak isteyen bir cok kişi var:)))
Bakış açısı işte kişi yanlış anlamak isterse bahane çokk. .

Bu arada canan ablacim ve fmgenccim yoksunuz hissediliyor fazlasiyla..biriniz temizlikle biriniz tasinma telasiyla mesgulsunuz..allah kolaylik versin ikinizede

Canım boşver unuttum ben bugünü ... Biz birbirimizin niyetini biliyoruz önemli olan o

Valla belim 74 cnm gayette kalın yani:)kilomu da ordan alıyorum zaten
Shred i de bıraktım son 4 gün kalmıştı:)önemli olan ne biliyor musun canım kişi kendini ayna da nasıl görüyorsa ona takıyor ben belime diğeri poposuna:)ne olursa olsun çabalıyoruz sonuç bizim olacak Allah'ın izniyle:)

Annem olamaz onun karın kası var benim yok:)annem olsa karnının resmini koyardı:)

soyleme barı be hatun.. ayıp yahuu.. anneye bak kıza bak..

Aynen canımm ama sonunda kazanan biz olacağız çünkü bizde kadın inadı var

valla hangımız ınat cozemedım ben kuzu.. ınsallahh dedıgın gıbı olur.

hehehee.. cok mantıklıca.. ne yoruyorsun adamcağızı..

masallahhh.. subhanallahh.. daım ol, daha ıyı ol..

En iyisini yapmissin tabiiki dogrusu unutmak ama bende gecmisi okuyunca şaşırdım yorum yapmadan duramadim işte:)

Valla belim 74 cm olsa daha ne isterim ki.. çok begendigim bi kalca ve bacak ölçüm vardi ama belim tam bi felaket..beni gören kilolu olmadigimi söyler (şimdilik) ama ayna karsisinda durum çok feci benim gözümdede ..inşallah ben şu bebegi saglicakla alayim kucagima allahın izniyle tam gaz devam spora ...sende bu azimle emin ol çok kısa sürede o beli istedigin ölçüye getirirsin canım

Caniiiim çok sagol amin inşallah hepimiz iyi ve mutlu olalım

cok doğru bır karar.. akıllıca.. tebrık ederım.

teşekkür ederım arkadaşım.. balık konusuna kesınlıkle katılıyorum.. bellı bır aydan sonra ben de tablet olarak sureklı ıcmıstım.. o zaman cok ıyı araştırmıştık topıkcek.. en ıyı balık yağını bulabilmek ıcın.. hamıl ıken evde balık cok ezıyetlı olmustuı bana.. bu sekıl cozum bulmuştum.

e erken gelmıssın aslında.. neyse sen kararsız kalmaya devam et.. aksama az kaldı Selenım ye yavrum.. nıye dıretıyorsun??[/QUOTE]

Evrimcim bende senin gibi yapacagim sanırım. .icmezsem vicdan azabı duyarim çünkü canim hiç balık yemek istemiyor şu an..dr'um solg.r önerdi..senin tavsiye edecegin bi marka varsa paylasirsan sevinirim

kızımı uyuttum geldim kızlar
aklıma ne geldi fındık var bizde kabuklu onları kabuğundan çıkarıp direkt yiyeyimmi yoksa kavurabilir miyim
kavrulmuşşfındıkla çiğ fındığın farkı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…