paketlerdeki yasak mı?çiğ olanı yasak değil
benim de çok canım çektiiiiaksam aksam canım ıstedı yaaaa.. ya var yaa ben sızı napiimm şimdi heaaaa.. nappiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
paketlerdeki yasak mı?
peki neden?
benim de çok canım çektiiii
yassaahhhh bacım yasaasshhh.. cunku kavrulmuş onlar.. yanı yağları trans olmuş.. yesıgın zaman sana hıc bır faydası olmayan seylere donusmusler..
benım de sızın yuzunuzden aklıma dustu.. indiricemmm valla ipinizi
ühü ühüüüü...
indir valla hem kendimi yaktım hem seniiiiiben bunu hakettiiiiiim
benı yak kendını yak herseyı yak naze.. belkı arada yağlarımız da yanar
Hahahaha, o inatçı yağlar utanmasa küllerimizin arasından çıkıp bağımsızlığını ilan eder
kızmadın mı bana.. tava yok mu yaneee.. cok yememıs mıyım
ben de dıyorum nıye bu kız böyle küp küp.. megersem suttenmıss
mesaj alınmıştır.. çorba yoğurttamam kaptan..
çok ıdeal ve güzel bır gun olmuş.
genç o.. bişi olmaz onaa.. :)
ne uyduracaklarını sasırdılar yemın edıyorum.. Allahın cacığı..
kıyamam sana.. tüm tüm mü yuttun..
sen var ya seennn.. az sıpa degılsın.. biliyorsun değil mi
gül abla görmesin ( al marketten dik kafaya kefiri)
onun annesi o..
aynen oyle kardesım.. aynen oyle.. fırtlar gene çıkarlar.. hamambocegı gıbıler..
Iyi akşamlar:)
Bu gün yediklerim;
Sabah kkk 1 yumurtayla
Öğlen elma, yoğurt ceviz
Aksam kiymali yesil fasulye, yesil mercimek çorbası yoğurt
Su 3 lt
Birazdan da yuruyecegim kendimi iyi hissediyorken.tum gün pinekledim evde..surekli uyku isteği başladı, yarin umarım daha dinç olurum..
Topikte bi yanlış anlasilma olmuş deginmeden gecemiciiim bir iki ay önce teoson la benim basımada geldi bu sıkıcı durum.valla nazar oluyo bu topige... Amaç belli huzur bozmak kimse canini sıkıp neşesini bozmasin bence..
Gül abla çocuğun da olduk ya senin! pek bi güldümiyi yetistirmissin bizi..bizim aklimiz yok ya !!
Selen teacher'im güzel öğretmenim; gecenlerde bel ölçünu yazıp birde kendine kizmistin ölçünun fazlaligindan dolayi..hmmm yoksa sen bana beli kalin mi demek istedin.cunku bu topikte ben de dahil senin ölçünde olmak isteyen bir cok kişi var:)))
Bakış açısı işte kişi yanlış anlamak isterse bahane çokk. .
Bu arada canan ablacim ve fmgenccim yoksunuz hissediliyor fazlasiyla..biriniz temizlikle biriniz tasinma telasiyla mesgulsunuz..allah kolaylik versin ikinizede
Annem olamaz onun karın kası var benim yok:)annem olsa karnının resmini koyardı:)
Aynen canımm ama sonunda kazanan biz olacağız çünkü bizde kadın inadı var
Bildirim düZeltme
Spor:3,5 km kocamla tempolu yürüyüş
Koca:ya biz niye koşarak yürüyoruz ?
Selen:canım spor yapıyorum işte
Koca:evde yürüyüş bandı var
Selen:açık havadaki gibi olmaz ki
Koca:ere ben onu balkona çıkarırım
:):):):):):)
Iyi akşamlar:)
Bu gün yediklerim;
Sabah kkk 1 yumurtayla
Öğlen elma, yoğurt ceviz
Aksam kiymali yesil fasulye, yesil mercimek çorbası yoğurt
Su 3 lt
Birazdan da yuruyecegim kendimi iyi hissediyorken.tum gün pinekledim evde..surekli uyku isteği başladı, yarin umarım daha dinç olurum..
Topikte bi yanlış anlasilma olmuş deginmeden gecemiciiim bir iki ay önce teoson la benim basımada geldi bu sıkıcı durum.valla nazar oluyo bu topige... Amaç belli huzur bozmak kimse canini sıkıp neşesini bozmasin bence..
Gül abla çocuğun da olduk ya senin! pek bi güldümiyi yetistirmissin bizi..bizim aklimiz yok ya !!
Selen teacher'im güzel öğretmenim; gecenlerde bel ölçünu yazıp birde kendine kizmistin ölçünun fazlaligindan dolayi..hmmm yoksa sen bana beli kalin mi demek istedin.cunku bu topikte ben de dahil senin ölçünde olmak isteyen bir cok kişi var:)))
Bakış açısı işte kişi yanlış anlamak isterse bahane çokk. .
Bu arada canan ablacim ve fmgenccim yoksunuz hissediliyor fazlasiyla..biriniz temizlikle biriniz tasinma telasiyla mesgulsunuz..allah kolaylik versin ikinizede
Canım boşver unuttum ben bugünü ... Biz birbirimizin niyetini biliyoruz önemli olan o
Valla belim 74 cnm gayette kalın yani:)kilomu da ordan alıyorum zaten
Shred i de bıraktım son 4 gün kalmıştı:)önemli olan ne biliyor musun canım kişi kendini ayna da nasıl görüyorsa ona takıyor ben belime diğeri poposuna:)ne olursa olsun çabalıyoruz sonuç bizim olacak Allah'ın izniyle:)
soyleme barı be hatun.. ayıp yahuu.. anneye bak kıza bak..
valla hangımız ınat cozemedım ben kuzu.. ınsallahh dedıgın gıbı olur.
hehehee.. cok mantıklıca..ne yoruyorsun adamcağızı..
masallahhh.. subhanallahh.. daım ol, daha ıyı ol..
naşa geld mi nedense unutuluyor.. hatırlamıyor musunbak kecıboynuzunu unutmuştum.. ıyı kı hatırlattın.
hıc cırft rahım duymamıştım.. engel mı teskıl edıyor?
hoşbuldum:) umarım herkez ideal kilosuna düşer.ben seneye bebek düşünüyorum.o yüzden sağlıklı kilo versem hamilelikten önce ilerde ki kilo problemim daha aza inecek diye düşünüyorum:)
Hehehe bende var kavrulmamış cekirdek..hepinizin yerine yiyim bari:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?