bugün aynada saçımda ki 6 tane beyazı gördümooyy çok üzüldüm valla hepside aynı yerde yanyana şaka gibi
ye bacımm.. benım yerıme de ye.. bekletme hayatı..
uzulme.. hepsının yan yana olmasının sebebı bırbırlerını yalnız bırakmak ıstememelerınden kaynaklanıyor.. korkma.. sakin ol.. boyayla muvvaffak olma zamanı demek kı yavaş yavaş geldı.. hayırlı olsun hatun.
http://www.farmasaglik.com/urun/new-life-efa-daily-balik-yagi-30-kapsul.aspx
ben bunu kullanmıştım.. soğuk denız balığı olduğu ıcın.. ve balığın karacıgerınden degıl de sadece etınden yapıldığı ıcın.. o zaman cok araştırmıştık.. topıkcek bunu kullanmıştık.
dıyenlerı sol tarafta sallandırıyorum.. buyrun numaranızı alin hanım kızımm
Hayatimda 2 kere boyatmisimdir uzerine de kendi kendine uzamistir dip mip hicbirsey yaptirmadim yani .ama artik beyazlar iyiden gorunuyor saclar siyah olunca cok belli oluyor zayiflasaydim imaj degisikligi yapicim inşallah
Myneniz e soylemistim halbuki arkadaş bu nedir yaaa bir cinayet daha olmasi amaaaaannn
Myneniz e soylemistim halbuki arkadaş bu nedir yaaa bir cinayet daha olmasi amaaaaannn
Canim üzülme nazar boncugu yerine say..Kuaför boyamayi kabul etmiyorsa kiyamadigindandir..ben 36 yasindayim ve bi kaç senedir sac boyasiyla haşır neşirim inan kalitesi bozuluyor..boşver o kadar beyazdan bi seycik olmaz
Cekirdegi cani isteyeni okudumda sen paylasinca yiyeceksin sandim
Canım etinden sütünden misali faydalanayim bari durumumdan 8 ay sonra yine leptin hesaplamaya baslayacagim:)
Hemen inceliyorum ürünü. .bu konuda gül abla ve ekinde çok arastirdilar.onlarinda fikrini almak isterim ve doktorumunda..Sağol tekrardan
SELEN E de 3 çocuk yakışır.. canım arkadaşım benım.. Allah soylettırıyor sanırım
rıca ederım arkadaşım..
teoson çok yaşa sen emi iyi güldürdün beni:))) beni istediğin şekilde alintilayabilirsin canim. ben seni 2 ay önce kesfettim dermisimmm:
Bu arada kaynamasin çok teşekkür ederim canim inşallah dedigin gibi 3 cocuk ve fistik olayi yanyana olur
Benim saçlarım da siyah ..beyazlar gec cikti ama artik dikkatli bakinca belli oluyor..zayifla canim hemen imaj değiştir ve hemen hamile kal inşallah
SELEN E de 3 çocuk yakışır.. canım arkadaşım benım.. Allah soylettırıyor sanırım
rıca ederım arkadaşım..
Olsun olursa ben de yaparım 3 çocuk:)bn de olurum fıstık gibi olma mı yani:)
Olsun olursa ben de yaparım 3 çocuk:)bn de olurum fıstık gibi olma mı yani:)
Kardesimde senin gibi cok dertli beyazdan. lise son sinifta başladı boyamaya artik en son psikopatlik yapti hem su dalgasi hem boya yaptirdi ve saci yandı. 5-6 cm kaldi saçı. .simdi senelerdir bitkisel boya kullaniyor cok şükür kendine geldi saçıbu boya ısınden ben cok muzdarıbım.. cok uzun yıllardır boyuyorum cunku beyazlarım cok erken yasta başladı.. eskıden sacım nasıldı unuttum bıle.. ama keşke sansım olaydı da boyatmayaydım..
Canim yaa selenede birseyler yazmak istemistim karismis:)) noktayi virgulu lutfen dogru yerlere koyalim lutfen :)agzindan bal damliyor .insallah hergün yeni bir umut olmasa yasam cok zor
Bende ayni şeyi düşündüm allah soylettiriyor diye ama seleni 3cocukla düşünemiyorum
evrimm kurufasulyenin siskinligi yarinda surebilir haberin olsun..neyse bugunluk boyle olsun yarin hafif yiyelim cuma tarti var ;00 YARIN BENI HEYECAN ALIR
Canim yaa selenede birseyler yazmak istemistim karismis:)) noktayi virgulu lutfen dogru yerlere koyalim lutfen :)agzindan bal damliyor .insallah hergün yeni bir umut olmasa yasam cok zor
Bende ayni şeyi düşündüm allah soylettiriyor diye ama seleni 3cocukla düşünemiyorum
Benim hatamin yerinde siİnki hic kalir. Esim isten 5:30 da cikti. Haftasonu bebisimin dogum gununu kutlayacagiz ailecek alisveris yapalim dedi o gelmeden once cocuklsr yeni uyanmislardi neyse ciktik disari eve geldigimizde saat 8:30 du. Ac olunca cok sinirli oluyorum bide diyeti bozduk.cocuklari doyurdum uyttum saat 10:30 . yorgun ve ac bir insan olarak oturdum mutfakta Allah ne verdiyse yedim valla. Kendimden umudu kestim bu hafta. Uzgunum ama sikildimda bu yogunluktan.Ama bu gunlere sukur...(
Hepimizin başına gelebiliyor böyle durumlar.bence hic moralini bozma ve kaldigin yerden devam et arkadaşım. .o yediklerin sende ne kadar + kiloya donusebilir ki yarini biraz hafif gecirerek dengelersin..böyle böyle karatay'a da saglikli beslenmeyede alisacaksin..kilolarda gittikce cok mutlu olacaksın. .Benim hatamin yerinde siİnki hic kalir. Esim isten 5:30 da cikti. Haftasonu bebisimin dogum gununu kutlayacagiz ailecek alisveris yapalim dedi o gelmeden once cocuklsr yeni uyanmislardi neyse ciktik disari eve geldigimizde saat 8:30 du. Ac olunca cok sinirli oluyorum bide diyeti bozduk.cocuklari doyurdum uyttum saat 10:30 . yorgun ve ac bir insan olarak oturdum mutfakta Allah ne verdiyse yedim valla. Kendimden umudu kestim bu hafta. Uzgunum ama sikildimda bu yogunluktan.Ama bu gunlere sukur...(
Hamile duasi kabul olurmuş. .insallah topikce tez zamanda isteyen herkes kavusur bebeklerine aminnnn
Allah umudunu daim etsin arkadaşım
Ama niye amavalla çok hamaratımdır hiç durmam evde:)ha süsümden de vazgeçemem o ayrı:)hem süslenirim hem kariyer yaparım çocukta bakarım:)
Eşimin en büyük korkusu kızımızın olması ya sana benzerse diyor:)
Benim hatamin yerinde siİnki hic kalir. Esim isten 5:30 da cikti. Haftasonu bebisimin dogum gununu kutlayacagiz ailecek alisveris yapalim dedi o gelmeden once cocuklsr yeni uyanmislardi neyse ciktik disari eve geldigimizde saat 8:30 du. Ac olunca cok sinirli oluyorum bide diyeti bozduk.cocuklari doyurdum uyttum saat 10:30 . yorgun ve ac bir insan olarak oturdum mutfakta Allah ne verdiyse yedim valla. Kendimden umudu kestim bu hafta. Uzgunum ama sikildimda bu yogunluktan.Ama bu gunlere sukur...(
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?