Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kedicik tabak süper afiyet bal şeker olsun:)

Ben de uyuyorum sonra sabah uyanmıyorum evrim kızıyor:)Good nights babies

Bügüne özel bir şey olmuş canım sıkma canını...

Allah razi olsun .... opuldunuz ....

Teşekkür ederim, çok yiyorum vallahi. ne olacak bu halim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim, çok yiyorum vallahi. ne olacak bu halim

Anne güzel, kız anne gibi güzel olursa yandık diyordur. :)

Hamile duasi kabul olurmuş. .insallah topikce tez zamanda isteyen herkes kavusur bebeklerine aminnnn

Allah umudunu daim etsin arkadaşım

Bana da dua.

Son düzenleme:
Teoson tesejkur ederim kedicim bugun senden cok yemisim. Bana noluyosa cozuttum iyice.
Herkese iyi geceler ... Sabah altida kaldirin beni :))

Teoson tesejkur ederim kedicim bugun senden cok yemisim. Bana noluyosa cozuttum iyice.
Herkese iyi geceler ... Sabah altida kaldirin beni :))

Olsun, yarın düzeltirsin. :) Moralini bozma.

De leri da larida ayri yazin birlesik yazmayin:)
aynen benim gibi:)....cocugun olsun goruruz seni dedile 1. Oldu sus ayni 2, olsun goruruz dediler yine ayni 3, supriz oldu bu kadin 3 cocukla suse zaman ayiranmaz dedile yine tutturamadilar 13 sene once millet kirmizi pembe oje surerrken ben mavi. Yesil turuncu surerdim bu renk ojemi olurmus nerden buluyorsun derlerdi ,,,yesil. Mavi.mor rumeller surerdim gorem sasirirdi ne cilginsin sen nasil cesaret edip suruyorsun biz yapamayiz derlerdi,,,,,,,12 sene once sunucu ikbalin restorantina gitmistik kadin herkesle tokalsti benimle tokalastiktan sonra ilk soyledigi aaaa rumelin ne guzel olmus benimde var bundan:)...mavi rumel surmistum kadin in olacak tabiiki o sanatci ben memur um:):)

Iyi geceler hepinize sozde yatmistim pc kizda telim sarjdaydi giremedim topige aklim burada acele acele okudum sayfalar bitmiyorki kaynatip duruyorsunuz:).....ne kurtlusunuz kedi yerine kurtlari sizmi yediniz....yattigimda 12 idi okuyana kadar bu saat oldu ......optum hepinizi

Hamile duasi kabul olurmuş. .insallah topikce tez zamanda isteyen herkes kavusur bebeklerine aminnnn

Allah umudunu daim etsin arkadaşım

My denizz ,ne güzel dua etmişsin inş hayırlı zamanda diyelim ..rabbim bebeğini sağlıkla, sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm

günaydın güzellikler

yarın olmayacağım için bildirimimi bugün yapacağım

rumuz: selensu
başlangıç tarihi: 17.02.2013
başlangıç kilosu: 60
geçen hafta: 55.1
bu hafta: 55,7
fark:+600
toplam fark: -4,3
beden: 36-38
spor: pazardan beri yok
hedef: 55
Yüzde:+98

bu lavaboya çıkmadan ki halimdi niyeyse çıkamadım ama aldıysam da haftaya o 700 ü görmeyeceksiniz kızlarım

günaydın bayanlar
kızımı uyutabilirsem inşallah kahvaltı yapcam

Herkese günaydın arkadaşlar ;
Valla kendımı hiç iyi hıssedemıyorum..pazartesiden berı dısıplıne olamadım..işler çok yoğun denetımlerım arttı.. ve inanılmaz derecede saçma yeme duzenıne gırdım..11 olmadan uyuyan ben 2 den önce uyuyamıyorum..Sabah kalkıp işe gelemiyorum çok yorgunum..dıyete daır hiçbirşey iyı gıtmıyor.. regl döngüsü geldı çattı..Moralım oldukça bozuk..İş için yurtdışına da gıtmem gerekiyor..sankı o 27 kg veren ben değilim..hiç azimli hıssedemıyorum kendımı.. Yatıp uyumak uyumak uyumak istiyorum sadece..eklemlerım bile ağrıyor inanır mısınız ?
Sabah kahvaltı yapmadım..1 simit yedım o kadar depresyonda mıyım Allahım neyim anlamadım ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…