Bügüne özel bir şey olmuş canım sıkma canını...
Hepimizin başına gelebiliyor böyle durumlar.bence hic moralini bozma ve kaldigin yerden devam et arkadaşım. .o yediklerin sende ne kadar + kiloya donusebilir ki yarini biraz hafif gecirerek dengelersin..böyle böyle karatay'a da saglikli beslenmeyede alisacaksin..kilolarda gittikce cok mutlu olacaksın. .
Naptin seeenn ,kedi maşallah yedin mi hepsini çeşit bol
Kedicik tabak süper afiyet bal şeker olsun:)
Ben de uyuyorum sonra sabah uyanmıyorum evrim kızıyor:)Good nights babies
Teşekkür ederim, çok yiyorum vallahi.Kedicik tabak süper afiyet bal şeker olsun:)
Ben de uyuyorum sonra sabah uyanmıyorum evrim kızıyor:)Good nights babies
Afiyet olsun canim
Ama niye amavalla çok hamaratımdır hiç durmam evde:)ha süsümden de vazgeçemem o ayrı:)hem süslenirim hem kariyer yaparım çocukta bakarım:)
Eşimin en büyük korkusu kızımızın olması ya sana benzerse diyor:)
Hamile duasi kabul olurmuş. .insallah topikce tez zamanda isteyen herkes kavusur bebeklerine aminnnn
Allah umudunu daim etsin arkadaşım
Teoson tesejkur ederim kedicim bugun senden cok yemisim. Bana noluyosa cozuttum iyice.
Herkese iyi geceler ... Sabah altida kaldirin beni :))
De leri da larida ayri yazin birlesik yazmayin:)Canim yaa selenede birseyler yazmak istemistim karismis:)) noktayi virgulu lutfen dogru yerlere koyalim lutfen :)agzindan bal damliyor .insallah hergün yeni bir umut olmasa yasam cok zor
Bende ayni şeyi düşündüm allah soylettiriyor diye ama seleni 3cocukla düşünemiyorum
aynen benim gibi:)....cocugun olsun goruruz seni dedile 1. Oldu sus ayni 2, olsun goruruz dediler yine ayni 3, supriz oldu bu kadin 3 cocukla suse zaman ayiranmaz dedile yine tutturamadilar 13 sene once millet kirmizi pembe oje surerrken ben mavi. Yesil turuncu surerdim bu renk ojemi olurmus nerden buluyorsun derlerdi ,,,yesil. Mavi.mor rumeller surerdim gorem sasirirdi ne cilginsin sen nasil cesaret edip suruyorsun biz yapamayiz derlerdi,,,,,,,12 sene once sunucu ikbalin restorantina gitmistik kadin herkesle tokalsti benimle tokalastiktan sonra ilk soyledigi aaaa rumelin ne guzel olmus benimde var bundan:)...mavi rumel surmistum kadin in olacak tabiiki o sanatci ben memur um:):)Ama niye amavalla çok hamaratımdır hiç durmam evde:)ha süsümden de vazgeçemem o ayrı:)hem süslenirim hem kariyer yaparım çocukta bakarım:)
Eşimin en büyük korkusu kızımızın olması ya sana benzerse diyor:)
Hamile duasi kabul olurmuş. .insallah topikce tez zamanda isteyen herkes kavusur bebeklerine aminnnn
Allah umudunu daim etsin arkadaşım
günaydın bayanlar
kızımı uyutabilirsem inşallah kahvaltı yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?