Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın canımmmm

sana şimdiden hayırlı yolculuklar

hem lavoba hem spor yapmamak 600 fazlalık yapmış olabilir,,,,3 gün bende çektim kefir içmeme rağmen bağırsaklar ona da alıştı galiba

günaydın canlar
günaydın canım

günaydın canım

diyet dahil bütün düzenini bozmuşsun tebdilim şaştı derler ya karman karışık olmuşsun,,,,,yurtdışına git gel bir silkelen tekrar diyete başla

simit için bunu yapmam gerek kimseye haksıklık yapamıyorum topla kendini canım, zararlı yiyeceklerde vücudunu sarsar alışkın olmayınca

günaydın canım

senin sıkmalık kızının tombul yanaklarından öperim

öp teyzesi öp
çok şükür bende bol gitgelli bir haftadan sonra geçen cumaki kiloma döndüm bakalım yarın ne olacak 100gr da olsa eksi olur inşallah

Olsun olursa ben de yaparım 3 çocuk:)bn de olurum fıstık gibi olma mı yani:)

olursun.. yakışır kardesıme..

Valla bir tane yapabilsek şükredecem zaten 3 te iyidir :)annem de yanım da değil tutarız bir abla bana da bebeklere de bakar:)

yereeeemmm seni

ben düşündüm.. çok eğlenceliydi..

bende de oyle açma falan olmadığı ıcın yıpranma yok ama boyamaktan gına geldı.. zorunluluk yaa..

kıyamam sana.. olur arada vakalar.. Gül abla yakalayana kadar keyfini çıkar

sana benzerse adamın başı beladan kurtulmaz.. kızı koruyacağım dıye

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

en sevdıgım yemek seklı. cesıt cesıt ve az.. 12 den vurdu benı bu tabak.

Yedim tabi hepsini, biraz daha da yiyebilirdim.

beni de ye kuzum

Gül abla bundan sonra konulara yazarken beyaz gömlek gıyıyorum.. onumdekı ceketı de ılıklıyorum ablam..

sen sahane bır kadınsın.. ben de makyajı sevmem ama.. renklı rımellerım vardır.. sevıyorum senı kadın...

cok güzel gorunuyor kahve.. gunaydın

hava güzel.. sağlığın yerınde cok sukur.. bak bugünde uyanabılme mucızesıne tanık oldun.. işin gücün var.. cozumu olmayan hastalıklarla sınava tabı tutulmamışsın.. cok sukur.. ıyı hıssetmen ıcın cok fazla sebep var.. kapama gozunu.. derın bır nefes cekebılmek bıle acısız ağrısız ne buyuk nımet.. mucızelerı unutma.. kendını unutma..

günaydın canımmmm

sana şimdiden hayırlı yolculuklar

hem lavoba hem spor yapmamak 600 fazlalık yapmış olabilir,,,,3 gün bende çektim kefir içmeme rağmen bağırsaklar ona da alıştı galiba

senın bu bagıursaklar var ya.. ne akıllı organlarmış yahuı.. hıc bır sekılde kandıramıyorsun.

Çok güzel bır gun.. gozumu açtığım gıbı gittim kan verdim.. yürüyerek gıttım sağlık ocağına.. hava misssss.. cok ıyı geldı.. ne var ne yok bı baktıralım bakalım..

Eve geldım eşim Kuzeye kahvaltısını yaptırmış, benım cevızlerımı bıle kırmış.. erkenden kahvaltımı da bıtırdım..

Çok şükür.. sabah sabah gunesin, portakal ağaçlarının,yemyesıl bahcelerın arasında dolaşmak ne kadar ıyı geldı..

Gununuz Aydın Olsun..

tşekkür ederim canım,,,,

ben makyajı seviyorum ama abartılı değil yerine göre,,,,2 senedir göz makyajı alerji yapıyor hergün yapamıyorum, alerji yapmayan kalemler aldım bağırsaklarım gibi alışınca onada alerji yapıyor,,,,toplantı, heyet, yemek, özel gidilecek bir yer varsa o zaman sürüp eve gidince hemen siliyorum işe glip giderken sadece göz kalemi, allık, ruj sürüyorum...ojede süremiyorum artık namaz kıldığım için

bağırsaklarım benden akıllı 3-5 gün bana inanmış gibi yapıyor sonra şaka yaptım şaka diye yine başlıyor kabızlığa

çiçeklerin çok güzel bu sefer ben bir tane alıyorum içim açıldı görünce

iyi yapmışsın sonuçların iyi çıkar inşallah,,,sağlık ocaklarında adım sayar veriyorlarmış ya alsaydın keşke sonuç almaya gidince sor bakalım doktora verecekmi

eşe bak hanımın cevizlerine kadar kırıyor hep böyle olur inşallah...afiyet olsun canım

kedi sana ....ben bu kadar yesem kg alırım valla

bunları aldığın tabağa koysaydın birbirine karışmazdı gerçi o zamanda bölüm bölüm gözüne az gelir daha çok yerdin

afiyet olsun canım...... yemenin tadını çıkar o kadar spor yapıyorsun hepsinide yakıyorsun

negüzel anlatmışsın yaşadım bende resmen mutlu oldum

KARATAY DİYETİ'NİN TEMELİNDE NE VAR ?

Genel prensipleri çok basit.
Bir kere 3 öğün var, ara öğün yok.
Aslında 2 öğündür normal ve doğal olanı.
İnsan metabolizması genetik olarak 2-3 öğün üzerine programlanmıştır.
Bütün enzimlerimiz, hormonlarımız buna göre çalışır.
Bu yeni keşfedilen bir şey değil ki...
İbn-i Sina ta o zaman "2 öğün sağlıklıdır 3. öğün hastalıktır" diyor.
Peygamberimiz de 2 öğün yiyor. 2 öğün yemek sünnettir.
Bizim diyetisyenlerimiz ise 6 öğün, 8 öğün diyorlar. 6 - 8 öğünden sonra bu kadar şişmanlık ve hastalıklar arttı aslında.
Bütün hastalıkların altında da şişmanlıkla birlikte karaciğer yağlanması yatıyor.

ablacim tek kullanimlik aseton mendiller var oje surmek icin kullanabilirsin//

cok severim goz makyajini hemde cok.. allikta severim bir rujda dikis tutturamadim bende dudak olmadigindan sursem oluo surmesemde.. zaten disarda surmuyorum ama evdede makyajsiz gezmem/..

evlendigimden beri sacimi boyamadim.. esim hoslanmiyor ne kestirmemden ne boyamamdan.. fonum bile duz ve ice ice olmali .. ama bekarken alev kirmizi bile yaptirdigim olmustur. iikide yaptirmisim icimde kalmadi..

çok az kalmış.. heyecan dorukta tabii.. kazasız belasız ınsallahh.. agız tadıyla bıtırın zamanınızı.

ben de dıyorum bu kadını nıye kendıme cok yakın hıssedıyorum dıye

Amin canım,çok teşekkür ederim..

Çok yakışıyor sana o görüntü. :) havalar soğudu yine.

Öylemi dersin teşekkürler...

Slmlar canlar...

Uzun zamandır işyerim benim yaptığım bir tatlıyı istiyordu,sabah yatmadım hem buraya hem de eşimin işyerine üşenmedim tatlı yaptım..Muhallebili kadayıf Beni aldılar işe geldim..Bayıla bayıla yerler artık..tatlıyla aram iyi değil zaten hiç canım istemedi :)))

Tam işyerine geldim,öğretmen aramış eşimi ..oğlum hastalanmış artık numaramı yapıyor anlamadım..Dün bir konuşmamızda sınıfta hergün birinin gelmediğini,hep hasta olduklarını öğretmen hastayken gelmeyin dediğini söyledi,ben onu hep okula gönderiyormuş hasta mı değilmi düşünmüyormuşum da ..olurmu oğlum sen rahatsız olduğunda öğretmenine söyle o bizi arar dedim..hiç vakit kaybetmemiş anlıcağınız..Az önce evi aradım,anne eve gel nolur diyor..işlerimi toparlayım gelicem dedim..

Dün sabah sancıyla uyandım,ama nasıl bir sancı karnım belim kopuyor..nefes alamadım,boğazım da kurudu..yarım saat sürdü..dolandım evde ,eşime dedim kardeşimi arayalım sanırım bebek geliyor...Bebek çıldırdı kolunu bacağını devamlı hareket ettiriyor,hiç durmuyor ama sağa sola aman allahım bişey oluyor diyorum..eşim karnımı ovalamak istedi ama mümkün değil elini çekti korktu derken geçti....kahvaltıyı hazırladı sağolsun az bişey yedim yattım öğlene kadar uyumuşum..Bugün kardeşimi aradım,dönmüş olabilir dedi..kasıklarımda çok baskı var zaten ..anlamadım..

Karın ağrılarım devam ediyor,Kilo alamıyorum hatta veriyorum anlamadım..Bebeğe yarar yiyecekleri yemeye çalışıyorum..Genelde iyiyim ama..

Gül ablacım nasılsın,Canan ablacım seni de çok özledim Kedicim,Ekincim ay ben çok özledim sohbetlerimizi ...

Teoson,Evrimkuzey,babyhom,Yenacım herkese sevgiler..Mydeniz,fmgenc aklıma gelenler herkes iyidir inşallah..

Buralarda olmaya çalışıcam

evlendigimden beri sacimi boyamadim.. esim hoslanmiyor ne kestirmemden ne boyamamdan.. fonum bile duz ve ice ice olmali .. ama bekarken alev kirmizi bile yaptirdigim olmustur. iikide yaptirmisim icimde kalmadi..

beniim eşimde aynı bakımlı olmalıymışım ama sadece ona ,saçlarım uzun olacakmış doğal halinde canlıymış ama boyatırsam çok yıpranırmış yıllardır hiç boyatmadım oyüzden

Selam kızlaaaaar, nasılsınız?
Bugün çok tembelim çok... Staja bile gidemedim sırf bir saat daha fazla uyumak için.
Hala kahvaltı da etmedim ayrıca.

sende süslülerdenmişsin...
Karatay hocanın kitablarını okumak lazım

evet kitapları okumadan beyne format atmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…