günaydın güzellikler
yarın olmayacağım için bildirimimi bugün yapacağım
rumuz: selensu
başlangıç tarihi: 17.02.2013
başlangıç kilosu: 60
geçen hafta: 55.1
bu hafta: 55,7
fark:+600
toplam fark: -4,3
beden: 36-38
spor: pazardan beri yok
hedef: 55
Yüzde:+98
bu lavaboya çıkmadan ki halimdi niyeyse çıkamadım ama aldıysam da haftaya o 700 ü görmeyeceksiniz kızlarım
günaydın canımgünaydın canlar
Herkese günaydın arkadaşlar ;
Valla kendımı hiç iyi hıssedemıyorum..pazartesiden berı dısıplıne olamadım..işler çok yoğun denetımlerım arttı.. ve inanılmaz derecede saçma yeme duzenıne gırdım..11 olmadan uyuyan ben 2 den önce uyuyamıyorum..Sabah kalkıp işe gelemiyorum çok yorgunum..dıyete daır hiçbirşey iyı gıtmıyor.. regl döngüsü geldı çattı..Moralım oldukça bozuk..İş için yurtdışına da gıtmem gerekiyor..sankı o 27 kg veren ben değilim..hiç azimli hıssedemıyorum kendımı.. Yatıp uyumak uyumak uyumak istiyorum sadece..eklemlerım bile ağrıyor inanır mısınız ?
Sabah kahvaltı yapmadım..1 simit yedım o kadardepresyonda mıyım Allahım neyim anlamadım ki..
günaydın canım
senin sıkmalık kızının tombul yanaklarından öperim
öp teyzesi öp
çok şükür bende bol gitgelli bir haftadan sonra geçen cumaki kiloma döndüm bakalım yarın ne olacak 100gr da olsa eksi olur inşallah
kızım uyanınca onu yedirip dışarı çıkcam yürüyüşe :) anne kız yürüyelim azıcık hava güzelbugün erken ye sporda yap eksi olur
kızım uyanınca onu yedirip dışarı çıkcam yürüyüşe :) anne kız yürüyelim azıcık hava güzel
Olsun olursa ben de yaparım 3 çocuk:)bn de olurum fıstık gibi olma mı yani:)
Valla bir tane yapabilsek şükredecem zaten 3 te iyidir :)annem de yanım da değil tutarız bir abla bana da bebeklere de bakar:)
Canim yaa selenede birseyler yazmak istemistim karismis:)) noktayi virgulu lutfen dogru yerlere koyalim lutfen :)agzindan bal damliyor .insallah hergün yeni bir umut olmasa yasam cok zor
Bende ayni şeyi düşündüm allah soylettiriyor diye ama seleni 3cocukla düşünemiyorum
Kardesimde senin gibi cok dertli beyazdan. lise son sinifta başladı boyamaya artik en son psikopatlik yapti hem su dalgasi hem boya yaptirdi ve saci yandı. 5-6 cm kaldi saçı. .simdi senelerdir bitkisel boya kullaniyor cok şükür kendine geldi saçı
Benim hatamin yerinde siİnki hic kalir. Esim isten 5:30 da cikti. Haftasonu bebisimin dogum gununu kutlayacagiz ailecek alisveris yapalim dedi o gelmeden once cocuklsr yeni uyanmislardi neyse ciktik disari eve geldigimizde saat 8:30 du. Ac olunca cok sinirli oluyorum bide diyeti bozduk.cocuklari doyurdum uyttum saat 10:30 . yorgun ve ac bir insan olarak oturdum mutfakta Allah ne verdiyse yedim valla. Kendimden umudu kestim bu hafta. Uzgunum ama sikildimda bu yogunluktan.Ama bu gunlere sukur...(
Ama niye amavalla çok hamaratımdır hiç durmam evde:)ha süsümden de vazgeçemem o ayrı:)hem süslenirim hem kariyer yaparım çocukta bakarım:)
Eşimin en büyük korkusu kızımızın olması ya sana benzerse diyor:)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yedim tabi hepsini, biraz daha da yiyebilirdim.
De leri da larida ayri yazin birlesik yazmayin:)
aynen benim gibi:)....cocugun olsun goruruz seni dedile 1. Oldu sus ayni 2, olsun goruruz dediler yine ayni 3, supriz oldu bu kadin 3 cocukla suse zaman ayiranmaz dedile yine tutturamadilar 13 sene once millet kirmizi pembe oje surerrken ben mavi. Yesil turuncu surerdim bu renk ojemi olurmus nerden buluyorsun derlerdi ,,,yesil. Mavi.mor rumeller surerdim gorem sasirirdi ne cilginsin sen nasil cesaret edip suruyorsun biz yapamayiz derlerdi,,,,,,,12 sene once sunucu ikbalin restorantina gitmistik kadin herkesle tokalsti benimle tokalastiktan sonra ilk soyledigi aaaa rumelin ne guzel olmus benimde var bundan:)...mavi rumel surmistum kadin in olacak tabiiki o sanatci ben memur um:):)
Herkese günaydın arkadaşlar ;
Valla kendımı hiç iyi hıssedemıyorum..pazartesiden berı dısıplıne olamadım..işler çok yoğun denetımlerım arttı.. ve inanılmaz derecede saçma yeme duzenıne gırdım..11 olmadan uyuyan ben 2 den önce uyuyamıyorum..Sabah kalkıp işe gelemiyorum çok yorgunum..dıyete daır hiçbirşey iyı gıtmıyor.. regl döngüsü geldı çattı..Moralım oldukça bozuk..İş için yurtdışına da gıtmem gerekiyor..sankı o 27 kg veren ben değilim..hiç azimli hıssedemıyorum kendımı.. Yatıp uyumak uyumak uyumak istiyorum sadece..eklemlerım bile ağrıyor inanır mısınız ?
Sabah kahvaltı yapmadım..1 simit yedım o kadardepresyonda mıyım Allahım neyim anlamadım ki..
günaydın canımmmm
sana şimdiden hayırlı yolculuklar
hem lavoba hem spor yapmamak 600 fazlalık yapmış olabilir,,,,3 gün bende çektim kefir içmeme rağmen bağırsaklar ona da alıştı galiba
Gül abla bundan sonra konulara yazarken beyaz gömlek gıyıyorum.. onumdekı ceketı de ılıklıyorum ablam..
sen sahane bır kadınsın.. ben de makyajı sevmem ama.. renklı rımellerım vardır.. sevıyorum senı kadın...
senın bu bagıursaklar var ya.. ne akıllı organlarmış yahuı.. hıc bır sekılde kandıramıyorsun.
Çok güzel bır gun.. gozumu açtığım gıbı gittim kan verdim.. yürüyerek gıttım sağlık ocağına.. hava misssss.. cok ıyı geldı.. ne var ne yok bı baktıralım bakalım..
Eve geldım eşim Kuzeye kahvaltısını yaptırmış, benım cevızlerımı bıle kırmış.. erkenden kahvaltımı da bıtırdım..
Çok şükür.. sabah sabah gunesin, portakal ağaçlarının,yemyesıl bahcelerın arasında dolaşmak ne kadar ıyı geldı..
Gununuz Aydın Olsun..
Eki Görüntüle 1061315
çok güzel bır gun.. Gozumu açtığım gıbı gittim kan verdim.. Yürüyerek gıttım sağlık ocağına.. Hava misssss.. Cok ıyı geldı.. Ne var ne yok bı baktıralım bakalım..
Eve geldım eşim kuzeye kahvaltısını yaptırmış, benım cevızlerımı bıle kırmış.. Erkenden kahvaltımı da bıtırdım..
çok şükür.. Sabah sabah gunesin, portakal ağaçlarının,yemyesıl bahcelerın arasında dolaşmak ne kadar ıyı geldı..
Gununuz aydın olsun..
Eki Görüntüle 1061315
tşekkür ederim canım,,,,
ben makyajı seviyorum ama abartılı değil yerine göre,,,,2 senedir göz makyajı alerji yapıyor hergün yapamıyorum, alerji yapmayan kalemler aldım bağırsaklarım gibi alışınca onada alerji yapıyor,,,,toplantı, heyet, yemek, özel gidilecek bir yer varsa o zaman sürüp eve gidince hemen siliyorum işe glip giderken sadece göz kalemi, allık, ruj sürüyorum...ojede süremiyorum artık namaz kıldığım için
bağırsaklarım benden akıllı 3-5 gün bana inanmış gibi yapıyor sonra şaka yaptım şaka diye yine başlıyor kabızlığa
çok az kalmış.. heyecan dorukta tabii.. kazasız belasız ınsallahh.. agız tadıyla bıtırın zamanınızı.
ben de dıyorum bu kadını nıye kendıme cok yakın hıssedıyorum dıye
Çok yakışıyor sana o görüntü. :) havalar soğudu yine.
evlendigimden beri sacimi boyamadim.. esim hoslanmiyor ne kestirmemden ne boyamamdan.. fonum bile duz ve ice ice olmali .. ama bekarken alev kirmizi bile yaptirdigim olmustur. iikide yaptirmisim icimde kalmadi..
evlendigimden beri sacimi boyamadim.. esim hoslanmiyor ne kestirmemden ne boyamamdan.. fonum bile duz ve ice ice olmali .. ama bekarken alev kirmizi bile yaptirdigim olmustur. iikide yaptirmisim icimde kalmadi..
sende süslülerdenmişsin...ablacim tek kullanimlik aseton mendiller var oje surmek icin kullanabilirsin//
cok severim goz makyajini hemde cok.. allikta severim bir rujda dikis tutturamadim bende dudak olmadigindan sursem oluo surmesemde.. zaten disarda surmuyorum ama evdede makyajsiz gezmem/..
Karatay hocanın kitablarını okumak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?