Teşekkür ederim. Bu ne diyorsun dimi, ne çok yiyor, alıştınız artık. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bana da dua.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
My denizz ,ne güzel dua etmişsininş hayırlı zamanda diyelim ..rabbim bebeğini sağlıkla, sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm
Amin canım,çok teşekkür ederim..
Öylemi dersinteşekkürler...
Slmlar canlar...
Uzun zamandır işyerim benim yaptığım bir tatlıyı istiyordu,sabah yatmadım hem buraya hem de eşimin işyerine üşenmedim tatlı yaptım..Muhallebili kadayıfBeni aldılar işe geldim..Bayıla bayıla yerler artık..tatlıyla aram iyi değil zaten hiç canım istemedi :)))
Tam işyerine geldim,öğretmen aramış eşimi ..oğlum hastalanmış artık numaramı yapıyor anlamadım..Dün bir konuşmamızda sınıfta hergün birinin gelmediğini,hep hasta olduklarını öğretmen hastayken gelmeyin dediğini söyledi,ben onu hep okula gönderiyormuş hasta mı değilmi düşünmüyormuşum da ..olurmu oğlum sen rahatsız olduğunda öğretmenine söyle o bizi arar dedim..hiç vakit kaybetmemiş anlıcağınız..Az önce evi aradım,anne eve gel nolur diyor..işlerimi toparlayım gelicem dedim..
Dün sabah sancıyla uyandım,ama nasıl bir sancı karnım belim kopuyor..nefes alamadım,boğazım da kurudu..yarım saat sürdü..dolandım evde ,eşime dedim kardeşimi arayalım sanırım bebek geliyor...Bebek çıldırdı kolunu bacağını devamlı hareket ettiriyor,hiç durmuyor ama sağa sola aman allahım bişey oluyor diyorum..eşim karnımı ovalamak istedi ama mümkün değil elini çekti korktuderken geçti....kahvaltıyı hazırladı sağolsun az bişey yedim yattım öğlene kadar uyumuşum..Bugün kardeşimi aradım,dönmüş olabilir dedi..kasıklarımda çok baskı var zaten ..anlamadım..
Karın ağrılarım devam ediyor,Kilo alamıyorum hatta veriyorum anlamadım..Bebeğe yarar yiyecekleri yemeye çalışıyorum..Genelde iyiyim ama..
Gül ablacım nasılsın,Canan ablacım seni de çok özledimKedicim,Ekincim ay ben çok özledim sohbetlerimizi ...
Teoson,Evrimkuzey,babyhom,Yenacım herkese sevgiler..Mydeniz,fmgenc aklıma gelenler herkes iyidir inşallah..
Buralarda olmaya çalışıcam
Slmlar canlar...
Uzun zamandır işyerim benim yaptığım bir tatlıyı istiyordu,sabah yatmadım hem buraya hem de eşimin işyerine üşenmedim tatlı yaptım..Muhallebili kadayıfBeni aldılar işe geldim..Bayıla bayıla yerler artık..tatlıyla aram iyi değil zaten hiç canım istemedi :)))
Tam işyerine geldim,öğretmen aramış eşimi ..oğlum hastalanmış artık numaramı yapıyor anlamadım..Dün bir konuşmamızda sınıfta hergün birinin gelmediğini,hep hasta olduklarını öğretmen hastayken gelmeyin dediğini söyledi,ben onu hep okula gönderiyormuş hasta mı değilmi düşünmüyormuşum da ..olurmu oğlum sen rahatsız olduğunda öğretmenine söyle o bizi arar dedim..hiç vakit kaybetmemiş anlıcağınız..Az önce evi aradım,anne eve gel nolur diyor..işlerimi toparlayım gelicem dedim..
Dün sabah sancıyla uyandım,ama nasıl bir sancı karnım belim kopuyor..nefes alamadım,boğazım da kurudu..yarım saat sürdü..dolandım evde ,eşime dedim kardeşimi arayalım sanırım bebek geliyor...Bebek çıldırdı kolunu bacağını devamlı hareket ettiriyor,hiç durmuyor ama sağa sola aman allahım bişey oluyor diyorum..eşim karnımı ovalamak istedi ama mümkün değil elini çekti korktuderken geçti....kahvaltıyı hazırladı sağolsun az bişey yedim yattım öğlene kadar uyumuşum..Bugün kardeşimi aradım,dönmüş olabilir dedi..kasıklarımda çok baskı var zaten ..anlamadım..
Karın ağrılarım devam ediyor,Kilo alamıyorum hatta veriyorum anlamadım..Bebeğe yarar yiyecekleri yemeye çalışıyorum..Genelde iyiyim ama..
Gül ablacım nasılsın,Canan ablacım seni de çok özledimKedicim,Ekincim ay ben çok özledim sohbetlerimizi ...
Teoson,Evrimkuzey,babyhom,Yenacım herkese sevgiler..Mydeniz,fmgenc aklıma gelenler herkes iyidir inşallah..
ne çok biliyor şu erkeklerde ....bide kıskançlar sadece kendilerine bakımlı olmalılarmış mış mışbeniim eşimde aynı bakımlı olmalıymışım ama sadece ona ,saçlarım uzun olacakmış doğal halinde canlıymış ama boyatırsam çok yıpranırmış yıllardır hiç boyatmadım oyüzden
Selam kızlaaaaar, nasılsınız?
Bugün çok tembelim çok... Staja bile gidemedim sırf bir saat daha fazla uyumak için.
Hala kahvaltı da etmedim ayrıca.
merhaba canımherkese hayırlı günler dilerim..ben tam bi uykucu oldum..büyük oğlumu okula gönderip hoop yatağa...yemek yemiyorum ama uyuyarak büyütüyorum sanırım bebeğimi
eşim somon getirmiş biraz öncededim ben buna elimi süremem midem çok kötü..ben gelince yaparım dedi yırttım çok şükür.umarım yiyebilirim...
pazara gitmiş, erik yeşil elma hemen yedim biraz midem sakinleşti..bu sabahki kahvaltı böyle oldu artık..
umarım tüm çıtırlar güzel bir gün geçirirsiniz
Yine şikayetlerimi yazdım ki günlüğümü okudumBraxton-Hicks kasılmaları yaşıyormuşum..Günlüğümle nasıl da uyumlu gidiyorum..
Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz. Hatta bu kasılmalar ağrılı olabilir ama normaldir.
tşekkür ederim canım,,,,
ben makyajı seviyorum ama abartılı değil yerine göre,,,,2 senedir göz makyajı alerji yapıyor hergün yapamıyorum, alerji yapmayan kalemler aldım bağırsaklarım gibi alışınca onada alerji yapıyor,,,,toplantı, heyet, yemek, özel gidilecek bir yer varsa o zaman sürüp eve gidince hemen siliyorum işe glip giderken sadece göz kalemi, allık, ruj sürüyorum...ojede süremiyorum artık namaz kıldığım için
bağırsaklarım benden akıllı 3-5 gün bana inanmış gibi yapıyor sonra şaka yaptım şaka diye yine başlıyor kabızlığa
çiçeklerin çok güzel bu sefer ben bir tane alıyorum içim açıldı görünce
iyi yapmışsın sonuçların iyi çıkar inşallah,,,sağlık ocaklarında adım sayar veriyorlarmış ya alsaydın keşke sonuç almaya gidince sor bakalım doktora verecekmi
eşe bakhanımın cevizlerine kadar kırıyor hep böyle olur inşallah...afiyet olsun canım
negüzel anlatmışsın yaşadım bende resmen mutlu oldum
ablacim tek kullanimlik aseton mendiller var oje surmek icin kullanabilirsin//
cok severim goz makyajini hemde cok.. allikta severim bir rujda dikis tutturamadim bende dudak olmadigindan sursem oluo surmesemde.. zaten disarda surmuyorum ama evdede makyajsiz gezmem/..
Slmlar canlar...
canım benim gelmeyince özletiyorsun kendini
oğlan numara yapıyor bence seninle vakit geçirmek için
yazdıklarını okurken bende tam dönmüştür diye düşündüm aşağıyı okuyunca kardeşin de aynı seyi söylemiş
nasıl kg veriyorsun anlamıyorum millet son aylarda 2 kg ya yakın alıyor iştahsızlıkmı var senmi az az yiyorsun
kendine dikkat et yorma karnında ne kadar dursa kardır
herkese hayırlı günler dilerim..ben tam bi uykucu oldum..büyük oğlumu okula gönderip hoop yatağa...yemek yemiyorum ama uyuyarak büyütüyorum sanırım bebeğimi
eşim somon getirmiş biraz öncededim ben buna elimi süremem midem çok kötü..ben gelince yaparım dedi yırttım çok şükür.umarım yiyebilirim...
pazara gitmiş, erik yeşil elma hemen yedim biraz midem sakinleşti..bu sabahki kahvaltı böyle oldu artık..
umarım tüm çıtırlar güzel bir gün geçirirsiniz
Kalkacağım şimdi, tamam ablacım, kızmaaa..tembellik yapma kalk KKK saati geçiyor......yarın tartı günü tembellik yapıp tartılmayı da unuttum deme bu sefer kedi bakar senin icabına
canım bizler iiyiyz şükür senin bebek çokmu yaramaz olacak ne ,orda bile yerinde duramaz olmuş gününü beklemeyecekmi yoksa
benımde gözler hassas.. sanırım ondan cok sevemedim.. herseyı de kullanamıyorum.. gozlerım mahfoluyor en ıysıınde bıle..
ben kan verecegım dıye bır saat kuzey ıle durdu.. saolsun.. merhametlı bır adamdır.. evlenirken bır adamda bakılması gereken ılk seyın merhamet olduğunu öğrenecek kadar cok sınava tabı tutuldum bu hayatta.. cok şükür.. Rabbim gönlüme gore verdı.. ALLAHIM şaşırtmasın.. nazarlardan korusun.
nanım benım..
ay evde bıle makyajlı haaa.. gel vatandaş gel.. kadınaaa gel.. guzelsın.. hep te oyleydın.
bı doktora gorun ıstersen.. en azından ıcın rahat eder.. hep ıyı kal ınsallahh.. Rabbım sızı korusun..
kalkacağım şimdi, tamam ablacım, kızmaaa..
Ayyy, tartı gününü unutmam demek kedinin gazabı demek :18: Unutur muyum hiiiiiç
Sabah dersim var, tartılır bildirimi yapar öyle giderim okulaa.
etrafımda bulamıyorum.. bılmedıgım sıtelere guvenemıyorum.. etrafınızda varsa.. buna benzer bır sey rıca edecegım sızden..
Eki Görüntüle 1061566
buhurdanlık.. ıcıne su koyup ıstedıgın yagı damlattığın zaman butun odaya kokusunu salıyor.. gece ozellıkle lavanta yagı ıcın ıstıyorum.. aksam salonda otururken adaçayı yagı falan damlatıldığı negatıf enerjıyı.. mıkrobu kırar.. ben de vardı.. maalesef kırıldı.. burada etrafımda da yok arkadaş.. ne ıstır yaf.
Ben de özlüyorum,evde olunca pc başına geçmek zor geliyor,boş kaldığımda hep soluma yatıyorum ki dönsün büyüsün diye..telden de okuyorum ama cevap yazamıyorum..Telden yazılmıyor yani..
İnşallah dönmüştür gül ablacım..Yanlız ben oğlumda da son ayımda 2 kilo vermiştim..Netten okuyorum da normalmiş..Bebek yaptğı darbelerle bağırsaklara zarar verirmiş ve ishale sebep olurmuş..bu aralar hep durumlardaydım zaten..çoğu yerde normal yazıyor ,ben o yüzden takılmıyorum...Dr.da bebeğe yarıyor sana yaramıyor demişti..yanlarım filan iyice boşaldı,resimlerde de görmüşsünüzdür zaten..Az da yiyorum gerçi,benim sağım solum belli olmuyor..
Mydeniz uyu uyu canım,iyi olda yat boşver...
Erik benimde canım istiyor,tadı varmıdır acaba..haftaya pazara gidince alayım..Ben geçen hafta karadut ve çilek aldım..artık hormonlumuydu bilmiyorum tadı çok güzeldi,oturdum yedim valla..napim dayanamadım
İnatçı da olacak sanırım..çılgın şey nasılda üzdü beni dün sabah ,ağladım bile valla..
Belki inanmıcaksınız ama geçen tam alt kısma doğru tekme atar gibi bir başladı,tam 60 kez aynı yere vurdu..ilk başta saymadım ,sonra saymaya başladım 60 a kadar saydım inanın..aynı yere hemde
Gelmesin biraz daha kalsın,büyüsün :))
Canım nette durmadan okuyorum normal yazıyor,hareketleri de normal seyriyor ..haftaya kontrolüm var yoktur inşallah bişey..Azaldı çıkmak istiyor sanırım..
canım ya kıyamam tabii canın isteyecek ve yiyeceksin..çok iyi yapmışsın yarasın can olsun kan olsun paşana..
ben ilk aylar olduğu için korkuyorum allah muhafaza organlar şekilleniyor ve oluşuyor ya o yüzden hormonlu olduğunu düşündüklerimi yemiyorum.ilk aylar insan suresinin ilk 5 ayetini her gün okursan tüm azaları tam olurmuş diye duydum..onu okuyorum eşime okutturuyorum..rabbim sınamasın evlatlarımızla
çileği ve tatlı olduğunu düşündüğüm hiç bir şeyi canım istemiyor prenscim..inşallah zamanı geçmeden ağzımın tadı yerine gelirse kilo kilo yiyeceğim.gözüm kalıyor yemeklerde..eriğin tadı süpper hemen denemeni öneririm
ilk gebeliğimi hatırlamıyorum ama ikincide son ay karnımı tutarak gezdim bu kasılmalar çok oldu bende de..iki çocuk arası fazla olduğu içinde olurmuş..hiç korkma içini ferah tut..bol bol dua et ,edelim canım
etrafımda bulamıyorum.. bılmedıgım sıtelere guvenemıyorum.. etrafınızda varsa.. buna benzer bır sey rıca edecegım sızden..
Eki Görüntüle 1061566
buhurdanlık.. ıcıne su koyup ıstedıgın yagı damlattığın zaman butun odaya kokusunu salıyor.. gece ozellıkle lavanta yagı ıcın ıstıyorum.. aksam salonda otururken adaçayı yagı falan damlatıldığı negatıf enerjıyı.. mıkrobu kırar.. ben de vardı.. maalesef kırıldı.. burada etrafımda da yok arkadaş.. ne ıstır yaf.
canım ya kıyamam tabii canın isteyecek ve yiyeceksin..çok iyi yapmışsın yarasın can olsun kan olsun paşana..
ben ilk aylar olduğu için korkuyorum allah muhafaza organlar şekilleniyor ve oluşuyor ya o yüzden hormonlu olduğunu düşündüklerimi yemiyorum.ilk aylar insan suresinin ilk 5 ayetini her gün okursan tüm azaları tam olurmuş diye duydum..onu okuyorum eşime okutturuyorum..rabbim sınamasın evlatlarımızla
çileği ve tatlı olduğunu düşündüğüm hiç bir şeyi canım istemiyor prenscim..inşallah zamanı geçmeden ağzımın tadı yerine gelirse kilo kilo yiyeceğim.gözüm kalıyor yemeklerde..eriğin tadı süpper hemen denemeni öneririm
ilk gebeliğimi hatırlamıyorum ama ikincide son ay karnımı tutarak gezdim bu kasılmalar çok oldu bende de..iki çocuk arası fazla olduğu içinde olurmuş..hiç korkma içini ferah tut..bol bol dua et ,edelim canım
yanlış bilmiyorsam o attığı her tekmenin bile anne hakkına dair ödenemeyecek bir hesabı varmış nekadar kutsal birşey arkadaş anne olmak
cümleyi garip kurdum ama heralde anlaşılmıştır
etrafımdaki züccaciyeler bakarım canım varsa alırım sana
Bende gezerken görürsem mutlaka alırım ,yollarım sana..kendimede alırım çok beğendim..
..
Haberlerde hep söyler, balık sezonu açıldı kapandır diye ama kabaca eylük ekim gibi açılır nisan gibi kapanır. En iyi sezon kış aylarıdır. Bol yağlı balıklar bulunur :104:balık yemeyi svemiyorum özellikle zorluyorum kendimiküçük balık hele hiç yemem
balık mevsimi tam olarak ne zaman bitiyor ?nasıl öğrenicez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?