Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Teşekkür ederim. Bu ne diyorsun dimi, ne çok yiyor, alıştınız artık. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bana da dua.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım senin ayakta kalmak için bence bunlardan bile çok yemen lazım..44 kilo ve o kadar spora vücut yiyerek kendini korumaya alıyor bence
sana da dua ederim canım kedicim sen yeterki iste göbek mi yoksa zamanı gelince bebek mi??

My denizz ,ne güzel dua etmişsin inş hayırlı zamanda diyelim ..rabbim bebeğini sağlıkla, sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm

çok teşekkür ederim allah razı olsun

canım benim gelmeyince özletiyorsun kendini

oğlan numara yapıyor bence seninle vakit geçirmek için

yazdıklarını okurken bende tam dönmüştür diye düşündüm aşağıyı okuyunca kardeşin de aynı seyi söylemiş

nasıl kg veriyorsun anlamıyorum millet son aylarda 2 kg ya yakın alıyor iştahsızlıkmı var senmi az az yiyorsun

kendine dikkat et yorma karnında ne kadar dursa kardır

herkese hayırlı günler dilerim..ben tam bi uykucu oldum..büyük oğlumu okula gönderip hoop yatağa...yemek yemiyorum ama uyuyarak büyütüyorum sanırım bebeğimi

eşim somon getirmiş biraz önce dedim ben buna elimi süremem midem çok kötü..ben gelince yaparım dedi yırttım çok şükür.umarım yiyebilirim...

pazara gitmiş, erik yeşil elma hemen yedim biraz midem sakinleşti..bu sabahki kahvaltı böyle oldu artık..

umarım tüm çıtırlar güzel bir gün geçirirsiniz

Yine şikayetlerimi yazdım ki günlüğümü okudum Braxton-Hicks kasılmaları yaşıyormuşum..Günlüğümle nasıl da uyumlu gidiyorum..

Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz. Hatta bu kasılmalar ağrılı olabilir ama normaldir.

canım bizler iiyiyz şükür senin bebek çokmu yaramaz olacak ne ,orda bile yerinde duramaz olmuş gününü beklemeyecekmi yoksa

beniim eşimde aynı bakımlı olmalıymışım ama sadece ona ,saçlarım uzun olacakmış doğal halinde canlıymış ama boyatırsam çok yıpranırmış yıllardır hiç boyatmadım oyüzden
ne çok biliyor şu erkeklerde ....bide kıskançlar sadece kendilerine bakımlı olmalılarmış mış mış
Selam kızlaaaaar, nasılsınız?
Bugün çok tembelim çok... Staja bile gidemedim sırf bir saat daha fazla uyumak için.
Hala kahvaltı da etmedim ayrıca.

tembellik yapma kalk KKK saati geçiyor......yarın tartı günü tembellik yapıp tartılmayı da unuttum deme bu sefer kedi bakar senin icabına

merhaba canım

uyuman da güzel küçük uykusuz bırakıyordu seni uyu uyu ilerde bu uykuya ihtıyacın çok olacak

benımde gözler hassas.. sanırım ondan cok sevemedim.. herseyı de kullanamıyorum.. gozlerım mahfoluyor en ıysıınde bıle..

ben kan verecegım dıye bır saat kuzey ıle durdu.. saolsun.. merhametlı bır adamdır.. evlenirken bır adamda bakılması gereken ılk seyın merhamet olduğunu öğrenecek kadar cok sınava tabı tutuldum bu hayatta.. cok şükür.. Rabbim gönlüme gore verdı.. ALLAHIM şaşırtmasın.. nazarlardan korusun.

negüzel anlatmışsın yaşadım bende resmen mutlu oldum

nanım benım..

ay evde bıle makyajlı haaa.. gel vatandaş gel.. kadınaaa gel.. guzelsın.. hep te oyleydın.

bı doktora gorun ıstersen.. en azından ıcın rahat eder.. hep ıyı kal ınsallahh.. Rabbım sızı korusun..

Ben de özlüyorum,evde olunca pc başına geçmek zor geliyor,boş kaldığımda hep soluma yatıyorum ki dönsün büyüsün diye..telden de okuyorum ama cevap yazamıyorum..Telden yazılmıyor yani..

İnşallah dönmüştür gül ablacım..Yanlız ben oğlumda da son ayımda 2 kilo vermiştim..Netten okuyorum da normalmiş..Bebek yaptğı darbelerle bağırsaklara zarar verirmiş ve ishale sebep olurmuş..bu aralar hep durumlardaydım zaten..çoğu yerde normal yazıyor ,ben o yüzden takılmıyorum...Dr.da bebeğe yarıyor sana yaramıyor demişti..yanlarım filan iyice boşaldı,resimlerde de görmüşsünüzdür zaten..Az da yiyorum gerçi,benim sağım solum belli olmuyor..

Mydeniz uyu uyu canım,iyi olda yat boşver...

Erik benimde canım istiyor,tadı varmıdır acaba..haftaya pazara gidince alayım..Ben geçen hafta karadut ve çilek aldım..artık hormonlumuydu bilmiyorum tadı çok güzeldi,oturdum yedim valla..napim dayanamadım

tembellik yapma kalk KKK saati geçiyor......yarın tartı günü tembellik yapıp tartılmayı da unuttum deme bu sefer kedi bakar senin icabına
Kalkacağım şimdi, tamam ablacım, kızmaaa..
Ayyy, tartı gününü unutmam demek kedinin gazabı demek :18: Unutur muyum hiiiiiç
Sabah dersim var, tartılır bildirimi yapar öyle giderim okulaa.

etrafımda bulamıyorum.. bılmedıgım sıtelere guvenemıyorum.. etrafınızda varsa.. buna benzer bır sey rıca edecegım sızden..

buhurdanlık.. ıcıne su koyup ıstedıgın yagı damlattığın zaman butun odaya kokusunu salıyor.. gece ozellıkle lavanta yagı ıcın ıstıyorum.. aksam salonda otururken adaçayı yagı falan damlatıldığı negatıf enerjıyı.. mıkrobu kırar.. ben de vardı.. maalesef kırıldı.. burada etrafımda da yok arkadaş.. ne ıstır yaf.

canım bizler iiyiyz şükür senin bebek çokmu yaramaz olacak ne ,orda bile yerinde duramaz olmuş gününü beklemeyecekmi yoksa

İnatçı da olacak sanırım..çılgın şey nasılda üzdü beni dün sabah ,ağladım bile valla..

Belki inanmıcaksınız ama geçen tam alt kısma doğru tekme atar gibi bir başladı,tam 60 kez aynı yere vurdu..ilk başta saymadım ,sonra saymaya başladım 60 a kadar saydım inanın..aynı yere hemde

Gelmesin biraz daha kalsın,büyüsün :))

Canım nette durmadan okuyorum normal yazıyor,hareketleri de normal seyriyor ..haftaya kontrolüm var yoktur inşallah bişey..Azaldı çıkmak istiyor sanırım..

etrafımdaki züccaciyeler bakarım canım varsa alırım sana

canım ya kıyamam tabii canın isteyecek ve yiyeceksin..çok iyi yapmışsın yarasın can olsun kan olsun paşana..

ben ilk aylar olduğu için korkuyorum allah muhafaza organlar şekilleniyor ve oluşuyor ya o yüzden hormonlu olduğunu düşündüklerimi yemiyorum.ilk aylar insan suresinin ilk 5 ayetini her gün okursan tüm azaları tam olurmuş diye duydum..onu okuyorum eşime okutturuyorum..rabbim sınamasın evlatlarımızla

çileği ve tatlı olduğunu düşündüğüm hiç bir şeyi canım istemiyor prenscim..inşallah zamanı geçmeden ağzımın tadı yerine gelirse kilo kilo yiyeceğim.gözüm kalıyor yemeklerde..eriğin tadı süpper hemen denemeni öneririm

ilk gebeliğimi hatırlamıyorum ama ikincide son ay karnımı tutarak gezdim bu kasılmalar çok oldu bende de..iki çocuk arası fazla olduğu içinde olurmuş..hiç korkma içini ferah tut..bol bol dua et ,edelim canım

yanlış bilmiyorsam o attığı her tekmenin bile anne hakkına dair ödenemeyecek bir hesabı varmış nekadar kutsal birşey arkadaş anne olmak
cümleyi garip kurdum ama heralde anlaşılmıştır

kızınmı olacak yoksa mydenizzz

Bende gezerken görürsem mutlaka alırım ,yollarım sana..kendimede alırım çok beğendim..

Sağol canım..Amin ..Ben de gezinirken düşücek gibi geliyor..Unutmuşum aradan 10 sene geçtim..nasıl da hatırlatıyorlar..

Çeksin canım ,canın tatlı çeksin..Prenses gelsin..Geçen bir arkadaşımın cinyesitini öğrendik..2 kızı var,şimdi oğlu geliyor..Eli ayağı düzgün olsun dedik tabi,inşallah oğlun gelir demiştim..Çok özlem duyuyordu gerçekten...nasıl mutlu nasıl...

yanlış bilmiyorsam o attığı her tekmenin bile anne hakkına dair ödenemeyecek bir hesabı varmış nekadar kutsal birşey arkadaş anne olmak

cümleyi garip kurdum ama heralde anlaşılmıştır

Anladım canım,doğrudur..Annelerin hakkı ödenmez ki zaten..Ben burda bizim çocuklara ara sıra rahatsız olduğumda bakın görün halimi ,annelerinizin kıymetini bilin diyorum..

balık yemeyi svemiyorum özellikle zorluyorum kendimiküçük balık hele hiç yemem

balık mevsimi tam olarak ne zaman bitiyor ?nasıl öğrenicez?
Haberlerde hep söyler, balık sezonu açıldı kapandır diye ama kabaca eylük ekim gibi açılır nisan gibi kapanır. En iyi sezon kış aylarıdır. Bol yağlı balıklar bulunur :104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…