Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

HERKEse günaydın.
gül ablacım bugun kahvaltımı düzgün yaptım.3 kibrit kutusu kadr peynir 10 zeytin 2 yumurta tereyağına kırdım.2 küçük domates cevizim bitmiş yiyemedim.bişeyde içmedim yanında.yetti arttı banaa:)
herkese kolay gelsinn

O tabak evde, birde onu taşırsam.

Acıkmıştır bebek, yemek istiyordur. Yemiyorsun hiç.

İstediğin duayı edebilirsin.

Tünaydın. Bugün kimse uğramamış.

Çok güzel birşeymiş bu ya Bende bakıcam

Teoson,Evrimkuzey,babyhom,Yenacım herkese sevgiler..Mydeniz,fmgenc aklıma gelenler herkes iyidir inşallah..

Buralarda olmaya çalışıcam

sevgiler bizden canimcim.. cok gecmis olsun az zaman kaldi..son haftalarin sikintilari.. sen bakla bek bebek dogsun oglun ne coraplar precek basiniza.. ins kolaylikla atlatirsiniz hepsini

sende süslülerdenmişsin...

evet kitapları okumadan beyne format atmak zor oluyor

ayy susmu kaldi bende ya.. hamileyken bile haftada 2 fone gidiodum 2.dogdu kuafor hayatim bitti :))

uyu uyu bende eroin yemis gibi uyuyodum .. ins kolaylik versin Allah

ay evde bıle makyajlı haaa.. gel vatandaş gel.. kadınaaa gel.. guzelsın.. hep te oyleydın...

sorma emrah gelmeden 15 dk once pIjama esortman cikar guzel biseyler giyilir iki rimel bir allik bir iki fis parfum tamam :) benim makyajim bu .. yoksa Sabah kalkar kalkmaz yapmam makyaj :))

merhaba canım

uyuman da güzel küçük uykusuz bırakıyordu seni uyu uyu ilerde bu uykuya ihtıyacın çok olacak

Haklısın abla hem son aylarda uyutmayacak hemde dogunca, daha da yeni yeni uyku yüzü gormeye baslamistim

kızınmı olacak yoksa mydenizzz

Bilmeemm siddetle kiz hissediyorum 2 gündür ama psikolojikte olabilir..bu tatlidan tiksinme tamamen ilk aylardan kaynakli oglanlarda da olmuştu. .hayirlisi canım

Cok begendim bende ,bilen duyan lütfen haber versin.yalniz topikte kimse nin bilmemesine çok şaşırdım. Antalya da hediyelik çok fazla belki o yüzden sadece oralarda vardır

Maşallah arkadaşın icin çok sevindim inşallah bende yaşayabilirim bu sevinci..ben tatli yiyince erkek olur diye biliyordum :) rabbim saglik versin oncelikle ama gönlümü biliyor. .

Acıkmıştır bebek, yemek istiyordur. Yemiyorsun hiç.

İstediğin duayı edebilirsin.

Tünaydın. Bugün kimse uğramamış.

Peki ben ikisini de edeyim senin için. .bu gün perşembe ya genelde tarti öncesi oluyo bu sakinlik

Eşin gelmeden önce bile yapman çok güzel hem ona hem kendine saygi bence canim..bende göz makyajsiz yapamam muptelasiyimdir.beni kalemsiz gören hasta sanır. .evde düzgün ev esofmani giyerim o yüzden esim gelmeden degistirmem. oyle agzi yüzü bi tarafa giden esofmanlardan değil. Her gün yapmasamda sık sık göz makyajli olurum..
Bana iyi geliyor.

eskiden bende haftada 1-2 föne giderdim..o zamanlar namaz kalmadığım için her akşam renkli ojeler surerdim.gecen baya bi attım kurumuş kalmışlar

sorma emrah gelmeden 15 dk once pIjama esortman cikar guzel biseyler giyilir iki rimel bir allik bir iki fis parfum tamam :) benim makyajim bu .. yoksa Sabah kalkar kalkmaz yapmam makyaj :))

tebrık ederım.. çok takdıre şayan.. ne mutlu Emraha..

Cok begendim bende ,bilen duyan lütfen haber versin.yalniz topikte kimse nin bilmemesine çok şaşırdım. Antalya da hediyelik çok fazla belki o yüzden sadece oralarda vardır

Deniz ben bunu ISTANBULDAN almıştım.. Izmır de de hıc gözüme ılısmemıstı açıkçası.. hele ANTALYA da hıc gormedım.. çok da sevıyorum.. müptelasıyım... kırılınca cok uzuldum.. eşim düşürdü.. ses etmedim hıc ama içim gitti.. o da cok uzuldu, bılıyor sabah aksam kullandığımı.. canı saolsun.. mala gelsın.. gonuller hoş olsun dedım.. o da bakınıyor saolsun.

SELAM ARKADAŞLAR FACEDE ŞÖYLE Bİ YAZI BULDUM NE DİYOSUNUZ?????
Şişmanlık vücuttaki yağ oranının fazlalığı olduğuna göre; zayıflamak için vücutta depo edilen yağlardan kurutulmak gerekir. Ekmek, pilav ve makarna gibi tahıl ürünleri kimyasal yapılarında bulunan hidroksil (OH) molekülü sayesinde su tutucu bir özelliğe sahiptir. Eğer ki bu besinlerin tüketimi fazla kısıtlanırsa, vücut da su tutamayacağı için kısa sürede birkaç kilo ağırlık yani su kaybedilir. Tabi vücuttaki %20'lik su kaybı sağlığı tehlikeye atacağı için kişi savunma mekanizması olarak daha fazla su kaybetmez, kilo verememeye başlar. Sonrasında ise kaybedilen su vücuda geri alındığında eski ağırlığa geri dönülür. Hatta sonrasında daha bile fazlasına. O nedenle ekmeği hayatınızdan çıkarmak yerine esmer ekmeği tercih etmek; pilav, makarna, patates gibi nişastalı besinler tüketiliyorsa yanında ekmek yememek gibi bir davranış sergilemek daha sağlıklı olacaktır.

Son düzenleme:
buldum canlar.. hepsi.. burada da var.. aynısı degıl ama ıs gorur var bır tane.. hatta sıtesını buldum.. kadının bırı alısverıs yapmış.. sorun yok demıs.. horizon sıtenın adı.. elektırıklı de varmış.. ıyıce bı araştırayım.. model cok burada hatta.. almak ısteyenler ağzı genıs olanlara bakın olur mu.. hazne alanı buyuk olsun olabıldıgınce..

çok teknık bır yazı.. halıyle bılgım dahılınde degıl.. ama bıldıgım bır sey var kı.. ekmek yersem kahvaltıda en fazla ıkı saat sonra acıkıyorum.. yemedıgım zaman 6 saat sonra acıkıyorum.. aynı kahvaltı ıle.. günde 3 lıtre ıcıyorum mınımum.. su olayı ben de hep böyle olduğu ıcın.. vücudumun susuz kaldığını duusnemıyorum açıkçası.. zaten vücudumuzun yarısından fazlası su ıse.. butun suyu vıcutta tutan ekmek mıymış yanı.. bılemedım kı..

sen ne düşünüyorsun?

bişey düşünmedim açıkçası ama çevrem diyoki 1 dilimde olsa yemelisin bağırsakların için kafam karıştı, ben ocak 27de başadım 81le şu an tok karnına 78 çıkıyorum sabah aç karnına 77lerdeyim yani evet kilo verdim bu beslenme şeklimle, arada ekmekte yiyorum aslında, gül abla kızıcak bana biliyorum karatay yaptını sanıyosun dicek ama bu karatay diil dicek, evet bende ekmek yiyince çabuk acıkıyorum zaten hafta içi kahvaltıda hiç yemiyoru iş yerimde ama bilemedim yaaa

o yüzden dır kı ben ıste ekmek yemıyorum.. bana ıyı gelmiyor.. gelse sıkayetım olmazdı zaten.. ama benı sureklı yemeye tesvık etmekten başka bır ıse yaramıyor karbonhıdratlar.. zaten seker de zehır olarak kabul edıldı herkes tarafından.. yasadıgım surece amacım sağlıklı sürünmeden yasamak.. ekmek bana ıyı gelmiyor.. o yüzden artık hayatımda yok. hersey herkese ıyı gelecek dıye bır sey yok elbet.. sen bırak mıllet ne dıyor dıye dusunmeyı.. kendını dınle kendıne bak.. kendın ıcın en ıyısını sen kendın bılırsın.. bağırsaklarım ıcın en ıyı gelen sey liftır.. lif ıse her turlu sebzede mevcuttur.. ekmekteki lıfe ıhtıyacım olmadığını düşünüyorum açıkçası.. sence?

sabah: 9:00 ıkı bardak ılık su

kahvaltı: 10:30 KKK + yesıllıklı salata (turp,havuc)

ara: 16:00 bir fıncan menengıc kahve

aksam: 17:00 ıkı kase yayla çorbası( tavuk suyu ıle yaptım) + yarım avakado..

tükkan kapandı.. vatana mıllete hayırlı ugurluı olsun..

Son düzenleme:
ZAYIFLAMADA AVAKADO MUCİZESİ

Türkiye’de çok alışık olmadığımız bir meyve avakado fakat son zamanlarda artık Pazar ve marketlerde yerini aldı, satışı artmaya başladı. Avakado meyve olarak diğer meyvelerden hem içerik hem de kullanım alanı olarak biraz daha farklılık göstermektedir. İçeriğinde doymamış yağ asitleri içerir yani yağ içeriği olan bir meyvedir. Diğer meyvelerin yağ içeriği eser miktardadır ve bu yüzden diğer meyvelerden daha farklı bir yapıya sahiptir.

· Lif oranı yüksek olan avakado barsak hareketlerinin artmasını sağlar ve pekliğin giderilmesinde etkilidir.
· Doymamış yağ oranı yüksek olduğu için kalp hastalıklarından koruyucudur, kolesterolü düşürür.
· E ve C vitamini diğer meyvelere oranla daha yüksektir. E ve C vitaminleri kuvvetli antioksidanlardır. Bu yüzden yaşlanmayı geciktirir ve antiaging için kullanılır.
· Antioksidan içeriği ile kansere kaşı koruyucudur.
· Meyvelerde protein ve yağ içeriği eser miktardadır fakat avakado belirli miktarda yağ ve protein içermektedir. Bu özelliği ile diyetlerde çok fazla kullanılır. Yağ, karbonhidrat ve yağ içeriğinde ki denge tok tutar, barsakları çalıştırır, vücutta yağ yakımının arttırılmasına sebep olur bu yüzden zayıflamada yardımcıdır.

Avakado içeriği
100 gr ;
143 kcal energi içerir
1.6 g protein
3.0 g lif
13.8 g yağ

Avakado diğer meyvelere oranlı kalorisi yüksek bir meyvedir. ( örneğin 100g elma 45 kca iken aynı miktar avakado 3 porsiyon meyvenin kalorisine eşittir.) bu yüzden tüketirken miktarlarına dikkat ederek tüketmek gerekmektedir.

Avakado meyve olarak tüketiminden daha çok yemekler ve salatalarla birlikte tüketimi önerilmektedir. Hafif mezeler, omlet, tavuk yemekleri ile beraber daha fazla kullanımı yaygındır. Örneğin daha fazla acıktığınız bir öğünde diyet yaparken sebze yemeğinizin yanına avakado ile hazırlanmış bir salata ile tüketirseniz bu öğün daha fazla tok kalmanıza ve daha fazla yağ yakmanıza sebep olacaktır.

zaten ekmek beni şişiriyor, karataya basladığımdan beri yemekten kalkınca karnım şişmedi, aksine indi, ve belim inceldi yani 4 cm. gerçekten iyi gelmiyor anlıyorum bunu ama bazen ortam müsait olmayınca kuruyemişimde olmayınca mecbur kalıyorum iyrum vede şişiyorum aynen.... mesela iş yerinde sabahları güzel gidiyor kahvaltım, pazar günü ise ekmek yiyorum neden, 2 yaşında bir kızım var sabah körü ayaktayız onun sütü maması derken kahvaltıyı örettim ona karısımı bıraksın diye vede ekmekle yediriyorum yani ona dolayısıyla kuruyemişlerimi görse onları yicek çok düşkün çünkü çerez niyetine veriyorum gündüz ceviz felan ama kahvaltıda ekmekle yediriyorum herşeyi ona, diğer yeme sebebimde söyle oluyor ekmek, iş yerinde çıkan yemekler bazen bana göre olmuyo hiç bişe kalmayıncada tost sölemek zorunda kalıyorum, yoksa başka sebebim yok aslında aramıyorum illa ekmek diye

EVRİİMMM bulduğuna sevindim cancazım

bendeki bu halsizlik nolacak yaaa hasta oluyorum sanki yineee

bende dün kan vermiştim sonuçlar çıktı okadar yürüyüş yapıyorum LDL-TRİGLİSERİT yüksek yine

öğlen doktora kadar 1 saat yürüdüm,,doktordan çıktıktan sonra kızkardeşimle mezarlığa gittik annemin ölüm günü bugün,,,gelene kadar 5 i geçti hemen bişeyler atıştırdım

nedır kuzu bu değerler.. demır ve b12 ıyı mı cıktı.. benım dusuk cıktı onlar..

öğlen doktora kadar 1 saat yürüdüm,,doktordan çıktıktan sonra kızkardeşimle mezarlığa gittik annemin ölüm günü bugün,,,gelene kadar 5 i geçti hemen bişeyler atıştırdım

NURLAR iiçinde uyusun annen Gül ablam.. doktorda durumlar nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…