kedisana ....ben bu kadar yesem kg alırım valla
bunları aldığın tabağa koysaydın birbirine karışmazdıgerçi o zamanda bölüm bölüm gözüne az gelir daha çok yerdin
afiyet olsun canım...... yemenin tadını çıkar o kadar spor yapıyorsun hepsinide yakıyorsun
Amin canım,çok teşekkür ederim..
Öylemi dersinteşekkürler...
Slmlar canlar...
Uzun zamandır işyerim benim yaptığım bir tatlıyı istiyordu,sabah yatmadım hem buraya hem de eşimin işyerine üşenmedim tatlı yaptım..Muhallebili kadayıfBeni aldılar işe geldim..Bayıla bayıla yerler artık..tatlıyla aram iyi değil zaten hiç canım istemedi :)))
Tam işyerine geldim,öğretmen aramış eşimi ..oğlum hastalanmış artık numaramı yapıyor anlamadım..Dün bir konuşmamızda sınıfta hergün birinin gelmediğini,hep hasta olduklarını öğretmen hastayken gelmeyin dediğini söyledi,ben onu hep okula gönderiyormuş hasta mı değilmi düşünmüyormuşum da ..olurmu oğlum sen rahatsız olduğunda öğretmenine söyle o bizi arar dedim..hiç vakit kaybetmemiş anlıcağınız..Az önce evi aradım,anne eve gel nolur diyor..işlerimi toparlayım gelicem dedim..
Dün sabah sancıyla uyandım,ama nasıl bir sancı karnım belim kopuyor..nefes alamadım,boğazım da kurudu..yarım saat sürdü..dolandım evde ,eşime dedim kardeşimi arayalım sanırım bebek geliyor...Bebek çıldırdı kolunu bacağını devamlı hareket ettiriyor,hiç durmuyor ama sağa sola aman allahım bişey oluyor diyorum..eşim karnımı ovalamak istedi ama mümkün değil elini çekti korktuderken geçti....kahvaltıyı hazırladı sağolsun az bişey yedim yattım öğlene kadar uyumuşum..Bugün kardeşimi aradım,dönmüş olabilir dedi..kasıklarımda çok baskı var zaten ..anlamadım..
Karın ağrılarım devam ediyor,Kilo alamıyorum hatta veriyorum anlamadım..Bebeğe yarar yiyecekleri yemeye çalışıyorum..Genelde iyiyim ama..
Gül ablacım nasılsın,Canan ablacım seni de çok özledimKedicim,Ekincim ay ben çok özledim sohbetlerimizi ...
Teoson,Evrimkuzey,babyhom,Yenacım herkese sevgiler..Mydeniz,fmgenc aklıma gelenler herkes iyidir inşallah..
Buralarda olmaya çalışıcam
İstediğin duayı edebilirsin.canım senin ayakta kalmak için bence bunlardan bile çok yemen lazım..44 kilo ve o kadar spora vücut yiyerek kendini korumaya alıyor bence
sana da dua ederim canım kedicim sen yeterki iste göbek mi yoksa zamanı gelince bebek mi??
çok teşekkür ederim allah razı olsun
HERKEse günaydın.
gül ablacım bugun kahvaltımı düzgün yaptım.3 kibrit kutusu kadr peynir 10 zeytin 2 yumurta tereyağına kırdım.2 küçük domates cevizim bitmiş yiyemedim.bişeyde içmedim yanında.yetti arttı banaa:)
herkese kolay gelsinn
etrafımda bulamıyorum.. bılmedıgım sıtelere guvenemıyorum.. etrafınızda varsa.. buna benzer bır sey rıca edecegım sızden..
Eki Görüntüle 1061566
buhurdanlık.. ıcıne su koyup ıstedıgın yagı damlattığın zaman butun odaya kokusunu salıyor.. gece ozellıkle lavanta yagı ıcın ıstıyorum.. aksam salonda otururken adaçayı yagı falan damlatıldığı negatıf enerjıyı.. mıkrobu kırar.. ben de vardı.. maalesef kırıldı.. burada etrafımda da yok arkadaş.. ne ıstır yaf.
Teoson,Evrimkuzey,babyhom,Yenacım herkese sevgiler..Mydeniz,fmgenc aklıma gelenler herkes iyidir inşallah..
Buralarda olmaya çalışıcam
sende süslülerdenmişsin...
evet kitapları okumadan beyne format atmak zor oluyor
herkese hayırlı günler dilerim..ben tam bi uykucu oldum..büyük oğlumu okula gönderip hoop yatağa...yemek yemiyorum ama uyuyarak büyütüyorum sanırım bebeğimi
eşim somon getirmiş biraz öncededim ben buna elimi süremem midem çok kötü..ben gelince yaparım dedi yırttım çok şükür.umarım yiyebilirim...
pazara gitmiş, erik yeşil elma hemen yedim biraz midem sakinleşti..bu sabahki kahvaltı böyle oldu artık..
umarım tüm çıtırlar güzel bir gün geçirirsiniz
ay evde bıle makyajlı haaa.. gel vatandaş gel.. kadınaaa gel.. guzelsın.. hep te oyleydın...
Haklısın abla hem son aylarda uyutmayacak hemde dogunca, daha da yeni yeni uyku yüzü gormeye baslamistimmerhaba canım
uyuman da güzel küçük uykusuz bırakıyordu seni uyu uyu ilerde bu uykuya ihtıyacın çok olacak
kızınmı olacak yoksa mydenizzz
Cok begendim bende ,bilen duyan lütfen haber versin.yalniz topikte kimse nin bilmemesine çok şaşırdım. Antalya da hediyelik çok fazla belki o yüzden sadece oralarda vardıretrafımda bulamıyorum.. bılmedıgım sıtelere guvenemıyorum.. etrafınızda varsa.. buna benzer bır sey rıca edecegım sızden..
Eki Görüntüle 1061566
buhurdanlık.. ıcıne su koyup ıstedıgın yagı damlattığın zaman butun odaya kokusunu salıyor.. gece ozellıkle lavanta yagı ıcın ıstıyorum.. aksam salonda otururken adaçayı yagı falan damlatıldığı negatıf enerjıyı.. mıkrobu kırar.. ben de vardı.. maalesef kırıldı.. burada etrafımda da yok arkadaş.. ne ıstır yaf.
Maşallah arkadaşın icin çok sevindim inşallah bende yaşayabilirim bu sevinci..ben tatli yiyince erkek olur diye biliyordum :) rabbim saglik versin oncelikle ama gönlümü biliyor. .Bende gezerken görürsem mutlaka alırım ,yollarım sana..kendimede alırım çok beğendim..
Sağol canım..Amin ..Ben de gezinirken düşücek gibi geliyor..Unutmuşum aradan 10 sene geçtim..nasıl da hatırlatıyorlar..
Çeksin canım ,canın tatlı çeksin..Prenses gelsin..Geçen bir arkadaşımın cinyesitini öğrendik..2 kızı var,şimdi oğlu geliyor..Eli ayağı düzgün olsun dedik tabi,inşallah oğlun gelir demiştim..Çok özlem duyuyordu gerçekten...nasıl mutlu nasıl...
Anladım canım,doğrudur..Annelerin hakkı ödenmez ki zaten..Ben burda bizim çocuklara ara sıra rahatsız olduğumda bakın görün halimi ,annelerinizin kıymetini bilin diyorum..
Acıkmıştır bebek, yemek istiyordur. Yemiyorsun hiç.
İstediğin duayı edebilirsin.
Tünaydın.Bugün kimse uğramamış.
sevgiler bizden canimcim.. cok gecmis olsun az zaman kaldi..son haftalarin sikintilari.. sen bakla bek bebek dogsun oglun ne coraplar precek basiniza.. ins kolaylikla atlatirsiniz hepsini
ayy susmu kaldi bende ya.. hamileyken bile haftada 2 fone gidiodum 2.dogdu kuafor hayatim bitti :))
uyu uyu bende eroin yemis gibi uyuyodum .. ins kolaylik versin Allah
sorma emrah gelmeden 15 dk once pIjama esortman cikar guzel biseyler giyilir iki rimel bir allik bir iki fis parfum tamam :) benim makyajim bu .. yoksa Sabah kalkar kalkmaz yapmam makyaj :))
sorma emrah gelmeden 15 dk once pIjama esortman cikar guzel biseyler giyilir iki rimel bir allik bir iki fis parfum tamam :) benim makyajim bu .. yoksa Sabah kalkar kalkmaz yapmam makyaj :))
Cok begendim bende ,bilen duyan lütfen haber versin.yalniz topikte kimse nin bilmemesine çok şaşırdım. Antalya da hediyelik çok fazla belki o yüzden sadece oralarda vardır
SELAM ARKADAŞLAR FACEDE ŞÖYLE Bİ YAZI BULDUM NE DİYOSUNUZ?????
Şişmanlık vücuttaki yağ oranının fazlalığı olduğuna göre; zayıflamak için vücutta depo edilen yağlardan kurutulmak gerekir. Ekmek, pilav ve makarna gibi tahıl ürünleri kimyasal yapılarında bulunan hidroksil (OH) molekülü sayesinde su tutucu bir özelliğe sahiptir. Eğer ki bu besinlerin tüketimi fazla kısıtlanırsa, vücut da su tutamayacağı için kısa sürede birkaç kilo ağırlık yani su kaybedilir. Tabi vücuttaki %20'lik su kaybı sağlığı tehlikeye atacağı için kişi savunma mekanizması olarak daha fazla su kaybetmez, kilo verememeye başlar. Sonrasında ise kaybedilen su vücuda geri alındığında eski ağırlığa geri dönülür. Hatta sonrasında daha bile fazlasına. O nedenle ekmeği hayatınızdan çıkarmak yerine esmer ekmeği tercih etmek; pilav, makarna, patates gibi nişastalı besinler tüketiliyorsa yanında ekmek yememek gibi bir davranış sergilemek daha sağlıklı olacaktır.
bişey düşünmedim açıkçası ama çevrem diyoki 1 dilimde olsa yemelisin bağırsakların için kafam karıştı, ben ocak 27de başadım 81le şu an tok karnına 78 çıkıyorum sabah aç karnına 77lerdeyim yani evet kilo verdim bu beslenme şeklimle, arada ekmekte yiyorum aslında, gül abla kızıcak bana biliyorum karatay yaptını sanıyosun dicek ama bu karatay diil dicek, evet bende ekmek yiyince çabuk acıkıyorum zaten hafta içi kahvaltıda hiç yemiyoru iş yerimde ama bilemedim yaaaçok teknık bır yazı.. halıyle bılgım dahılınde degıl.. ama bıldıgım bır sey var kı.. ekmek yersem kahvaltıda en fazla ıkı saat sonra acıkıyorum.. yemedıgım zaman 6 saat sonra acıkıyorum.. aynı kahvaltı ıle.. günde 3 lıtre ıcıyorum mınımum.. su olayı ben de hep böyle olduğu ıcın.. vücudumun susuz kaldığını duusnemıyorum açıkçası.. zaten vücudumuzun yarısından fazlası su ıse.. butun suyu vıcutta tutan ekmek mıymış yanı.. bılemedım kı..
sen ne düşünüyorsun?
bişey düşünmedim açıkçası ama çevrem diyoki 1 dilimde olsa yemelisin bağırsakların için kafam karıştı, ben ocak 27de başadım 81le şu an tok karnına 78 çıkıyorum sabah aç karnına 77lerdeyim yani evet kilo verdim bu beslenme şeklimle, arada ekmekte yiyorum aslında, gül abla kızıcak bana biliyorum karatay yaptını sanıyosun dicek ama bu karatay diil dicek, evet bende ekmek yiyince çabuk acıkıyorum zaten hafta içi kahvaltıda hiç yemiyoru iş yerimde ama bilemedim yaaa
o yüzden dır kı ben ıste ekmek yemıyorum.. bana ıyı gelmiyor.. gelse sıkayetım olmazdı zaten.. ama benı sureklı yemeye tesvık etmekten başka bır ıse yaramıyor karbonhıdratlar.. zaten seker de zehır olarak kabul edıldı herkes tarafından.. yasadıgım surece amacım sağlıklı sürünmeden yasamak.. ekmek bana ıyı gelmiyor.. o yüzden artık hayatımda yok. hersey herkese ıyı gelecek dıye bır sey yok elbet.. sen bırak mıllet ne dıyor dıye dusunmeyı.. kendını dınle kendıne bak.. kendın ıcın en ıyısını sen kendın bılırsın.. bağırsaklarım ıcın en ıyı gelen sey liftır.. lif ıse her turlu sebzede mevcuttur.. ekmekteki lıfe ıhtıyacım olmadığını düşünüyorum açıkçası.. sence?
öğlen doktora kadar 1 saat yürüdüm,,doktordan çıktıktan sonra kızkardeşimle mezarlığa gittik annemin ölüm günü bugün,,,gelene kadar 5 i geçti hemen bişeyler atıştırdım
EVRİİMMM bulduğuna sevindim cancazım
bendeki bu halsizlik nolacak yaaa hasta oluyorum sanki yineee
bende dün kan vermiştim sonuçlar çıktı okadar yürüyüş yapıyorum LDL-TRİGLİSERİT yüksek yine
öğlen doktora kadar 1 saat yürüdüm,,doktordan çıktıktan sonra kızkardeşimle mezarlığa gittik annemin ölüm günü bugün,,,gelene kadar 5 i geçti hemen bişeyler atıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?