allah dualarınızı kabul etsin canımcanım ya kıyamam tabii canın isteyecek ve yiyeceksin..çok iyi yapmışsın yarasın can olsun kan olsun paşana..
ben ilk aylar olduğu için korkuyorum allah muhafaza organlar şekilleniyor ve oluşuyor ya o yüzden hormonlu olduğunu düşündüklerimi yemiyorum.ilk aylar insan suresinin ilk 5 ayetini her gün okursan tüm azaları tam olurmuş diye duydum..onu okuyorum eşime okutturuyorum..rabbim sınamasın evlatlarımızla
çileği ve tatlı olduğunu düşündüğüm hiç bir şeyi canım istemiyor prenscim..inşallah zamanı geçmeden ağzımın tadı yerine gelirse kilo kilo yiyeceğim.gözüm kalıyor yemeklerde..eriğin tadı süpper hemen denemeni öneririm
ilk gebeliğimi hatırlamıyorum ama ikincide son ay karnımı tutarak gezdim bu kasılmalar çok oldu bende de..iki çocuk arası fazla olduğu içinde olurmuş..hiç korkma içini ferah tut..bol bol dua et ,edelim canım
merhaba canımHERKEse günaydın.
gül ablacım bugun kahvaltımı düzgün yaptım.3 kibrit kutusu kadr peynir 10 zeytin 2 yumurta tereyağına kırdım.2 küçük domates cevizim bitmiş yiyemedim.bişeyde içmedim yanında.yetti arttı banaa:)
herkese kolay gelsinn
peynir avcumuz kadar olacak kibrit kutusu tarifine göre yemiyoruz
yeşillik ve kuruyemişi ihmal etme kuruyemiş tok tutar geç acıktırır
bi tanemi aldın,,,,,bi tane daha al işyerinde dursun hergün taşımana gerek yokkiO tabak evde, birde onu taşırsam.
sevgiler bizden canimcim.. cok gecmis olsun az zaman kaldi..son haftalarin sikintilari.. sen bakla bek bebek dogsun oglun ne coraplar precek basiniza.. ins kolaylikla atlatirsiniz hepsini
ayy susmu kaldi bende ya.. hamileyken bile haftada 2 fone gidiodum 2.dogdu kuafor hayatim bitti :))
uyu uyu bende eroin yemis gibi uyuyodum .. ins kolaylik versin Allah
sorma emrah gelmeden 15 dk once pIjama esortman cikar guzel biseyler giyilir iki rimel bir allik bir iki fis parfum tamam :) benim makyajim bu .. yoksa Sabah kalkar kalkmaz yapmam makyaj :))
bende, ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşe yi diye bilirimHaklısın abla hem son aylarda uyutmayacak hemde dogunca, daha da yeni yeni uyku yüzü gormeye baslamistim
Bilmeemm siddetle kiz hissediyorum 2 gündür ama psikolojikte olabilir..bu tatlidan tiksinme tamamen ilk aylardan kaynakli oglanlarda da olmuştu. .hayirlisi canım
Cok begendim bende ,bilen duyan lütfen haber versin.yalniz topikte kimse nin bilmemesine çok şaşırdım. Antalya da hediyelik çok fazla belki o yüzden sadece oralarda vardır
Maşallah arkadaşın icin çok sevindim inşallah bende yaşayabilirim bu sevinci..ben tatli yiyince erkek olur diye biliyordum :) rabbim saglik versin oncelikle ama gönlümü biliyor. .
1:
SELAM ARKADAŞLAR FACEDE ŞÖYLE Bİ YAZI BULDUM NE DİYOSUNUZ?????
Şişmanlık vücuttaki yağ oranının fazlalığı olduğuna göre; zayıflamak için vücutta depo edilen yağlardan kurutulmak gerekir. Ekmek, pilav ve makarna gibi tahıl ürünleri kimyasal yapılarında bulunan hidroksil (OH) molekülü sayesinde su tutucu bir özelliğe sahiptir. Eğer ki bu besinlerin tüketimi fazla kısıtlanırsa, vücut da su tutamayacağı için kısa sürede birkaç kilo ağırlık yani su kaybedilir. Tabi vücuttaki %20'lik su kaybı sağlığı tehlikeye atacağı için kişi savunma mekanizması olarak daha fazla su kaybetmez, kilo verememeye başlar. Sonrasında ise kaybedilen su vücuda geri alındığında eski ağırlığa geri dönülür. Hatta sonrasında daha bile fazlasına. O nedenle ekmeği hayatınızdan çıkarmak yerine esmer ekmeği tercih etmek; pilav, makarna, patates gibi nişastalı besinler tüketiliyorsa yanında ekmek yememek gibi bir davranış sergilemek daha sağlıklı olacaktır.
karatayla 30-40 kg dan fazla verenler ve 2 senedir almayanlar var demekki böyle olmuyor,,,ödem 2-3 kg olur diğer giden kg lar nerden gidiyor mesela ben 11 kg yu nasıl verdim 10 ay oldu hala aynıyım,,,,eskiden yazın 5 verip kışın 7 alırdım öyle öyle arttı kg lar