Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

allah dualarınızı kabul etsin canım
merhaba canım
peynir avcumuz kadar olacak kibrit kutusu tarifine göre yemiyoruz
yeşillik ve kuruyemişi ihmal etme kuruyemiş tok tutar geç acıktırır
O tabak evde, birde onu taşırsam.
bi tanemi aldın,,,,,bi tane daha al işyerinde dursun hergün taşımana gerek yokki
sana
bende, ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşe yi diye bilirim

karatayla 30-40 kg dan fazla verenler ve 2 senedir almayanlar var demekki böyle olmuyor,,,ödem 2-3 kg olur diğer giden kg lar nerden gidiyor mesela ben 11 kg yu nasıl verdim 10 ay oldu hala aynıyım,,,,eskiden yazın 5 verip kışın 7 alırdım öyle öyle arttı kg lar

nedır kuzu bu değerler.. demır ve b12 ıyı mı cıktı.. benım dusuk cıktı onlar..

NURLAR iiçinde uyusun annen Gül ablam.. doktorda durumlar nasıldı?

ferritin:17.8
b12:iğne olmuştum:)1096
demir:87
demir bağlam:189
glukoz:93
hdl:42
ldl:231
kolesterol:323
triliserit:233

Son düzenleme:
sen hala hafta sonları ekmek yiyorsun demek ki,,,ne diyeceğimi çok iyi biliyorsun ....canım sen kitapları iyice okuyup beynine format atmadıkça çevredekilerin söyledikleriyle kafan karışır...ekmek sana ve sağlığına zararlı bunu bile bile yiyorsan benim söyleyecek bişeyim yok ben isterimki karatayı kaçamaksız yapasın hem kg veresin hem sağlığına kavuşasın,,,,canan hanım senden 2 ay önce başlamış 20 kg ya yakın verdi sende ekmeği kesmiş olsaydın 20 olmasa bile 15 vermiş olacaktın hem vücudun rahatlayacaktı hem görüntün değişecekti
doğru söylüyorsun canım

afiyet olsun canım

benimde ilk aylar yüksekti sonra düzeldi
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun dualarınızı kabul etsin
amin canım sağol
nedır kuzu bu değerler.. demır ve b12 ıyı mı cıktı.. benım dusuk cıktı onlar..

NURLAR iiçinde uyusun annen Gül ablam.. doktorda durumlar nasıldı?

amin,,,,sağol canım

rahmetli annem göğüs kanseriydi sonra vücuda yayıldı derken 9 sene çekti,,,doktor annem den dolayı 1. derece tehlikeli grupta olduğumuz için benden mamografi ve ultrasyon istedi,,,,solda sert büyük bir parça varmış geçen sene de öyle bir parça vardı bişey çıkmamıştı inşallah bu seferde çıkmaz,,,istersen normal mamografi yazayım istersen tomosentezli tomografi dedi, siz hangisini tavsiye ederseniz onu çektireyim 2 sene önce tomosentezli çektirmiştim dedim, 2 senede bir çektirmek gerek bence ondan çektir detaylı görünsün ben akrabalarıma hep onu öneriyorum ama 200 tl dedi ....ultrasyonla 228 yapıyor bi düşündüm çok para sonra herşeye gidiyor bu sağlık için zaten tehlikeli gruptayız kafama takılana kadar yaptırayım dedim....boşmuş çektirdim,,,,salı ya ultrasyona randevu verdiler o zaman 2 sinin sonuçlarını beraber vereceklermiş......kızkardeşiminde solda sertlik buldu işaret koydu oraya o 34 yaşında olduğu için sadece ultrasyon istedi...

inşallah sonuçlarımız iyi çıkar...kızlar dua edin bizim için

rabbım senı evlatlarına bagıslasın.. kızkardesını de sana.. dualarım sızınle.. Allah koruusn..

ferritin:17.8
b12:iğne olmuştum:)1096
demir:87
demir bağlam:189
glukoz:93
hdl:42
ldl:231
kolesterol:323
triliserit:233

valla sahane sonuçlar.. sen nasıl sık hastalnıyorsun pekı.. senın bu sonuçlarla dipçik gibi olman lazım annem yaaa

cnm kibrit kutusu kadr kesiktide miktar belirtmek için öle dedim ben:)zaten benn okadar sıkmıoru doymasam az daha yerim yani peynir ama yetio zaten.bu akşamda kuru war..bulgur plavı yanında bide ayran oh mis:)

rabbım senı evlatlarına bagıslasın.. kızkardesını de sana.. dualarım sızınle.. Allah koruusn..
allah razı olsun canım
cnm kibrit kutusu kadr kesiktide miktar belirtmek için öle dedim ben:)zaten benn okadar sıkmıoru doymasam az daha yerim yani peynir ama yetio zaten.bu akşamda kuru war..bulgur plavı yanında bide ayran oh mis:)

yarın tartı günümüz en geç 3 e kadar yaparsanız

gelmişken menümü de yazayım

sabah 2 bardak su

kahvaltı :
kkk (muz yedim yumurta yerine )

öğlen:
mercimek çorbası
4 tane küçük ekşili köfte

akşam:
biraz taze fasulye
salata
acı biber turşusu

su: içmeye devam
spor: 35 dakka yürüyüş

Cisnaz ,canım ekmek yemezseniz saçınız dökülür,vitaminsiz kalırsınız ,bağırsaklar işlevini yapamaz falan diyorlarya ...hepsi palavra cnm gerçekten ..biz karbonhidrat yada şeker glikoz almıyor değilizki ...bunu söyleyrnler karatayı anlamayanlar ...
Bak kendinde vücüdunu dinleyınce anlamışsın zaten ,ekmey yediğinde daha çabuk acıkıyorsun

Cnm menengiçin tadı nasıl ???:44:ben elazığdayım ,buranın menengiç kavvesi meşhurmuş ...ben birtürlü alıp deneyemedim ,bizim burda yiyegenmi derler yani lezzetlimi nasıl ??
Menun gayet güzel canım ,kaçamak falan yapmıyorsun ,avakado bulsam bende alıcam gözünün yaşına bakmam ama ,ilçede bulmak biraz zor

Geçmiş olsun teoson ..ltd-trig..ne tam olarak cnm ,doktor ne diyor peki ,neden yüksek çıkıyormuşki :44:

öğlen doktora kadar 1 saat yürüdüm,,doktordan çıktıktan sonra kızkardeşimle mezarlığa gittik annemin ölüm günü bugün,,,gelene kadar 5 i geçti hemen bişeyler atıştırdım

Başın sağolsun ablacım...iyi yapmışsınız ziyaretetmekle ..biz ölümü çok az hatırlıyoruz inş sonuçlarında güzel çıkar ...olumsuz düşünme ,imtihanı üstüne çekersin ablam iyi düşün iyi olsun

benimkileri gostereyım mı.. belkı aglaarsın bana.. sukredersın kendı haline.. silme halde bır omuz yanyana.. tüm vücut yürüyorlar yavru..
tmm tmm ben mutluyum beyazlarımla

aman ne bilim ablacım ya işte görünce üzülüyorum eskiden de vardı 1-2 tane de okul yüzünden hep stresten azdı saolsunlar
yok yaa yer miyim heeçç

Selam kızlaaaaar, nasılsınız?
Bugün çok tembelim çok... Staja bile gidemedim sırf bir saat daha fazla uyumak için.
Hala kahvaltı da etmedim ayrıca.
ooooo hanfenddiiii maşallaahhınız varr sizin kalktığınız saatte ben 2. derse gidiyordum

Coşmuş yine canan hoca valla bence doğruda diyor hani herşeye para ayırıyoruz ,sağlık içinde iki gram fazla ayır nolur yani dimi ama çok sert çıkmış yav
Bu arada kızın ne tatlı öyle ,kurulmuş ohh

eczaneden de tok ve giyimli olduğun için fazla çıkarsın bekleriz biz sen yeterki karataydan vazgecme

allah yardımcınız olsun canım,,,

yağmurlu bi istanbul akşamından merhabalar :)
merhaba canım

afiyet olsun yaramasın

menengıcın tadını bana sorarsan bayılır ayılırım.. o kadar hoşuma gıdıyor.. ozellıkle sütle yapıldığı zaman.. oldukça yiyegen

avakado benım yavrum.. hastayım ona.. bır ara her gun yıyordum.. o kadar dusmustum.. cunku o zaman ekmek yıyordum.. ustune surup suurp yıyordum.. sımdı kasıklasıp yıyorum.. daha sakın bır ilşkimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…