Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aslında akşam sadece ayran içicektim ama evde yoğurt kalmamışş bende fasulye yedim inşallah yaramaz yarın tartıda

yarına dair hıc ama hıc umudum yok benım.. aynıyım.. emınım.. cunku spor yapamadım bu hafta.. o yüzden gecen haftakı gıbı hıc heyecan yok bende

yarına dair hıc ama hıc umudum yok benım.. aynıyım.. emınım.. cunku spor yapamadım bu hafta.. o yüzden gecen haftakı gıbı hıc heyecan yok bende
öyle deme yahu belli olmaz..bende spor yapamıyorum ama elimden geldiğince hareket ediyorum belki o işe yarar

Hanımlar ben de size katılayım yahu zaten karatayı 2haftadır yapıyorum ,,menu leri yazmak insanı motive ediyor ,sizinle sohbet etmekte hakeza öyle

Oooo selen, karatayı uzun zamandır yapıyormuşsun. Gül abladan bile önce.

Hanımlar ben de size katılayım yahu zaten karatayı 2haftadır yapıyorum ,,menu leri yazmak insanı motive ediyor ,sizinle sohbet etmekte hakeza öyle
Zaten katılmamışmıydın. Ben seni listeye eklemiştim biraz önce.

tebrık ederım.. çok takdıre şayan.. ne mutlu Emraha...

Eşin gelmeden önce bile yapman çok güzel hem ona hem kendine saygi bence canim

saolun canlarim

guclu bir afrodizyak oldugunu duymustum ona gore ye benden uyarmasi

peki bu ne demek oluyor dusmesi icin ne yapmak lazim .. ben ilk defa duyuyorum canim o yuzden sordum

öğlen doktora kadar 1 saat yürüdüm,,doktordan çıktıktan sonra kızkardeşimle mezarlığa gittik annemin ölüm günü bugün,,,gelene kadar 5 i geçti hemen bişeyler atıştırdım

basiniz sagolsun ablacim mekani cennet olsun anneciginin.. test sonuclarinda ins iyi cikar kardesininde seninde.. heryere para veriozda sagliga gelince nedense hep bir duruyoruz oysaki encok ona onem vermemiz gerek ii yaptin hic olmazsa icin rahat

Yolumda olursa bir yer sorarım var mı.

uyaninca normal su sonar karbonatli su

10.30 kkk+mandalina+yesil cay kiraz sapli

17.00 azmercimek corba+ zyagli kabak yemegi uzerine pulbiberli yogurt+2 kucuk tavuk but

yesil cay

bol normal su

spor 17li Tibet+bikac bolgesel hareket

selensuyla biz ayni gun basladik :) o 60la baslamis ben 62yle.. o 55.7 ben 57.7 :) cok istikrarliyiz :) yarin ben kesin fazla cikicam ama niye boyle oldu anlamadim oyle bir narinlik yok siskinlik var.. kiraz sapi iciom caylarimin icinde

öyle deme yahu belli olmaz..bende spor yapamıyorum ama elimden geldiğince hareket ediyorum belki o işe yarar

butun bır hafta evdeydim pufpufum.. oğlan hasta ıdı.. kıpırdayamadım.. evdede yapmadım.. benı görünce o da çıkıyor elıptıgın uzerıne.. cok terliyor.. terlemesın dıye.. bu hafta böyle oldu.. kar kalan bana sağlıklı beslenmıs olmam.

ferıde aramızdasın ya yavrum

Selenim.. Germiyanoglullarından berıdır yapıyor

saolun canlarim

guclu bir afrodizyak oldugunu duymustum ona gore ye benden uyarmasi

afroyu tafroyu gectım.. sağlığıma hızmet etsın yeter.. ayakta uyuyoruz zati..

Yolumda olursa bir yer sorarım var mı.

netten buldum kuzu.. hatta elektırıklısını buldum onu alacağım.. uzun vadede daha hesaplı.. mum yakmaktansa.. cunku ben sureklı kullanıyorum. saol canım cıgerım benım.

uyaninca normal su sonar karbonatli su

10.30 kkk+mandalina+yesil cay kiraz sapli

17.00 azmercimek corba+ zyagli kabak yemegi uzerine pulbiberli yogurt+2 kucuk tavuk but

yesil cay

bol normal su

spor 17li Tibet+bikac bolgesel hareket

ayarlasak bu kadar aynı yıyemezdık herhal.

geçmiş olsun ablacım bu hafta telafi edersin inşallah

selensuyla biz ayni gun basladik :) o 60la baslamis ben 62yle.. o 55.7 ben 57.7 :) cok istikrarliyiz :) yarin ben kesin fazla cikicam ama niye boyle oldu anlamadim oyle bir narinlik yok siskinlik var.. kiraz sapi iciom caylarimin icinde
Bende de var şişkinlik, 3 gündür esmer bulgur yiyorum.

Kalkınca 1bardak su

Sabah 8.30) 1yumurta ile tereyağlı pey nirli omlet
5zeytin
Limonlu mor lahana salatası
Fındık ,ceviz

Öğle;(12.30)fındık ceviz,1çay bard kadar

Akşam ;(19.00)3kaşık bulgur pilavı
1porsiyon tavuk mantar sote
1bardak ayran
Yeşil salata
Spor;öğlen 40dk yürüyüş ..yatmadan önce 2mil leslie yapılıcK
1,5litre su içtim ,2,5tamamlarım herhalde

ben bugun ıkı kurukayısı, bıraz da fınfık yedım aksam 8 gıbı Gul abla.. yanı duramadım.. cok fazla yeme ıstegım vardı.. sapıtmamak ıcın bunlara sardım.. eğeyim mi boynumu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…