aslında akşam sadece ayran içicektim ama evde yoğurt kalmamışşbende fasulye yedim inşallah yaramaz yarın tartıda
öyle deme yahu belli olmaz..bende spor yapamıyorum ama elimden geldiğince hareket ediyorum belki o işe yararyarına dair hıc ama hıc umudum yok benım.. aynıyım.. emınım.. cunku spor yapamadım bu hafta.. o yüzden gecen haftakı gıbı hıc heyecan yok bende
Oooo selen, karatayı uzun zamandır yapıyormuşsun.günaydın güzellikler
yarın olmayacağım için bildirimimi bugün yapacağım
rumuz: selensu
başlangıç tarihi: 17.02.2013
başlangıç kilosu: 60
geçen hafta: 55.1
bu hafta: 55,7
fark:+600
toplam fark: -4,3
beden: 36-38
spor: pazardan beri yok
hedef: 55
Yüzde:+98
bu lavaboya çıkmadan ki halimdi niyeyse çıkamadım ama aldıysam da haftaya o 700 ü görmeyeceksiniz kızlarım
Zaten katılmamışmıydın.Hanımlar ben de size katılayım yahuzaten karatayı 2haftadır yapıyorum ,,menu leri yazmak insanı motive ediyor ,sizinle sohbet etmekte hakeza öyle
tebrık ederım.. çok takdıre şayan.. ne mutlu Emraha...
Eşin gelmeden önce bile yapman çok güzel hem ona hem kendine saygi bence canim
ZAYIFLAMADA AVAKADO MUCİZESİ
Türkiye’de çok alışık olmadığımız bir meyve avakado fakat son zamanlarda artık Pazar ve marketlerde yerini aldı, satışı artmaya başladı. Avakado meyve olarak diğer meyvelerden hem içerik hem de kullanım alanı olarak biraz daha farklılık göstermektedir. İçeriğinde doymamış yağ asitleri içerir yani yağ içeriği olan bir meyvedir. Diğer meyvelerin yağ içeriği eser miktardadır ve bu yüzden diğer meyvelerden daha farklı bir yapıya sahiptir.
· Lif oranı yüksek olan avakado barsak hareketlerinin artmasını sağlar ve pekliğin giderilmesinde etkilidir.
· Doymamış yağ oranı yüksek olduğu için kalp hastalıklarından koruyucudur, kolesterolü düşürür.
· E ve C vitamini diğer meyvelere oranla daha yüksektir. E ve C vitaminleri kuvvetli antioksidanlardır. Bu yüzden yaşlanmayı geciktirir ve antiaging için kullanılır.
· Antioksidan içeriği ile kansere kaşı koruyucudur.
· Meyvelerde protein ve yağ içeriği eser miktardadır fakat avakado belirli miktarda yağ ve protein içermektedir. Bu özelliği ile diyetlerde çok fazla kullanılır. Yağ, karbonhidrat ve yağ içeriğinde ki denge tok tutar, barsakları çalıştırır, vücutta yağ yakımının arttırılmasına sebep olur bu yüzden zayıflamada yardımcıdır.
Avakado içeriği
100 gr ;
143 kcal energi içerir
1.6 g protein
3.0 g lif
13.8 g yağ
Avakado diğer meyvelere oranlı kalorisi yüksek bir meyvedir. ( örneğin 100g elma 45 kca iken aynı miktar avakado 3 porsiyon meyvenin kalorisine eşittir.) bu yüzden tüketirken miktarlarına dikkat ederek tüketmek gerekmektedir.
Avakado meyve olarak tüketiminden daha çok yemekler ve salatalarla birlikte tüketimi önerilmektedir. Hafif mezeler, omlet, tavuk yemekleri ile beraber daha fazla kullanımı yaygındır. Örneğin daha fazla acıktığınız bir öğünde diyet yaparken sebze yemeğinizin yanına avakado ile hazırlanmış bir salata ile tüketirseniz bu öğün daha fazla tok kalmanıza ve daha fazla yağ yakmanıza sebep olacaktır.
EVRİİMMM bulduğuna sevindim cancazım
bendeki bu halsizlik nolacak yaaa hasta oluyorum sanki yineee
bende dün kan vermiştim sonuçlar çıktı okadar yürüyüş yapıyorum LDL-TRİGLİSERİT yüksek yine
öğlen doktora kadar 1 saat yürüdüm,,doktordan çıktıktan sonra kızkardeşimle mezarlığa gittik annemin ölüm günü bugün,,,gelene kadar 5 i geçti hemen bişeyler atıştırdım
Yolumda olursa bir yer sorarım var mı.etrafımda bulamıyorum.. bılmedıgım sıtelere guvenemıyorum.. etrafınızda varsa.. buna benzer bır sey rıca edecegım sızden..
Eki Görüntüle 1061566
buhurdanlık.. ıcıne su koyup ıstedıgın yagı damlattığın zaman butun odaya kokusunu salıyor.. gece ozellıkle lavanta yagı ıcın ıstıyorum.. aksam salonda otururken adaçayı yagı falan damlatıldığı negatıf enerjıyı.. mıkrobu kırar.. ben de vardı.. maalesef kırıldı.. burada etrafımda da yok arkadaş.. ne ıstır yaf.
Zaten katılmamışmıydın.Ben seni listeye eklemiştim biraz önce.
Zaten katılmamışmıydın.Ben seni listeye eklemiştim biraz önce.
Oooo selen, karatayı uzun zamandır yapıyormuşsun.Gül abladan bile önce.
Canan abla nerde, niye uğramıyor. :44:
öyle deme yahu belli olmaz..bende spor yapamıyorum ama elimden geldiğince hareket ediyorum belki o işe yarar
Hanımlar ben de size katılayım yahuzaten karatayı 2haftadır yapıyorum ,,menu leri yazmak insanı motive ediyor ,sizinle sohbet etmekte hakeza öyle
Oooo selen, karatayı uzun zamandır yapıyormuşsun.Gül abladan bile önce.
saolun canlarim
guclu bir afrodizyak oldugunu duymustum ona gore ye benden uyarmasi
Yolumda olursa bir yer sorarım var mı.
uyaninca normal su sonar karbonatli su
10.30 kkk+mandalina+yesil cay kiraz sapli
17.00 azmercimek corba+ zyagli kabak yemegi uzerine pulbiberli yogurt+2 kucuk tavuk but
yesil cay
bol normal su
spor 17li Tibet+bikac bolgesel hareket
Canan abla nerde, niye uğramıyor. :44:
butun bır hafta evdeydim pufpufum.. oğlan hasta ıdı.. kıpırdayamadım.. evdede yapmadım.. benı görünce o da çıkıyor elıptıgın uzerıne.. cok terliyor.. terlemesın dıye.. bu hafta böyle oldu.. kar kalan bana sağlıklı beslenmıs olmam.
.
Bende de var şişkinlik, 3 gündür esmer bulgur yiyorum.selensuyla biz ayni gun basladik :) o 60la baslamis ben 62yle.. o 55.7 ben 57.7 :) cok istikrarliyiz :) yarin ben kesin fazla cikicam ama niye boyle oldu anlamadim oyle bir narinlik yok siskinlik var.. kiraz sapi iciom caylarimin icinde
geçmiş olsun ablacımbu hafta telafi edersin inşallah
Bende de var şişkinlik, 3 gündür esmer bulgur yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?