Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

neden kuruyemısı sabah yemedim.. uzun sure tok tutardı senı.. yumurtayı da ıkı tane yeseydın, hem de kuruyemısle bırlıkte 14 30 a kadar surerdı tokluğun cok rahat.. nacızane tavsıye.. afıyet olsun arkadaşım.

Sağol cnm benim Ben aslında sabahta yemiştim kuru yemişkem küm aslında dediğin gibi yumurta tek kalmış ..burda köy yumurtası alıyorum ama dolapta kalmayınca tek yumurtaya talim ettim ve öğlen acıktım ama bugun aldım miissler gibi yumurtalarımı

Abla kontrolleri yaptirman cok iyi olmus saglik icin olunca harcanan paraları hiç önemli değil inşallah sonuclar iyicikar gönlünü ferahtut

neeeeeeeeeee B12... 1096 mııııı uçmuşsun kızım sen ben hala 300 lerdeyimmmm,,,iğneyi ayda bir mi oldun

Cok duzenli olmasada 1 kutuyu haftada 2tane yaptirdim bende cok sasirdim birbucuk ay once 300 lerdeydi haftada bir yaptiracagim bundan sonra .d vitamininide ayda bir yaptiracagim

Valla bende anlamiyorum içim titremeye basladi uzaniyorum suan tamamen iyilesinceye kadar spor yok

Basitçe bildiğim kadarıyla kalbe giden damarlardaki zararlı yaglar uzun sure bu sekilde kalir veya yukselirse kalp rahatsizliklarinin çıkacağı yönünde bilgi veriyor dr ler ve ilaca baslayabiliyorlar karatay hoca hicbirsekilde ilaci onermedigi icin bende kullanmıyorum.zeytinyağı ve teryagindan baska bisi kullanmiyorum yürüyüşlede destekliyorum ama henuz bir degisiklik yok ustelik artmista
Ayrica teşekkür ediyorum

slm kızlar bugün kızımla yürüdük baya
1 saat yürüdük sonra hastaneye kızların yanına gittik biraz sohbet ettik sonra kızımı yedirdim
oradan çıktık 40 dk daha yürüdük eve geldik oohhhh mis gibi temiz hava aldı kızım
bugün çok huysuzdu ha bire olur olmadık ağladı durdu kıyamam ben ona

öğlen doktora kadar 1 saat yürüdüm,,doktordan çıktıktan sonra kızkardeşimle mezarlığa gittik annemin ölüm günü bugün,,,gelene kadar 5 i geçti hemen bişeyler atıştırdım

Allah rahmet eylesin ablacım...

Oooo selen, karatayı uzun zamandır yapıyormuşsun. Gül abladan bile önce.
:)
Teesekkur ederim canim....insallah iyi cikar
her gun aklımda benım de.. temızlık bu kadar uzun sürer mı.. arada da olsa gırerdı aslında.. ınsallahh ıyıdır..
bende ayni seyi dusundum..temizlik yaparken ben yorulunca uzaniyorum elime teli alip topige yaziyorum ,,,canan telden giriyor zaten yorgunluk atarken bile girerdi bende baska biseymi var diye dusundum,,, canini sıkan bizimle paylasamadigi bir sorun mu varki diye,,insallah iyidir

ben bugun ıkı kurukayısı, bıraz da fınfık yedım aksam 8 gıbı Gul abla.. yanı duramadım.. cok fazla yeme ıstegım vardı.. sapıtmamak ıcın bunlara sardım.. eğeyim mi boynumu :26:
8 gibi oldugu icin sorun yok, sen kendin ettin kendin buldun:),,corbaayla idare etmeye calistin herkesin bunyesi farkli ,,,,,ben 5 gibi yogurt icine bugday koydum yaninda yesillik yedim..dolapta mercimek corba ve kofte vardi isitmadim az yiyeyim diye, 8 e dogru kefir icecektim ise dalinca unutmusum aklima geldigindede 8,30 du icmedim...simdi de acikmaya basladim

Afiyet olsun canim,,,benim yazacagimi evrim yazmis sende cevaplamissin ,,,
Okan beyler ayda bir yaptiriyorlar ben D vitamini oluyorum B12
Yi unutuyorum hep Sagol canim,,,

Ooooo. Anali,,kizli massallah size,,,kizina nazar degmistir ...iyi bakan var kotu bakan var ....

Yarın tartıda ne göreceğim acaba? endişesi canımı sıksa da D) uyuyorum ben canlar... Sabah güzel sonuclar görürüz umarım. Hoş ben vermiş gibi hissetmiyorum kendimi ama neyse iyi geceleeeer... :)

eczaneden de tok ve giyimli olduğun için fazla çıkarsın bekleriz biz sen yeterki karataydan vazgecme

allah yardımcınız olsun canım,,,

yok yok geçermiyim.kiralar çok pahalı geldi ya.düzgün olan 700 den başlıo.annannemizin evi vardı.az birazda birikim.etrafını kapattıralım gerisi yavaş yavaş gelir dedikte.usta yok!çok tşk ettim

aynen öle herşeye para verioruz.bi kadın ordan burdan ayırır mutlaka evine yemeklik şeyi ayarlar bence.bunlar sebeb sadece.
teşekkür ederim bu arada.bugün dışarda küçüklerinden buldum o sandalyelerin,piknik için,caiollu luydu hemde.hemen kaptık.çok sevindi bebişim..:))

Günaydın eyy karatay ahalisi :)
Yine ilk bildirimi bn yapıyorum

Başlama tarihi 15 mart 2014
Başlangıç kilo:75.9
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.8
Fark -0.800
Toplam fark :5.1 :))))
% fark 1.11

Hepinizin - lidir umarım öpüyorum sizi

Rumuz:babymom
Başlangıç tarihi:17/02/2014
Başlangıç kg:62.6
Geçen hafta:57.9
Bu hafta:57.6
Fark:-300
Toplam fark:5
Beden:38
Spor: Tibet+bikac bolgesel hareket +plates
Boy:1.65
Hedef:52
Yüzdesi:0.52

regl haftamdaki +yi saymazsam bu hafta en dusuk kiloyu verdim... hatalarim

1- bu hafta fix meyve ekledim; elma+armut+mandalina gibi ama anladimki 1 adet kivi disindaki tum meyveler olumsuz etkiliyor (benim metabolizmada diyeyim)

2- karbonatli suyu az ictim

3- limonlu tarcinli suyu az ictim

4- tibetim arttigindan sporumuda az yaptim ..

yani demem o ki bu hafta bunlari yapmamam lazimki enaz 500 vereyim.. sizinde kendinizde gozlemlediginiz farklar varsa yazarsaniz sevinirim

oooo super gidio.. bak reglin bittimi bilmiorum ama sonuna dogru degisiklik oluyor..hadi devamida gelsin 6li rakamlara dussen gerisi gelir

Oooo selen, karatayı uzun zamandır yapıyormuşsun. Gül abladan bile önce.

Ablayla dalga gecilmez çok ayıp:)düzelt yavrum o zaman:)geziyoz biz vaktimiz yok:)

Dün yediklerim:

Sabah07:50 1 yumurta peynir 3 ceviz 4 zeytin yarım muz

öğle 12:30 1 içli köfte1 kase yoğurt

akşam 19:00 adana kebap salata ayran

spor : dün eltimle tibet 5 lisine başladık çok komiktik ya:)

Herkese günaudin beni uyku gece de tutmadı bu saatte de uyandım evde herkes uykuda

umarım gününüz güzel geçer:)

Ben de geçen yıl kuzenime gösteriyordum. Kardeşimde videoya çekmiş, çok komiktik. Nefes almayı unutuyor. Hareketleri yapamıyordu, ben de azarlıyordum. :) Benden kesinlikle öğretmen olmazdı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben 44.6 veya 7mi bilmem. Bugün 45.3 olmuşum. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rumuz: Lastrose6
Başlangıç tarihi:19/02/2014
Başlangıç kg:100
Geçen hafta:97.5
Bu hafta:97.5
Fark:0
Toplam fark:0
Beden:44 46
Spor: yok
Boy:1.68
Hedef:70
Yüzdesi:0

Gunaydin citir hanimlar .
Benim kilom bu hafta degismedi spor yapamadim. Hayirli cumalar hepinize.....

Günaydın,

rumuz: nnazee
başlangıç tarihi: 23.03.2014
başlangıç kilosu: 64,9
geçen hafta: 63,5
bu hafta: 63,0
fark: -500
beden: 42
spor: ara ara yürüyüş, ama adam akıllı spor yapmadım.
boy: 1.56
hedef: İlk hedef 60
yüzde: 0,787...

Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı cumalar..

Ben karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorum tamamen hayatım da ki yoğunluktan ve bu yoğunluğa yetişememkten kaynaklı..
Önümüzde ki hafta yine esnek çalışma saatlerim olacak daha fazla vakit ayıracağım iki topiğime de hayatım da çok önemli bir yerdesiniz hepiniz.. abimin eşi daha iyi çok şükür, ona gitmem seyrelicek...
Onun dışın da 2-2,5 aydır regl olamamamın üstüne bir kaç gündür wc sorunu yaşıyorum..Neyse beklenen misafir dün akşam geldi regl oldum
ama şahane ödemlerim var..Kİlom bu haftada sabit maalesef çok üzgünüm..Benim kilo durumum için iki hafta sabit olmak başarısızlık biliyorum teknik arıza diyelim...
Gerçekten kötüydü herşey düzensiz ve zamansız beslenme vakitsizlikten hiç spor yapamama..Amma yakındım kusura bakmayın arkadaşlar...
tek iyi yanı kedicim tibete başladım ya da başlar gibi yaptım.. Çünkü 4. hareketi mümkün değil yapamıyorum kalkmıyor bir türlü totoş...
Umarım sizler çok iyi sonuç alırsınız tartıdan...

Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:99,7
Bu hafta:99,7
Fark: 0
Toplam fark:10,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…