Kalkınca 1bardak su
Sabah8.30) 1yumurta ile tereyağlı pey nirli omlet
5zeytin
Limonlu mor lahana salatası
Fındık ,ceviz
Öğle;(12.30)fındık ceviz,1çay bard kadar
Akşam ;(19.00)3kaşık bulgur pilavı
1porsiyon tavuk mantar sote
1bardak ayran
Yeşil salata
Spor;öğlen 40dk yürüyüş ..yatmadan önce 2mil leslie yapılıcK
1,5litre su içtim ,2,5tamamlarım herhalde
neden kuruyemısı sabah yemedim.. uzun sure tok tutardı senı.. yumurtayı da ıkı tane yeseydın, hem de kuruyemısle bırlıkte 14 30 a kadar surerdı tokluğun cok rahat.. nacızane tavsıye.. afıyet olsun arkadaşım.
sen hala hafta sonları ekmek yiyorsun demek ki,,,ne diyeceğimi çok iyi biliyorsun....canım sen kitapları iyice okuyup beynine format atmadıkça çevredekilerin söyledikleriyle kafan karışır...ekmek sana ve sağlığına zararlı bunu bile bile yiyorsan benim söyleyecek bişeyim yok ben isterimki karatayı kaçamaksız yapasın hem kg veresin hem sağlığına kavuşasın,,,,canan hanım senden 2 ay önce başlamış 20 kg ya yakın verdi sende ekmeği kesmiş olsaydın 20 olmasa bile 15 vermiş olacaktın hem vücudun rahatlayacaktı hem görüntün değişecekti
doğru söylüyorsun canım
afiyet olsun canım
benimde ilk aylar yüksekti sonra düzeldi
amin canım sağol
amin,,,,sağol canım
rahmetli annem göğüs kanseriydi sonra vücuda yayıldı derken 9 sene çekti,,,doktor annem den dolayı 1. derece tehlikeli grupta olduğumuz için benden mamografi ve ultrasyon istedi,,,,solda sert büyük bir parça varmış geçen sene de öyle bir parça vardı bişey çıkmamıştı inşallah bu seferde çıkmaz,,,istersen normal mamografi yazayım istersen tomosentezli tomografi dedi, siz hangisini tavsiye ederseniz onu çektireyim 2 sene önce tomosentezli çektirmiştim dedim, 2 senede bir çektirmek gerek bence ondan çektir detaylı görünsün ben akrabalarıma hep onu öneriyorum ama 200 tl dedi....ultrasyonla 228 yapıyor bi düşündüm çok para sonra herşeye gidiyor bu sağlık için zaten tehlikeli gruptayız kafama takılana kadar yaptırayım dedim....boşmuş çektirdim,,,,salı ya ultrasyona randevu verdiler o zaman 2 sinin sonuçlarını beraber vereceklermiş......kızkardeşiminde solda sertlik buldu işaret koydu oraya o 34 yaşında olduğu için sadece ultrasyon istedi...
inşallah sonuçlarımız iyi çıkar...kızlar dua edin bizim için
neeeeeeeeeee B12... 1096 mııııı uçmuşsun kızım senben hala 300 lerdeyimmmm,,,iğneyi ayda bir mi oldun
rabbım senı evlatlarına bagıslasın.. kızkardesını de sana.. dualarım sızınle.. Allah koruusn..
valla sahane sonuçlar.. sen nasıl sık hastalnıyorsun pekı.. senın bu sonuçlarla dipçik gibi olman lazım annem yaaa
Cisnaz ,canım ekmek yemezseniz saçınız dökülür,vitaminsiz kalırsınız ,bağırsaklar işlevini yapamaz falan diyorlarya ...hepsi palavra cnmgerçekten ..biz karbonhidrat yada şeker glikoz almıyor değilizki ...bunu söyleyrnler karatayı anlamayanlar ...
Bak kendinde vücüdunu dinleyınce anlamışsın zaten ,ekmey yediğinde daha çabuk acıkıyorsun
Cnm menengiçin tadı nasıl ???:44:ben elazığdayım ,buranın menengiç kavvesi meşhurmuş ...ben birtürlü alıp deneyemedim ,bizim burda yiyegenmi derleryani lezzetlimi nasıl ??
Menun gayet güzel canım ,kaçamak falan yapmıyorsun,avakado bulsam bende alıcam gözünün yaşına bakmam ama ,ilçede bulmak biraz zor
Geçmiş olsun teoson ..ltd-trig..ne tam olarak cnm ,doktor ne diyor peki ,neden yüksek çıkıyormuşki :44:
Başın sağolsun ablacım...iyi yapmışsınız ziyaretetmekle ..biz ölümü çok az hatırlıyoruzinş sonuçlarında güzel çıkar ...olumsuz düşünme ,imtihanı üstüne çekersin ablam iyi düşün iyi olsun
saolun canlarim
guclu bir afrodizyak oldugunu duymustum ona gore ye benden uyarmasi
peki bu ne demek oluyor dusmesi icin ne yapmak lazim .. ben ilk defa duyuyorum canim o yuzden sordum
basiniz sagolsun ablacim mekani cennet olsun anneciginin.. test sonuclarinda ins iyi cikar kardesininde seninde.. heryere para veriozda sagliga gelince nedense hep bir duruyoruz oysaki encok ona onem vermemiz gerek ii yaptin hic olmazsa icin rahat
öğlen doktora kadar 1 saat yürüdüm,,doktordan çıktıktan sonra kızkardeşimle mezarlığa gittik annemin ölüm günü bugün,,,gelene kadar 5 i geçti hemen bişeyler atıştırdım
:)Oooo selen, karatayı uzun zamandır yapıyormuşsun.Gül abladan bile önce.
Teesekkur ederim canim....insallah iyi cikarsaolun canlarim
guclu bir afrodizyak oldugunu duymustum ona gore ye benden uyarmasi
peki bu ne demek oluyor dusmesi icin ne yapmak lazim .. ben ilk defa duyuyorum canim o yuzden sordum
basiniz sagolsun ablacim mekani cennet olsun anneciginin.. test sonuclarinda ins iyi cikar kardesininde seninde.. heryere para veriozda sagliga gelince nedense hep bir duruyoruz oysaki encok ona onem vermemiz gerek ii yaptin hic olmazsa icin rahat
bende ayni seyi dusundum..temizlik yaparken ben yorulunca uzaniyorum elime teli alip topige yaziyorum ,,,canan telden giriyor zaten yorgunluk atarken bile girerdi bende baska biseymi var diye dusundum,,, canini sıkan bizimle paylasamadigi bir sorun mu varki diye,,insallah iyidirher gun aklımda benım de.. temızlık bu kadar uzun sürer mı.. arada da olsa gırerdı aslında.. ınsallahh ıyıdır..
8 gibi oldugu icin sorun yok, sen kendin ettin kendin buldun:),,corbaayla idare etmeye calistin herkesin bunyesi farkli ,,,,,ben 5 gibi yogurt icine bugday koydum yaninda yesillik yedim..dolapta mercimek corba ve kofte vardi isitmadim az yiyeyim diye, 8 e dogru kefir icecektim ise dalinca unutmusum aklima geldigindede 8,30 du icmedim...simdi de acikmaya basladimben bugun ıkı kurukayısı, bıraz da fınfık yedım aksam 8 gıbı Gul abla.. yanı duramadım.. cok fazla yeme ıstegım vardı.. sapıtmamak ıcın bunlara sardım.. eğeyim mi boynumu :26:
Kalkınca 1bardak su
Sabah8.30) 1yumurta ile tereyağlı pey nirli omlet
5zeytin
Limonlu mor lahana salatası
Fındık ,ceviz
Öğle;(12.30)fındık ceviz,1çay bard kadar
Akşam ;(19.00)3kaşık bulgur pilavı
1porsiyon tavuk mantar sote
1bardak ayran
Yeşil salata
Spor;öğlen 40dk yürüyüş ..yatmadan önce 2mil leslie yapılıcK
1,5litre su içtim ,2,5tamamlarım herhalde
Afiyet olsun canim,,,benim yazacagimi evrim yazmis sende cevaplamissin ,,,Sağol cnm benimBen aslında sabahta yemiştim kuru yemiş kem küm aslında dediğin gibi yumurta tek kalmış ..burda köy yumurtası alıyorum ama dolapta kalmayınca tek yumurtaya talim ettim ve öğlen acıktım ama bugun aldım miissler gibi yumurtalarımı
Okan beyler ayda bir yaptiriyorlar ben D vitamini oluyorum B12Abla kontrolleri yaptirman cok iyi olmus saglik icin olunca harcanan paraları hiç önemli değil inşallah sonuclar iyicikar gönlünü ferahtut
Cok duzenli olmasada 1 kutuyu haftada 2tane yaptirdim bende cok sasirdim birbucuk ay once 300 lerdeydi haftada bir yaptiracagim bundan sonra .d vitamininide ayda bir yaptiracagim
Valla bende anlamiyorum içim titremeye basladi uzaniyorum suan tamamen iyilesinceye kadar spor yok
Sagol canim,,,slm kızlar bugün kızımla yürüdük baya
1 saat yürüdük sonra hastaneye kızların yanına gittik biraz sohbet ettik sonra kızımı yedirdim
oradan çıktık 40 dk daha yürüdük eve geldik oohhhh mis gibi temiz hava aldı kızım
bugün çok huysuzdu ha bire olur olmadık ağladı durdu kıyamam ben ona
Allah rahmet eylesin ablacım...
eczaneden de tok ve giyimli olduğun için fazla çıkarsın bekleriz biz sen yeterki karataydan vazgecme
allah yardımcınız olsun canım,,,
Coşmuş yine canan hocavalla bence doğruda diyor hani herşeye para ayırıyoruz ,sağlık içinde iki gram fazla ayır nolur yani dimi ama çok sert çıkmış yav
Bu arada kızın ne tatlı öyle ,kurulmuş ohh
Günaydın eyy karatay ahalisi :)
Yine ilk bildirimi bn yapıyorum
Başlama tarihi 15 mart 2014
Başlangıç kilo:75.9
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.8
Fark -0.800
Toplam fark :5.1 :))))
% fark 1.11
Hepinizin - lidir umarım öpüyorum sizi
Oooo selen, karatayı uzun zamandır yapıyormuşsun.Gül abladan bile önce.
Ablayla dalga gecilmez çok ayıp:)düzelt yavrum o zaman:)geziyoz biz vaktimiz yok:)
Dün yediklerim:
Sabah07:50 1 yumurta peynir 3 ceviz 4 zeytin yarım muz
öğle 12:30 1 içli köfte1 kase yoğurt
akşam 19:00 adana kebap salata ayran
spor : dün eltimle tibet 5 lisine başladık çok komiktik ya:)
Herkese günaudin beni uyku gece de tutmadı bu saatte de uyandım evde herkes uykuda
umarım gününüz güzel geçer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?