Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın, topik te en ağır olma ünvanını benim
Bana yakın farkla sen varsın sevindim desem yanlış anlamazsın umarım
Kapışalımmı.?

PRensçim, dediğin kasılmalaır kızım da değil ama oğlum da yaşamıştım ben de..Hatırladım da çok rahatsız ve kaygı verici bir durumdu...
geçmiş olsun canım. sağlıkla birbirinize kavuşursunuz inşallah...

evrimciğim, kalp rahatsızlığı konuşulmuş üstün körü okurken farkettim...Çok geçmiş olsun canım...ben kalple ilgili bir sorun duyduğum da öylesine etkilenirim ki nefes alamam resmen ;( Allah hayırlı şifalar versin..
OĞlumun kalp yetmezliği soruu var dı doğuştan..var dı diyorum rabbime binlerce kez şükür 3 yaşına yakın tamamen iyileşti..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. Amin..

mydenizzcim,çok iyi görünüyorsun artık çok şükür...Mİde bulantıların başladı demek..umarım en hafif şekil de atlatırsın...

Gülcüğüm,umarım tahlil sonuçların temiz çıkar...Kontrol herzaman iyidir..benim sürekli ertelediğim bir konudur o

Herkese sevgiler,saygılar..

Son düzenleme:
Teoson, nasılsın canım..
Seni görüyorum altta..

Bende zorlanıyordum, hala zorlandığım oluyor. 4. harekete alternatif hareketi, alttaki gibi yapabilirsin. Alışınca istersen orjinalini yaparsın.

Oy oy yerim ben onu

Anneannem çökelek vermiş, kedi sever demiş. Tavada, fırında veya tost makinasında kızartıyorum, kıpkırmızı oluyor. Canım çekti şimdi. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hay allah cnm ya ..işkillendim şimdi bak ...neden yükseldi acep ,yağları yemeklerde çokmu kullanıyorsun cnm ??anladığım kadarı ile bu kolestrol gibi bişiy :44:

inşallah canım
yok yok geçermiyim.kiralar çok pahalı geldi ya.düzgün olan 700 den başlıo.annannemizin evi vardı.az birazda birikim.etrafını kapattıralım gerisi yavaş yavaş gelir dedikte.usta yok!çok tşk ettim
iyi yapıyorsunuz gençken ne biriktirseniz kardır,,,,inşallah usta bulursunuz tez vakit
günaydın
adana da adana da yenmiş afiyetler olsun canım
Ben 44.6 veya 7mi bilmem. Bugün 45.3 olmuşum. :)

sana da
nedeni ni bildiğin için haftaya spor eklersin çözersin problemi

günaydın canım

günaydın canım
sana da hayırlı cumalar
gözünaydın beklenen misafirine kavuşmuşsun
haftaya düzen tutturunca ödem de gitmiş olur kg baya farkeder sıkma canını

Bişey sorucam,
Son birkaç gündür sofradan doyarak kalktığım halde yemekten sonra midemde bi boşluk hissi, açlık hissine benzer bi his oluyor. Neden acaba?
-Sağlam bi KKK yaptım 9,30'da ama şuan midemde bi boşluk hissi var sanki.
Aslında tam olarak anlatamıyorum da, ama nasıl desem, midemin üst kısmı boşmuş gibi baskı yapıyor.

Umarım anlatabilmişimdir... Kaçamak da yapmıyorum. Neden oluyor bu?​

Gül abla en geç kaçta bildirim yapıyorsunuz ..
en geç 3 te canım
Ben bu trans'ı alıp ne yapsam.

yediklerinde trans yağa dönüşecek bişey yoksa, kuruyemişler çiğ se sorun yoktur,,,zeytinyağını artır tok tutar,,,o acıkma değil kıyılmadır bazen bende de olur limonlu su içince geçer

yediklerinde trans yağa dönüşecek bişey yoksa, kuruyemişler çiğ se sorun yoktur,,,zeytinyağını artır tok tutar,,,o acıkma değil kıyılmadır bazen bende de olur limonlu su içince geçer
Yağlar trans değildi, kuruyemişler de çiğ oluyor hep; eve kavrulmuş almıyoruz uzun zamandır zaten. Belki zeytinyağını az tüketiyor olabilirimm.. E o zaman limonlu su içeyim ben. Sağol ablacım.

Bende zorlanıyordum, hala zorlandığım oluyor. 4. harekete alternatif hareketi, alttaki gibi yapabilirsin. Alışınca istersen orjinalini yaparsın.
Eki Görüntüle 1062977

Harikasın .. çok sevindim inan...Çünkü yapamadıkça kendime olan kızgınlığum dahada artıyordu...
Allah ne muradın varsa versin...

günaydın..

Anneannem çökelek vermiş, kedi sever demiş. Tavada, fırında veya tost makinasında kızartıyorum, kıpkırmızı oluyor. Canım çekti şimdi. :)

yeşilsoğanlı çökelekli yumrutayı çok severim..Üzerine acı biber...

Gül'ün dediği gibi limonlu ılık su o hissi yok ediyor...Benim gibi koca mideli de bile işe yarıyor

Son düzenleme:
Rumuz ;ferideei
Başlama tarihi;10.03.2013
Başlangıç kilo;87
Geçen hafta ;79,6
Bu hafta ;78,9
Fark ;700
Toplam fark,8,700
Yaş ;25
Spor ;yürüyüş,leslie,
Hedef;60
Yüzde ;" 0,879

Bu hafta çok az oldu ;(sporumu aksattım ,akşam değilde öğlen yaptım ...oda etkili oldu ,akşam yediklerimi eritmem lazımdı
Suyu çokiçemedim ,1,5litrede kalıyor ,unutuyorum içmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…