Rumuz: Lastrose6
Başlangıç tarihi:19/02/2014
Başlangıç kg:100
Geçen hafta:97.5
Bu hafta:97.5
Fark:0
Toplam fark:0
Beden:44 46
Spor: yok
Boy:1.68
Hedef:70
Yüzdesi:0
Gunaydin citir hanimlar .
Benim kilom bu hafta degismedi spor yapamadim. Hayirli cumalar hepinize.....
Bende zorlanıyordum, hala zorlandığım oluyor. 4. harekete alternatif hareketi, alttaki gibi yapabilirsin.Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı cumalar..
Ben karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorum tamamen hayatım da ki yoğunluktan ve bu yoğunluğa yetişememkten kaynaklı..
Önümüzde ki hafta yine esnek çalışma saatlerim olacak daha fazla vakit ayıracağım iki topiğime de hayatım da çok önemli bir yerdesiniz hepiniz..abimin eşi daha iyi çok şükür, ona gitmem seyrelicek...
Onun dışın da 2-2,5 aydır regl olamamamın üstüne bir kaç gündür wc sorunu yaşıyorum..Neyse beklenen misafir dün akşam geldi regl oldum
ama şahane ödemlerim var..Kİlom bu haftada sabit maalesef çok üzgünüm..Benim kilo durumum için iki hafta sabit olmak başarısızlık biliyorum teknik arıza diyelim...
Gerçekten kötüydü herşey düzensiz ve zamansız beslenme vakitsizlikten hiç spor yapamama..Amma yakındım kusura bakmayın arkadaşlar...
tek iyi yanı kedicim tibete başladım ya da başlar gibi yaptım..Çünkü 4. hareketi mümkün değil yapamıyorum kalkmıyor bir türlü totoş...
Umarım sizler çok iyi sonuç alırsınız tartıdan...
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:99,7
Bu hafta:99,7
Fark: 0
Toplam fark:10,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0
aynen öle herşeye para verioruz.bi kadın ordan burdan ayırır mutlaka evine yemeklik şeyi ayarlar bence.bunlar sebeb sadece.
teşekkür ederim bu arada.bugün dışarda küçüklerinden buldum o sandalyelerin,piknik için,caiollu luydu hemde.hemen kaptık.çok sevindi bebişim..:))
Basitçe bildiğim kadarıyla kalbe giden damarlardaki zararlı yaglar uzun sure bu sekilde kalir veya yukselirse kalp rahatsizliklarinin çıkacağı yönünde bilgi veriyor dr ler ve ilaca baslayabiliyorlar karatay hoca hicbirsekilde ilaci onermedigi icin bende kullanmıyorum.zeytinyağı ve teryagindan baska bisi kullanmiyorum yürüyüşlede destekliyorum ama henuz bir degisiklik yok ustelik artmista
Ayrica teşekkür ediyorum
inşallah canımPRensçim, dediğin kasılmalaır kızım da değil ama oğlum da yaşamıştım ben de..Hatırladım da çok rahatsız ve kaygı verici bir durumdu...
geçmiş olsun canım. sağlıkla birbirinize kavuşursunuz inşallah...
evrimciğim, kalp rahatsızlığı konuşulmuş üstün körü okurken farkettim...Çok geçmiş olsun canım...ben kalple ilgili bir sorun duyduğum da öylesine etkilenirim ki nefes alamam resmen ;( Allah hayırlı şifalar versin..
OĞlumun kalp yetmezliği soruu var dı doğuştan..var dı diyorum rabbime binlerce kez şükür 3 yaşına yakın tamamen iyileşti..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. Amin..
mydenizzcim,çok iyi görünüyorsun artık çok şükür...Mİde bulantıların başladı demek..umarım en hafif şekil de atlatırsın...
Gülcüğüm,umarım tahlil sonuçların temiz çıkar...Kontrol herzaman iyidir..benim sürekli ertelediğim bir konudur o
Herkese sevgiler,saygılar..
iyi yapıyorsunuz gençken ne biriktirseniz kardır,,,,inşallah usta bulursunuz tez vakityok yok geçermiyim.kiralar çok pahalı geldi ya.düzgün olan 700 den başlıo.annannemizin evi vardı.az birazda birikim.etrafını kapattıralım gerisi yavaş yavaş gelir dedikte.usta yok!çok tşk ettim
günaydınGünaydın eyy karatay ahalisi :)
Yine ilk bildirimi bn yapıyorum
Başlama tarihi 15 mart 2014
Başlangıç kilo:75.9
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.8
Fark -0.800
Toplam fark :5.1 :))))
% fark 1.11
Hepinizin - lidir umarım öpüyorum sizi
adana da adana da yenmiş afiyetler olsun canımAblayla dalga gecilmez çok ayıp:)düzelt yavrum o zaman:)geziyoz biz vaktimiz yok:)
Dün yediklerim:
Sabah07:50 1 yumurta peynir 3 ceviz 4 zeytin yarım muz
öğle 12:30 1 içli köfte1 kase yoğurt
akşam 19:00 adana kebap salata ayran
spor : dün eltimle tibet 5 lisine başladık çok komiktik ya:)
Herkese günaudin beni uyku gece de tutmadı bu saatte de uyandım evde herkes uykuda
umarım gününüz güzel geçer:)
sana daBen 44.6 veya 7mi bilmem. Bugün 45.3 olmuşum. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
nedeni ni bildiğin için haftaya spor eklersin çözersin problemiRumuz: Lastrose6
Başlangıç tarihi:19/02/2014
Başlangıç kg:100
Geçen hafta:97.5
Bu hafta:97.5
Fark:0
Toplam fark:0
Beden:44 46
Spor: yok
Boy:1.68
Hedef:70
Yüzdesi:0
Gunaydin citir hanimlar .
Benim kilom bu hafta degismedi spor yapamadim. Hayirli cumalar hepinize.....
Günaydın,
rumuz: nnazee
başlangıç tarihi: 23.03.2014
başlangıç kilosu: 64,9
geçen hafta: 63,5
bu hafta: 63,0
fark: -500
beden: 42
spor: ara ara yürüyüş, ama adam akıllı spor yapmadım.
boy: 1.56
hedef: İlk hedef 60
yüzde: 0,787...
günaydın canım
Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı cumalar..
Ben karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorum tamamen hayatım da ki yoğunluktan ve bu yoğunluğa yetişememkten kaynaklı..
Önümüzde ki hafta yine esnek çalışma saatlerim olacak daha fazla vakit ayıracağım iki topiğime de hayatım da çok önemli bir yerdesiniz hepiniz..abimin eşi daha iyi çok şükür, ona gitmem seyrelicek...
Onun dışın da 2-2,5 aydır regl olamamamın üstüne bir kaç gündür wc sorunu yaşıyorum..Neyse beklenen misafir dün akşam geldi regl oldum
ama şahane ödemlerim var..Kİlom bu haftada sabit maalesef çok üzgünüm..Benim kilo durumum için iki hafta sabit olmak başarısızlık biliyorum teknik arıza diyelim...
Gerçekten kötüydü herşey düzensiz ve zamansız beslenme vakitsizlikten hiç spor yapamama..Amma yakındım kusura bakmayın arkadaşlar...
tek iyi yanı kedicim tibete başladım ya da başlar gibi yaptım..Çünkü 4. hareketi mümkün değil yapamıyorum kalkmıyor bir türlü totoş...
Umarım sizler çok iyi sonuç alırsınız tartıdan...
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:99,7
Bu hafta:99,7
Fark: 0
Toplam fark:10,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0
Anneannem çökelek vermiş, kedi sever demiş. Tavada, fırında veya tost makinasında kızartıyorum, kıpkırmızı oluyor. Canım çekti şimdi. :)
kızartırken fazla tutma trans yağa dönüşmesin
en geç 3 te canımGül abla en geç kaçta bildirim yapıyorsunuz ..
Ben bu trans'ı alıp ne yapsam.
Bişey sorucam,
Son birkaç gündür sofradan doyarak kalktığım halde yemekten sonra midemde bi boşluk hissi, açlık hissine benzer bi his oluyor. Neden acaba?
-Sağlam bi KKK yaptım 9,30'da ama şuan midemde bi boşluk hissi var sanki.
Aslında tam olarak anlatamıyorum da, ama nasıl desem, midemin üst kısmı boşmuş gibi baskı yapıyor.
Umarım anlatabilmişimdir... Kaçamak da yapmıyorum. Neden oluyor bu?
Yağlar trans değildi, kuruyemişler de çiğ oluyor hep; eve kavrulmuş almıyoruz uzun zamandır zaten. Belki zeytinyağını az tüketiyor olabilirimm.. E o zaman limonlu su içeyim ben. Sağol ablacım.yediklerinde trans yağa dönüşecek bişey yoksa, kuruyemişler çiğ se sorun yoktur,,,zeytinyağını artır tok tutar,,,o acıkma değil kıyılmadır bazen bende de olur limonlu su içince geçer
Bende zorlanıyordum, hala zorlandığım oluyor. 4. harekete alternatif hareketi, alttaki gibi yapabilirsin.Alışınca istersen orjinalini yaparsın.
Eki Görüntüle 1062977
Anneannem çökelek vermiş, kedi sever demiş. Tavada, fırında veya tost makinasında kızartıyorum, kıpkırmızı oluyor. Canım çekti şimdi. :)
Bişey sorucam,
Son birkaç gündür sofradan doyarak kalktığım halde yemekten sonra midemde bi boşluk hissi, açlık hissine benzer bi his oluyor. Neden acaba?
-Sağlam bi KKK yaptım 9,30'da ama şuan midemde bi boşluk hissi var sanki.
Aslında tam olarak anlatamıyorum da, ama nasıl desem, midemin üst kısmı boşmuş gibi baskı yapıyor.
Umarım anlatabilmişimdir... Kaçamak da yapmıyorum. Neden oluyor bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?