Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gül'ün dediği gibi limonlu ılık su o hissi yok ediyor...Benim gibi koca mideli de bile işe yarıyor
ooyyy :) hazırlıyorum şimdi..

bu arada tembellikten ölmezsem hiçbir şey öldürmez beni sanırım.. bugün de erken uyandıgım halde sırf metrobüse binmek istemediğim için okula gitmedim. :18:

Önemli olan gitmesi her grama sevinmeliyiz bence..
Tebrik ederim.. Güzel kilo vermişsiniz toplamda..

bu arada tembellikten ölmezsem hiçbir şey öldürmez beni sanırım.. bugün de erken uyandıgım halde sırf metrobüse binmek istemediğim için okula gitmedim. :18:

hangi bölüm.? Sanırım kızım da üniversitede öyle olucak...Yoğun bir yengeç üşengeçliğine sahip

hangi bölüm.? Sanırım kızım da üniversitede öyle olucak...Yoğun bir yengeç üşengeçliğine sahip
Psikoloji okuyorum, 3. sınıfım..
Ben yengeç burcu da değilim; akrep burcuyum; ama ya çok hareketli oluyorum ya böyle çok tembel..
hastalandım, bir hafta hatta 10 gün yattım evde, sonra o hale alışınca da evden çıkamaz oldum.

Hay allah cnm ya ..işkillendim şimdi bak ...neden yükseldi acep ,yağları yemeklerde çokmu kullanıyorsun cnm ??anladığım kadarı ile bu kolestrol gibi bişiy :44:

3 ayda bir tahlillerimi yaptırıyorum canım sende yaptır bence dr.um ancak vücut yavaş yavaş yerine oturur diyor yürüyüşe devam et diyor.yağlarıda yeterince kullanıyorum zaten zeytinyağının bir zararıda yok

günaydın ablam

Teoson, nasılsın canım..
Seni görüyorum altta..

ben iiyim canım saol hep alttayım bütün gün açık fırsat buldukça bakabiliyorum

geçmiş olsun...hastalıktan kaynaklı bir durum senin ki...Yatmaya alışınca hareket zor oluyordur ,)
Allah zihin açıklığı versin güzelmiş bölümün...

geçmiş olsun...hastalıktan kaynaklı bir durum senin ki...Yatmaya alışınca hareket zor oluyordur ,)
Çok sağol ablacığım, aynen öyle zor oluyor hatta çok zor oluyor. :)
Teşekkür ederim Darısı kızınızın başına.

maşallah bir ayda iyi kilo vermişsin Başlangıç kilomuz aynı. Ben başlayalı 2 ayı geçti daha yetmişli rakamları göremedim

Yenacım akşam aklımdaydın ne yapıyor acaba die merak etmiştim yengenle ilgilendiğini biliyorum ama sende bişi olmadığına sevindim
eksik kim olursa boşluğu büyük oluyor Canan ablayıda merak etmeye başladım temizlik yapacaktı ama bukadar uzun sürmez ve arada birde olsa bakması lazımdı diye düşünüyorum fmgenç te ev telaşındaydı hepsini özledik

maşallah bir ayda iyi kilo vermişsin Başlangıç kilomuz aynı. Ben başlayalı 2 ayı geçti daha yetmişli rakamları göremedim

Sağol cnm benim ben oraya başlama tarihimi yazdım ama ,ondan 10gün once falan diyet değil ,yediklerime azıcık dikkatedip yürüyüş yaptım tam olarak diyete 10unda başladım ..,ondan bu şekilde
Birde ben hiç diyet yapmadım bu şekilde bu amana kadar ..ilk istikrarlı diyetim diyebilirim cnm ..çook oluyor ünide1.sınıfta bi yapmıştım 5kilo verdim ..o yani ..
Sen benim rejim harici yediklerimi görsen ,onlarla uzaya yol olur çok pisboğazdım yani az bile
Sende verirsin cnm ..bende pko olduğu halde ve ,açken ellerim titrerdi ,artık nedense ,yinede verdim

Rumuz:mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02.11.2013
gebeliğimiz başlangıç tarihi: 16.02.2014
gebelik haftam :7+5
Gebeliğimin Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 61.4
Fark: -600 gr
Toplam fark: 2,600 kg
Beden: 38
Spor: haftada 3-4 kez yürüyüş
Boy:1.64
HEDEF: yok

sanırım artık böyle bi bildirim şekli daha uygun olacak

herkese hayırlı cumalar dilerim

Hmm birde ben karatay yapmıyordum ..2haftadır yapıyorum karatayı cnm ,öncesinde normal bir diyetti ,ama aıkıyordum yani :44:

günaydınlarrrr
ben bildirimimi yarın yapacağım ama hastalanamadım şiştim iyice ama kaç çıkıcağımı biliyorum bu hafta vermedim yani kesinlikle 2 gün önce 77.7 çıkmıştım aynı olabilirim ama gene, ya gül ablacım beni görsen 77 78 demessin zaten görenlerde inanmıyor, kemikli bi yapım var yani ama 70 olsam zapzayıf bi kız gibi dururum yani o derece benim fizik

Rumuz: HasibeG
Başlangıç tarihi: 08/03/2014
Başlangıç kg: 95.6
Geçen hafta: 91.7
Bu hafta: 91.1
Fark: -600
Toplam fark: 4.5
Spor: yürüyüş
Boy: 1.68
Hedef:ilk hedef 80... ikinci hedef 70
Yüzdesi: -0.658

dün yediklerimi yazamadım..akşam balık telaşı geç bitti yemeğe oturduğumuzda 8'e geliyordu.....mutfaktan çıktığımda 9.30 olmuştu...süt almış eşim pazardan yoğurt falanda mayaladım..çaydı çocuklara meyveydi derken geç oldu

sabah daha doğrusu öğlen 1 yeşil elma ve yarım kilo kadar erik

ara yoğurt incir ceviz

akşamda somon ve közlenmiş sebze

su:2,5 lt
yürüyüş:30 dk

balığı zorlansamda yedim ama kokmuyordu..başka balık olsa daha da zorlanırdım içim rahat etti.haftada 1 yesem ne iyi olur

canan abla ve fmgenc dünde yazdım merak ediyoruz sizi, bu gün bari bildirime gelebilseniz keşke

gül ablacım anneciğine Allah rahmet etsin..mekanı cennet olsun..sana ve kardeşine de acil şifalar dilerim inşallah sonuçlar tertemiz çıkar.haberdar et lütfen bizi

yenacım senide merak etmiştim..ben daha iyiyim canım sağolasın..kabullenmekten başka bir şey gelmiyor elimden..inanıyorum allah bana bi çocuk daha layık gördüyse elbet vardır bunda da bir hayır...sevmeye bile başladım karnımı seninde iyi olmana sevindim..ruh halin çok kötüydü geçen hafta ben işlerinin yoğunluğundan çok o sıkıntılara yormuştum..haftaya süper bi sonuç çıkaracaksın emin ol canım..

Günaydın, topik te en ağır olma ünvanını benim
Bana yakın farkla sen varsın sevindim desem yanlış anlamazsın umarım
Kapışalımmı.?

Yenacım bende az değilim yani bir türlü 9lu rakamlardan aşağı inemedim

rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:81
şu anki kilo : 80
fark:-1 kg
toplam fark :7 kg
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 2 gün yürüyüş 1 gün basketbol
%si: -1.234

Yağlar trans değildi, kuruyemişler de çiğ oluyor hep; eve kavrulmuş almıyoruz uzun zamandır zaten. Belki zeytinyağını az tüketiyor olabilirimm.. E o zaman limonlu su içeyim ben. Sağol ablacım.
limonu suya dilimleyip atacaksın canım sıkma
zamanla kg verme azalır canım yağdan gittiği için

o uykudan kalkıp sataj gitme okula gitme nolacak senin halin ,,,,,, millet kaçamak yapıp bunu yiyor bundan sonra okula ve staja gıtmeyınce sen bunu yiyeceksin
bende akrepim 50 yasındayım, 3 çocuğum ve yoğun bir işim var günde 2.5 saate yakın yuruyorum heyet gelince sabah 4 lere kadar çalışıp 1,5 saat yatıp tekrar 18 saat çalışıyoruz 4-5 gun böyle oluyoruz senin akrep olmandan kaynaklı değil bu tembelliğin yada yükselenin farklıdır benim başak

ellerinin titrememesi için en az 10 zeytin yiyeceksin yağın içinde canım

sana da hayırlı cumalar canımmmmm

hamileyken 2,600 iyi gidiyorsun zayıflama hedefine az kaldı ben 2. bebeğime yani ilk kızıma hamileyken ilk ay 5 kg vermiştim sonraki 7 ay 21 kilo aldım

tünaydın canım

boyun var demek ki kurtarıyorsun

kedi seni ve feridee yi bildirim yapmayanlara değil de sabitlere yazsın bari.....yarın yapınca listeye giremiyorsun çünki ,,,liste bugün yapılıyor sık sık değiştirmek olmuyor

böyle böyle gidecek o yağlar ...yağlara ölümmmm,,,,,,
amin...inşallah canım,,,,kardeşim bugün 2.5 ta ultrasyona girecek sonra doktora o pazartesi gideceği için araya sıkıştıttırdım , benim salı günü 11.30 da ,,,,,

geçen haftanın acısı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…