ooyyy :) hazırlıyorum şimdi..Gül'ün dediği gibi limonlu ılık su o hissi yok ediyor...Benim gibi koca mideli de bile işe yarıyor
Rumuz ;ferideei
Başlama tarihi;10.03.2013
Başlangıç kilo;87
Geçen hafta ;79,6
Bu hafta ;78,9
Fark ;700
Toplam fark,8,700
Yaş ;25
Spor ;yürüyüş,leslie,
Hedef;60
Yüzde ;" 0,879
Bu hafta çok az oldu ;(sporumu aksattım ,akşam değilde öğlen yaptım ...oda etkili oldu ,akşam yediklerimi eritmem lazımdı
Suyu çokiçemedim ,1,5litrede kalıyor ,unutuyorum içmeyi
ooyyy :) hazırlıyorum şimdi..
bu arada tembellikten ölmezsem hiçbir şey öldürmez beni sanırım.. bugün de erken uyandıgım halde sırf metrobüse binmek istemediğim için okula gitmedim. :18:
Psikoloji okuyorum, 3. sınıfım..hangi bölüm.? Sanırım kızım da üniversitede öyle olucak...Yoğun bir yengeç üşengeçliğine sahip
Hay allah cnm ya ..işkillendim şimdi bak ...neden yükseldi acep ,yağları yemeklerde çokmu kullanıyorsun cnm ??anladığım kadarı ile bu kolestrol gibi bişiy :44:
Teoson, nasılsın canım..
Seni görüyorum altta..
Psikoloji okuyorum, 3. sınıfım..
Ben yengeç burcu da değilim; akrep burcuyum; ama ya çok hareketli oluyorum ya böyle çok tembel..
hastalandım, bir hafta hatta 10 gün yattım evde, sonra o hale alışınca da evden çıkamaz oldum.
Çok sağol ablacığım, aynen öyle zor oluyor hatta çok zor oluyor. :)geçmiş olsun...hastalıktan kaynaklı bir durum senin ki...Yatmaya alışınca hareket zor oluyordur ,)
Allah zihin açıklığı versin güzelmiş bölümün...
rumuz ;ferideei
başlama tarihi;10.03.2013
başlangıç kilo;87
geçen hafta ;79,6
bu hafta ;78,9
fark ;700
toplam fark,8,700
yaş ;25
spor ;yürüyüş,leslie,
hedef;60
yüzde ;" 0,879
bu hafta çok az oldu ;(sporumu aksattım ,akşam değilde öğlen yaptım ...oda etkili oldu ,akşam yediklerimi eritmem lazımdı
suyu çokiçemedim ,1,5litrede kalıyor ,unutuyorum içmeyi
geçmiş olsun...hastalıktan kaynaklı bir durum senin ki...Yatmaya alışınca hareket zor oluyordur ,)
Allah zihin açıklığı versin güzelmiş bölümün...
maşallah bir ayda iyi kilo vermişsinBaşlangıç kilomuz aynı. Ben başlayalı 2 ayı geçti daha yetmişli rakamları göremedim
maşallah bir ayda iyi kilo vermişsinBaşlangıç kilomuz aynı. Ben başlayalı 2 ayı geçti daha yetmişli rakamları göremedim
Günaydın, topik te en ağır olma ünvanını benim
Bana yakın farkla sen varsın sevindim desem yanlış anlamazsın umarım
Kapışalımmı.?
limonu suya dilimleyip atacaksın canım sıkmaYağlar trans değildi, kuruyemişler de çiğ oluyor hep; eve kavrulmuş almıyoruz uzun zamandır zaten. Belki zeytinyağını az tüketiyor olabilirimm.. E o zaman limonlu su içeyim ben. Sağol ablacım.
zamanla kg verme azalır canım yağdan gittiği içinRumuz ;ferideei
Başlama tarihi;10.03.2013
Başlangıç kilo;87
Geçen hafta ;79,6
Bu hafta ;78,9
Fark ;700
Toplam fark,8,700
Yaş ;25
Spor ;yürüyüş,leslie,
Hedef;60
Yüzde ;" 0,879
Bu hafta çok az oldu ;(sporumu aksattım ,akşam değilde öğlen yaptım ...oda etkili oldu ,akşam yediklerimi eritmem lazımdı
Suyu çokiçemedim ,1,5litrede kalıyor ,unutuyorum içmeyi
o uykudan kalkıp sataj gitme okula gitme nolacak senin halin ,,,,,,ooyyy :) hazırlıyorum şimdi..
bu arada tembellikten ölmezsem hiçbir şey öldürmez beni sanırım.. bugün de erken uyandıgım halde sırf metrobüse binmek istemediğim için okula gitmedim. :18:
bende akrepim 50 yasındayım, 3 çocuğum ve yoğun bir işim var günde 2.5 saate yakın yuruyorum heyet gelince sabah 4 lere kadar çalışıp 1,5 saat yatıp tekrar 18 saat çalışıyoruz 4-5 gun böyle oluyoruz senin akrep olmandan kaynaklı değil bu tembelliğinPsikoloji okuyorum, 3. sınıfım..
Ben yengeç burcu da değilim; akrep burcuyum; ama ya çok hareketli oluyorum ya böyle çok tembel..
hastalandım, bir hafta hatta 10 gün yattım evde, sonra o hale alışınca da evden çıkamaz oldum.
Sağol cnm benimben oraya başlama tarihimi yazdım ama ,ondan 10gün once falan diyet değil ,yediklerime azıcık dikkatedip yürüyüş yaptım tam olarak diyete 10unda başladım ..,ondan bu şekilde
Birde ben hiç diyet yapmadım bu şekilde bu amana kadar ..ilk istikrarlı diyetim diyebilirim cnm ..çook oluyor ünide1.sınıfta bi yapmıştım 5kilo verdim ..o yani ..
Sen benim rejim harici yediklerimi görsen ,onlarla uzaya yol olurçok pisboğazdım yani az bile
Sende verirsin cnm ..bende pko olduğu halde ve ,açken ellerim titrerdi ,artık nedense ,yinede verdim
Rumuz:mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02.11.2013
gebeliğimiz başlangıç tarihi: 16.02.2014
gebelik haftam :7+5
Gebeliğimin Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 61.4
Fark: -600 gr
Toplam fark: 2,600 kg
Beden: 38
Spor: haftada 3-4 kez yürüyüş
Boy:1.64
HEDEF: yok
sanırım artık böyle bi bildirim şekli daha uygun olacak
herkese hayırlı cumalar dilerim
tünaydın canımgünaydınlarrrr
ben bildirimimi yarın yapacağım ama hastalanamadım şiştim iyice ama kaç çıkıcağımı biliyorum bu hafta vermedim yani kesinlikle 2 gün önce 77.7 çıkmıştım aynı olabilirim ama gene, ya gül ablacım beni görsen 77 78 demessin zaten görenlerde inanmıyor, kemikli bi yapım var yani ama 70 olsam zapzayıf bi kız gibi dururum yani o derece benim fizik
böyle böyle gidecek o yağlarRumuz: HasibeG
Başlangıç tarihi: 08/03/2014
Başlangıç kg: 95.6
Geçen hafta: 91.7
Bu hafta: 91.1
Fark: -600
Toplam fark: 4.5
Spor: yürüyüş
Boy: 1.68
Hedef:ilk hedef 80... ikinci hedef 70
Yüzdesi: -0.658
amin...inşallah canım,,,,kardeşim bugün 2.5 ta ultrasyona girecek sonra doktora o pazartesi gideceği için araya sıkıştıttırdım , benim salı günü 11.30 da ,,,,,dün yediklerimi yazamadım..akşam balık telaşı geç bitti yemeğe oturduğumuzda 8'e geliyordu.....mutfaktan çıktığımda 9.30 olmuştu...süt almış eşim pazardan yoğurt falanda mayaladım..çaydı çocuklara meyveydi derken geç oldu
sabah daha doğrusu öğlen 1 yeşil elma ve yarım kilo kadar erik
ara yoğurt incir ceviz
akşamda somon ve közlenmiş sebze
su:2,5 lt
yürüyüş:30 dk
balığı zorlansamda yedim ama kokmuyordu..başka balık olsa daha da zorlanırdım içim rahat etti.haftada 1 yesem ne iyi olur
canan abla ve fmgenc dünde yazdım merak ediyoruz sizi, bu gün bari bildirime gelebilseniz keşke
gül ablacım anneciğine Allah rahmet etsin..mekanı cennet olsun..sana ve kardeşine de acil şifalar dilerim inşallah sonuçlar tertemiz çıkar.haberdar et lütfen bizi
yenacım senide merak etmiştim..ben daha iyiyim canım sağolasın..kabullenmekten başka bir şey gelmiyor elimden..inanıyorum allah bana bi çocuk daha layık gördüyse elbet vardır bunda da bir hayır...sevmeye bile başladım karnımıseninde iyi olmana sevindim..ruh halin çok kötüydü geçen hafta ben işlerinin yoğunluğundan çok o sıkıntılara yormuştum..haftaya süper bi sonuç çıkaracaksın emin ol canım..
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:81
şu anki kilo : 80
fark:-1 kg
toplam fark :7 kg
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 2 gün yürüyüş 1 gün basketbol
%si: -1.234
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?