Bende yapsam ama unutuyorum, şişlik oluyor bende. Oooo bu yumurta tarifide güzelmiş, denesem mi acaba?Harikasın ..çok sevindim inan...Çünkü yapamadıkça kendime olan kızgınlığum dahada artıyordu...
Allah ne muradın varsa versin...
günaydın..
yeşilsoğanlı çökelekli yumrutayı çok severim..Üzerine acı biber...
Gül'ün dediği gibi limonlu ılık su o hissi yok ediyor...Benim gibi koca mideli de bile işe yarıyor
kedi cik ben çıkıyorum işe gidince bildirimi mi yapacağım....
ay çok merak ediyorum ne kadar vermişim diyebi bildirim yapsam da öğrensem
tünaydın canım
boyun var demek ki kurtarıyorsun
kedi seni ve feridee yi bildirim yapmayanlara değil de sabitlere yazsın bari.....yarın yapınca listeye giremiyorsun çünki ,,,liste bugün yapılıyor sık sık değiştirmek olmuyor
böyle böyle gidecek o yağlar...yağlara ölümmmm,,,,,,
amin...inşallah canım,,,,kardeşim bugün 2.5 ta ultrasyona girecek sonra doktora o pazartesi gideceği için araya sıkıştıttırdım , benim salı günü 11.30 da ,,,,,
geçen haftanın acısı çıktı
reglimin son günleri bugün yarın bitecek,topladığı suyumu attı nediroooo super gidio.. bak reglin bittimi bilmiorum ama sonuna dogru degisiklik oluyor..hadi devamida gelsin 6li rakamlara dussen gerisi gelir
sen ye tatlıları ye sonra öylleee 45 olursun tabiBen 44.6 veya 7mi bilmem. Bugün 45.3 olmuşum. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
o benden de oluyordu ilk 2 hafta sonra geçti,sanırım alışma evresiBişey sorucam,
Son birkaç gündür sofradan doyarak kalktığım halde yemekten sonra midemde bi boşluk hissi, açlık hissine benzer bi his oluyor. Neden acaba?
-Sağlam bi KKK yaptım 9,30'da ama şuan midemde bi boşluk hissi var sanki.
Aslında tam olarak anlatamıyorum da, ama nasıl desem, midemin üst kısmı boşmuş gibi baskı yapıyor.
Umarım anlatabilmişimdir... Kaçamak da yapmıyorum. Neden oluyor bu?
Canlarimmmm benimmm,herbirinize hayirli,mutlu,saglikli piril piril bir cuma diliyorum.Ben hamdolsun iyiyim,prensesim de cok iyi.Bu hafta kilom ayni kalmis ,yani 70.800gr.Canim Gulcugum,mydenizzzcigim,teosoncugum,kedicigim,prenscigim,babymomcigim,selensucugum,evrimkuzeycigim,butun canlarim can dostlarim,her daim kalbimde ve aklimdasiniz,herbiriniz ayri ayri cok degerlisiniz benim icin.Tek basima cok buyuk bir bahar temizligine kalkistim ve bitirdim de cok sukur,ama insan hayatindaki her puruzu keske bir sabunlu bezle silip giderebilse.Sizlere olan sonsuz sevgi ve saygimdan habersiz birakmak istemiyorum.Son bir hafta bazi sahsi olaylar beni oylesine yipratti ki,hayat bu kadar mi bos demekten kendimi alamadim,,herseye rag
men hepinizin saglik ve mutluluk haberlerinizle cok sevindim.Hayatta aslinda hakiki gurbet ve yalnizlik,ayni evi ve hayati paylastigin kisiyle ,hayata ayni pencerelerden bakip,ayni manzaralari gormemek demek.Eger tek basina bakip,tek basina goruyorsan ,karsindakinde farkinda olup umursamiyorsa o zaman hicbir seye degmiyor.Ah canlarim,hepinizi opuyorum,saglicakla kaliniz insaallah.
Canlarimmmm benimmm,herbirinize hayirli,mutlu,saglikli piril piril bir cuma diliyorum.Ben hamdolsun iyiyim,prensesim de cok iyi.Bu hafta kilom ayni kalmis ,yani 70.800gr.Canim Gulcugum,mydenizzzcigim,teosoncugum,kedicigim,prenscigim,babymomcigim,selensucugum,evrimkuzeycigim,butun canlarim can dostlarim,her daim kalbimde ve aklimdasiniz,herbiriniz ayri ayri cok degerlisiniz benim icin.Tek basima cok buyuk bir bahar temizligine kalkistim ve bitirdim de cok sukur,ama insan hayatindaki her puruzu keske bir sabunlu bezle silip giderebilse.Sizlere olan sonsuz sevgi ve saygimdan habersiz birakmak istemiyorum.Son bir hafta bazi sahsi olaylar beni oylesine yipratti ki,hayat bu kadar mi bos demekten kendimi alamadim,,herseye rag
men hepinizin saglik ve mutluluk haberlerinizle cok sevindim.Hayatta aslinda hakiki gurbet ve yalnizlik,ayni evi ve hayati paylastigin kisiyle ,hayata ayni pencerelerden bakip,ayni manzaralari gormemek demek.Eger tek basina bakip,tek basina goruyorsan ,karsindakinde farkinda olup umursamiyorsa o zaman hicbir seye degmiyor.Ah canlarim,hepinizi opuyorum,saglicakla kaliniz insaallah.
ayy maşallaah sana hamile olduğun halde kilon sabit valla hem benden de zayıfsınn hem boyunda uzun aayy senin minnacık göbeğin vardır şimdi :26::26: çok hoşuma gidiyor öyle hamileler,yayılmış olanlar bana çok garip geliyorMerhabalar..Hayırlı cumalar..
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 66
Fark:0
Toplam fark :12 kg.(35.haftamı bitirdim)
Spor: hergün 30 dk.yürüyüş..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde : 0
Bugün uyudumişe gitmedim..rutin ev işlerini yaptım,ders çalışıcam ..haftaya da sınavım var neye yetişeceğimi şaşırdım..gerçi yakında hepten şaşırcam bakalım,Allah şimdiden kolaylık versin bana..
Yarın akşam anneme geçicem,1 gece kalayım bari..sonra kalamam..
Kilo verenleri tebrik ediyorum..Ben yine formumu korumaya devam ediyorum..
reglimin son günleri bugün yarın bitecek,topladığı suyumu attı nedir
ah ah 6 lı rakamları özledim valla6lılara insemde hemen çıkıp 5li olsam
sen ye tatlıları ye sonra öylleee 45 olursun tabi
o benden de oluyordu ilk 2 hafta sonra geçti,sanırım alışma evresi
ayy maşallaah sana hamile olduğun halde kilon sabit valla hem benden de zayıfsınn hem boyunda uzun aayy senin minnacık göbeğin vardır şimdi :26::26: çok hoşuma gidiyor öyle hamileler,yayılmış olanlar bana çok garip geliyor
limonu suya dilimleyip atacaksın canım sıkma
o uykudan kalkıp sataj gitme okula gitme nolacak senin halin ,,,,,,millet kaçamak yapıp bunu yiyor bundan sonra okula ve staja gıtmeyınce sen bunu yiyeceksin
bende akrepim 50 yasındayım, 3 çocuğum ve yoğun bir işim var günde 2.5 saate yakın yuruyorum heyet gelince sabah 4 lere kadar çalışıp 1,5 saat yatıp tekrar 18 saat çalışıyoruz 4-5 gun böyle oluyoruz senin akrep olmandan kaynaklı değil bu tembelliğinyada yükselenin farklıdır benim başak
ellerinin titrememesi için en az 10 zeytin yiyeceksin yağın içinde canım
Merhabalar..Hayırlı cumalar..
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 66
Fark:0
Toplam fark :12 kg.(35.haftamı bitirdim)
Spor: hergün 30 dk.yürüyüş..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde : 0
Bugün uyudumişe gitmedim..rutin ev işlerini yaptım,ders çalışıcam ..haftaya da sınavım var neye yetişeceğimi şaşırdım..gerçi yakında hepten şaşırcam bakalım,Allah şimdiden kolaylık versin bana..
Yarın akşam anneme geçicem,1 gece kalayım bari..sonra kalamam..
Kilo verenleri tebrik ediyorum..Ben yine formumu korumaya devam ediyorum..
aaaa şuna baakkk kıızzz ben binddiim bugünooyyy :) hazırlıyorum şimdi..
bu arada tembellikten ölmezsem hiçbir şey öldürmez beni sanırım.. bugün de erken uyandıgım halde sırf metrobüse binmek istemediğim için okula gitmedim. :18:
sana da bi nazar boncuğu veriyorum hamile olmanıza rağmen kilo veriyorsunuzzRumuz:mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02.11.2013
gebeliğimiz başlangıç tarihi: 16.02.2014
gebelik haftam :7+5
Gebeliğimin Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 61.4
Fark: -600 gr
Toplam fark: 2,600 kg
Beden: 38
Spor: haftada 3-4 kez yürüyüş
Boy:1.64
HEDEF: yok
sanırım artık böyle bi bildirim şekli daha uygun olacak
herkese hayırlı cumalar dilerim
ablacım ben bu konu hakkında bişey demek istiyorumlimonu suya dilimleyip atacaksın canım sıkma
ben bilmemmmmm arttııkkk yedinmi yemedinmiii gözüme gözüme soktun incirleri uyuturkenYemedim tatlı, kadayıf dün akşam masada duruyor, yesem mi yemesem mi diye düşündüm ama yemedim. Bu hafta tatlı olarak, incir, elma, portakal yedim.
Canım sağol,hamileliğimin ortasında hızlı hızlı aldım sonra duruldum..ilk hamileliğimde de böyle olmuştum..Hepsi de gidiyor doğumdan sonra..Yanlarım boş ortada basketbol topuna benzer bir karnım var..hepsi bu :)) bebeğimin kilosu iyi ama maşallah..
Sende verirsin dert etme canım,karataya devam..
Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı cumalar..
Ben karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorum tamamen hayatım da ki yoğunluktan ve bu yoğunluğa yetişememkten kaynaklı..
Önümüzde ki hafta yine esnek çalışma saatlerim olacak daha fazla vakit ayıracağım iki topiğime de hayatım da çok önemli bir yerdesiniz hepiniz..abimin eşi daha iyi çok şükür, ona gitmem seyrelicek...
Onun dışın da 2-2,5 aydır regl olamamamın üstüne bir kaç gündür wc sorunu yaşıyorum..Neyse beklenen misafir dün akşam geldi regl oldum
ama şahane ödemlerim var..Kİlom bu haftada sabit maalesef çok üzgünüm..Benim kilo durumum için iki hafta sabit olmak başarısızlık biliyorum teknik arıza diyelim...
Gerçekten kötüydü herşey düzensiz ve zamansız beslenme vakitsizlikten hiç spor yapamama..Amma yakındım kusura bakmayın arkadaşlar...
tek iyi yanı kedicim tibete başladım ya da başlar gibi yaptım..Çünkü 4. hareketi mümkün değil yapamıyorum kalkmıyor bir türlü totoş...
Umarım sizler çok iyi sonuç alırsınız tartıdan...
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:99,7
Bu hafta:99,7
Fark: 0
Toplam fark:10,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0
PRensçim, dediğin kasılmalaır kızım da değil ama oğlum da yaşamıştım ben de..Hatırladım da çok rahatsız ve kaygı verici bir durumdu...
geçmiş olsun canım. sağlıkla birbirinize kavuşursunuz inşallah...
evrimciğim, kalp rahatsızlığı konuşulmuş üstün körü okurken farkettim...Çok geçmiş olsun canım...ben kalple ilgili bir sorun duyduğum da öylesine etkilenirim ki nefes alamam resmen ;( Allah hayırlı şifalar versin..
OĞlumun kalp yetmezliği soruu var dı doğuştan..var dı diyorum rabbime binlerce kez şükür 3 yaşına yakın tamamen iyileşti..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. Amin..
mydenizzcim,çok iyi görünüyorsun artık çok şükür...Mİde bulantıların başladı demek..umarım en hafif şekil de atlatırsın...
Gülcüğüm,umarım tahlil sonuçların temiz çıkar...Kontrol herzaman iyidir..benim sürekli ertelediğim bir konudur o
Herkese sevgiler,saygılar..
Rumuz:mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02.11.2013
gebeliğimiz başlangıç tarihi: 16.02.2014
gebelik haftam :7+5
Gebeliğimin Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 61.4
Fark: -600 gr
Toplam fark: 2,600 kg
Beden: 38
Spor: haftada 3-4 kez yürüyüş
Boy:1.64
HEDEF: yok
sanırım artık böyle bi bildirim şekli daha uygun olacak
herkese hayırlı cumalar dilerim
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:81
şu anki kilo : 80
fark:-1 kg
toplam fark :7 kg
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 2 gün yürüyüş 1 gün basketbol
%si: -1.234
Ders çalışacağım diyince, ben strese giriyorum.
aaaa şuna baakkk kıızzz ben binddiim bugünama dersin 2 saatine girmedim birazda ben tembellik edeyim peehh
sana da bi nazar boncuğu veriyorum hamile olmanıza rağmen kilo veriyorsunuzzvalla nazar değmesin tütütütü
ablacım ben bu konu hakkında bişey demek istiyorum
karatay diyeti kitabı yanlış hatırlamıyorsam sayfa 48 olması lazım,orda limonu sıkıp içebilirsiniz diyor? ama tabi bana yaramadı ondan içmiyorum artık,en güzeli saf su :)
ben bilmemmmmm arttııkkk yedinmi yemedinmiii gözüme gözüme soktun incirleri uyuturken
işte işte taaam benim dediğim hamile tipi,bi keresinde bi bayanda görmüştümm aayy çok şekerdi,bi de böle bebek var yazılı bi eşofman giymişinşallah benimde sizin gibi olur :) teyzem 170 küsür boyunda,ilk hamileliğinde aman allahım 50 kilodan 80e çıkmıştı,öyle çirkin olmuştuki anlatamam o geliyor aklıma onun gibi olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?