Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 68.500
Bu hafta: 67.100
Fark:-1400
Toplam fark:12,100
Beden:42
Spor: haftada 6 gün 2,5 saate yakın yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-2,04

Evdekiler bozuk mu?

Bunun için heyecan yapmışsın. Özel birşey yaptın mı?

aferim gül çok iyi vermişsin ...............bide kendime yorum yapayım

waaooww süpersin ablacım demekki akşam yememek işe yarıyorrr

Evet ya, yağmur yağıyor. Sabah niye yağmur yağıyor gibi birşey söyledim, kardeşimde söylenmiş. Annem öyle söylenir mi hiç diyor. Bunalıyorum ne yapayım, ama yağması da gerekiyor.

hoşgeldin canım özlettin kendini,,,,

prensesi öp benim için,

dün bir arkadaşla senden bahsederken canan temizlik yaparken bi ara mutlaka girerdi, dinlenmek içiz uzansa telden girip yazabilirdi onun başka sıkıntısı var diye tahmin ediyorum demiştim,,,,
aynı yaşta olduğumuzdan mı birbirimizi iyi anlamamızdan mı nedir seni tanımasamda gelmediğin zaman neden gelmediğini biraz düşününce tahmin edebiliyorum, dün kendi kendime düşündüm canan la haberleşebileceğimiz bir yer yok topiktende ortada herşey konuşulmuyor mesaj atsam görmez, eşiyle ilgili bi sıkıntıları var galiba eli mahkum katlanıyor oğlu ve kızı orada olduğu için diye,,,

Benim aldığm tartı dandik çıktı. İstediği zaman tartıyor. Sin...bo almayın sakın. Ki...ng almıştım eskiden o iyiydi, onu da çocuklar atıp bozdular. Ya üstüne çıkıyorlar, ya kucaklarında taşıyorlar ya da böyle yere atıyorlar.

merhaba canım
sana da hayırlı cumalar ve iyi form korumalar
ben .......? bakanlıkta yurtdışından bizim bakanlığa gelen yabancı bakanların protokol üne bakıyorum
canım kitapta yazanlarla hocanın sonradan söyledikleri arasında biraz fark oluyor,,,,hoca limonu dilimleyip sürahiye atın öyle için bende öyle yapıyorum diyor videosunun birinde,,,,kitapta arada süt, ayran içebilir yoğurt yiyebilirsiniz diyor okan beyler sorunca azda olsa leptini bozar kitaptaki dayanamayanlar için demiş,,,,,

aynen canım yağlar onlar,,,ben kavitasyon dan gelincede öyle oluyordu yağlar eriyince idrar la atılıyor

Evet ya, yağmur yağıyor. Sabah niye yağmur yağıyor gibi birşey söyledim, kardeşimde söylenmiş. Annem öyle söylenir mi hiç diyor. Bunalıyorum ne yapayım, ama yağması da gerekiyor.

yağmur braz durdu şimdi.ama geceden beri nası yağıyor..

allah iyiliğini versin

Evdekiler bozuk mu?

kızlar normalde denizlide yaşıoduk.uşağa geldik şimdi eşimin ailesi war burda işlerin başına geçti.işten başını kaldıramadı hem.hem istediğim evi bulamadım.burda fiatlar fahiş.bizde annennemizin kaldğı ev wardı.onun üstüne ev yapalım dedik.haliyle evi toplayamadım ki herşeym denizlide.bitek kıyafetlerim burda. oyzden yani.::))

supersin canim; tebriklerr

sana da hayırlı cumalar canımmmmm

hamileyken 2,600 iyi gidiyorsun zayıflama hedefine az kaldı ben 2. bebeğime yani ilk kızıma hamileyken ilk ay 5 kg vermiştim sonraki 7 ay 21 kilo aldım

bende her ikisine 60 la kalip 77yle doguma gittim, ilkinde 4 senede 34 kilo alip verdim yuhh ya :)))hayatim bu dongude gecti.al ve al ver

Evdekiler bozuk mu?

evet canım özel bişey yaptım................

yemek saatim 6 - 7,30 arasıydı geçen hafta perşembe den beri saat 4 te yiyorum acıkmamak için 8 e doğru da kefir içiyorum

gül abla maşallah süpersin :) kilolar gitmiş.seni kutlamadan bildirim yapamadım :)

rumuz: müzikçi
başlangıç tarihi: 10.şubat 2014
başlangıç kilosu:77.6
geçen hafta: 70.9
bu hafta: 70.1
fark:-800
toplam fark: -7.5
beden: 40
spor: azıcık yürümeye başladım
boy:1.62
hedef: 55
Yüzde:-1.12

Eşim kızıyor deyince, acaba bozulmadan tekrar mı alıyorsun diye düşündüm.

evet canım özel bişey yaptım................

yemek saatim 6 - 7,30 arasıydı geçen hafta perşembe den beri saat 4 te yiyorum acıkmamak için 8 e doğru da kefir içiyorum
Ayşegül Çoruhluda diyordu, yemeği en geç 6 ama ben size 5'e çekmenizi öneririm diyordu.

haftalarin acisi cikti ablacim supersin

benimkide s ile baslayandan ama hic memnun degilim. farkli farkli tartiyor. 3-4 kere ayni sonucu almazsam emin olamiyorum. cocuklar kim :) yigen filanmi var

waaooww süpersin ablacım demekki akşam yememek işe yarıyorrr
aynen canım zaten hoca sabah krallar gibi öglen dükler gibi akşam fakirler gibi yeyin diyor....ben sabah işte kkk yapınca akşamda evde yiyordum geç oluyordu o saate çok acıktığım için normal yiyordum oda vermeme angel oluyordu demekki bende zaten haşimato ve menapoz almam için tetiklerken karatay vermek için tetikliyor ortada buluşup sabitliyorlardı. böyle sefil gibi işyerinde yarım yamalak yiyorum ama kg vermeme yaradı bu hafta,,,haftaya bakalım nasıl olacak,,,,

siizn işiniz çok zor canım ev üstüne kat çıkmak herşeye sıfırdan başlamak demek,,,allah yardımcınız olsun ,,,,

teşekkür ederim canım,,,bende seni kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…