Evdekiler bozuk mu?kızlar herkese tünaydın.öncelikle herkese tbr.
ben daha tartılamadım. yanlız aşırı heveslendim gidip bi tartı satın alıcam.bu 3. olucak 2 tane evimde war. 2.sini aldığımda eşim haşlamıştı baya beni:)
olsun bugun uygun bişi bulursam alıcam idareten.yağmurda var bugun çok fena. inşallah akşama yazarım sizee..
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 68.500
Bu hafta: 67.100
Fark:-1400
Toplam fark:12,100
Beden:42
Spor: haftada 6 gün 2,5 saate yakın yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-2,04
kızlar herkese tünaydın.öncelikle herkese tbr.
ben daha tartılamadım. yanlız aşırı heveslendim gidip bi tartı satın alıcam.bu 3. olucak 2 tane evimde war. 2.sini aldığımda eşim haşlamıştı baya beni:)
olsun bugun uygun bişi bulursam alıcam idareten.yağmurda var bugun çok fena. inşallah akşama yazarım sizee..
aferim gül çok iyi vermişsin...............bide kendime yorum yapayım
Canlarimmmm benimmm,herbirinize hayirli,mutlu,saglikli piril piril bir cuma diliyorum.Ben hamdolsun iyiyim,prensesim de cok iyi.Bu hafta kilom ayni kalmis ,yani 70.800gr.Canim Gulcugum,mydenizzzcigim,teosoncugum,kedicigim,prenscigim,babymomcigim,selensucugum,evrimkuzeycigim,butun canlarim can dostlarim,her daim kalbimde ve aklimdasiniz,herbiriniz ayri ayri cok degerlisiniz benim icin.Tek basima cok buyuk bir bahar temizligine kalkistim ve bitirdim de cok sukur,ama insan hayatindaki her puruzu keske bir sabunlu bezle silip giderebilse.Sizlere olan sonsuz sevgi ve saygimdan habersiz birakmak istemiyorum.Son bir hafta bazi sahsi olaylar beni oylesine yipratti ki,hayat bu kadar mi bos demekten kendimi alamadim,,herseye rag
men hepinizin saglik ve mutluluk haberlerinizle cok sevindim.Hayatta aslinda hakiki gurbet ve yalnizlik,ayni evi ve hayati paylastigin kisiyle ,hayata ayni pencerelerden bakip,ayni manzaralari gormemek demek.Eger tek basina bakip,tek basina goruyorsan ,karsindakinde farkinda olup umursamiyorsa o zaman hicbir seye degmiyor.Ah canlarim,hepinizi opuyorum,saglicakla kaliniz insaallah.
merhaba canımMerhabalar..Hayırlı cumalar..
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 66
Fark:0
Toplam fark :12 kg.(35.haftamı bitirdim)
Spor: hergün 30 dk.yürüyüş..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde : 0
Bugün uyudumişe gitmedim..rutin ev işlerini yaptım,ders çalışıcam ..haftaya da sınavım var neye yetişeceğimi şaşırdım..gerçi yakında hepten şaşırcam bakalım,Allah şimdiden kolaylık versin bana..
Yarın akşam anneme geçicem,1 gece kalayım bari..sonra kalamam..
Kilo verenleri tebrik ediyorum..Ben yine formumu korumaya devam ediyorum..
ben .......? bakanlıkta yurtdışından bizim bakanlığa gelen yabancı bakanların protokol üne bakıyorumSağlam sopaları hakediyorum gerçekten. Gitmediğim günler vurun sopaları banaaa...
Ablam baya baya çalışkan bir akrepsin yahuuu, maşallah sana en kocamanından! Ne işle meşgulsün? heyet falan demişsin, merak ettimm
canım kitapta yazanlarla hocanın sonradan söyledikleri arasında biraz fark oluyor,,,,hoca limonu dilimleyip sürahiye atın öyle için bende öyle yapıyorum diyor videosunun birinde,,,,kitapta arada süt, ayran içebilir yoğurt yiyebilirsiniz diyor okan beyler sorunca azda olsa leptini bozar kitaptaki dayanamayanlar için demiş,,,,,aaaa şuna baakkk kıızzz ben binddiim bugünama dersin 2 saatine girmedim birazda ben tembellik edeyim peehh
sana da bi nazar boncuğu veriyorum hamile olmanıza rağmen kilo veriyorsunuzzvalla nazar değmesin tütütütü
ablacım ben bu konu hakkında bişey demek istiyorum
karatay diyeti kitabı yanlış hatırlamıyorsam sayfa 48 olması lazım,orda limonu sıkıp içebilirsiniz diyor? ama tabi bana yaramadı ondan içmiyorum artık,en güzeli saf su :):
kızlar bişey sorucam sizlere
(çok afedersiniz) ben wc ye çıktıktan sonra (2 gündür dikkatimi çekiyor ) su yüzeyinde yağımsı tabakalar var,beyaz gibi rengi,sizce yağ mı atıyor vücut?sizde de böyle bişey var mı?yada oldu mu? ben hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum mrk ettim
Bende kim bu diyorum, bir baktım kendi kendini tebrik etmişsin.
Evet ya, yağmur yağıyor. Sabah niye yağmur yağıyor gibi birşey söyledim, kardeşimde söylenmiş. Annem öyle söylenir mi hiç diyor.Bunalıyorum ne yapayım, ama yağması da gerekiyor.
allah iyiliğini versin
Evdekiler bozuk mu?
Bunun için heyecan yapmışsın. Özel birşey yaptın mı?
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:81
şu anki kilo : 80
fark:-1 kg
toplam fark :7 kg
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 2 gün yürüyüş 1 gün basketbol
%si: -1.234
sana da hayırlı cumalar canımmmmm
hamileyken 2,600 iyi gidiyorsun zayıflama hedefine az kaldı ben 2. bebeğime yani ilk kızıma hamileyken ilk ay 5 kg vermiştim sonraki 7 ay 21 kilo aldım
Evdekiler bozuk mu?
Bunun için heyecan yapmışsın. Özel birşey yaptın mı?
Eşim kızıyor deyince, acaba bozulmadan tekrar mı alıyorsun diye düşündüm.yağmur braz durdu şimdi.ama geceden beri nası yağıyor..
kızlar normalde denizlide yaşıoduk.uşağa geldik şimdi eşimin ailesi war burda işlerin başına geçti.işten başını kaldıramadı hem.hem istediğim evi bulamadım.burda fiatlar fahiş.bizde annennemizin kaldğı ev wardı.onun üstüne ev yapalım dedik.haliyle evi toplayamadım kiherşeym denizlide.bitek kıyafetlerim burda. oyzden yani.::))
Ayşegül Çoruhluda diyordu, yemeği en geç 6 ama ben size 5'e çekmenizi öneririm diyordu.evet canım özel bişey yaptım................
yemek saatim 6 - 7,30 arasıydı geçen hafta perşembe den beri saat 4 te yiyorum acıkmamak için 8 e doğru da kefir içiyorum
Benim aldığm tartı dandik çıktı. İstediği zaman tartıyor.Sin...bo almayın sakın. Ki...ng almıştım eskiden o iyiydi, onu da çocuklar atıp bozdular. Ya üstüne çıkıyorlar, ya kucaklarında taşıyorlar ya da böyle yere atıyorlar.
aynen canım zaten hoca sabah krallar gibi öglen dükler gibi akşam fakirler gibi yeyin diyor....ben sabah işte kkk yapınca akşamda evde yiyordum geç oluyordu o saate çok acıktığım için normal yiyordum oda vermeme angel oluyordu demekki bende zaten haşimato ve menapoz almam için tetiklerken karatay vermek için tetikliyor ortada buluşup sabitliyorlardı.waaooww süpersin ablacım demekki akşam yememek işe yarıyorrr
yağmur braz durdu şimdi.ama geceden beri nası yağıyor..
kızlar normalde denizlide yaşıoduk.uşağa geldik şimdi eşimin ailesi war burda işlerin başına geçti.işten başını kaldıramadı hem.hem istediğim evi bulamadım.burda fiatlar fahiş.bizde annennemizin kaldğı ev wardı.onun üstüne ev yapalım dedik.haliyle evi toplayamadım kiherşeym denizlide.bitek kıyafetlerim burda. oyzden yani.::))
gül abla maşallah süpersin :) kilolar gitmiş.seni kutlamadan bildirim yapamadım :)
rumuz: müzikçi
başlangıç tarihi: 10.şubat 2014
başlangıç kilosu:77.6
geçen hafta: 70.9
bu hafta: 70.1
fark:-800
toplam fark: -7.5
beden: 40
spor: azıcık yürümeye başladım
boy:1.62
hedef: 55
Yüzde:-1.12
benimkide s ile baslayandan ama hic memnun degilim. farkli farkli tartiyor. 3-4 kere ayni sonucu almazsam emin olamiyorum. cocuklar kim :) yigen filanmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?