Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 68.500
Bu hafta: 67.100
Fark:-1400
Toplam fark:12,100
Beden:42
Spor: haftada 6 gün 2,5 saate yakın yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-2,04
öyle gül ablada. en azından kendi evimiz dicez.hemde çatı katı yapıcaz. çatıyı kaldırıp yükseltcez. sonra içini sırayla yapıcaz. bakalım inşallah ii olur.saol temennin için..aynen canım zaten hoca sabah krallar gibi öglen dükler gibi akşam fakirler gibi yeyin diyor....ben sabah işte kkk yapınca akşamda evde yiyordum geç oluyordu o saate çok acıktığım için normal yiyordum oda vermeme angel oluyordu demekki bende zaten haşimato ve menapoz almam için tetiklerken karatay vermek için tetikliyor ortada buluşup sabitliyorlardı.böyle sefil gibi işyerinde yarım yamalak yiyorum ama kg vermeme yaradı bu hafta,,,haftaya bakalım nasıl olacak,,,,
siizn işiniz çok zor canım ev üstüne kat çıkmak herşeye sıfırdan başlamak demek,,,allah yardımcınız olsun ,,,,
teşekkür ederim canım,,,bende seni kutlarım
Eşim kızıyor deyince, acaba bozulmadan tekrar mı alıyorsun diye düşündüm.
Ayşegül Çoruhluda diyordu, yemeği en geç 6 ama ben size 5'e çekmenizi öneririm diyordu.
ben .......? bakanlıkta yurtdışından bizim bakanlığa gelen yabancı bakanların protokol üne bakıyorum
canım kitapta yazanlarla hocanın sonradan söyledikleri arasında biraz fark oluyor,,,,hoca limonu dilimleyip sürahiye atın öyle için bende öyle yapıyorum diyor videosunun birinde,,,,kitapta arada süt, ayran içebilir yoğurt yiyebilirsiniz diyor okan beyler sorunca azda olsa leptini bozar kitaptaki dayanamayanlar için demiş,,,,,
aynen canım yağlar onlar,,,ben kavitasyon dan gelincede öyle oluyordu yağlar eriyince idrar la atılıyor
cnm normal tartı vardı.gaza geldim bide şekli hoşuma gitti.gittim bide dijital aldım böle fuşya rengihiç kullanmasan süs olarak bile durabilir.ama oda 10 defa inip çıkıorum sonra doruyu verio.en iisi normal olanlar galiba:))
Benim aldığm tartı dandik çıktı. İstediği zaman tartıyor.Sin...bo almayın sakın. Ki...ng almıştım eskiden o iyiydi, onu da çocuklar atıp bozdular. Ya üstüne çıkıyorlar, ya kucaklarında taşıyorlar ya da böyle yere atıyorlar.
ben .......? bakanlıkta yurtdışından bizim bakanlığa gelen yabancı bakanların protokol üne bakıyorum
Biz de normali var ama o da eksik tartıyor. Öyle olunca dijital almıştık. Ben çok tartılmam da annem tartılıyor. En çok buraya bildirim yaptığım için tartıldım.
okan beylerde yazın 4.5 gibi yeyip kg veriyorlardı kışın 6-7 gibi yeyip koruyorlardı, bu yaz 5 kg daha vermek istiyor yine erkene çeker galibaEşim kızıyor deyince, acaba bozulmadan tekrar mı alıyorsun diye düşündüm.
Ayşegül Çoruhluda diyordu, yemeği en geç 6 ama ben size 5'e çekmenizi öneririm diyordu.
teşekkür ederim canım,,,,2 ay öncede böyle olmuştu 1.400 vermiş sonraki haftalarda 2 kg almıştım çizelgem deki 66.700 o zamanki inişim ondan sonra kg alınca çizelgeye ellemedim bi daha küstüm
haftalarin acisi cikti ablacim supersin
benimde göbekte ve belde bişey yok kalça, basen ve bacak tan 1 er cm gitmiş zaten benim bacaklarım kalçama göre ince iyice inceliyor sorun göbek ve belde orada tık yok,,,,,kalça ve göbek 104, bel 83uyaninca limonlu su +karbonatli su
09.00 kkk+yesil cay ( bugun meyve yemedim)
16.30 2kepce sebze corbasi+1 tabak zyagli kabak+1 kase yogurt pul biberli+2 kucuk tavuk but
tukkan kapandi.
limonlu tarcinli 1 surahiye yakin ictim yatana kadar devam..
spor daha yapmadim .. yapinca yazicam
cok ilginc bu hafta heryerim ayni 2 cm baldirlardan zayiflamisim bide 1er cm el ve ayak bileklerimden
teşekkürler canım ben cumartesi den beri sevinçliyim..............cumartesi sabah 68.1 dim gece 2,5 saat yürüdüm geldim tartıldım sabahki kg nun aynısı çıktım şok oldum akşamları hep 1...1,5 fazla çıkardım, sabah bir tartıldım 67,2... 1 günde 900 gram gitmiş.....sonraki gün 500 arttı, indi artı derken 2 gündür 67.1 de ,,,,,inşallah almam dahaALLAHIM YAAAAAAAAAAA kendim vermiş gibi sevindim mutlu oldummmmm
öyle gül ablada. en azından kendi evimiz dicez.hemde çatı katı yapıcaz. çatıyı kaldırıp yükseltcez. sonra içini sırayla yapıcaz. bakalım inşallah ii olur.saol temennin için..
evrimciğim, kalp rahatsızlığı konuşulmuş üstün körü okurken farkettim...Çok geçmiş olsun canım...ben kalple ilgili bir sorun duyduğum da öylesine etkilenirim ki nefes alamam resmen ;( Allah hayırlı şifalar versin..
OĞlumun kalp yetmezliği soruu var dı doğuştan..var dı diyorum rabbime binlerce kez şükür 3 yaşına yakın tamamen iyileşti..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. Amin..
..
:)
Teesekkur ederim canim....insallah iyi cikar
bende ayni seyi dusundum..temizlik yaparken ben yorulunca uzaniyorum elime teli alip topige yaziyorum ,,,canan telden giriyor zaten yorgunluk atarken bile girerdi bende baska biseymi var diye dusundum,,, canini sıkan bizimle paylasamadigi bir sorun mu varki diye,,insallah iyidir
8 gibi oldugu icin sorun yok, sen kendin ettin kendin buldun:),,corbaayla idare etmeye calistin herkesin bunyesi farkli ,,,,,ben 5 gibi yogurt icine bugday koydum yaninda yesillik yedim..dolapta mercimek corba ve kofte vardi isitmadim az yiyeyim diye, 8 e dogru kefir icecektim ise dalinca unutmusum aklima geldigindede 8,30 du icmedim...simdi de acikmaya basladim
Afiyet olsun canim,,,benim yazacagimi evrim yazmis sende cevaplamissin ,,,
Okan beyler ayda bir yaptiriyorlar ben D vitamini oluyorum B12
Yi unutuyorum hep
Sagol canim,,,
Ooooo. Anali,,kizli massallah size,,,kizina nazar degmistir ...iyi bakan var kotu bakan var ....
okan beylerde yazın 4.5 gibi yeyip kg veriyorlardı kışın 6-7 gibi yeyip koruyorlardı, bu yaz 5 kg daha vermek istiyor yine erkene çeker galiba
teşekkür ederim canım,,,,2 ay öncede böyle olmuştu 1.400 vermiş sonraki haftalarda 2 kg almıştım çizelgem deki 66.700 o zamanki inişim ondan sonra kg alınca çizelgeye ellemedim bi daha küstüm
benimde göbekte ve belde bişey yok kalça, basen ve bacak tan 1 er cm gitmiş zaten benim bacaklarım kalçama göre ince iyice inceliyor sorun göbek ve belde orada tık yok,,,,,kalça ve göbek 104, bel 83
teşekkürler canım ben cumartesi den beri sevinçliyim..............cumartesi sabah 68.1 dim gece 2,5 saat yürüdüm geldim tartıldım sabahki kg nun aynısı çıktım şok oldum akşamları hep 1...1,5 fazla çıkardım, sabah bir tartıldım 67,2... 1 günde 900 gram gitmiş.....sonraki gün 500 arttı, indi artı derken 2 gündür 67.1 de ,,,,,inşallah almam daha
kendi zevkine göre yaptırırsın iyi olur
Eki Görüntüle 1063650
benim yadigar tartımberaber yaşlanıyoruz da daha yeni görüyor zayıfladığımı zavallım
amin sevgili Yena.. amin.. teşekkür ederım arkadaşım.. arayı açma lütfen..
tek çorba benı kesmedı.. ben de farkındayım.. 5 gıbı yıyeyım.. adam gıbı yıyeyım en ıyısı..
bana hap verdı.. demır ve b12.. ıgnesını sen kendın mı alıyorsun Gul abla.. hap da olsa olmaz mı?
Aaa, ne güzel, dilde biliyosundur :) ben İngilizce'yi çok seviyorum ama pratikte çok kötüyüm :/
anladım ablacım demekki arada da yememeye çalışmak en iyisi :)
ooh ohh gitsin yağlar
Bildirim yaptın mı sen bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?