Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

uyaninca limonlu su +karbonatli su

09.00 kkk+yesil cay ( bugun meyve yemedim)

16.30 2kepce sebze corbasi+1 tabak zyagli kabak+1 kase yogurt pul biberli+2 kucuk tavuk but

tukkan kapandi.

limonlu tarcinli 1 surahiye yakin ictim yatana kadar devam..

spor daha yapmadim .. yapinca yazicam

cok ilginc bu hafta heryerim ayni 2 cm baldirlardan zayiflamisim bide 1er cm el ve ayak bileklerimden

ALLAHIM YAAAAAAAAAAA kendim vermiş gibi sevindim mutlu oldummmmm

Son düzenleme:
öyle gül ablada. en azından kendi evimiz dicez.hemde çatı katı yapıcaz. çatıyı kaldırıp yükseltcez. sonra içini sırayla yapıcaz. bakalım inşallah ii olur.saol temennin için..

Eşim kızıyor deyince, acaba bozulmadan tekrar mı alıyorsun diye düşündüm.

Ayşegül Çoruhluda diyordu, yemeği en geç 6 ama ben size 5'e çekmenizi öneririm diyordu.

cnm normal tartı vardı.gaza geldim bide şekli hoşuma gitti.gittim bide dijital aldım böle fuşya rengihiç kullanmasan süs olarak bile durabilir.ama oda 10 defa inip çıkıorum sonra doruyu verio.en iisi normal olanlar galiba:))

anladım ablacım demekki arada da yememeye çalışmak en iyisi :)
ooh ohh gitsin yağlar

Biz de normali var ama o da eksik tartıyor. Öyle olunca dijital almıştık. Ben çok tartılmam da annem tartılıyor. En çok buraya bildirim yaptığım için tartıldım.

bende a...zum var 9 yıllık tartı digital hala maşallahı var nazar değmesin

Biz de normali var ama o da eksik tartıyor. Öyle olunca dijital almıştık. Ben çok tartılmam da annem tartılıyor. En çok buraya bildirim yaptığım için tartıldım.

walla benm normal 1 kilo az tartıyordigitale göre.digital e ilk çıktımda 2 kilo fazla sonra normale dönüyo.1 kilo takmıorum bende.zate digitale kızımı çıkarıorum onun kilosu pek deişmediğinden 12.5 olunca tamam diorum doğru tartıyor.ben de çıkıorum:))

benim yadigar tartım beraber yaşlanıyoruz da daha yeni görüyor zayıfladığımı zavallım

Eşim kızıyor deyince, acaba bozulmadan tekrar mı alıyorsun diye düşündüm.

Ayşegül Çoruhluda diyordu, yemeği en geç 6 ama ben size 5'e çekmenizi öneririm diyordu.
okan beylerde yazın 4.5 gibi yeyip kg veriyorlardı kışın 6-7 gibi yeyip koruyorlardı, bu yaz 5 kg daha vermek istiyor yine erkene çeker galiba

haftalarin acisi cikti ablacim supersin
teşekkür ederim canım,,,,2 ay öncede böyle olmuştu 1.400 vermiş sonraki haftalarda 2 kg almıştım çizelgem deki 66.700 o zamanki inişim ondan sonra kg alınca çizelgeye ellemedim bi daha küstüm
benimde göbekte ve belde bişey yok kalça, basen ve bacak tan 1 er cm gitmiş zaten benim bacaklarım kalçama göre ince iyice inceliyor sorun göbek ve belde orada tık yok,,,,,kalça ve göbek 104, bel 83
ALLAHIM YAAAAAAAAAAA kendim vermiş gibi sevindim mutlu oldummmmm
teşekkürler canım ben cumartesi den beri sevinçliyim..............cumartesi sabah 68.1 dim gece 2,5 saat yürüdüm geldim tartıldım sabahki kg nun aynısı çıktım şok oldum akşamları hep 1...1,5 fazla çıkardım, sabah bir tartıldım 67,2... 1 günde 900 gram gitmiş.....sonraki gün 500 arttı, indi artı derken 2 gündür 67.1 de ,,,,,inşallah almam daha
öyle gül ablada. en azından kendi evimiz dicez.hemde çatı katı yapıcaz. çatıyı kaldırıp yükseltcez. sonra içini sırayla yapıcaz. bakalım inşallah ii olur.saol temennin için..

kendi zevkine göre yaptırırsın iyi olur

bence cizelgeni bastan yapmalisin ; suanda yeni yontemini buldun aksami kefirle gecistirmek ... ve sporunda ortada.. belki yeni bir heyecan olur .

amin sevgili Yena.. amin.. teşekkür ederım arkadaşım.. arayı açma lütfen..

tek çorba benı kesmedı.. ben de farkındayım.. 5 gıbı yıyeyım.. adam gıbı yıyeyım en ıyısı..

bana hap verdı.. demır ve b12.. ıgnesını sen kendın mı alıyorsun Gul abla.. hap da olsa olmaz mı?

Ne kadar deselerde yürüyüşle göbek gider diye, bizde gitmiyor. Onun yerine bacak, kalça. Onun için yürüyüşten çekiniyorum hep. Haftasonu annemle yürüyorum arada.
Eki Görüntüle 1063650

benim yadigar tartım beraber yaşlanıyoruz da daha yeni görüyor zayıfladığımı zavallım
Benimki de aynı marka, benim ki kötü çıktı şansıma.

Bildirim yaptın mı sen bakim?

Aaa, ne güzel, dilde biliyosundur :) ben İngilizce'yi çok seviyorum ama pratikte çok kötüyüm :/

dil bilmiyorum canım tercüman tutuyoruz arapça, japonca, fransızca, ingilizce,rusça, bulgarca...V.s gelen bakanın bildiği dile göre değişiyor...

eski yaptığım işte dile gerek yoktu bir kaç kere niyetlendim çocuklar a koştur işe koştur eve koştur vakit bulamadım tek başına 3 çocuk büyütüp yoğun çalışınca kendine vakit kalmıyor o vakitsizlikte bile ehliyet kursuna, bilgisayar kursuna, şeflik kursuna gitmeye, dışarıdan açıköğretimi bitirmeye vakit ayırdım gece 1 lerde değil 2 lerde yattım ama hepsinide 1. likte tamamladım övünmek gibi olmasın ama....açık öğretimide ikmale kalmadan bitirdim millet şok oldu biz 4-5 senede bitiremiyoruz sen nasıl yapıyorsun diye onlar kitabı yalayıp yutarlardı ben reklamlarda özetlerine bakardım yeterdi..............6 sene önce ben emekli olmayı düşünürken genel müdürümüz protokol şubesi kurmayı düşünüyoruz kabul edersen 2 aya kadar planlıyoruz dedi, ben emekli olmayı düşünüyorum dedim bi deneyelim olmazsa olursun dedi millet emekli olacak diye işi azaltılır benim işimi çoğalttılar...dil bilmiyorum dedim genelde tercüman ayarlarız yanınada dil bilen birisini veririz dedi ikna etti beni....şimdi de emekli olmama izin vermiyor ben olana kadar olamazsın diyor .....

tartıya bır çıktım 62.7 bır daha çıktım 63.3 bır daha çıktım baktım yukarılara çıkıyor.. sinirlerim bozuldu.. atıcam bu tartıyı ben..

moralim yerlerde.. anadan üryan sabah sabah bekle bekle.. butun bır hafta yaptığım kaçamak ıkı cılek ıkı kayısı..

ben yine bişey söylemek istiyorum (ay bugünde ne çok şey söyledim aman tanrım )
ben ne zamanki acı biber turşusu yesem (şu ince uzun olanlardan) wc den çıkamıyorum
dün akşam yemekten önce suyunu içtim (aç karnına ) ve kendilerini afiyetle yedim
abartmıyorum dün akşam 9 mu 10 mu neydi bende bi karın ağırısı wc ye girdim çıkamıyorum
neyse sabah dedim biraz geç gidim okula iyikide geç çıktım,tam çıkıcam yine bi karın guruldaması ve ben wc ye
sadece bendemi böyle etki ediyor bilmiyorum ama kabızlık sorunu olanlarda bi denesin işe yarar sanırım

anladım ablacım demekki arada da yememeye çalışmak en iyisi :)
ooh ohh gitsin yağlar

Hani yazmıştın ya idrarda yağ gibi birşeyler oluyor. Bir yerde okumuştum bol su için ki vücuttaki yağlar idrar yoluyla atılıyor diye. Onun için olabilir dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…