dil bilmiyorum canımtercüman tutuyoruz arapça, japonca, fransızca, ingilizce,rusça, bulgarca...V.s gelen bakanın bildiği dile göre değişiyor...
eski yaptığım işte dile gerek yoktu bir kaç kere niyetlendim çocuklar a koştur işe koştur eve koştur vakit bulamadım tek başına 3 çocuk büyütüp yoğun çalışınca kendine vakit kalmıyor o vakitsizlikte bile ehliyet kursuna, bilgisayar kursuna, şeflik kursuna gitmeye, dışarıdan açıköğretimi bitirmeye vakit ayırdım gece 1 lerde değil 2 lerde yattım ama hepsinide 1. likte tamamladım övünmek gibi olmasın ama....açık öğretimide ikmale kalmadan bitirdim millet şok oldu biz 4-5 senede bitiremiyoruz sen nasıl yapıyorsun diye onlar kitabı yalayıp yutarlardı ben reklamlarda özetlerine bakardım yeterdi..............6 sene önce ben emekli olmayı düşünürken genel müdürümüz protokol şubesi kurmayı düşünüyoruz kabul edersen 2 aya kadar planlıyoruz dedi, ben emekli olmayı düşünüyorum dedim bi deneyelim olmazsa olursun dedi millet emekli olacak diye işi azaltılır benim işimi çoğalttılar ...dil bilmiyorum dedim genelde tercüman ayarlarız yanınada dil bilen birisini veririz dedi ikna etti beni....şimdi de emekli olmama izin vermiyor ben olana kadar olamazsın diyor .....
Hani yazmıştın ya idrarda yağ gibi birşeyler oluyor. Bir yerde okumuştum bol su için ki vücuttaki yağlar idrar yoluyla atılıyor diye. Onun için olabilir dediğin gibi.
sabah sabah bildirimi bildirdiler bana uc farklı sayı ıle.. hangısını dıyeyım sımdı sana bacım..
geçen bende şansa zahide ile yetişte bi doktor vardı,orda duydum,bol su içinki yağlarınız su ile atılsın diyordu benimde aklıma o geldi ama yinede emin olamadım
bence 62.7 iidir
oyledır dı mı?? nefes aldıkça kılom artıyor galıba.. onu çıkardım ben bu ısten.
su ıcmekle yag atılsa ıdı.. benım bi deri bi kemik kalmam lazımdı..
ama ama ben senden kiloluyum
ama sen kılo verıyorsun.. ben sabitim :)
kilolu olduğum için veriyorum :26::26::26:
kuzuşum benım de az degıl valla.. vücuttakı yağın hesabı en az 6 kılo.. o da eh ıste.. ıdeali 8 kılo gıtmeli.. az mı yavrusum.. bı okuyan olsa 100 kılo sanacak seni
baskül almaya karar verdım.. önerılerınızı bekliyorum arkadaslarım... medıcana var su ara bı bakındığım.. zırzavat marka almayacağım.. orası kesın..
Medisana PSB 48456 Vücut Analizi Fonksiyonlu Bamboo Baskül Açıklaması
Bambudan yapılmış vücut analiz fonksiyonlu baskül
0 – 150 kg arasında ölçüm
100 gr hassasiyet
Vücut Yağ oranı •Vücut kas oranı •Kemik ağırlığı •Vücut su oranı
%5 ile %50 arası 0,1 hassasiyetle vücut yağ oranı hesaplayabilme
%20 ile %70 arası 0,1 hassasiyetle vücut su oranı hesaplayabilme
0-80 arası yaş seçimi
100-240 cm arası boy seçimi
BMI (vücut kütle endeksi) hesaplayabilme
Eki Görüntüle 1063650
benim yadigar tartımberaber yaşlanıyoruz da daha yeni görüyor zayıfladığımı zavallım
400 gram versem çizelgeye ulaşırım az kaldı....bence cizelgeni bastan yapmalisin ; suanda yeni yontemini buldun aksami kefirle gecistirmek ... ve sporunda ortada.. belki yeni bir heyecan olur .
demir almıyorum karatayla yükseldi,,,,B 12 yi de sen yazınca hatırladım eczaneden istedim gelince gider bzim hemşirelere vurdururum,,,hoca iğne öneriyoramin sevgili Yena.. amin.. teşekkür ederım arkadaşım.. arayı açma lütfen..
tek çorba benı kesmedı.. ben de farkındayım.. 5 gıbı yıyeyım.. adam gıbı yıyeyım en ıyısı..
bana hap verdı.. demır ve b12.. ıgnesını sen kendın mı alıyorsun Gul abla.. hap da olsa olmaz mı?
tartıya bır çıktım 62.7 bır daha çıktım 63.3 bır daha çıktım baktım yukarılara çıkıyor.. sinirlerim bozuldu.. atıcam bu tartıyı ben..
moralim yerlerde.. anadan üryan sabah sabah bekle bekle..butun bır hafta yaptığım kaçamak ıkı cılek ıkı kayısı..
...çok iyiymiş ya tam benlik ama bn suyunu içemem ki midemi mahveder acı acıben yine bişey söylemek istiyorum (ay bugünde ne çok şey söyledim aman tanrım)
ben ne zamanki acı biber turşusu yesem (şu ince uzun olanlardan) wc den çıkamıyorum
dün akşam yemekten önce suyunu içtim (aç karnına) ve kendilerini afiyetle yedim
abartmıyorum dün akşam 9 mu 10 mu neydi bende bi karın ağırısı wc ye girdim çıkamıyorum
neyse sabah dedim biraz geç gidim okulaiyikide geç çıktım,tam çıkıcam yine bi karın guruldaması ve ben wc ye
sadece bendemi böyle etki ediyor bilmiyorum ama kabızlık sorunu olanlarda bi denesin işe yarar sanırım
benim yağlarım daha fazla emmee
tmm tmm sustum tıppp
internette oldukça uygun fiyatlara var.ben bir kaç gün önce gördüm vücut analizli f.kir marka 44.50 idi
400 gram versem çizelgeye ulaşırım az kaldı....
demir almıyorum karatayla yükseldi,,,,B 12 yi de sen yazınca hatırladım eczaneden istedim gelince gider bzim hemşirelere vurdururum,,,hoca iğne öneriyor
haftaya yürüyüşe başlarsın gider kg lar üzme canını
Canlarimmmm benimmm,herbirinize hayirli,mutlu,saglikli piril piril bir cuma diliyorum.Ben hamdolsun iyiyim,prensesim de cok iyi.Bu hafta kilom ayni kalmis ,yani 70.800gr.Canim Gulcugum,mydenizzzcigim,teosoncugum,kedicigim,prenscigim,babymomcigim,selensucugum,evrimkuzeycigim,butun canlarim can dostlarim,her daim kalbimde ve aklimdasiniz,herbiriniz ayri ayri cok degerlisiniz benim icin.Tek basima cok buyuk bir bahar temizligine kalkistim ve bitirdim de cok sukur,ama insan hayatindaki her puruzu keske bir sabunlu bezle silip giderebilse.Sizlere olan sonsuz sevgi ve saygimdan habersiz birakmak istemiyorum.Son bir hafta bazi sahsi olaylar beni oylesine yipratti ki,hayat bu kadar mi bos demekten kendimi alamadim,,herseye rag
men hepinizin saglik ve mutluluk haberlerinizle cok sevindim.Hayatta aslinda hakiki gurbet ve yalnizlik,ayni evi ve hayati paylastigin kisiyle ,hayata ayni pencerelerden bakip,ayni manzaralari gormemek demek.Eger tek basina bakip,tek basina goruyorsan ,karsindakinde farkinda olup umursamiyorsa o zaman hicbir seye degmiyor.Ah canlarim,hepinizi opuyorum,saglicakla kaliniz insaallah.
Merhabalar..Hayırlı cumalar..
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 66
Fark:0
Toplam fark :12 kg.(35.haftamı bitirdim)
Spor: hergün 30 dk.yürüyüş..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde : 0
Bugün uyudumişe gitmedim..rutin ev işlerini yaptım,ders çalışıcam ..haftaya da sınavım var neye yetişeceğimi şaşırdım..gerçi yakında hepten şaşırcam bakalım,Allah şimdiden kolaylık versin bana..
Yarın akşam anneme geçicem,1 gece kalayım bari..sonra kalamam..
Kilo verenleri tebrik ediyorum..Ben yine formumu korumaya devam ediyorum..
tartıya bır çıktım 62.7 bır daha çıktım 63.3 bır daha çıktım baktım yukarılara çıkıyor.. sinirlerim bozuldu.. atıcam bu tartıyı ben..
moralim yerlerde.. anadan üryan sabah sabah bekle bekle..butun bır hafta yaptığım kaçamak ıkı cılek ıkı kayısı..
baskül almaya karar verdım.. önerılerınızı bekliyorum arkadaslarım... medıcana var su ara bı bakındığım.. zırzavat marka almayacağım.. orası kesın..
Medisana PSB 48456 Vücut Analizi Fonksiyonlu Bamboo Baskül Açıklaması
Bambudan yapılmış vücut analiz fonksiyonlu baskül
0 150 kg arasında ölçüm
100 gr hassasiyet
Vücut Yağ oranı Vücut kas oranı Kemik ağırlığı Vücut su oranı
%5 ile %50 arası 0,1 hassasiyetle vücut yağ oranı hesaplayabilme
%20 ile %70 arası 0,1 hassasiyetle vücut su oranı hesaplayabilme
0-80 arası yaş seçimi
100-240 cm arası boy seçimi
BMI (vücut kütle endeksi) hesaplayabilme
Ablam kendine dikkat et hepimizin sınavları var senin sınavında bu demek Allah kolaylık versin
formunu sen koru doğumdan çıkınca kesin ideal kilonda olacaksın
üzülme canım yaaa duraksama haftandır kaçamaklarında öyle abartılı bişi yokki
birzamanlar diyetisyende görmüştüm sanki fiyat nekadarmış
90 lıra cıvarı Sonayım..
bana dr hap verdı..haftaya doktora goırunecegım.. adam yurt dışında gıdemedım bu hafta.. sporun benı yıpratıp yıpratmadığını ağzından duymam lazım.. yoksa evde de bi nebze yaparım.. ama bu korkum var.. su ara kuzey de ugrastırıuyor benı.. doktorun ağzından duyayım.. ona gore başlayayım.. her yürüdükten sonra tansıyoınum sallanıyor.. az da olsa böyle.. bunu bi öğrenmem lazım.. işe yaramadan yatmak kadar ınsana kotu gelen bır duygu yok.. o yüzden zorlayamıyorum kendımı.. sırtımı okşar gibi yazmışsın.. senı sevıyorum.. ıyı kı varsın.
Gül abla başta olmak uzere.. kılo veren tum arkadaşlarımı can-ı gönülden kutlarım.. daim olsun inşallah emeklerinizin sonuçları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?