Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Oooyyyy maşallahh ablam sana ya, harikasın gerçekten.

Yeni nesil çok tembel, üşengeç. Kendimden utandım şuan.

❤️❤️❤️

Hani yazmıştın ya idrarda yağ gibi birşeyler oluyor. Bir yerde okumuştum bol su için ki vücuttaki yağlar idrar yoluyla atılıyor diye. Onun için olabilir dediğin gibi.

geçen bende şansa zahide ile yetişte bi doktor vardı,orda duydum,bol su içinki yağlarınız su ile atılsın diyordu benimde aklıma o geldi ama yinede emin olamadım

sabah sabah bildirimi bildirdiler bana uc farklı sayı ıle.. hangısını dıyeyım sımdı sana bacım..

bence 62.7 iidir

Rumuz:EvrimKuzey

Başlangıç kg:64.5
Geçen hafta:62.9
Bu hafta:63.0
Fark:0
Toplam fark:1.5
Beden:38
Spor: yok
Boy:1.65
Hedef:57

geçen bende şansa zahide ile yetişte bi doktor vardı,orda duydum,bol su içinki yağlarınız su ile atılsın diyordu benimde aklıma o geldi ama yinede emin olamadım

bence 62.7 iidir

oyledır dı mı?? nefes aldıkça kılom artıyor galıba.. onu çıkardım ben bu ısten.

su ıcmekle yag atılsa ıdı.. benım bi deri bi kemik kalmam lazımdı..

baskül almaya karar verdım.. önerılerınızı bekliyorum arkadaslarım... medıcana var su ara bı bakındığım.. zırzavat marka almayacağım.. orası kesın..

Medisana PSB 48456 Vücut Analizi Fonksiyonlu Bamboo Baskül Açıklaması

Bambudan yapılmış vücut analiz fonksiyonlu baskül
0 – 150 kg arasında ölçüm
100 gr hassasiyet
Vücut Yağ oranı •Vücut kas oranı •Kemik ağırlığı •Vücut su oranı
%5 ile %50 arası 0,1 hassasiyetle vücut yağ oranı hesaplayabilme
%20 ile %70 arası 0,1 hassasiyetle vücut su oranı hesaplayabilme
0-80 arası yaş seçimi
100-240 cm arası boy seçimi
BMI (vücut kütle endeksi) hesaplayabilme

Son düzenleme:
kuzuşum benım de az degıl valla.. vücuttakı yağın hesabı en az 6 kılo.. o da eh ıste.. ıdeali 8 kılo gıtmeli.. az mı yavrusum.. bı okuyan olsa 100 kılo sanacak seni

benim yağlarım daha fazla emmee
tmm tmm sustum tıppp

internette oldukça uygun fiyatlara var.ben bir kaç gün önce gördüm vücut analizli f.kir marka 44.50 idi

Eki Görüntüle 1063650

benim yadigar tartım beraber yaşlanıyoruz da daha yeni görüyor zayıfladığımı zavallım

bence cizelgeni bastan yapmalisin ; suanda yeni yontemini buldun aksami kefirle gecistirmek ... ve sporunda ortada.. belki yeni bir heyecan olur .
400 gram versem çizelgeye ulaşırım az kaldı....
demir almıyorum karatayla yükseldi,,,,B 12 yi de sen yazınca hatırladım eczaneden istedim gelince gider bzim hemşirelere vurdururum,,,hoca iğne öneriyor

haftaya yürüyüşe başlarsın gider kg lar üzme canını

...çok iyiymiş ya tam benlik ama bn suyunu içemem ki midemi mahveder acı acı

benim yağlarım daha fazla emmee
tmm tmm sustum tıppp

nanımmm benım..tamam anladım ben senın ne demek ıstedıgını.. yerimmm seni.. sen benden cok cok gencsın.. halıyle daha avantajlısın.. daim olsun hep.

internette oldukça uygun fiyatlara var.ben bir kaç gün önce gördüm vücut analizli f.kir marka 44.50 idi

gordum ben de az once onu.. cok da fazla olumlu yorum yazılmış.. olabılır aslında.. alman markası sonuçta.. çin malı olmasından ıyıdır.. teşekkür ederım.

bana dr hap verdı.. haftaya doktora goırunecegım.. adam yurt dışında gıdemedım bu hafta.. sporun benı yıpratıp yıpratmadığını ağzından duymam lazım.. yoksa evde de bi nebze yaparım.. ama bu korkum var.. su ara kuzey de ugrastırıuyor benı.. doktorun ağzından duyayım.. ona gore başlayayım.. her yürüdükten sonra tansıyoınum sallanıyor.. az da olsa böyle.. bunu bi öğrenmem lazım.. işe yaramadan yatmak kadar ınsana kotu gelen bır duygu yok.. o yüzden zorlayamıyorum kendımı.. sırtımı okşar gibi yazmışsın.. senı sevıyorum.. ıyı kı varsın.

Ablam kendine dikkat et hepimizin sınavları var senin sınavında bu demek Allah kolaylık versin

formunu sen koru doğumdan çıkınca kesin ideal kilonda olacaksın

üzülme canım yaaa duraksama haftandır kaçamaklarında öyle abartılı bişi yokki

birzamanlar diyetisyende görmüştüm sanki fiyat nekadarmış

Gül abla başta olmak uzere.. kılo veren tum arkadaşlarımı can-ı gönülden kutlarım.. daim olsun inşallah emeklerinizin sonuçları.

90 lıra cıvarı Sonayım..

sağlık herşeyden önce gelir canım bunu hepimiz biliyoruz kg nda takıntı yapacak çok fazlalık yok eski haline dönmek istiyorsun ama sağlığın elvermezse yapacak bişey yok,,,doktor ne derse o....yürüyüşü ya giderken ya gelirken yaparsın birden yapmam seni mahvediyor aşırıya kaçmadan az az yap az az gitsin bazen aceleci davranıyorsun....bende seni seviyorum tatlım iyiki geldin topiğimize neşe kattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…