Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gül ablam.. aslında sadece kuzeyı bıraktıktan sonra yuruyordum.. yanı donus yolu.. o da 40 dk ya tekabül edıyor aslında.. ben 10 dk daha uzatmıştım son ıkı sefer.. dedıgınde haklısın.. az az olsun.. en azından duzenlı olsun..

teşekkürler canımmmm,,, darısı haftaya başına

amin cümlemize..

Cnm bence fakir alabilirsin ..vucut analizli oda :)ayrıca parasıda makul ..ben memnunum canım

sen de var mı bundan fERIDE.. oyle ın cık ın cık yaptığında farklılık gosterıyor mu arkadaşım..?

...çok iyiymiş ya tam benlik ama bn suyunu içemem ki midemi mahveder acı acı
boş mideye içme abla sakın benide mahvediyor valla

nanımmm benım..tamam anladım ben senın ne demek ıstedıgını.. yerimmm seni.. sen benden cok cok gencsın.. halıyle daha avantajlısın.. daim olsun hep.

.

aa ben mi gencciim üstüme iyilik sağlık gayette yaşlandım

Yok tatlım ben çok memnunum ...sabit ,hatta 4kere çık yine aynı gosterıyor (bir ara kilom çok glince 5kez falan ustuste yanlış tartma olasılığına binaen tartılıyprdum )tartının dili olsa ...
Ben de alalı 1ayoluyor cnm ..ama nette çok araştırmıştım bu markanın yorumları çok iyiydi

menümü yazayım:

sabah 1 koca bardak su

kahvaltı :
kkk

öğlen: 1 bardak ayran+ceviz

akşam:taze fasulye+salata+acı biber turşusu

su:içmeye devam
spor:35 dakka yürüyüş

Hani yazmıştın ya idrarda yağ gibi birşeyler oluyor. Bir yerde okumuştum bol su için ki vücuttaki yağlar idrar yoluyla atılıyor diye. Onun için olabilir dediğin gibi.

evet su vucuttaki yağları atar.eğer sen diyet yapıp su içmessen o parçalanan yağlar yine vucutta:) oyuzden bol bol su içmeliyiz.
bide bi haber sitesinde okumuşutum,bi kadın günde 3 litre su içmeye başlamış hem ayda bi kilo wermeye başlamış hemde yüzünde belirli bi gençleşme başlamış

bende dün 91.7 çıkmıştım akşam 5ten sonra bir şey yemedim 91.1 çıktım bu sabah
yemek işini erken bitirdiğimden midir nedir gece özellikle ayaklarım ve kendim çok üşüdüm acaba kan şekerim falan mı düştü ki?

Eki Görüntüle 1063650

benim yadigar tartım beraber yaşlanıyoruz da daha yeni görüyor zayıfladığımı zavallım

evlenmeden önce benimde bu tartıdan vardı izmirde kaldı o ben burada yeni aldım kendime benimki sin..bo ama bir şikayetim olmadı şimdiye kadar yaklaşık 4.5 senedir kullanıyorum

Su çok önemli zayıflamak için, Karatayda hep söylüyor. Diğer uzmanlarda.

sabah sabah bildirimi bildirdiler bana uc farklı sayı ıle.. hangısını dıyeyım sımdı sana bacım..

arkasiyla oyna; pilini bastir:) ben oyle yapiyorum ve 3 ayni sonucu almadan karar vermiyorum

hos biseye benziyor

tamam kuzu.. teşekkür ederım.

menümü yazayım:

sabah 1 koca bardak su

kahvaltı :
kkk

afıyet olsun cıgerım..

demek kı kısıden kısıye degısıyor bu durum da bıdıkım.. (nickin güzelliğine bak ) ben cok uzun zamandır günde 3 lıtre su ıcerım.. ya da benım beden kayış oldu artık.. işlemiyor

arkasiyla oyna; pilini bastir:) ben oyle yapiyorum ve 3 ayni sonucu almadan karar vermiyorum

hos biseye benziyor

sasrstım kendıne gel dedım.. yok ablası.. yanı bu kadar aralarda rakam olması kafamı karısrıtor.. nasıl 600 gr oynar ınsan da bi anda.. benım de 4 senedır var arkadaş..

o ayak üşümesi bende de var bende şekere bağlıyorum ...

afıyet olsun cıgerım..

.
tşk ederim ablacım

Bugün;
yoğurt

Kahvaltı
Yarım elma, yarım portakal tarçınlı
3 yumurta
Zeytin
Peynir
Yeşillik, kırmızı pancar
Badem, fındık, fıstık
Siyah çay

Akşam
Barbunya yemeği
Karnıbahar
2-3 tane fıstık

menümü yazayım:

sabah 1 koca bardak su

kahvaltı :
kkk

afiyet olsun canım,,yine yemişsin acıyı
hoca da 3 lt su için cild ürünlerini kullanmayın ben kullanmıyorum diyor bende 9 aydır kullanmıyorum

Gül abla fotografın varmı nasıl birisin merak ettimde :44:yada face falan??

face den arkadaşlığını kabul ettim canım....bak bakalım fotoğraflarıma nasıl birisiymişim....bende neden merak ettiğini merak ettim

:44:bilmem ,abla diyoruzya hani ,karatay yapıyorsun ,ayrıca formundaymışında ,fıstık gibi diyorlardı sana kızlar bende merak ettim ,bende neden merak ettiğimi merak ettim şimdide:44:kızlar sizide merak ediyorum neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…