ürün hakkındaki genel yorum güzel
sağlık herşeyden önce gelir canım bunu hepimiz biliyoruz kg nda takıntı yapacak çok fazlalık yok eski haline dönmek istiyorsun ama sağlığın elvermezse yapacak bişey yok,,,doktor ne derse o....yürüyüşü ya giderken ya gelirken yaparsın birden yapmam seni mahvediyor aşırıya kaçmadan az az yap az az gitsin bazen aceleci davranıyorsun....bende seni seviyorum tatlım iyiki geldin topiğimize neşe kattın
teşekkürler canımmmm,,, darısı haftaya başına
Cnm bence fakir alabilirsin ..vucut analizli oda :)ayrıca parasıda makul ..ben memnunum canım
boş mideye içme abla sakın benide mahvediyor valla...çok iyiymiş ya tam benlik ama bn suyunu içemem ki midemi mahveder acı acı
nanımmm benım..tamam anladım ben senın ne demek ıstedıgını.. yerimmm seni..sen benden cok cok gencsın.. halıyle daha avantajlısın.. daim olsun hep.
.
ürün hakkındaki genel yorum güzel
gül ablam.. aslında sadece kuzeyı bıraktıktan sonra yuruyordum.. yanı donus yolu.. o da 40 dk ya tekabül edıyor aslında.. ben 10 dk daha uzatmıştım son ıkı sefer.. dedıgınde haklısın.. az az olsun.. en azından duzenlı olsun..
amin cümlemize..
sen de var mı bundan fERIDE.. oyle ın cık ın cık yaptığında farklılık gosterıyor mu arkadaşım..?
Hani yazmıştın ya idrarda yağ gibi birşeyler oluyor. Bir yerde okumuştum bol su için ki vücuttaki yağlar idrar yoluyla atılıyor diye. Onun için olabilir dediğin gibi.
Eki Görüntüle 1063650
benim yadigar tartımberaber yaşlanıyoruz da daha yeni görüyor zayıfladığımı zavallım
evet su vucuttaki yağları atar.eğer sen diyet yapıp su içmessen o parçalanan yağlar yine vucutta:) oyuzden bol bol su içmeliyiz.
bide bi haber sitesinde okumuşutum,bi kadın günde 3 litre su içmeye başlamış hem ayda bi kilo wermeye başlamış hemde yüzünde belirli bi gençleşme başlamış
sabah sabah bildirimi bildirdiler bana uc farklı sayı ıle.. hangısını dıyeyım sımdı sana bacım..
baskül almaya karar verdım.. önerılerınızı bekliyorum arkadaslarım... medıcana var su ara bı bakındığım.. zırzavat marka almayacağım.. orası kesın..
Medisana PSB 48456 Vücut Analizi Fonksiyonlu Bamboo Baskül Açıklaması
Bambudan yapılmış vücut analiz fonksiyonlu baskül
0 – 150 kg arasında ölçüm
100 gr hassasiyet
Vücut Yağ oranı •Vücut kas oranı •Kemik ağırlığı •Vücut su oranı
%5 ile %50 arası 0,1 hassasiyetle vücut yağ oranı hesaplayabilme
%20 ile %70 arası 0,1 hassasiyetle vücut su oranı hesaplayabilme
0-80 arası yaş seçimi
100-240 cm arası boy seçimi
BMI (vücut kütle endeksi) hesaplayabilme
Yok tatlım ben çok memnunum ...sabit ,hatta 4kere çık yine aynı gosterıyor (bir ara kilom çok glince 5kez falan ustuste yanlış tartma olasılığına binaen tartılıyprdum )tartının dili olsa ...
Ben de alalı 1ayoluyor cnm ..ama nette çok araştırmıştım bu markanın yorumları çok iyiydi
menümü yazayım:
sabah 1 koca bardak su
kahvaltı :
kkk
öğlen: 1 bardak ayran+ceviz
akşam:taze fasulye+salata+acı biber turşusu
su:içmeye devam
spor:35 dakka yürüyüş
evet su vucuttaki yağları atar.eğer sen diyet yapıp su içmessen o parçalanan yağlar yine vucutta:) oyuzden bol bol su içmeliyiz.
bide bi haber sitesinde okumuşutum,bi kadın günde 3 litre su içmeye başlamış hem ayda bi kilo wermeye başlamış hemde yüzünde belirli bi gençleşme başlamış
arkasiyla oyna; pilini bastir:) ben oyle yapiyorum ve 3 ayni sonucu almadan karar vermiyorum
hos biseye benziyor
...çok iyiymiş ya tam benlik ama bn suyunu içemem ki midemi mahveder acı acı
bende dün 91.7 çıkmıştım akşam 5ten sonra bir şey yemedim 91.1 çıktım bu sabah
yemek işini erken bitirdiğimden midir nedir gece özellikle ayaklarım ve kendim çok üşüdüm acaba kan şekerim falan mı düştü ki?
evlenmeden önce benimde bu tartıdan vardı izmirde kaldı o ben burada yeni aldım kendime benimki sin..bo ama bir şikayetim olmadı şimdiye kadar yaklaşık 4.5 senedir kullanıyorum
tşk ederim ablacımafıyet olsun cıgerım..
.
afiyet olsun canım,,yine yemişsin acıyımenümü yazayım:
sabah 1 koca bardak su
kahvaltı :
kkk
öğlen: 1 bardak ayran+ceviz
akşam:taze fasulye+salata+acı biber turşusu
su:içmeye devam
spor:35 dakka yürüyüş
hoca da 3 lt su için cild ürünlerini kullanmayın ben kullanmıyorum diyor bende 9 aydır kullanmıyorumevet su vucuttaki yağları atar.eğer sen diyet yapıp su içmessen o parçalanan yağlar yine vucutta:) oyuzden bol bol su içmeliyiz.
Gül abla fotografın varmınasıl birisin merak ettimde :44:yada face falan??
Bugün;
yoğurt
Kahvaltı
Yarım elma, yarım portakal tarçınlı
3 yumurta
Zeytin
Peynir
Yeşillik, kırmızı pancar
Badem, fındık, fıstık
Siyah çay
Akşam
Barbunya yemeği
Karnıbahar
2-3 tane fıstık
afiyet olsun canım,,yine yemişsin acıyı
ayy dayanamadım yeddimçok seviyorum ya anama çekmişim
ama şimdiden karnımda bi gurultu kopuyoryarında sınavım var + kursum var yandım ben
afiyet olsun canım,,yine yemişsin acıyı
hoca da 3 lt su için cild ürünlerini kullanmayın ben kullanmıyorum diyor bende 9 aydır kullanmıyorum
face den arkadaşlığını kabul ettim canım....bak bakalım fotoğraflarıma nasıl birisiymişim....bende neden merak ettiğini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?