çok ilginç ilk defa senden duydum bunu
:44:bilmem ,abla diyoruzya hani ,karatay yapıyorsun ,ayrıca formundaymışında ,fıstık gibi diyorlardı sana kızlarbende merak ettim ,bende neden merak ettiğimi merak ettim şimdide:44:kızlar sizide merak ediyorum neyse
afiyet olsun canım,,yine yemişsin acıyı
hoca da 3 lt su için cild ürünlerini kullanmayın ben kullanmıyorum diyor bende 9 aydır kullanmıyorum
face den arkadaşlığını kabul ettim canım....bak bakalım fotoğraflarıma nasıl birisiymişim....bende neden merak ettiğini merak ettim
Teşekkür ederim, yaramıştır. Midem doydu ama beynim doymadı.kedi cik afiyet olsun yarasın canım
:44:bilmem ,abla diyoruzya hani ,karatay yapıyorsun ,ayrıca formundaymışında ,fıstık gibi diyorlardı sana kızlarbende merak ettim ,bende neden merak ettiğimi merak ettim şimdide:44:kızlar sizide merak ediyorum neyse
Hmbaktım maşallah yaşını göstermiyorsun abla ...gerçekten ..bu arada allah evlatlarına bağışlasın ,üsttekilwr senin evlatların galiba rabbim hep huzur versin ..
Teşekkür ederim, yaramıştır. Midem doydu ama beynim doymadı.
Gül abladan ekleyebilirsin. :)
sabah: 11:30 KKK +Çiğ enginardan salata
aksam: 16:30 yarım tabak etli kurufasulye + tursu+ bı kase yoğurt.
tükkan kapandı.
enginarı çiğ de tüketsem benı acıktırdığını farkettım.. cunku 5 saat sonra acıktığımı hıssettım.. gecen defa da aynı sey olmuştu.. acaba bana mı oyle geldı dedım ama yok.. enginardan kaynaklanıyormuş.
Liste hazırlıyorum, ama karıştı biraz, eksik yazdıklarım olursa kusura bakmayın bu hafta yoğunluk vardı karıştı biraz. Yenilerden eksik olursa hatırlatsınlar kendilerini.tık tık kimse yok mu?
ben burdayım kimse yok :26::26:
Gül abla bi bak facee bana cevap yaz.kim o
ben burdayım
Liste hazırlıyorum, ama karıştı biraz, eksik yazdıklarım olursa kusura bakmayın bu hafta yoğunluk vardı karıştı biraz. Yenilerden eksik olursa hatırlatsınlar kendilerini.
kim o
ben burdayım
Gül abla bi bak facee bana cevap yaz.
AMİN....hepimize
duvar resmindeki çocuklarım,,,geçen sene İstanbul da heyet erken gidince teyzeme gitmiştim, oğlumda Azerbaycan dan izne gelmişti, kızlarda İstanbul da babalarındalardı beni ziyarete gelmişlerdi o zaman çektirmiştik.........4 ümüz yıllardır ilk defa biraraya gelmiştik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?