Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

afiyet olsun ,,,erken kapatmışssın acıkacaksın yine çıldırıp çekirdek çitlemek isteyeceksin bende seni çitleyeceğim....tabiiki çiğ çiğ

yok yok ıyıyım.. en son menengıc kahvesı ıctım.. hatta acıktığımı hıssetseydım bıraz yoğurt yıyecektım.. karnımı doyurdum ya bu sefer.. mıyawlamam buyuk ıhtımal ben kavrulmadım hem.. pambık gıbıyım.. rahat rahat çitleyebilirsin bi vukuat olursa..

tık tık kimse yok mu?
ben burdayım kimse yok :26::26:

butun bır hafta yoktun bacım.. yazdım kaçtım yazdım kaçtım.. sımdı de kımse yok

Liste hazırlıyorum, ama karıştı biraz, eksik yazdıklarım olursa kusura bakmayın bu hafta yoğunluk vardı karıştı biraz. Yenilerden eksik olursa hatırlatsınlar kendilerini.

olacaksa olsun eksık.. o kadar zahmet edıyorsun uğraşıyorsun.. onu mu ırdeleyecegız..

beenn bbeeennn 4. cü mü oldduummm haftaya 1. olcaammm hııhhh

topu topu 2 gün yoktum yaaaa

Abla sıkıntımı var ...yıllardırgörememişmiydin ..üzüldüm şimdi yanındalardır inş ,gerçi büyükler ama

çok şükür yok canım,,,,oğlum Azerbaycan da çalışıyrdu,,,büyük kızım İstanbul da okuyor, küçük benim yanımda tatil için babasının yanına gitmişti,,,hepimiz değişik yerlerde oluyoruz biri gelince diğeri gitmiş oluyor,,,4 ümüz biraraya gelemiyoruz bide İstanbul da köpeklri var onu yalnız bırakamadıkları için oğlum gelirse kızım gelemiyor
,,,,

ellerine sağlık canım liste senin gibi şeker olmuş.....

kg veren herkesi tebrik ediyorum ,,,,,,,

kendimi deeeeeeeeee

Elcağızına sağlık kedim bebeğim... cok cok güzel olmuş.. emeklerine sağlık.. sen olmasan napardık biz yaaa.. Allah razı olsun senden.

Ellerine sağlık, çok tatlı olmuş listeeee.
gul_0663 .!.:
Gül Ablam, bu hafta rekor sende, çoook sevindim adınaa, darısı nicesine olsun inşAllaaah

pofu .!.:
Tatlıımmm, bu haftaki performansın çok iyi, 60'lı rakamlara çok az kaldıııı, tebrik ederiiim..

++++ Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
+++ Kilo veremeyenler içinde önümüzdeki tartı gününde bu haftanın acısını çıkarmalarını diliyoruummm..

Gül ablam tebrikler :)

Kilo alanlarda evrim Le benim olmam çok manidar :)evrimmmm yapamıyom ben sensiz:)

ellerine sağlık canım liste senin gibi şeker olmuş.....

kg veren herkesi tebrik ediyorum ,,,,,,,

kendimi deeeeeeeeee
Karatay'ı haberlerde gösterdiler. Sinir oldum, kadın nasıl alacağız diyor millette alkışlayıp duruyor. Birde hem soru soruyor hemde konuşturmuyor Karatayımızı, ama bi dk. sen konuştun şimdi sıra bende deyip susturdu.

Elcağızına sağlık kedim bebeğim... cok cok güzel olmuş.. emeklerine sağlık.. sen olmasan napardık biz yaaa.. Allah razı olsun senden.

Teşekkür ederim.

saol cnm benim ayy ayy bi 6 lılara insemmm gerisi gelecek işte sabırla bekliyorum :26:

Olacaak, hedeflediğin zamanda hedeflediğin kiloya ulaşmış olacaksın. Birlikte kutlayacağız hem de.

metrobüs demi hahaha
şaka bi yana inşallaah kuzzuum eylülü sabırla bekliyorum
ilk defa 1 ay sürmüş bi diyetin içindeyim aaayy pardon yaşam biçimi :)

metrobüs demi hahaha
Hahahah, metrobüs deme banaaa
Ben de hayatımda ilk defa diyet ya da işte sağlıklı beslenme kararı aldııımm, ve zorlanmadan devam ediyoruumm.

Hahahah, metrobüs deme banaaa
Ben de hayatımda ilk defa diyet ya da işte sağlıklı beslenme kararı aldııımm, ve zorlanmadan devam ediyoruumm.

ne istiyon kızım sen canım metrobüsden
akrep kadını işte ee norrmmaall

Gül ablam tebrikler :)

Kilo alanlarda evrim Le benim olmam çok manidar :)evrimmmm yapamıyom ben sensiz:)

yavruşum.. ben de çok bedbahtım sensiz.. ödemlere düştümm.. :122:

metrobüs demi hahaha

çevir kazı yanmasın.. köfteeeeee seniiii

Son düzenleme:
çevir kazı yanmasın.. köfteeeeee seniiii

sende heee
Okuldan soğuttu beniiiii! Sabah 8-9 arası gör sen, yürüsem daha iyi diyeceksin.

Ah biz akrepler..
hee ben hiç görmüyorum zaten kızzzıımmm ben neler yaşıyorum o metrobüsde kaç kere kavga ettim elalemle sinirden allahtan artık gümüşsuyundan geliyom da rahat ediyorum

sende heee

hee ben hiç görmüyorum zaten kızzzıımmm ben neler yaşıyorum o metrobüsde kaç kere kavga ettim elalemle sinirden allahtan artık gümüşsuyundan geliyom da rahat ediyorum

Hahahah
Ben Merter'den binmeye çalışıyorum, ölüüüümmmmm gibiiii

Hahahah
Ben Merter'den binmeye çalışıyorum, ölüüüümmmmm gibiiii

baakk yaa aklıma geldi
geçen dönemdi mecidiyeköyden bincem bindim deeee
teyzenin tekiiiiii yaşlı baya harbiden
böyle ufak tefek ama baya büyük kalçaları var
neyse oturcak tam bende yaslanmışım
yaa bana ne dese beğenirsin
koca poposundan geçemiyorumm ayy benim cinler bi çıktı tepeyeee bi başladım saymaya sen ne biçim konuşuyorsun yaşından başından utannn falan kadının sesi çıkmıyor
sanırım kocasıydı yaşlı bi amca kızım tamam sakin ol falan diyor ama ben kaptırdım bi kere ama amca yaaa öyle denir mi ayıp yaa falan diyorum hala herkesde bana bakıyor
neysee zincirlikuyuya gelik millet iniyor ben sinirliyim ya gittim oturdum sanıyorum 34a çocuğun teki geldi burası son durak dedi ay bi utandım o an kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…