Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hahahhahahahahah iyiymiiişşş..
metrobüs bu ya, herşey mümkün, çok oluyo böyle sürtüşmeler. ama sen de kaptırmışsın bayaa
ben hiç böyle çıkışlar yapamıyorum, görmezden gelmeye çalışıyorum, sen yine iyi vermişsin ağzının payınııı
ben de Merter'de binip Zincirlikuyu'da iniyorum. Dönüşte 5'e falan denk geldiğimde turnikeden geçmek için bile sırada bekliyorum, sinir bozucu.

sorma ya ben engel olamıyorum valla daral geldi
bazen de taciz etmeye çalışıyorlar
yani neler yaşadım varyaaa ah ahh ömrümü yedi bu yollar benim

ben kaçtım kızlar sabah yine erkenciyim maalesef
herkese iyi akşamlar

kızlar bizim internet kampanyası bitmiş fatura 80tlye çıkmış eşimde d-sma..rt+limitsiz internet kampanyasına geçmeye karar verdi oda 80e geliyor ama ayrı ayrı fatura vermicez 80internet 30 d-sma..rt=110 tlye geliyordu. pazartesi tt..neti kapatıp diğerini açtırcak ama 7 iş gününü bulabilir dediler. şimdiden haber vereyim sizlere sonra unuturum birden kesilir kalırım öyle eğer cumaya kadar gelmicek olursa haftaya beni izinli yazarsınız

bende merak ettim bak şimdi

Ben de görmek, takip etmek, hatta eklemek istiyorummmm :) mümkün müdür
ben de ben de ben de

ellerine sağlık cnm kilo veren herkesi tebrik ederim

kızlar ben gideyimde azıcık ütü yapayım
yatmadan girebilirsem görüşürüz

Elcağızına sağlık kedim bebeğim... cok cok güzel olmuş.. emeklerine sağlık.. sen olmasan napardık biz yaaa.. Allah razı olsun senden.
Aynen allah razi olsun ne muradin varsa versin kedi cik
evet canim ya hem kg verdim hem 1, oldum cifte sevinc oldu,,,,aksam yurumek cok etkiledi
Gül ablam tebrikler :)

Kilo alanlarda evrim Le benim olmam çok manidar :)evrimmmm yapamıyom ben sensiz:)
Tesekkur ederim canim
bende seyrettim kadina gicik oldum ivir zivira verilecek parayla tereyaginida sivi yaginida alir onu dusunmeyip soru soruyor ,,,maddi durumu olmayanlari kastediyorsa onlar ekmekle karinlarini doyuruyor yiyecege para bulamiyorki karatay nasil yapsin....zaten onlar bulgur yiyor cikolataya tatliya para bulamiyor sebze yiyorlar yarim karatay yapmis oluyorler

ben kaçtım kızlar sabah yine erkenciyim maalesef
herkese iyi akşamlar
Iyi geceler canim
TEsekkurler canim....iyi yapmissiniz .......sende mi sende mi. Merakli citirlarim benim.....bizde bizde:)

Kolay gelsin canim

Son düzenleme:

Anneme de sabah yürüyüşü yaramıyor. Akşam daha çok faydasını görüyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kedicik tablo için sağol cnm

Sabah ;kkk
Öğle;1porsıyon tavuk sote ,salata ,bulgur pilavı(az)ayran
Akşam;ayran
Spor;3milleslie,18dkmari vinsor,akşam30dkyürüyüş ..
2,5lt su

Yenacım bende az değilim yani bir türlü 9lu rakamlardan aşağı inemedim

Hasibeciğim 9 kilo var aramız da sen benden çok öndesin
Haftaya 8 leri görürsen harika olur..

MAşallah arkadaşım...70 lere 1 kaldı...

sana da hayırlı cumalar canımmmmm

hamileyken 2,600 iyi gidiyorsun zayıflama hedefine az kaldı ben 2. bebeğime yani ilk kızıma hamileyken ilk ay 5 kg vermiştim sonraki 7 ay 21 kilo aldım

Bende yapsam ama unutuyorum, şişlik oluyor bende. Oooo bu yumurta tarifide güzelmiş, denesem mi acaba?

tavsiye ediyorum

Tertemiz,mis gibi kokan bir ev ne güzeldir..İşallah bahar temizliğiyle birlikte pozitif enerji yüklenir evinize...

hastasıyım bulgurun

Hayırlı cumalar...Sınavın da başarılar dileirm...

harikasın, inan çok sevindim..

Bazen nedensiz artış oluyor çok takılmamak lazım ama illa ki takıp üzülüyoruz...

Kediciğim,

Lİste harika olmuş emeğine sağlık...

Anneme de sabah yürüyüşü yaramıyor. Akşam daha çok faydasını görüyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Karatay kahvalti oncesi onermiyor zaten ..en iyisi gece diyor
Sabah ;kkk
Öğle;1porsıyon tavuk sote ,salata ,bulgur pilavı(az)ayran
Akşam;ayran
Spor;3milleslie,18dkmari vinsor,akşam30dkyürüyüş ..
2,5lt su
Iyi gidiyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…