Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarimmm benimmm,canim Gulcugum,butun kalbimle,can-i gonulden tebrikler ediyorum.Insaallah bundan sonra da devami gelecektir,maasaallah azmin super.Sanki kendim vermisim gibi sevindim.
Canim kedicigim,liste gene bir harika olmus,ellerine,yuregine saglik.
Sevgili teosoncugum ve canim yenacigim,guzel dilekleriniz icin cok sagolunuz.
Basta gonlumuzun sultani canim Gulcugum olmak uzere kilo veren butun dostlarimi kutlarim.Herbirinize hayirli geceler,mutlu ve saglikli hafta sonlari dilerim canlarim.

Karatay kahvalti oncesi onermiyor zaten ..en iyisi gece diyor

Iyi gidiyorsun canim

Evet yemek sonrası yürüyün diyordu. Annem sabah kahvaltıyı yapıp yürüyordu ama hiç faydası olmuyor diyor. Akşam çıkacaktı ama çıkamadı hala. :) Babama bak ben bu saatlerde yürüyeceğim dedi, uyardı birde.. :) Yeşil kahve almış, onu içiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GÜNAYDINLARRRRR, SABAH TARTILDIM SONUÇ BU GENEDE İYİ REGL HAFTAM DEDİM AMA HALA GELMEDİ BUGÜN YARIN BEKLİYORUM

rumuz: CiseNaz
başlangıç tarihi: 27.01.2014
başlangıç kilosu: 81
1 hafta önce : 77.900
bu hafta: 77.700
fark: -200 gr
Beden : 40
Boy : 1,65
Yaptığım spor : Yürüyüş

Küflü çökelek. :)

güüüüünnnnaayyyyyddıııııınnnnnnn

kızlar ben gideyimde azıcık ütü yapayım
yatmadan girebilirsem görüşürüz
ben ütüyü rüyamda yeptım

Iyi geceler canim

TEsekkurler canim....iyi yapmissiniz .......sende mi sende mi. Merakli citirlarim benim.....bizde bizde:)

Kolay gelsin canim

abla mesaj atmıştım özelden sana faceten eklermisin beni diye ben senin soyadını bilmediğim için ekleyemiyorum

Hasibeciğim 9 kilo var aramız da sen benden çok öndesin
Haftaya 8 leri görürsen harika olur..
ayyy inşallah
ağır toplar konusunda siz 1-2 ben 3 işte değişen çok şey yok ağır toplar şlistesinde ilk 3 içerisindeyim :90::90:

ohhhhhhhhhh afiyet olsun

Çok faydalıymış kübf çokelek hiç yemedim ,tadı nasıl acep ,annem bunu mutfakta gorse ,bozulmuş der çöpe gönderirdi

Evet, faydalıymış. Ben de önceden ayıklardım küfleri.
Teşekkür ederim.

Günaydın.............. :)

Hulahoop'um annemin canını sıkmıştı, kaldırdı. Sonunda gidip aldım kaldırdığı yerden. Denedim hala yapabiliyorum. :)

Kizlar motivasyonum iyice dustu , oyle yemek yiyesim var o yuzden Yena benden sana yaris arkadasi olmaz hele bu moralle benden kimseye fayda yok. Yazdiklarinizi okuyorum halen ne kadar da konuskaniz selensuu yok aramizdabgezsin bakalimvbu gunlerintadini cikarsin.Hepinizi opuyorum ,

yaaa kızlar alıntılar bana bildirim olarak gelmiyor
dün gece forumdan çıktım pcyi kapattım yattım sabah kalkıp pcyi açtığımdan beri bildirim yok
dün geceki alıntıları falan hep geçmişe bakınca gördüm şimdide aynı

Mesaj kutun dolu, sabah sana mesaj atmaya calıştım gitmedi. Mesaj kutunu boşaltırsan gelir.

Tamam, yolladım. Artık geliyordur.

ayy evet geliyor artık teşekkür ederim
bu arada sana son mesajımdan sonra kızım kokmaya başladı bi baktım batırmış sırtına kadar
anca yıkama paklar dedim yalnızım ne yapayım dedim aradım komşumu çağırdım yıkadık bi güzel kızımı
mis gibi oldu benim kızım

Ben olmadığım zamanlar daha da konuşkan oluyorlar. Bazen bana da oluyor, bir yeme isteği. Saldırıyorum yemeğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…