ayyhhh çok zorladı beni yaaHaydi bakalım kolay gelsin :)
uyaninca limonlu su+karbonatli su
10.00 kkk+yesil cAy
17.00 sebze corbasi 1 kase+ kavrulmus ispanak+pulbiberli yogurt 1 kase
yesil cay
egzersiz daha yapmadim sabahtan beri anca yer yuzu gordu totom
limonlu tarcinli surahim bitti
Elcağızına sağlık kedim bebeğim... cok cok güzel olmuş.. emeklerine sağlık.. sen olmasan napardık biz yaaa.. Allah razı olsun senden.
baakk yaa aklıma geldi
geçen dönemdi mecidiyeköyden bincem bindim deeee
teyzenin tekiiiiii yaşlı baya harbiden
böyle ufak tefek ama baya büyük kalçaları var
neyse oturcak tam bende yaslanmışım
yaa bana ne dese beğenirsin
koca poposundan geçemiyorummayy benim cinler bi çıktı tepeyeee bi başladım saymaya sen ne biçim konuşuyorsun yaşından başından utannn falan kadının sesi çıkmıyor
sanırım kocasıydı yaşlı bi amca kızım tamam sakin ol falan diyor ama ben kaptırdım bi kereama amca yaaa öyle denir mi ayıp yaa falan diyorum hala herkesde bana bakıyor
neysee zincirlikuyuya gelik millet iniyor ben sinirliyim yagittim oturdum sanıyorum 34a çocuğun teki geldi burası son durak dedi ay bi utandım o an kendime geldim
oh oh afiyet olsun :)
Gerçekten başarılı bir çalışma :) afiyetle yedim. Akşam çok yedim. 4 kase karalahana çorbası, nedense bu çorbayı çok fazla yiyorum, bağımlılık gibi :) balık ve salata. Kardeşime pasta kestik, ondan yedim, çekirdek almışlar birde ondan yedim. :)vay vay vayy ... cok basarili bir calisma olmus
hoyttt hatunun ozupostayida loymus :))
sanada iyi haftasonlari ablacim..
ablacım haklısın bazen gerçekten susuyorum ama o kadının dediği şeyi ben kibar şekilde yazdım zaten açık açık yazsam ban yerim :)pofucum bak kendin cumlenin basinda soylemissin harbide bayagi yasli diye.. olsun desin yasli sonucta ..yinede sessiz kalmak erdemdir hemde ne olursa olsun yaslilara saygi gostermeliyiz cunku onlar ne dediklerini bilmiyorlar. amcayda yazik aranizda kalmis.. birden hayal ettimde iyi olmamis herkesin icinde ..
bende unv yillarimda buna benzer bir olay yasadim suan aklima geldikce uzulurum.. cep tel ilk ciktigi sene 99-2000 // yeni otobuslerin ilk ciktigi sene ayrica arkadasimin teli acik kalmis acil binmiz annem yasinda bir teyze basladi soylenmeye otobusu havaya ucuracaklar bunlar.. bu otobusler milangazla calisio vs vs.. ben ogretmenin filan dio kadin/ Allahim kadina demedigimizi birakmadik.. suanki aklim olsa hic orali olmazdim.. kavak yelleri diyeyim..
tamamladım daaa canım çıktııTamamlayamadın mı canım?
gecenlerde yani bayagi oldu mc donaldsa gitmistik kizimin istegi uzerine// esimin kuzenide vardi.. biara kuzen kalkti pecete almaya gitti o sirada bikadin onun sandalyesini aldi kadina olmaz olmaz dolu dedim aldim elinden.. kadinda yasliydi bana demesinmi sen buyuklerine boylemi davraniosun ayip sana diye.. sanki samar yedim okadar uzuldumki almista bulundum sandalyeyi birden.. yani onu o esnada hic yasli bir teyze gibi gormedim .. yemek boyunca kadin oturdumu nere oturdu rahatmi diye bakip sizlanmaktan kucuk kiz durumumu yere atti kiza bakamadim yemekte yiyemedim// ii oldu zaten mc den yiyesinde yoktu :))
ablacım haklısın bazen gerçekten susuyorum ama o kadının dediği şeyi ben kibar şekilde yazdım zaten açık açık yazsam ban yerim :)
ama valla o kadar saygısız insanlar varki inanamazsın artık yaşlısı genci yok
hemde üstelik artık yaşlılar saygısızca konuşuyor bizlere karşı
bu benim ilk olayımda değil daha öncede kötü şeyler yaşadım hemde sınava giderken sabahın 7 sinde
yani demem o ki,biz yaşlıyız istediğimizi deriz bunlar bize bişey diyemez moduna girmişler
tamamladım daaa canım çıktııbacağım şuan acıyo sanırım yarına yürüyemiycem
ben artık hiç birine üzülmüyorum kusura bakmasınlar,bazen insanlardan gerçekten nefret ediyorum psikolojimi bozdular
ters bir anina denk gelmis demekki...
buranin bana kazandirdigi + lardan biri buyuklere ve cocuklara asiri gurmet ve ilgi.. sevmiorum burayi ama mesela ilk kizima hamileyken saglikli bir hamilelik geciriodum ve evde oldugum icin cok geziyordum. otobuse bindigimde inanmazsiniz yasli teyzeler kalkiodu hemen.. metroya biniodum hemen biri ayaga kalkiodu.. cocuk kucaginda olsa keza oyle.. bikere duraga gelmeden kalkmistim kizim bebekti kucagimdaydi.. teyzenin biri bana bi kizdi bi kizdi .. niye acele ediosun. cocugu dusureceksin ver cocugu bana dedi aldi kucagimdan kendi oturuodu. durakta durdu araba oyle indim...
metroda durmadan kocalara; hamile ve usaqli qadinlara yer verin diye sinyal geciolar.. kocalmislara yani :)
gunun birinde bizde yaslanicaz canim // Allah aklimizi basimizdan almasin. yaslilarin gercekten idare edilmesi gerektigini dusunuyorum. sen daha cok gencsin // evlenip kaynana kaynataya karisinca anlaio insan bide yillar gectikce.. yinede antiparantez sozlerim biyerlerde dursun /mucx
Güzeeeel, biraz zorla kendini, en azından bir levelı tamamla bence.
benim de başlamam lazım artık
Ben çok tembelleştim ya, hiçbir şey yapasım yok... bu gidişe bir dur demek lazımyok kuzum benim plates geçmişimde var,plates daha rahat
ah şu okul olmayaydı zaman yetiştiremiyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?