Tesekkur ederim canimCanlarimmm benimmm,canim Gulcugum,butun kalbimle,can-i gonulden tebrikler ediyorum.Insaallah bundan sonra da devami gelecektir,maasaallah azmin super.Sanki kendim vermisim gibi sevindim.
Canim kedicigim,liste gene bir harika olmus,ellerine,yuregine saglik.
Sevgili teosoncugum ve canim yenacigim,guzel dilekleriniz icin cok sagolunuz.
Basta gonlumuzun sultani canim Gulcugum olmak uzere kilo veren butun dostlarimi kutlarim.Herbirinize hayirli geceler,mutlu ve saglikli hafta sonlari dilerim canlarim.
Canim daha yeni girdim topige mesaja bakamadim,,,,cepten bakamam da pc den bakinca eklerimgüüüüünnnnaayyyyyddıııııınnnnnnn
ben ütüyü rüyamda yeptım
abla mesaj atmıştım özelden sana faceten eklermisin beni diye ben senin soyadını bilmediğim için ekleyemiyorum
ayyy inşallah
ağır toplar konusunda siz 1-2 ben 3 işte değişen çok şey yok ağır toplar şlistesinde ilk 3 içerisindeyim:90::90:
ohhhhhhhhhh afiyet olsun
Dun geceden beri giremedim topige,,,alttaki komsum 2 ay once tasinmisti ona gidecektik komsularla 1,30 da cikalim demislerdi ancak hazirlandim pc acik oldugu halde giremedim,,,,,kadincagiz bir suru sey yapmis 3 kasik kisir, 2 kasik fasulye tursusu, 2 tanede dolma yedim yemegin ustunden 4 saat bile gecmemisi yemiyorum diye kizdilar bide saatim degil desem hic olmayacak fazla gorustugum kisiler degiller mecburen 3 e ceyrek kala yedim,,,giderken arabaya esofmanlarimi almistim kadinlara yuruyuse gelmek isteyen varmi dedim birisi geleyim dedi hemen hazirlanip geldi...1 saat 15 dkk sonra onu evin onune biraktim ben 20 dkk daha yurudum beni o kadar kesmemisti :).
ben istek gönderdim zaten sana kedi yolladı sayfanın linkiniTesekkur ederim canim
Canim daha yeni girdim topige mesaja bakamadim,,,,cepten bakamam da pc den bakinca eklerim
Ben de yemediğim için annem olsun teyzem olsun, farkeden herkes yemem için baskı yapıyor. Kızıyor hatta bazen annem. Az ye, bişey olmaz, zaten hiçbişey yemiyosun gibi şeyler duyuyorum yakın çevremden bu sefer. Yesen dert yemesen dert.. :)Dun geceden beri giremedim topige,,,alttaki komsum 2 ay once tasinmisti ona gidecektik komsularla 1,30 da cikalim demislerdi ancak hazirlandim pc acik oldugu halde giremedim,,,,,kadincagiz bir suru sey yapmis 3 kasik kisir, 2 kasik fasulye tursusu, 2 tanede dolma yedim yemegin ustunden 4 saat bile gecmemisi yemiyorum diye kizdilar bide saatim degil desem hic olmayacak fazla gorustugum kisiler degiller mecburen 3 e ceyrek kala yedim,,,giderken arabaya esofmanlarimi almistim kadinlara yuruyuse gelmek isteyen varmi dedim birisi geleyim dedi hemen hazirlanip geldi...1 saat 15 dkk sonra onu evin onune biraktim ben 20 dkk daha yurudum beni o kadar kesmemisti :).
Gerçekten başarılı bir çalışma :) afiyetle yedim. Akşam çok yedim. 4 kase karalahana çorbası, nedense bu çorbayı çok fazla yiyorum, bağımlılık gibi :) balık ve salata. Kardeşime pasta kestik, ondan yedim, çekirdek almışlar birde ondan yedim. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Şişti zaten midem.Kedi cik bu kadar cok seyi o mide nasil aldi .........
:)ben istek gönderdim zaten sana kedi yolladı sayfanın linkini
Normal yuruyus canim dizlerimde sivi kaybi oldugu icin kosar gibi yapamiyorum,,,,sut leptine zarar verir,,,omega 3 eksikligi tatli istegi ypar.....kacamak trans yag sokar vucuda, insulin direnci dusmez ben 4 ayda kacamaksiz ancak dusurdum...Ben de yemediğim için annem olsun teyzem olsun, farkeden herkes yemem için baskı yapıyor. Kızıyor hatta bazen annem. Az ye, bişey olmaz, zaten hiçbişey yemiyosun gibi şeyler duyuyorum yakın çevremden bu sefer. Yesen dert yemesen dert.. :)
Ablacım, normal yürüyüş mü yapıyorsun yoksa koşar gibi tempolu mu?
...Ve, sorularımmm var :)
-bazen rahat uyumak için süt içiyorum, çok da güzel uyuyorum içince, bunun sakıncası var mı?
-son birkaç gündür çok zorlanıyorum tatlı şeyler konusundabi de cips.. hiç etkilenmiyordum ilk başladığımda ama iki-üç gündür nefsimle acayip mücadele ediyorum. :18: kaçamak yaptığımız zamanlar; kilo vermemiz mi yavaşlıyor? o kaçamak anına kadar verdiğimizbi bütün emekler siliniyor mu? ne oluyor??
Şişti zaten midem.
Ne güzel yürüyosun yine de, dizlerini bahane edip yürümez çoğu kişi :):)
Normal yuruyus canim dizlerimde sivi kaybi oldugu icin kosar gibi yapamiyorum,,,,sut leptine zarar verir,,,omega 3 eksikligi tatli istegi ypar.....kacamak trans yag sokar vucuda, insulin direnci dusmez ben 4 ayda kacamaksiz ancak dusurdum...
ters bir anina denk gelmis demekki...
buranin bana kazandirdigi + lardan biri buyuklere ve cocuklara asiri gurmet ve ilgi.. sevmiorum burayi ama mesela ilk kizima hamileyken saglikli bir hamilelik geciriodum ve evde oldugum icin cok geziyordum. otobuse bindigimde inanmazsiniz yasli teyzeler kalkiodu hemen.. metroya biniodum hemen biri ayaga kalkiodu.. cocuk kucaginda olsa keza oyle.. bikere duraga gelmeden kalkmistim kizim bebekti kucagimdaydi.. teyzenin biri bana bi kizdi bi kizdi .. niye acele ediosun. cocugu dusureceksin ver cocugu bana dedi aldi kucagimdan kendi oturuodu. durakta durdu araba oyle indim...
metroda durmadan kocalara; hamile ve usaqli qadinlara yer verin diye sinyal geciolar.. kocalmislara yani :)
bende onlara ben zamanında çok yedim şimdi siz yiyin diyorumya bu kizanlarada ben kiziyorum.. sizyiyin bana ellesmeyin ..poff
:)...bugun taam oburiks olmussun
:)Şişti zaten midem.
kan tahliliyleNe güzel yürüyosun yine de, dizlerini bahane edip yürümez çoğu kişi :)
Ovvvvvv, hadi ya :/ peki insülin direncinin düştüğünü nasıl anlıyoruz?
,,,gozunaydin canim sevdikerinle guzel vakit gecirirsin insallah...oh ne guzel ailecek KKK yapacaksiniz simdiden afiyet olsun ....demek pohaca yedin al o zamanslm kızlar :)
yrn kocacığım kahvaltıya gidelim dedi
sabahtan kahvaltıya gideriz öğlene kalmadan döneriz eminenin uykusunu aksatmak istemiyorum
eve gelincede hazırlık yemek falan yapcam annemle abim gelecekler
annem 2 hafta abim 1 hafta kalacak sonra annemi almaya babam gelecek 2-3 günde o kalır sonra beraber dönecekler
kızlar bu arada beni dövebilirsiniz akşam arkadaşım oturmaya geldi ailecek 1 tane pohaça yedim
ben öğrenciyken (izmirde) otobüste yaşlı bir teyzeye yer vermiştim otobüs tıklım tıklım doluydu teyze yerimi beğenmedi 'aaaaaa ben ters gidemem dedi' beni es geçti gitti kadın
bende onlara ben zamanında çok yedim şimdi siz yiyin diyorum
en kısa zamanda kah tahlilimi yapayım o zaman, sadece tartıda gördüğüm kiloyu değil de kan tahlilinden önemli değerleri de kontrol edeyim. :):)
kan tahliliyle
iyi geceler :)kızlar ben yatıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?