Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sporumu yaptım.
Sırayla;
3.5-4 dk.'cık zumba
25 dk. jillian kickbox
kalça hareketleri squat, lunges, donkey kicks, leg press (bunun için makina yerine, kardeşimi kullandım)
Göğüs için birkaç hareket.
Birazda hulahoop çevirdim.

Tesekkur ederim canim
Canim daha yeni girdim topige mesaja bakamadim,,,,cepten bakamam da pc den bakinca eklerim

Dun geceden beri giremedim topige,,,alttaki komsum 2 ay once tasinmisti ona gidecektik komsularla 1,30 da cikalim demislerdi ancak hazirlandim pc acik oldugu halde giremedim,,,,,kadincagiz bir suru sey yapmis 3 kasik kisir, 2 kasik fasulye tursusu, 2 tanede dolma yedim yemegin ustunden 4 saat bile gecmemisi yemiyorum diye kizdilar bide saatim degil desem hic olmayacak fazla gorustugum kisiler degiller mecburen 3 e ceyrek kala yedim,,,giderken arabaya esofmanlarimi almistim kadinlara yuruyuse gelmek isteyen varmi dedim birisi geleyim dedi hemen hazirlanip geldi...1 saat 15 dkk sonra onu evin onune biraktim ben 20 dkk daha yurudum beni o kadar kesmemisti :).

ya bu kizanlarada ben kiziyorum.. sizyiyin bana ellesmeyin ..poff

Ben de yemediğim için annem olsun teyzem olsun, farkeden herkes yemem için baskı yapıyor. Kızıyor hatta bazen annem. Az ye, bişey olmaz, zaten hiçbişey yemiyosun gibi şeyler duyuyorum yakın çevremden bu sefer. Yesen dert yemesen dert.. :)

Ablacım, normal yürüyüş mü yapıyorsun yoksa koşar gibi tempolu mu?

...Ve, sorularımmm var :)
-bazen rahat uyumak için süt içiyorum, çok da güzel uyuyorum içince, bunun sakıncası var mı?
-son birkaç gündür çok zorlanıyorum tatlı şeyler konusunda bi de cips.. hiç etkilenmiyordum ilk başladığımda ama iki-üç gündür nefsimle acayip mücadele ediyorum. :18: kaçamak yaptığımız zamanlar; kilo vermemiz mi yavaşlıyor? o kaçamak anına kadar verdiğimiz bütün emekler siliniyor mu? ne oluyor??

Kedi cik bu kadar cok seyi o mide nasil aldi .........

ben istek gönderdim zaten sana kedi yolladı sayfanın linkini
:)
Normal yuruyus canim dizlerimde sivi kaybi oldugu icin kosar gibi yapamiyorum,,,,sut leptine zarar verir,,,omega 3 eksikligi tatli istegi ypar.....kacamak trans yag sokar vucuda, insulin direnci dusmez ben 4 ayda kacamaksiz ancak dusurdum...

Normal yuruyus canim dizlerimde sivi kaybi oldugu icin kosar gibi yapamiyorum,,,,sut leptine zarar verir,,,omega 3 eksikligi tatli istegi ypar.....kacamak trans yag sokar vucuda, insulin direnci dusmez ben 4 ayda kacamaksiz ancak dusurdum...
Ne güzel yürüyosun yine de, dizlerini bahane edip yürümez çoğu kişi :)
Ovvvvvv, hadi ya :/ peki insülin direncinin düştüğünü nasıl anlıyoruz?

slm kızlar :)
yrn kocacığım kahvaltıya gidelim dedi
sabahtan kahvaltıya gideriz öğlene kalmadan döneriz eminenin uykusunu aksatmak istemiyorum
eve gelincede hazırlık yemek falan yapcam annemle abim gelecekler
annem 2 hafta abim 1 hafta kalacak sonra annemi almaya babam gelecek 2-3 günde o kalır sonra beraber dönecekler

kızlar bu arada beni dövebilirsiniz akşam arkadaşım oturmaya geldi ailecek 1 tane pohaça yedim

ben öğrenciyken (izmirde) otobüste yaşlı bir teyzeye yer vermiştim otobüs tıklım tıklım doluydu teyze yerimi beğenmedi 'aaaaaa ben ters gidemem dedi' beni es geçti gitti kadın

ya bu kizanlarada ben kiziyorum.. sizyiyin bana ellesmeyin ..poff
bende onlara ben zamanında çok yedim şimdi siz yiyin diyorum

Şişti zaten midem.
Ne güzel yürüyosun yine de, dizlerini bahane edip yürümez çoğu kişi :)
Ovvvvvv, hadi ya :/ peki insülin direncinin düştüğünü nasıl anlıyoruz?
kan tahliliyle

,,,gozunaydin canim sevdikerinle guzel vakit gecirirsin insallah...oh ne guzel ailecek KKK yapacaksiniz simdiden afiyet olsun ....demek pohaca yedin al o zaman

tibet19lu+plates+plank 100e kadar+debbie slim pack

oh be bu aksam icim rahat

suandada dukancilarin aci iksirinden iciyorum ..uzerine su ekledim yoksa cok aci oluyor

Kahvaltı ;dürüm çiğköfte:18:çarşıdaydım ...çokkk cnm çekti ,yedim ayran ..(bu ara iştahım fenaa)

Akşam ;8tane kofte ,bol salata ,ayran ..1kepçe çorba

2,5lt su içtim 1saatyürüyüş ...

Bu arada biraz once elma sirkesi kurdum cam kavanoza inş tuttururum yav ...ilk defa yapıyorum ,biliyosunuz çok faydalı doğal elma sirkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…