Kahvaltı ;dürüm çiğköfte:18:çarşıdaydım ...çokkk cnm çekti ,yedim ayran ..(bu ara iştahım fenaa)
Akşam ;8tane kofte ,bol salata ,ayran ..1kepçe çorba
2,5lt su içtim1saatyürüyüş ...
bastan yaptirinca iyi olluyor sonrakilerle karsilastirinca karatayla ne farketmis kiyaslaniyoren kısa zamanda kah tahlilimi yapayım o zaman, sadece tartıda gördüğüm kiloyu değil de kan tahlilinden önemli değerleri de kontrol edeyim. :)
Iyi geceler canimkızlar ben yatıyorum iyi geceler
Nasilmis otibet19lu+plates+plank 100e kadar+debbie slim pack
oh be bu aksam icim rahat
suandada dukancilarin aci iksirinden iciyorum ..uzerine su ekledim yoksa cok aci oluyor
Bu durum icinKahvaltı ;dürüm çiğköfte:18:çarşıdaydım ...çokkk cnm çekti ,yedim ayran ..(bu ara iştahım fenaa)
Akşam ;8tane kofte ,bol salata ,ayran ..1kepçe çorba
2,5lt su içtim1saatyürüyüş ...
Ellerine saglik canim....kitaptakine goremi kurdun...Benimd.e kurdugum 1 aya yaklasti...gecen sefer kurdugumu balli tarife gore yapmistim biran once olsun diye 4Bu arada biraz once elma sirkesi kurdum cam kavanozainş tuttururum yav ...ilk defa yapıyorum ,biliyosunuz çok faydalı doğal elma sirkesi
Tamam yav 10nerden bildin
Ben çok tembelleştim ya, hiçbir şey yapasım yok... bu gidişe bir dur demek lazım
Leslie ile 1 mile walk videosunu yaptım :)
bastan yaptirinca iyi olluyor sonrakilerle karsilastirinca karatayla ne farketmis kiyaslaniyor
Iyi geceler canim
Nasilmis o
Bu durum icin,,,,:) ,,,,kg verene kadar caniniz bisey cekmeyecek:)
Ellerine saglik canim....kitaptakine goremi kurdun...Benimd.e kurdugum 1 aya yaklasti...gecen sefer kurdugumu balli tarife gore yapmistim biran once olsun diye 4
Ayda oldu bi ara kullandim icindeki bal aklima geldiginden beri kullanmiyorum hocanin tarifi ama icim rahat etmedi
Bence babymoma fazla geldi yedigin,,,,ben 6 taneden fazla yiyemiyorum :)
kızlar aranızda bu diyeti yapmaya başladıktan sonra kolesterolü yükselen var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasilmis o
Bence babymoma fazla geldi yedigin,,,,ben 6 taneden fazla yiyemiyorum :)
tünaydın canımg-ü-n-a-y-d-ı-nnnnnnn
çıtırlar leslie 1-2 bi fayda sağlamaz ,,,lesli 1- 15 dkk vücut bile ısınmamış oluyor ,,,ben sıvısız dizlerim ve belimdeki 3 fıtıkla leslie 5 yapıyordumhehe ben valla gayet aktifim spor konusunda
ben ilk başladığımda tempolu 2 mile vardı onu yapmıştım ama ben 1 mile sanıyordum
geçen sefer 3 kg elmaya 3 yemek kaşığı bal koymuştum ,,bu sefer 8 kg elmayı katı meyva sıkacağından sıktım 5 kg luk 2 cam kavonaza koydum üstüne 3 bardak su ekledim....2 haftada bir karıştırıyorum üstü porlanıyor onu atıyorum 7 ay duracak böyle ....tam doğal olacakGül anla ben kitabı okumadım ;(bilmiyorum hocanın tarifini ,nette birçok sayfaya baktım ,genel olarak üç aşagı beş yukarı aynı ...
Elmaları dilimledim ,üstüne 3katı kadar sı koydum ..1kaşık bak ve 1tutam tuz,bede azıcık bulgur attım içine ..bukadar ,senin yaptığın nasıl abla
karatay uygun olanı doyana kadar yiyeceksin, sen bizim 8*10 dediğimize bakma şaşırdığımız için öyle dedik takıldık bide kediye de takılıyoruz yaBiliyom abla bende onunla uğraşıyordumdün cidden 8kofteyı mideye indirdim ..neden dersen kkk yapmadığım için ,ben suçumu biliyorum
kızlar aranızda bu diyeti yapmaya başladıktan sonra kolesterolü yükselen var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese günaydın.dun gece itibariyle evimdeyim.digital tartım kafayı yemiş galiba normal tartıda.65.8 fln çıktım.yanlız ben öle pek tartılmıodum çnceden.oyüzden çizelgeme yeni başlıcam. biraz geç oldu ama yazıyım
rumuz:bidikim
başlangı. tarihi:23.03.2014
başlangıç kilom:69
geçen hafta:67
bu hafta:65.8
fark:1.2
beden: 38oldu):))))
spor.bazen yüryüş. evde bikaç mekik hareketi
boy.1.65
hedef:58
yüzde:-1.71
gül ablacım bni de ekle listeye.tartım ynmda olcak artık problem yok:)
Günaydın. Sabah kalkar kalkmaz yine pasta yedim. Bugün son, daha yemem. Şu an kahvaltımı yapıyorum. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
merhabalar,
oğlandan hastalık gectı bana da.. gec kalmıştık zaten.. boğazlarım fecı.. antıbıyotık kullanıyorum.. ne zaman düzlüğe cıkacagım merak konusu..
dun tartı aldım.. fakır ın olan.. teknosa da doalsıyorduk.. tesadüf eserı esım gordu.. bak buradada varmış dıye.. medısana nın da vardı.. gorevlı, medıcana ıcın pazara yenı gırdı.. sız hep yapandan alın dedı.. ıyı dedık bızde..
boşuna tava yemısım.. kılomda artma yok.. 62.9 um gecen haftakı gıbı.. hassas terazı ne guzelmıs, kafayı yedırtmıyor ınsana..
dunku menumu de gıreyım..
sabah KKK 10:30
AKSAM 16 :30 Cıger sote + salata + ayran..
20:00 bır bardak kefir.
Gül ablacım.. opuyorum senı çok çok.. aşağıda adını gordum.. bi seviyim dedim seni.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?