Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

en kısa zamanda kah tahlilimi yapayım o zaman, sadece tartıda gördüğüm kiloyu değil de kan tahlilinden önemli değerleri de kontrol edeyim. :)
bastan yaptirinca iyi olluyor sonrakilerle karsilastirinca karatayla ne farketmis kiyaslaniyor

kızlar ben yatıyorum iyi geceler
Iyi geceler canim
tibet19lu+plates+plank 100e kadar+debbie slim pack

oh be bu aksam icim rahat

suandada dukancilarin aci iksirinden iciyorum ..uzerine su ekledim yoksa cok aci oluyor
Nasilmis o
Bu durum icin ,,,,:) ,,,,kg verene kadar caniniz bisey cekmeyecek:)
Bu arada biraz once elma sirkesi kurdum cam kavanoza inş tuttururum yav ...ilk defa yapıyorum ,biliyosunuz çok faydalı doğal elma sirkesi
Ellerine saglik canim....kitaptakine goremi kurdun...Benimd.e kurdugum 1 aya yaklasti...gecen sefer kurdugumu balli tarife gore yapmistim biran once olsun diye 4
Ayda oldu bi ara kullandim icindeki bal aklima geldiginden beri kullanmiyorum hocanin tarifi ama icim rahat etmedi

Gül anla ben kitabı okumadım ;(bilmiyorum hocanın tarifini ,nette birçok sayfaya baktım ,genel olarak üç aşagı beş yukarı aynı ...
Elmaları dilimledim ,üstüne 3katı kadar sı koydum ..1kaşık bak ve 1tutam tuz,bede azıcık bulgur attım içine ..bukadar ,senin yaptığın nasıl abla

kızlar aranızda bu diyeti yapmaya başladıktan sonra kolesterolü yükselen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese günaydın.dun gece itibariyle evimdeyim.digital tartım kafayı yemiş galiba normal tartıda.65.8 fln çıktım.yanlız ben öle pek tartılmıodum çnceden.oyüzden çizelgeme yeni başlıcam. biraz geç oldu ama yazıyım

rumuz:bidikim
başlangı. tarihi:23.03.2014
başlangıç kilom:69
geçen hafta:67
bu hafta:65.8
fark:1.2
beden: 38 oldu):))))
spor.bazen yüryüş. evde bikaç mekik hareketi
boy.1.65
hedef:58
yüzde:-1.71

gül ablacım bni de ekle listeye.tartım ynmda olcak artık problem yok:)

Günaydın. Sabah kalkar kalkmaz yine pasta yedim. Bugün son, daha yemem. Şu an kahvaltımı yapıyorum. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

g-ü-n-a-y-d-ı-nnnnnnn

tünaydın canım
hehe ben valla gayet aktifim spor konusunda

ben ilk başladığımda tempolu 2 mile vardı onu yapmıştım ama ben 1 mile sanıyordum
çıtırlar leslie 1-2 bi fayda sağlamaz ,,,lesli 1- 15 dkk vücut bile ısınmamış oluyor ,,,ben sıvısız dizlerim ve belimdeki 3 fıtıkla leslie 5 yapıyordum kaldırın totonuzu bakıyım yapın leslie 5 leri eritin o yağları yaşlı teyzeler toto lara laf söylemesin
geçen sefer 3 kg elmaya 3 yemek kaşığı bal koymuştum ,,bu sefer 8 kg elmayı katı meyva sıkacağından sıktım 5 kg luk 2 cam kavonaza koydum üstüne 3 bardak su ekledim....2 haftada bir karıştırıyorum üstü porlanıyor onu atıyorum 7 ay duracak böyle ....tam doğal olacak
Biliyom abla bende onunla uğraşıyordum dün cidden 8kofteyı mideye indirdim ..neden dersen kkk yapmadığım için ,ben suçumu biliyorum
karatay uygun olanı doyana kadar yiyeceksin, sen bizim 8*10 dediğimize bakma şaşırdığımız için öyle dedik takıldık bide kediye de takılıyoruz ya herkesin kapasitesi farklı kedi cik 45 kg ama 100 kg luklar kadar yiyor bize göre doyana kadar ye aç kalma canım
kızlar aranızda bu diyeti yapmaya başladıktan sonra kolesterolü yükselen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

var canım,,,,teoson un yükselmiş...karatay da kolestrol yükselmesi sorun değil zaten başlarda benimde yükselmişti sıvı yağı artırınca düzeldi

tünaydın canım
tartına kavuşmuşsun, valizine koy şimdiden unutma artık o önemli bir eşya
cuma günü yeni bildirimler olacak o zaman tekrar bildirim yaparsın kedi cik ekler seni bu hafta geçti

Günaydın. Sabah kalkar kalkmaz yine pasta yedim. Bugün son, daha yemem. Şu an kahvaltımı yapıyorum. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tünaydın canım

şaşırttın beni 2 gün üst üste pasta :44: sen hiç böyle yapmazdın kedicik çok mu sevdin pastayı

merhabalar,

oğlandan hastalık gectı bana da.. gec kalmıştık zaten.. boğazlarım fecı.. antıbıyotık kullanıyorum.. ne zaman düzlüğe cıkacagım merak konusu..

dun tartı aldım.. fakır ın olan.. teknosa da doalsıyorduk.. tesadüf eserı esım gordu.. bak buradada varmış dıye.. medısana nın da vardı.. gorevlı, medıcana ıcın pazara yenı gırdı.. sız hep yapandan alın dedı.. ıyı dedık bızde..

boşuna tava yemısım.. kılomda artma yok.. 62.9 um gecen haftakı gıbı.. hassas terazı ne guzelmıs, kafayı yedırtmıyor ınsana..

dunku menumu de gıreyım..

sabah KKK 10:30

AKSAM 16 :30 Cıger sote + salata + ayran..

20:00 bır bardak kefir.

Son düzenleme:

merhaba canım

geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşallah

tartını kilo vere vere kullan canım

cuma günü boşu boşuna hem kafayı yedin hem tavayı ,,,,bundan sonra ki rövanşlara bakalım yediklerin geçmişte kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…