Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tünaydın canım

şaşırttın beni 2 gün üst üste pasta :44: sen hiç böyle yapmazdın kedicik çok mu sevdin pastayı

Çok sevmedim, hatta bitirmeye yakın çok tatlı geldi. Ama bilmiyorum, yedim. sabah kalkar kalkmaz ilk onu yedim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Abla doğal elmayı nerden buluyuorsun ..bulma imkanın varsa mukemmel..katı meyve sıkıcagında sıkma olayını bende duüundum ,ama yoktu ondan ince doğradım ...birde neden 7ay,40gün sonra oluyor okuguğum kadarı ile ama.
Birde 3kg ,baş koyduğun ne kadar zaman da ve nasıl oldu abla ..tadı nasıl ???

Çok sevmedim, hatta bitirmeye yakın çok tatlı geldi. Ama bilmiyorum, yedim. sabah kalkar kalkmaz ilk onu yedim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

amasya dan getittirdim.....

karatayın kitaplarında öyle yazıyor ,,balla yaparsanız 3-4 ay balsız yaparsanız 7 ay diyor,,,,bende ilk yaptığımı robotta parçalayarak yapmıştım

yesil cay limon biraz pulbiberin ustune sicak su dokup demliosun

bende 4 taneden fazla yemem..10 cok fazla bence. yinede yiyen bilir :)) kg verecek olan o

Kız yok 10yemedim ama ,8taneyi rahat götürdüm ne bilim yedim işte :18:bu hafta bakıcaz bakalım nekadar almışım şaka bşr yana bnm krizlerim tutmaya başladı yıne ,kahvaltı dürüm çikofte oluncaaa,akşam o kofteleri yıyosun işte karataya sadık kalmadığımdan ama dikkat edicem

Geçmiş olsun evrimciğim ...zencefil ve zerdeçal demle tarçınla içine elmada koyabilirsin ..eminim iyi gelecektir cnm ..bu arada tartın hayırlı olsun menunde gayet dengeli

Cnm iyi vermişin bu hafta tebrikler dikkat etmişsin bu hafta belliki

slm kızlar
annemlerin gelmesine 2 saat kaldı onlar gelmeden ütülerimide bitirmem lazım
kahvaltıda kaçamak yapmadım aferin bana
yumurta aldım kendime 2 tane ama çok pişirmişler sarıların atrafı koyu gri olmuş görünce tiksindim ondan yemedim ığğğğğğğğğğğ
geçmişe bakmaya vaktim yok alıntılarımı okudum sadece geçmişede gece bakarım artık kızım uyuduktan sonra
öptüm hepinizi görüşmek üzere

Aferin sana...translasmis yumurtayi yemedigin icinde aferin,,,,anneni ne zamandir gormuyorsun uzaktanmi gelecek

Bugün geç de olsa güzel bir KKK yaptımm. Sonra yarım saat spor yaptım; baya ter attım. :) kahvaltıyı geç yaptığım için henüz akşam yemeğimi yemedim ama bir saate kadar onu da yerim. ( döner yiyeceğim bol yeşillik ile)

-yalnız, ben su içemiyorum yani günde en fazla 1 litre tüketiyorum, hemen şişiyorum :/ su içmek kilo vermeyi hızlandırıyor mu? içmemekle çok şey kaybediyor muyum?

Son düzenleme:

ınsallahh Gul ablam.. kaçamak bıle karatay usulü ben de bılıyorsun.. oyle abuk sabuk sapıtmıyorum cok sukur.. yaw yersem zehırlenecekmısım gıbı geliyor artık ekmeği şekeri tövbe tövbe ozellıkle de karbonhıdratlı seyler.. onlar da katıyen kaçamak yok.. yanı ıhtımal bıle yok benım ıcın.. o kadar dıyeyım sana..

canımmmm bende seni öperim dün gece girdiğimde göremedim merak ettim,,,,

canım Gul ablam benim.. boğazlar bırden şişince.. gıttım erkenden uyudum.. hıc boğaz ağrısına alışkın degılım ben.. 35 ınden sonra boğazım ağrıyor..

Geçmiş olsun evrimciğim ...zencefil ve zerdeçal demle tarçınla içine elmada koyabilirsin ..eminim iyi gelecektir cnm ..bu arada tartın hayırlı olsun menunde gayet dengeli

saol arkadaşım.. su an evde ıkı haftadır o sekıl cay demelnıyor.. oğlan ıcın yapıyorum.. bır bardak ta kendım ıcın.. ama adaçayı boğaz ağrısına genız akıntısına ve oksurmeye cok ıyı gelıyormus.. sımdı onu da ıcıyoruz oğlumla ıkı gundur..

sen bızden daha ıyı bılırsın.. yanlış hatırlamıyorsam tıp okuyordun.. doğru mu bılmıyorum ama.. günde bır lıtre su az.. gec kılo vermeyı.. vücudunun yarısından fazlasının su olduğunu dusunursen.. bunu ıcmenın ne kadar kıymetlı olduğunu daha ıyı ıdrak edersın.. yetersız su alımında vücut kandakı suyu emmeye baslar.. bu da beraberınde kolesterol basta olmak uzere bır cok hastalığa davetıye cıkarrır.. ben de yirmili yaslarda iken, senın gıbı asla ıcemezdım.. ama kendımı zorlaya zorlaya sımdı günde rahat 3 lıtre ıcebılıyorum.. şişe ile gez.. o sana yardımcı olur.. artı, su; sıgara gıbı bır seydır.. bır sure sonra ıctıkce alışkınlığa döner ınsanda.

Suyu yudum yudum iceceksin ,,,,kg basina 40 gr olarak hesaplaniyor 40..i kg ile carp ne kadar su icmen gerek bulursunnn,,,,su icmek zayiflamaya yardim ediyor vucut susuz birakilamaz ....suyun yerine hic bir icecek gecmez...su icmezsen organlarin nasil beslenecek,,,

KALKIS 10:00 SU +Çilek

sabah 10:30 KKK

aksam: 17:30 4 köfte + patlıcan,bıber salatası +yesıllık salatası + ıkı kasık kızartma (fırında) yoğurtlu + yarım bardak salgam suyu.

tukkan kapandı.

CANAN HANIM.. bugun ıcımden sızınle konuştum.. benım de bır kayınpederım var.. düşman basına vermesın.. eş olarak korkunç bır adam.. bıze hıc bır yanlısı gormedım ama kayınvalideme yapmadığı ezıyet kalmaz.. annem gerekenı kızı evlendikten sonra yapacak.. sımdılık onun ıcın katlanıyor.. bılmıyorum ne durumdasınız.. ama hayata bır kere gelınıyor.. yasarken hayat ezıyete dıonmemelı.. hele kı bunu bır ınsan yapıyorsa.. siz kendınız ıcın en doıgrusunu bılırsınız elbet.. haddıme degıl sıze akıl vermek.. ama yıne de ıcımden gecenlerı sıze yazmak ıstedım.. ben hep.. ne kaybedebılırım kı dıye dıye yasadım hayatım boyunca.. bu annesızlıgın verdıgı bır yasam savası taktığı ıdı.. ölümden öte köy yok.. huzur hayattakı en kıymetlı sey.. az ye, huzurlu ye, hıc gıyınme, huzurlu uyu.. nacızane.. operım ellerinizden.. yanaklarınızdan.. sızı sevıyorum.

Canim benim yüreğine sağlık. ..çok ince düşüncelisin...

Gül abla haddıme mi bilmiyorum ama hergün bir kaçamak haberi..topinin dengesi bozulmasın. Arkadaşlar kedicik 45kg o istediğini yer içer lütfen biz kaçamak yapmayalım işimizi ciddiye alalım.

Selam kızlar ben geri döndüm:)ama çoooook yorgunum yarın sporuma da geri dönücem 1 hafta ara verdim her yerim ağrıyor

Uyanış su+karbonatlı şu

10.00 kkk+yeşil çay

18.00 biraz cam fıstığı (kızlara ayiklarken)

19.30 1 tabak ıspanak yemeği bol pulbiberli+2kofte+1 kaşık bulgur pilavi+ayran+2 gunkurusu+yeşil çay

Zafiyet geçiriyorum su içiyorum durmadan. Jillian pack yapasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…