tünaydın canım
şaşırttın beni 2 gün üst üste pasta :44: sen hiç böyle yapmazdın kedicik çok mu sevdin pastayı
tünaydın canım
çıtırlar leslie 1-2 bi fayda sağlamaz ,,,lesli 1- 15 dkk vücut bile ısınmamış oluyor ,,,ben sıvısız dizlerim ve belimdeki 3 fıtıkla leslie 5 yapıyordumkaldırın totonuzu bakıyım yapın leslie 5 leri eritin o yağları yaşlı teyzeler toto lara laf söylemesin
geçen sefer 3 kg elmaya 3 yemek kaşığı bal koymuştum ,,bu sefer 8 kg elmayı katı meyva sıkacağından sıktım 5 kg luk 2 cam kavonaza koydum üstüne 3 bardak su ekledim....2 haftada bir karıştırıyorum üstü porlanıyor onu atıyorum 7 ay duracak böyle ....tam doğal olacak
karatay uygun olanı doyana kadar yiyeceksin, sen bizim 8*10 dediğimize bakma şaşırdığımız için öyle dedik takıldık bide kediye de takılıyoruz yaherkesin kapasitesi farklı kedi cik 45 kg ama 100 kg luklar kadar yiyor bize göre doyana kadar ye aç kalma canım
var canım,,,,teoson un yükselmiş...karatay da kolestrol yükselmesi sorun değil zaten başlarda benimde yükselmişti sıvı yağı artırınca düzeldi
Çok sevmedim, hatta bitirmeye yakın çok tatlı geldi. Ama bilmiyorum, yedim.sabah kalkar kalkmaz ilk onu yedim. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Abla doğal elmayı nerden buluyuorsun ..bulma imkanın varsa mukemmel..katı meyve sıkıcagında sıkma olayını bende duüundum ,ama yoktu ondan ince doğradım ...birde neden 7ay,40gün sonra oluyor okuguğum kadarı ile ama.
Birde 3kg ,baş koyduğun ne kadar zaman da ve nasıl oldu abla ..tadı nasıl ???
yesil cay limon biraz pulbiberin ustune sicak su dokup demliosun
bende 4 taneden fazla yemem..10 cok fazla bence. yinede yiyen bilir :)) kg verecek olan o
merhabalar,
oğlandan hastalık gectı bana da.. gec kalmıştık zaten.. boğazlarım fecı.. antıbıyotık kullanıyorum.. ne zaman düzlüğe cıkacagım merak konusu..
dun tartı aldım.. fakır ın olan.. teknosa da doalsıyorduk.. tesadüf eserı esım gordu.. bak buradada varmış dıye.. medısana nın da vardı.. gorevlı, medıcana ıcın pazara yenı gırdı.. sız hep yapandan alın dedı.. ıyı dedık bızde..
boşuna tava yemısım.. kılomda artma yok.. 62.9 um gecen haftakı gıbı.. hassas terazı ne guzelmıs, kafayı yedırtmıyor ınsana..
dunku menumu de gıreyım..
sabah KKK 10:30
AKSAM 16 :30 Cıger sote + salata + ayran..
20:00 bır bardak kefir.
herkese günaydın.dun gece itibariyle evimdeyim.digital tartım kafayı yemiş galiba normal tartıda.65.8 fln çıktım.yanlız ben öle pek tartılmıodum çnceden.oyüzden çizelgeme yeni başlıcam. biraz geç oldu ama yazıyım
rumuz:bidikim
başlangı. tarihi:23.03.2014
başlangıç kilom:69
geçen hafta:67
bu hafta:65.8
fark:1.2
beden: 38oldu):))))
spor.bazen yüryüş. evde bikaç mekik hareketi
boy.1.65
hedef:58
yüzde:-1.71
gül ablacım bni de ekle listeye.tartım ynmda olcak artık problem yok:)
amasya dan getittirdim.....
karatayın kitaplarında öyle yazıyor ,,balla yaparsanız 3-4 ay balsız yaparsanız 7 ay diyor,,,,bende ilk yaptığımı robotta parçalayarak yapmıştım
Tadı nasıl gül abla ,beyendinmi ???
slm kızlar
annemlerin gelmesine 2 saat kaldı onlar gelmeden ütülerimide bitirmem lazım
kahvaltıda kaçamak yapmadım aferin bana
yumurta aldım kendime 2 tane ama çok pişirmişler sarıların atrafı koyu gri olmuş görünce tiksindim ondan yemedim ığğğğğğğğğğğ
geçmişe bakmaya vaktim yok alıntılarımı okudum sadece geçmişede gece bakarım artık kızım uyuduktan sonra
öptüm hepinizi görüşmek üzere
merhaba canım
geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşallah
tartını kilo vere vere kullan canım
cuma günü boşu boşuna hem kafayı yedin hem tavayı,,,,bundan sonra ki rövanşlara bakalım yediklerin geçmişte kaldı
canımmmm bende seni öperimdün gece girdiğimde göremedim merak ettim,,,,
Geçmiş olsun evrimciğim ...zencefil ve zerdeçal demle tarçınla içine elmada koyabilirsin ..eminim iyi gelecektir cnm ..bu arada tartın hayırlı olsunmenunde gayet dengeli
Bugün geç de olsa güzel bir KKK yaptımm. Sonra yarım saat spor yaptım; baya ter attım. :) kahvaltıyı geç yaptığım için henüz akşam yemeğimi yemedim ama bir saate kadar onu da yerim. ( döner yiyeceğim bol yeşillik ile)
-yalnız, ben su içemiyorum yani günde en fazla 1 litre tüketiyorum, hemen şişiyorum :/ su içmek kilo vermeyi hızlandırıyor mu? içmemekle çok şey kaybediyor muyum?
Bugün geç de olsa güzel bir KKK yaptımm. Sonra yarım saat spor yaptım; baya ter attım. :) kahvaltıyı geç yaptığım için henüz akşam yemeğimi yemedim ama bir saate kadar onu da yerim. ( döner yiyeceğim bol yeşillik ile)
-yalnız, ben su içemiyorum yani günde en fazla 1 litre tüketiyorum, hemen şişiyorum :/ su içmek kilo vermeyi hızlandırıyor mu? içmemekle çok şey kaybediyor muyum?
Günaydın. Sabah kalkar kalkmaz yine pasta yedim. Bugün son, daha yemem. Şu an kahvaltımı yapıyorum. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
CANAN HANIM.. bugun ıcımden sızınle konuştum.. benım de bır kayınpederım var.. düşman basına vermesın.. eş olarak korkunç bır adam.. bıze hıc bır yanlısı gormedım ama kayınvalideme yapmadığı ezıyet kalmaz.. annem gerekenı kızı evlendikten sonra yapacak.. sımdılık onun ıcın katlanıyor.. bılmıyorum ne durumdasınız.. ama hayata bır kere gelınıyor.. yasarken hayat ezıyete dıonmemelı.. hele kı bunu bır ınsan yapıyorsa.. siz kendınız ıcın en doıgrusunu bılırsınız elbet.. haddıme degıl sıze akıl vermek.. ama yıne de ıcımden gecenlerı sıze yazmak ıstedım.. ben hep.. ne kaybedebılırım kı dıye dıye yasadım hayatım boyunca.. bu annesızlıgın verdıgı bır yasam savası taktığı ıdı.. ölümden öte köy yok.. huzur hayattakı en kıymetlı sey.. az ye, huzurlu ye, hıc gıyınme, huzurlu uyu.. nacızane.. operım ellerinizden.. yanaklarınızdan.. sızı sevıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?