Balli 4 ayda oldu tadi cok guzel herkes begeniyor...ilk zaman cok keskindi genzimi yakiyordu zamanla alistim zaten keskini iyi olurmus
ınsallahh Gul ablam.. kaçamak bıle karatay usulü ben de bılıyorsun.. oyle abuk sabuk sapıtmıyorum cok sukur.. yaw yersem zehırlenecekmısım gıbı geliyor artık ekmeği şekeri tövbe tövbe ozellıkle de karbonhıdratlı seyler.. onlar da katıyen kaçamak yok.. yanı ıhtımal bıle yok benım ıcın.. o kadar dıyeyım sana..
canım Gul ablam benim.. boğazlar bırden şişince.. gıttım erkenden uyudum.. hıc boğaz ağrısına alışkın degılım ben.. 35 ınden sonra boğazım ağrıyor..
saol arkadaşım.. su an evde ıkı haftadır o sekıl cay demelnıyor.. oğlan ıcın yapıyorum.. bır bardak ta kendım ıcın.. ama adaçayı boğaz ağrısına genız akıntısına ve oksurmeye cok ıyı gelıyormus.. sımdı onu da ıcıyoruz oğlumla ıkı gundur..
sen bızden daha ıyı bılırsın.. yanlış hatırlamıyorsam tıp okuyordun.. doğru mu bılmıyorum ama.. günde bır lıtre su az.. gec kılo vermeyı.. vücudunun yarısından fazlasının su olduğunu dusunursen.. bunu ıcmenın ne kadar kıymetlı olduğunu daha ıyı ıdrak edersın.. yetersız su alımında vücut kandakı suyu emmeye baslar.. bu da beraberınde kolesterol basta olmak uzere bır cok hastalığa davetıye cıkarrır.. ben de yirmili yaslarda iken, senın gıbı asla ıcemezdım.. ama kendımı zorlaya zorlaya sımdı günde rahat 3 lıtre ıcebılıyorum.. şişe ile gez.. o sana yardımcı olur.. artı, su; sıgara gıbı bır seydır.. bır sure sonra ıctıkce alışkınlığa döner ınsanda.
Selam kızlar ben geri döndüm:)ama çoooook yorgunum yarın sporuma da geri dönücem 1 hafta ara verdim her yerim ağrıyor
Cnm iyi vermişin bu hafta tebriklerdikkat etmişsin bu hafta belliki
Kizlar motivasyonum iyice dustu , oyle yemek yiyesim var o yuzden Yena benden sana yaris arkadasi olmaz hele bu moralle benden kimseye fayda yok. Yazdiklarinizi okuyorum halen ne kadar da konuskaniz selensuu yok aramizdabgezsin bakalimvbu gunlerintadini cikarsin.Hepinizi opuyorum ,
ayy evet geliyor artık teşekkür ederim
bu arada sana son mesajımdan sonra kızım kokmaya başladı bi baktım batırmış sırtına kadar
anca yıkama paklar dedim yalnızım ne yapayım dedim aradım komşumu çağırdım yıkadık bi güzel kızımı
mis gibi oldu benim kızım
ters bir anina denk gelmis demekki...
buranin bana kazandirdigi + lardan biri buyuklere ve cocuklara asiri gurmet ve ilgi.. sevmiorum burayi ama mesela ilk kizima hamileyken saglikli bir hamilelik geciriodum ve evde oldugum icin cok geziyordum. otobuse bindigimde inanmazsiniz yasli teyzeler kalkiodu hemen.. metroya biniodum hemen biri ayaga kalkiodu.. cocuk kucaginda olsa keza oyle.. bikere duraga gelmeden kalkmistim kizim bebekti kucagimdaydi.. teyzenin biri bana bi kizdi bi kizdi .. niye acele ediosun. cocugu dusureceksin ver cocugu bana dedi aldi kucagimdan kendi oturuodu. durakta durdu araba oyle indim...
metroda durmadan kocalara; hamile ve usaqli qadinlara yer verin diye sinyal geciolar.. kocalmislara yani :)
Dun geceden beri giremedim topige,,,alttaki komsum 2 ay once tasinmisti ona gidecektik komsularla 1,30 da cikalim demislerdi ancak hazirlandim pc acik oldugu halde giremedim,,,,,kadincagiz bir suru sey yapmis 3 kasik kisir, 2 kasik fasulye tursusu, 2 tanede dolma yedim yemegin ustunden 4 saat bile gecmemisi yemiyorum diye kizdilar bide saatim degil desem hic olmayacak fazla gorustugum kisiler degiller mecburen 3 e ceyrek kala yedim,,,giderken arabaya esofmanlarimi almistim kadinlara yuruyuse gelmek isteyen varmi dedim birisi geleyim dedi hemen hazirlanip geldi...1 saat 15 dkk sonra onu evin onune biraktim ben 20 dkk daha yurudum beni o kadar kesmemisti :).
merhabalar,
oğlandan hastalık gectı bana da.. gec kalmıştık zaten.. boğazlarım fecı.. antıbıyotık kullanıyorum.. ne zaman düzlüğe cıkacagım merak konusu..
dun tartı aldım.. fakır ın olan.. teknosa da doalsıyorduk.. tesadüf eserı esım gordu.. bak buradada varmış dıye.. medısana nın da vardı.. gorevlı, medıcana ıcın pazara yenı gırdı.. sız hep yapandan alın dedı.. ıyı dedık bızde..
boşuna tava yemısım.. kılomda artma yok.. 62.9 um gecen haftakı gıbı.. hassas terazı ne guzelmıs, kafayı yedırtmıyor ınsana..
dunku menumu de gıreyım..
sabah KKK 10:30
AKSAM 16 :30 Cıger sote + salata + ayran..
20:00 bır bardak kefir.
tünaydın canım
tartına kavuşmuşsun, valizine koy şimdiden unutma artık o önemli bir eşya
cuma günü yeni bildirimler olacak o zaman tekrar bildirim yaparsın kedi cik ekler seni bu hafta geçti
O sabah pastasının keyfine bir başkadır soğuk soğuk dolaptan çıkarıp yemek.😊
Gül abla haddıme mi bilmiyorum ama hergün bir kaçamak haberi..topinin dengesi bozulmasın. Arkadaşlar kedicik 45kg o istediğini yer içer lütfen biz kaçamak yapmayalım işimizi ciddiye alalım.
Selam kızlar ben geri döndüm:)ama çoooook yorgunum yarın sporuma da geri dönücem 1 hafta ara verdim her yerim ağrıyor
Uyanış su+karbonatlı şu
10.00 kkk+yeşil çay
18.00 biraz cam fıstığı (kızlara ayiklarken)
19.30 1 tabak ıspanak yemeği bol pulbiberli+2kofte+1 kaşık bulgur pilavi+ayran+2 gunkurusu+yeşil çay
Zafiyet geçiriyorum su içiyorum durmadan. Jillian pack yapasim var
Merhabalar,
Bugün güzel bir gün geçirdik ailecek...
Yeşillikler için de yenilen yemek sonrası yürüyüş...dağ kekiği topladık misler gibi..
İyi geldi bana...
Tatlı rekabet motive eder bence tekrar düşün
hasibeciğim yalnız yıkayamıyormusun bebişi.?
Gözün aydın annenler gelecekmiş...
canım burada özellikle genç erkekler yerinden bile kalkmıyorlar..Çok sinir oluyorum ben...
Hamile yahut yaşlı binince ben kallkıp yer veriyorum artık...
epey oluyor hamile bir bayan bindi karnı burnun da, öylesine büyük ki karnı..otobüsün içi acaip kalabalık ve kimse yerinden kalkmadı
Seslendim ben, oturmak istemedi zar zor rica ettim oturttum...
başarılı bir misafirlik olmuş..
geçmiş olsun...tartını iyi günler de,zayıf günler de kullan...
Sabah ;kkk
Öğlen ;1bardak kahveli süt 5,6tane leblebi
Akşam (17.30)1kepçe çorba,
Beyaz lahana salatası
2kktavuk göğsü
4kaşık bulgur pilavı
3milleslieyaptım2,5lt su içtim ,3e tamamlarım diyorum
Bugün eşim sütçüden 5litre sut getirmiş (amca gözünün onunde sağıyor)kaynattım ,3lt sini yoğurt mayaladım ,1lt si kefir mayaladım ..birazda içmeye koydum üstünün kaymağınıda ayırdım ... kayısı yla iyi gidiyor kaymak ohh miss evde süt yoğurt olmayınca buzdolabı boşmuş gibi hissediyorum :125::125:
Hoşgeldin citirixim
pardın.. siz.. sizz.. çıkaramadım.. cunku cok yuregımdessssinnnnnnnn... nihahahahahaaaaaaahosgeldın prenses rana.. anca gez fır fır.. arabayı mı ittin.. nıye yoruldun o kadar
:
Hoşbuşdum mucx
Sen beni unutamazsın bebem:)
Çok gezdim ondan yoruldum Adana da festival vardı söylemesi ayıp:)birçok ünlü gördüm şekerim:)Ayşe arman ı gördüm ona sevindim bir de ipek tuzcuoğlu nü gördüm sevmem ama kadın 45 kilo valla çok sinir oldun çelme takasım geldi:)
Resmen ciğerden hissettim acını
cuma gunu hanyayı konyayı goruyoruz sonra.. haklısın.. Gül ablanın da hıc hoşlanmadığı sey.. yenı arkadaşları ürkütmemek için yumuşak uyarıyor.. biz olsak tavana asmıstı emınım.. lısteyı yazarken ınsan en cok kendıne döndürüyor aynayı.. ben valla her yemeye başlamadan once ne yazacağım dusuncesı ıle kendıme daha cok cekı düzen verıyorum.
pardın.. siz.. sizz.. çıkaramadım.. cunku cok yuregımdessssinnnnnnnn... nihahahahahaaaaaaahosgeldın prenses rana.. anca gez fır fır.. arabayı mı ittin.. nıye yoruldun o kadar
bulgur saolsun ablası.. ha babam de babamm iç.. bol pulbiberini yiririmmmm senin..
sevgılı YENACIM.. Cok teşekkür ederım naıf arkadaşım.
o kaymağı ben de her zaman bı kenara ayırıyorum.. o kayısının ıcıne koymayı hep düşünüyorum.. ama daha haketmedıgımı dusundugum ıcın difrise atıyorum
cnm sen kendin için en iyisini bilirsin ..oyle düşünüyorsan ve bu seni motıve edıyrsa ne guzel ben im evveliyatım sıkıntı şeker bnm vazgeçilmezimdi , ve okadardengeziz beslenıyordumki tahmin bile edemesson yani
Şimdi bu bnm için okadar saglıklı bişiykidaha once yediklerımlw kıyaslayınca ...ilk rejim deneyımım bu bnm ,yada hayat tarzı ne dersen krize girmemwk için çok kasmıyorum
ondan yazdım ya ferıdem.. ben kayısı yemeye başlayınca ıyıce durdu vermem.. zaten kılo verısınız hızlansın ıstıyorsanız, ıdeal kilonuza gelene kadar meyve ve tatlı kurulardan uzak durun dıyor canan hoca.. ben de her seferınde o kaymagu görünce bı nıyet edıyorum.. sonra vazgecıyorum ıster ıstemez.. zaten bu sekıl yemek cok sağlıklı ve de zevklı.. canan hoca da onaylıyor.. bu sekıl yıyın dıye.. ama benım metabolızma sıfır çalışıyor zaten.. en ufak seyde kılo vermem duruyor. ne zaman hedefime ınecegım.. ben de rahat rahat her sekıl yıyecegım ınsallahh.
Cnm benimsen sağlıklı olda(tırstım kalp falan dedin )gerisi gelir çorap söküğü gibi ...ve çok azimlisin ayrıca o kaymaklı kayısıları götüreceğin günler yakındır
Canim burada hepimiz soz sahibiyiz istediginiz zaman istediginizi yazabilirsiniz, kacamak yapani okuyunca kime denk geliyorsa onun cezasini vermeli kediyi veya beni beklememelisiniz...birlikta karatay yapiyoruz birlikte topigimizi duzgun kacamaksiz goturecegiz.Gül abla haddıme mi bilmiyorum ama hergün bir kaçamak haberi..topinin dengesi bozulmasın. Arkadaşlar kedicik 45kg o istediğini yer içer lütfen biz kaçamak yapmayalım işimizi ciddiye alalım.
Hosgeldin canimSelam kızlar ben geri döndüm:)ama çoooook yorgunum yarın sporuma da geri dönücem 1 hafta ara verdim her yerim ağrıyor
iyi yaparsin canim dagitinca eve az kaliyorAfiyet olsunbnmkide olur inş ,geç olmadan bi 5lt daha hazırlıyom ben en iyisi
Gunlerin yorgunlugunu cikarmissin iyi olmus canim icin acilmisMerhabalar,
Bugün güzel bir gün geçirdik ailecek...
Yeşillikler için de yenilen yemek sonrası yürüyüş...dağ kekiği topladık misler gibi..
İyi geldi bana...
Tatlı rekabet motive eder bence tekrar düşün
hasibeciğim yalnız yıkayamıyormusun bebişi.?
Gözün aydın annenler gelecekmiş...
canım burada özellikle genç erkekler yerinden bile kalkmıyorlar..Çok sinir oluyorum ben...
Hamile yahut yaşlı binince ben kallkıp yer veriyorum artık...
epey oluyor hamile bir bayan bindi karnı burnun da, öylesine büyük ki karnı..otobüsün içi acaip kalabalık ve kimse yerinden kalkmadı
Seslendim ben, oturmak istemedi zar zor rica ettim oturttum...
başarılı bir misafirlik olmuş..
geçmiş olsun...tartını iyi günler de,zayıf günler de kullan...
leblebi olmamis canim ,yasakSabah ;kkk
Öğlen ;1bardak kahveli süt 5,6tane leblebi
Akşam (17.30)1kepçe çorba,
Beyaz lahana salatası
2kktavuk göğsü
4kaşık bulgur pilavı
3milleslieyaptım2,5lt su içtim ,3e tamamlarım diyorum
Bugün eşim sütçüden 5litre sut getirmiş (amca gözünün onunde sağıyor)kaynattım ,3lt sini yoğurt mayaladım ,1lt si kefir mayaladım ..birazda içmeye koydum üstünün kaymağınıda ayırdım ... kayısı yla iyi gidiyor kaymak ohh miss evde süt yoğurt olmayınca buzdolabı boşmuş gibi hissediyorum :125::125:
Ohhhh sefaniz olsun....ana ogul gunlarin acisini cikardiniz....afiyet olsun oglusa....Ya ben bir saat yuruyus yaptım oğlumla.. hem de gayet ıyı tempo valla.. bebek arabasını da aldık yanımıza.. hem bahçeden portakal aldık.. hem de baya yuruduk.. araba ıle de onu taşıdık.. cok mutlu olduk.. geldık duşumuzu aldık.. o cay ve kek sefası yapıyor.. ben de kek yedırıcı olarak yardımcı oyuncu gorevımı surduruyorum sıze yazarkeneeeee..
üstüne de bassaydınya sen ne dıyorsun.. ben gecen sene Serenay Sarıkaya yı gordum burada kahvaltı yaptığımız yerde.. kız benım dörtte birim.. yanı sana nasıl anlatsam.. sıfır beden bir yetmiş boyunda.. ay mınıcık bır kız.. yaw dedım böyle boylu poslu.. dallı budaklı tv da görünene bak.. gazetecılık zamanında herhalde gormedıgım unlu kalmamıştı.. hemen hemen neredeyse.. doğan medya center da magazın bolumunun tam karsısında ıdı masalarımız.. yanı en cok sasırdıgım benım.. asansörde karsılastıgım Haluk Levent.. ayyyyyyyy.. yanı adam yürüyen karızma.. ha bır de en cok sasırdıgım Metin Şentürk.. cok yakışıklı ıdı çookkkk.. yanı yok böyle bır sey.. ha bır de Tarkan.. Allahımmm.. benden kısa ıdı adam.. şimdi yazarsam bitmez bu iş.. ha bak bunu da yazayım Sibel Can, gorup gorebılecegınız en hanımefendı kadındır.. cumlelerı Canan hanım gıbıdır aynı.. ağzından en sinirli olduğu zamanda bile bal damlar.. cok sasırmıstım ona da..
Tıp okumuyorum, psikoloji okuyorum ben :)sen bızden daha ıyı bılırsın.. yanlış hatırlamıyorsam tıp okuyordun.. doğru mu bılmıyorum ama.. günde bır lıtre su az.. gec kılo vermeyı.. vücudunun yarısından fazlasının su olduğunu dusunursen.. bunu ıcmenın ne kadar kıymetlı olduğunu daha ıyı ıdrak edersın.. yetersız su alımında vücut kandakı suyu emmeye baslar.. bu da beraberınde kolesterol basta olmak uzere bır cok hastalığa davetıye cıkarrır.. ben de yirmili yaslarda iken, senın gıbı asla ıcemezdım.. ama kendımı zorlaya zorlaya sımdı günde rahat 3 lıtre ıcebılıyorum.. şişe ile gez.. o sana yardımcı olur.. artı, su; sıgara gıbı bır seydır.. bır sure sonra ıctıkce alışkınlığa döner ınsanda.
suya alışmaya çalışacağım..Suyu yudum yudum iceceksin ,,,,kg basina 40 gr olarak hesaplaniyor 40..i kg ile carp ne kadar su icmen gerek bulursunnn,,,,su icmek zayiflamaya yardim ediyor vucut susuz birakilamaz ....suyun yerine hic bir icecek gecmez...su icmezsen organlarin nasil beslenecek,,,
Ohhhh sefaniz olsun....ana ogul gunlarin acisini cikardiniz....afiyet olsun oglusa....
) MEtin şentürk'ü eski bir komşu ablamız zgörmüş anlata anlata bitiremezdi yakışıklılığını..
Ah yavruuuum,kesin nazardan kör olmuş derdi
Haluk Levemt'in yeni yükseldiği dönemde konserine gitmiştim gerçekten karizmatik..
Teomanada yürüyen karizma derler
Tıp okumuyorum, psikoloji okuyorum ben :)
Faydalı olduğunu biliyorum da işte, içemiyorum.. bundan sonra yanımda pet şişeyle dolaşayım madem, belki alışırım.
suya alışmaya çalışacağım..
eskiden çok içerdem ama son birkaç yıldır çok içemiyorum nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?