Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Oh afiyet olsun cnm ..sen zaten gereğini yapmışsın

Merhabalar,

Bugün güzel bir gün geçirdik ailecek...
Yeşillikler için de yenilen yemek sonrası yürüyüş...dağ kekiği topladık misler gibi..
İyi geldi bana...

Tatlı rekabet motive eder bence tekrar düşün

hasibeciğim yalnız yıkayamıyormusun bebişi.?

Gözün aydın annenler gelecekmiş...

canım burada özellikle genç erkekler yerinden bile kalkmıyorlar..Çok sinir oluyorum ben...
Hamile yahut yaşlı binince ben kallkıp yer veriyorum artık...
epey oluyor hamile bir bayan bindi karnı burnun da, öylesine büyük ki karnı..otobüsün içi acaip kalabalık ve kimse yerinden kalkmadı
Seslendim ben, oturmak istemedi zar zor rica ettim oturttum...

başarılı bir misafirlik olmuş..

geçmiş olsun...tartını iyi günler de,zayıf günler de kullan...

Sabah ;kkk
Öğlen ;1bardak kahveli süt 5,6tane leblebi
Akşam (17.30)1kepçe çorba,
Beyaz lahana salatası
2kktavuk göğsü
4kaşık bulgur pilavı
3milleslieyaptım 2,5lt su içtim ,3e tamamlarım diyorum
Bugün eşim sütçüden 5litre sut getirmiş (amca gözünün onunde sağıyor )kaynattım ,3lt sini yoğurt mayaladım ,1lt si kefir mayaladım ..birazda içmeye koydum üstünün kaymağınıda ayırdım ...kayısı yla iyi gidiyor kaymak ohh miss evde süt yoğurt olmayınca buzdolabı boşmuş gibi hissediyorum :125::125:

O sabah pastasının keyfine bir başkadır soğuk soğuk dolaptan çıkarıp yemek.😊

Resmen ciğerden hissettim acını

Gül abla haddıme mi bilmiyorum ama hergün bir kaçamak haberi..topinin dengesi bozulmasın. Arkadaşlar kedicik 45kg o istediğini yer içer lütfen biz kaçamak yapmayalım işimizi ciddiye alalım.

cuma gunu hanyayı konyayı goruyoruz sonra.. haklısın.. Gül ablanın da hıc hoşlanmadığı sey.. yenı arkadaşları ürkütmemek için yumuşak uyarıyor.. biz olsak tavana asmıstı emınım.. lısteyı yazarken ınsan en cok kendıne döndürüyor aynayı.. ben valla her yemeye başlamadan once ne yazacağım dusuncesı ıle kendıme daha cok cekı düzen verıyorum.

Selam kızlar ben geri döndüm:)ama çoooook yorgunum yarın sporuma da geri dönücem 1 hafta ara verdim her yerim ağrıyor

pardın.. siz.. sizz.. çıkaramadım.. cunku cok yuregımdessssinnnnnnnn... nihahahahahaaaaaaa hosgeldın prenses rana.. anca gez fır fır.. arabayı mı ittin.. nıye yoruldun o kadar

bulgur saolsun ablası.. ha babam de babamm iç.. bol pulbiberini yiririmmmm senin..

sevgılı YENACIM.. Cok teşekkür ederım naıf arkadaşım.

o kaymağı ben de her zaman bı kenara ayırıyorum.. o kayısının ıcıne koymayı hep düşünüyorum.. ama daha haketmedıgımı dusundugum ıcın difrise atıyorum

Ya ben bir saat yuruyus yaptım oğlumla.. hem de gayet ıyı tempo valla.. bebek arabasını da aldık yanımıza.. hem bahçeden portakal aldık.. hem de baya yuruduk.. araba ıle de onu taşıdık.. cok mutlu olduk.. geldık duşumuzu aldık.. o cay ve kek sefası yapıyor.. ben de kek yedırıcı olarak yardımcı oyuncu gorevımı surduruyorum sıze yazarkeneeeee..

Hoşgeldin citirixim

Hoşbuşdum mucx
pardın.. siz.. sizz.. çıkaramadım.. cunku cok yuregımdessssinnnnnnnn... nihahahahahaaaaaaa hosgeldın prenses rana.. anca gez fır fır.. arabayı mı ittin.. nıye yoruldun o kadar

:

Sen beni unutamazsın bebem:)

Çok gezdim ondan yoruldum Adana da festival vardı söylemesi ayıp:)birçok ünlü gördüm şekerim:)Ayşe arman ı gördüm ona sevindim bir de ipek tuzcuoğlu nü gördüm sevmem ama kadın 45 kilo valla çok sinir oldun çelme takasım geldi:)

üstüne de bassaydın ya sen ne dıyorsun.. ben gecen sene Serenay Sarıkaya yı gordum burada kahvaltı yaptığımız yerde.. kız benım dörtte birim.. yanı sana nasıl anlatsam.. sıfır beden bir yetmiş boyunda.. ay mınıcık bır kız.. yaw dedım böyle boylu poslu.. dallı budaklı tv da görünene bak.. gazetecılık zamanında herhalde gormedıgım unlu kalmamıştı.. hemen hemen neredeyse.. doğan medya center da magazın bolumunun tam karsısında ıdı masalarımız.. yanı en cok sasırdıgım benım.. asansörde karsılastıgım Haluk Levent.. ayyyyyyyy.. yanı adam yürüyen karızma.. ha bır de en cok sasırdıgım Metin Şentürk.. cok yakışıklı ıdı çookkkk.. yanı yok böyle bır sey.. ha bır de Tarkan.. Allahımmm.. benden kısa ıdı adam.. şimdi yazarsam bitmez bu iş.. ha bak bunu da yazayım Sibel Can, gorup gorebılecegınız en hanımefendı kadındır.. cumlelerı Canan hanım gıbıdır aynı.. ağzından en sinirli olduğu zamanda bile bal damlar.. cok sasırmıstım ona da..

cnm sen kendin için en iyisini bilirsin ..oyle düşünüyorsan ve bu seni motıve edıyrsa ne guzel ben im evveliyatım sıkıntı şeker bnm vazgeçilmezimdi , ve okadardengeziz beslenıyordumki tahmin bile edemesson yani
Şimdi bu bnm için okadar saglıklı bişiyki daha once yediklerımlw kıyaslayınca ...ilk rejim deneyımım bu bnm ,yada hayat tarzı ne dersen krize girmemwk için çok kasmıyorum

ondan yazdım ya ferıdem.. ben kayısı yemeye başlayınca ıyıce durdu vermem.. zaten kılo verısınız hızlansın ıstıyorsanız, ıdeal kilonuza gelene kadar meyve ve tatlı kurulardan uzak durun dıyor canan hoca.. ben de her seferınde o kaymagu görünce bı nıyet edıyorum.. sonra vazgecıyorum ıster ıstemez.. zaten bu sekıl yemek cok sağlıklı ve de zevklı.. canan hoca da onaylıyor.. bu sekıl yıyın dıye.. ama benım metabolızma sıfır çalışıyor zaten.. en ufak seyde kılo vermem duruyor. ne zaman hedefime ınecegım.. ben de rahat rahat her sekıl yıyecegım ınsallahh.

Son düzenleme:

Cnm benim sen sağlıklı olda(tırstım kalp falan dedin )gerisi gelir çorap söküğü gibi ...ve çok azimlisin ayrıca o kaymaklı kayısıları götüreceğin günler yakındır

Cnm benim sen sağlıklı olda(tırstım kalp falan dedin )gerisi gelir çorap söküğü gibi ...ve çok azimlisin ayrıca o kaymaklı kayısıları götüreceğin günler yakındır

ınsallah canım arkadaşım.. mecburum işte.. ben kıloyu belden alıyorum.. bu da karacıger yağlanması demek.. kalp rıskı demek.. en buyuk korkum bu acıckası.. bu da benım hayatımda yaptığım ucuncu dıyetım.. ilkınde pılates ıle verdım.. yeme seklım karatay ıdı.. ıkıncısınde dukan ıle verdım.. o da cok sancılı gectı..normal yeme seklı ıle abartmasam da alıyorum metabolızma calısmadıgı ıcın, sımdı de karatay beslenmesı ıle kıloyu sabıtleyebılıyorum ama vermem gereken 5-6 kılo var.. sımdı aktıf spor yok maalesef.. tırsmamak ıcın yapmıyorum vereyim de su kıloları koruyayım sağlığımı.. işin içine yaşamak gırınce azim gerekiyor.. hele bır de cocugun varsa.. mecbursun kendıne ıyı bakmaya..

Gül abla haddıme mi bilmiyorum ama hergün bir kaçamak haberi..topinin dengesi bozulmasın. Arkadaşlar kedicik 45kg o istediğini yer içer lütfen biz kaçamak yapmayalım işimizi ciddiye alalım.
Canim burada hepimiz soz sahibiyiz istediginiz zaman istediginizi yazabilirsiniz, kacamak yapani okuyunca kime denk geliyorsa onun cezasini vermeli kediyi veya beni beklememelisiniz...birlikta karatay yapiyoruz birlikte topigimizi duzgun kacamaksiz goturecegiz.
Selam kızlar ben geri döndüm:)ama çoooook yorgunum yarın sporuma da geri dönücem 1 hafta ara verdim her yerim ağrıyor
Hosgeldin canim
Afiyet olsun bnmkide olur inş ,geç olmadan bi 5lt daha hazırlıyom ben en iyisi
iyi yaparsin canim dagitinca eve az kaliyor

Gunlerin yorgunlugunu cikarmissin iyi olmus canim icin acilmis
leblebi olmamis canim ,yasak

Ohhhh sefaniz olsun....ana ogul gunlarin acisini cikardiniz....afiyet olsun oglusa....

) MEtin şentürk'ü eski bir komşu ablamız zgörmüş anlata anlata bitiremezdi yakışıklılığını..
Ah yavruuuum,kesin nazardan kör olmuş derdi

Haluk Levemt'in yeni yükseldiği dönemde konserine gitmiştim gerçekten karizmatik..
Teomanada yürüyen karizma derler

Tıp okumuyorum, psikoloji okuyorum ben :)
Faydalı olduğunu biliyorum da işte, içemiyorum.. bundan sonra yanımda pet şişeyle dolaşayım madem, belki alışırım.

suya alışmaya çalışacağım..
eskiden çok içerdem ama son birkaç yıldır çok içemiyorum nedense..

Ohhhh sefaniz olsun....ana ogul gunlarin acisini cikardiniz....afiyet olsun oglusa....

teşekkür ederız.. ıyı geldı ıkımıze de gerçekten..

Teomanı bı kerre ıstıklal caddesınde gormustum.. ara sokaklardan bı yerde kafasına sapkayı gömmüş bır kızla bır seyler ıcıyordu.. onu o yüzden cok da ıyı goremedım.. bence de katılıyorum Metın sekturk ıcın..

ya bız de bı tıp okuyan var ama kımdı çıkaramadım o zaman olsun bundan sonra tıp oku naze.. benı kıracak degılsın degıl mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…