Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hep mutlu olsak.. belki daha güzel hayaller kurmaz mıyız?? nankörüz değil mi?? kurar mıyız ki??

HASİBE nin önöbetçi kaldığı geceler gıbı.. bugun de nobetcı benım galıba topıkte.. gelene gıdene merhaba bugun benden

ya bız de bı tıp okuyan var ama kımdı çıkaramadım o zaman olsun bundan sonra tıp oku naze.. benı kıracak degılsın degıl mı??
Tabiii ya, seni mi kıracağım, bundan sonra da tıp okurum, olmadı hastane ortamında açığı kapatırım.

hep mutlu olsak.. belki daha güzel hayaller kurmaz mıyız?? nankörüz değil mi?? kurar mıyız ki??

hep mutlu olamayız sanırım yok öyle bir dünya..
Ben kendi adıma çevremde ufacık olumsuzluğa bile rahatlıkla mutsuz olabilme yeteneğine sahibim

İlk işyerim de üzerim de emeği olan çok sevdiğim bir şefim var dı. benden bahsederken derdi ki,''Nilüfer boş zamanlarını ağlayarak değerlendiriyor..'' )

ayy gıtme hastanelere.. sen en ıyısı bana gıt sağlık ocağından yaz.. o da olur bak.. hastanelerde mıkrop kaparsın sımdı.. kıyamam sana..

MAalesef ben yarın hastaneye gideceğim...Aylar önce sağ ayağımı burktum,bugün kırlar da sekerken aynı ayağımı bir güzel yine burktum...
Bakalım ne diyecek...KEsin kilo vermeniz gerek hanfendi diyecek ;(

Son düzenleme:
Ben bugun evde perdeler, camlar, camasirlarla ugrastim yemek yaptim, suttu kaymakti kefirdi derken topuk dikeninden dolayi tabanim agridi,,,uzandim biraz ....kalkinca utu yapmam lazim kizin okul kiyafetlerini utuleyeyim yeter kalanlar baska zamana kalsin

Kolay gelsin yorulmuşsun...benimde az ütüm var sabah erken kalkıp ütüleyeceğim...
Topuk dikenini ancak çeken bilir valla çok zor çok...

Son düzenleme:
HASİBE nin önöbetçi kaldığı geceler gıbı.. bugun de nobetcı benım galıba topıkte.. gelene gıdene merhaba bugun benden
:),,,
MAalesef ben yarın hastaneye gideceğim...Aylar önce sağ ayağımı burktum,bugün kırlar da sekerken aynı ayağımı bir güzel yine burktum...
gecmiis olsun, canim,,,,aliskanlik yapinca ayni ayak hep burkulurmus kizimda oyle oluyor...

O sabah pastasının keyfine bir başkadır soğuk soğuk dolaptan çıkarıp yemek.😊

Evet ama, birde suçluluk duygusu. :) Bugün 3 saat dolaşmışımdır. Akşamda 20 dk kickbox, 35 dk. Six pack, birde ayrı olarak birkaç hareket yaptım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kolay gelsin yorulmuşsun...benimde az ütüm var sabah erken kalkıp ütüleyeceğim...
Topuk dikenini ancak çeken bilir valla çok zor çok...

Sagol canim yarim yamalak is yapiyorum,,, yarin is var diger islerin hepsi duruyor hafta sonu kalanlari yapmam lazim 23 nisana gunum var ancak biter dip kose bahar temizligi ...22 sinde pasta boreklerle ugrasirim 21 ine bitirmem lazim....topuk dikenini 3 sene once kirdirmistim sorun yoktu yuruyusu cogaltinca agrida basladi yeniden ,,,bi yeri yapalim derken bir yeri yikiyoruz yas ilerleyince boyle oluyor demekki:)

Canım aynen öyle ,senin evladının sana ihtiyacı var ...aktif spor çok olmadada olur cnm ,yediklerine dikkat et ,hareketli ol yeter ..maşallah çok kiloluda değilsin bildirimlerinden benimde kalça basen yok böyle bişiy ,heryerim normal üst desen yok bel incecik ..kalça??aman allahım birde bugün üst kollara taktım kafayı ,onlar nasıl incelir yav :44:

Bilmiyordum cidden :44:nedenkine ,bende yıyordum arada ama bundan sonra yemiyim sağol ablacım

İlahi abla yaş giderse gitsin ,maşallah fıstık gibin bence güne börek yerıne güzell bi salata yap boyle tavuklu afillin,tatlı olarakta kaymaklı cevizli kayısı verirsın kısırda yaptınmı gündekilere karataya başlar artık olurmukibana geçen misafir geldi ,şu karatayın kek
Varya hani ,unsuz şekersiz ,ondan yaptım.. kayısı koydum cevizli ,birde bool yeşillikli kısır :125::125:daha nolsun millet ferah sen nirden huluyon boyle garip gurup şeyleri diye diye afiyetlen yediler

Çok geçmiş olsun ablacım.

hemde ne aci :))) ama canim cekmiyor .. sadece kahvenin yaninda keyf amacli isterdim yiyebilmek. sirf o sebepten kahveyi ble yemek yaparken gecistirerek iciyorum..

tarti sinir etti beni 5 farkli sonuc almisimdir .. en cok cikan rakama gore +400 var.

dun cocuklar cok yordu beni erken kalkmislardi ..kucuk oglende az uyudu oburu zaten oglen uyumaz. disarlardaydik bide giy giy bunlar.. ya herkesin cocugu boylemi merak ediyorum bir agzi tadiyla bir yere gidip gelemiyoruz. illa bir cizirti bir viyaklama bir giciklik.. bedensel ve ruhsal yoruluorum.. sonuc gece 10bucukmuydu neydi resmen yigilmisim koltuga.. esim ortmus ustumu uyandigimda 4bucuktu gece,, ..sonar 6da namaza kalk 8de cocuga kalk ve gunaydin:) yeni birgun ve yeni bir hafta bol leptinli...

ogleden sonRa arkadasa gitme durumumum var temizlikvardi bugun kadinin isi varmis carsambaya attic zaten hicte halim yoktu sevindim gelmedigine.. o yuzden yemegimi erken yapayimki giderken yanimda gotureyim.. oralarda yemek bulmek zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…