) MEtin şentürk'ü eski bir komşu ablamız zgörmüş anlata anlata bitiremezdi yakışıklılığını..
Ah yavruuuum,kesin nazardan kör olmuş derdi
Haluk Levemt'in yeni yükseldiği dönemde konserine gitmiştim gerçekten karizmatik..
Teomanada yürüyen karizma derler
Tabiii ya, seni mi kıracağım, bundan sonra da tıp okurum, olmadı hastane ortamında açığı kapatırım.ya bız de bı tıp okuyan var ama kımdı çıkaramadım o zamanolsun bundan sonra tıp oku naze.. benı kıracak degılsın degıl mı??
Tabiii ya, seni mi kıracağım, bundan sonra da tıp okurum, olmadı hastane ortamında açığı kapatırım.
hep mutlu olsak.. belki daha güzel hayaller kurmaz mıyız?? nankörüz değil mi?? kurar mıyız ki??
oyyyy beni de düşünürmüüüş, yeriimmmm yeriiimmmmmmmayy gıtme hastanelere.. sen en ıyısı bana gıt sağlık ocağından yaz.. o da olur bak.. hastanelerde mıkrop kaparsın sımdı.. kıyamam sana..
ayy gıtme hastanelere.. sen en ıyısı bana gıt sağlık ocağından yaz.. o da olur bak.. hastanelerde mıkrop kaparsın sımdı.. kıyamam sana..
Ben bugun evde perdeler, camlar, camasirlarla ugrastim yemek yaptim, suttu kaymakti kefirdi derken topuk dikeninden dolayi tabanim agridi,,,uzandim biraz ....kalkinca utu yapmam lazim kizin okul kiyafetlerini utuleyeyim yeter kalanlar baska zamana kalsin
:),,,HASİBE nin önöbetçi kaldığı geceler gıbı.. bugun de nobetcı benım galıba topıkte..gelene gıdene merhaba bugun benden
gecmiis olsun, canim,,,,aliskanlik yapinca ayni ayak hep burkulurmus kizimda oyle oluyor...MAalesef ben yarın hastaneye gideceğim...Aylar önce sağ ayağımı burktum,bugün kırlar da sekerken aynı ayağımı bir güzel yine burktum...
Bakalım ne diyecek...KEsin kilo vermeniz gerek hanfendi diyecek ;(
O sabah pastasının keyfine bir başkadır soğuk soğuk dolaptan çıkarıp yemek.😊
Kolay gelsin yorulmuşsun...benimde az ütüm var sabah erken kalkıp ütüleyeceğim...
Topuk dikenini ancak çeken bilir valla çok zor çok...
ınsallah canım arkadaşım.. mecburum işte.. ben kıloyu belden alıyorum.. bu da karacıger yağlanması demek.. kalp rıskı demek.. en buyuk korkum bu acıckası.. bu da benım hayatımda yaptığım ucuncu dıyetım.. ilkınde pılates ıle verdım.. yeme seklım karatay ıdı.. ıkıncısınde dukan ıle verdım.. o da cok sancılı gectı..normal yeme seklı ıle abartmasam da alıyorum metabolızma calısmadıgı ıcın, sımdı de karatay beslenmesı ıle kıloyu sabıtleyebılıyorum ama vermem gereken 5-6 kılo var.. sımdı aktıf spor yok maalesef.. tırsmamak ıcın yapmıyorumvereyim de su kıloları koruyayım sağlığımı.. işin içine yaşamak gırınce azim gerekiyor.. hele bır de cocugun varsa.. mecbursun kendıne ıyı bakmaya..
Canim burada hepimiz soz sahibiyiz istediginiz zaman istediginizi yazabilirsiniz, kacamak yapani okuyunca kime denk geliyorsa onun cezasini vermeli kediyi veya beni beklememelisiniz...birlikta karatay yapiyoruz birlikte topigimizi duzgun kacamaksiz goturecegiz.
Hosgeldin canim
iyi yaparsin canim dagitinca eve az kaliyor
Gunlerin yorgunlugunu cikarmissin iyi olmus canim icin acilmis
leblebi olmamis canim ,yasak
Ohhhh sefaniz olsun....ana ogul gunlarin acisini cikardiniz....afiyet olsun oglusa....
Sagol canim yarim yamalak is yapiyorum,,, yarin is var diger islerin hepsi duruyor hafta sonu kalanlari yapmam lazim 23 nisana gunum var ancak biter dip kose bahar temizligi ...22 sinde pasta boreklerle ugrasirim 21 ine bitirmem lazim....topuk dikenini 3 sene once kirdirmistim sorun yoktu yuruyusu cogaltinca agrida basladi yeniden ,,,bi yeri yapalim derken bir yeri yikiyoruz yas ilerleyince boyle oluyor demekki:)
Çok geçmiş olsun ablacım.MAalesef ben yarın hastaneye gideceğim...Aylar önce sağ ayağımı burktum,bugün kırlar da sekerken aynı ayağımı bir güzel yine burktum...
Bakalım ne diyecek...KEsin kilo vermeniz gerek hanfendi diyecek ;(
Resmen ciğerden hissettim acını
bulgur saolsun ablası.. ha babam de babamm iç.. bol pulbiberini yiririmmmm senin..
o kaymağı ben de her zaman bı kenara ayırıyorum.. o kayısının ıcıne koymayı hep düşünüyorum.. ama daha haketmedıgımı dusundugum ıcın difrise atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?