Çok geçmiş olsun ablacım.
Siz birde Tamer Karadağlı yi görün Beyninizi yersiniz 😁
ogleden sonra arkadasa gitme durumumum var temizlikvardi bugun kadinin isi varmis carsambaya attic zaten hicte halim yoktu sevindim gelmedigine.. O yuzden yemegimi erken yapayimki giderken yanimda gotureyim.. Oralarda yemek bulmek zor :)
günaydın kuzular
Dün bayaa bir saçım ıslak iş yaptım şu an hafif gribimsiyimbir pazartesi de güzel gel be annem
Uyanınca 1 bardak karbonatlı su
sabah 07:50 1 yumurta peynir 3 ceviz 5 zeytin maydonoz 1 çay
günaydın arkadaşlar..
Hayırlı haftalar...
çok sağol canım...
Başladınmı okula.?
taş fırın erkeği tamer mi.?
noolmuş ona.
[ı]bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz[/ı]
tabiki bildiğimiz kadarıyla ,en bilgilimiz gül abla kim denk gelirse ..hoşgeldiniz
Teşekkürler Nerden Başlıyoruz :)
menü bildirimlerinde bulunursanız doğru yanlışları buluruz cuma günleri tartı günümüz
daha ayrıntılı yazarmısınız :)
benim küçük kız gibisin demek ki, onun üstü 40 altı 44Canım aynen öyle ,senin evladının sana ihtiyacı var ...aktif spor çok olmadada olur cnm ,yediklerine dikkat et ,hareketli ol yeter ..maşallah çok kiloluda değilsin bildirimlerindenbenimde kalça basen yok böyle bişiy ,heryerim normal üst desen yok bel incecik ..kalça??aman allahım birde bugün üst kollara taktım kafayı ,onlar nasıl incelir yav :44:
buraya yazmanın faydaları öğrenmek oluyor, kimisi çekinip yazmıyor hatalı yapıyor karatayı ya kg alıyor ya veremiyor,,,Bilmiyordum cidden :44:nedenkine ,bende yıyordum arada ama bundan sonra yemiyimsağol ablacım
ah o kadarcıkla atlatılsa keşke kadınlar 8- 10 çeşit yapıyorlar ben yemeğimi götürüyorum onların yaptığından salata uygun oluyor sadece onu yiyorum,,,onlarda bana gelirken getirseler benim bişey yapmama gerek kalmazİlahi abla yaş giderse gitsin ,maşallah fıstık gibinbence güne börek yerıne güzell bi salata yap boyle tavuklu afillin,tatlı olarakta kaymaklı cevizli kayısı verirsın kısırda yaptınmı gündekilere karataya başlar artık olurmuki bana geçen misafir geldi ,şu karatayın kek
Varya hani ,unsuz şekersiz ,ondan yaptım.. kayısı koydum cevizli ,birde bool yeşillikli kısır :125::125:daha nolsunmillet ferah sen nirden huluyon boyle garip gurup şeyleri diye diye afiyetlen yediler
dun cocuklar cok yordu beni erken kalkmislardi ..kucuk oglende az uyudu oburu zaten oglen uyumaz. disarlardaydik bide giy giy bunlar.. ya herkesin cocugu boylemi merak ediyorum bir agzi tadiyla bir yere gidip gelemiyoruz. illa bir cizirti bir viyaklama bir giciklik.. bedensel ve ruhsal yoruluorum.. sonuc gece 10bucukmuydu neydi resmen yigilmisim koltuga.. esim ortmus ustumu uyandigimda 4bucuktu gece,, ..sonar 6da namaza kalk 8de cocuga kalk ve gunaydin:) yeni birgun ve yeni bir hafta bol leptinli...
günaydın
karatay beslenmesi hakkında hiç bilginiz yokmu
günaydın canımgünaydın kuzular
dün bayaa bir saçım ıslak iş yaptım şu an hafif gribimsiyimbir pazartesi de güzel gel be annem
uyanınca 1 bardak karbonatlı su
sabah 07:50 1 yumurta peynir 3 ceviz 5 zeytin maydonoz 1 çay
günaydın canımGünaydın arkadaşlar..
Hayırlı haftalar...
.
günaydın canlar
Babymom güne erken başlamışsın yine gece rüyamda seni gördüm
Bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
maalesef yok suan 68 kiloyum boyum 1.62
Agustosta evlendim evlendigimde 59 kıloydum
hic diyet yapmadım
GÜNAYDINNN KUZULARRR... ben geldim.. koşturmalardan sonra tekrar geldim.. hepiniz iyisinizdirç inşallah hepinizi çok özledim.. iş yeri ayrı ev ayrı o kadar yoruldum ki anlatamam.. nihayet taşındım, yerleştim evime.. bi kaç ufak işim kaldı o kadar..
Geçmişi okuymadım ama ben neler yaptım kısaca anlatayım.. taşınma süresince herşeyi kendim yaptım iş ten gittim akşam gece yarılarına kadar ev topladım.. izin dealmayınca zor oldu sağolsun eşimde bi kaç şey dışında yardımcı olmadı o kadar zorlandım ki tek başıma.. yerleştirrkende tek başıma
İş yerinde de bi hafta yine tek kaldım, anlayacağınız canım çıktı...
Arada ufak kaçamaklarım oldu mlesef.. bi kere bezelye yemeği,bi kere 3 tane patates ve iki kere lahmacun gibi.. bi de bulguru biraz abarttım. Onun dışında da dikkat ettim saat aralıklarına 8.den sonra yememeye ama
Sporumu hiç yapamadım tibet filan yalan oldu.. bugün mutfak tezgahım değişecekti akşama mutfakla uğraşırım yine spora halim kalmaz ama yarına başlıcam tekrar...
Bi de tartılmayı unuttum taşınmadan önce arada nasıl bi değişiklik oldu bilemedim.. dün sabah 59.8 i gördüm ..mekan değişikliği ne kadar etkiledi blmiyorum...eski evimle yenisi arası 20km :44::44:
GÜNAYDINNN KUZULARRR... ben geldim.. koşturmalardan sonra tekrar geldim.. hepiniz iyisinizdirç inşallah hepinizi çok özledim.. iş yeri ayrı ev ayrı o kadar yoruldum ki anlatamam.. nihayet taşındım, yerleştim evime.. bi kaç ufak işim kaldı o kadar..
Geçmişi okuymadım ama ben neler yaptım kısaca anlatayım.. taşınma süresince herşeyi kendim yaptım iş ten gittim akşam gece yarılarına kadar ev topladım.. izin dealmayınca zor oldu sağolsun eşimde bi kaç şey dışında yardımcı olmadı o kadar zorlandım ki tek başıma.. yerleştirrkende tek başıma
Arada ufak kaçamaklarım oldu mlesef.. bi kere bezelye yemeği,bi kere 3 tane patates ve iki kere lahmacun gibi.. bi de bulguru biraz abarttım. Onun dışında da dikkat ettim saat aralıklarına 8.den sonra yememeye ama
Sporumu hiç yapamadım tibet filan yalan oldu.. bugün mutfak tezgahım değişecekti akşama mutfakla uğraşırım yine spora halim kalmaz ama yarına başlıcam tekrar...
Bi de tartılmayı unuttum taşınmadan önce arada nasıl bi değişiklik oldu bilemedim.. dün sabah 59.8 i gördüm ..mekan değişikliği ne kadar etkiledi blmiyorum...eski evimle yenisi arası 20km :44::44:
sana da hayırlı haftalar ,,,ne güzel artık biizmlesin , özletmeyeceksin kendini,
doktor dönüşü sonuçlardan haberdar et bizi canım
Bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?