günaydın kuzular
dün bayaa bir saçım ıslak iş yaptım şu an hafif gribimsiyimbir pazartesi de güzel gel be annem
uyanınca 1 bardak karbonatlı su
sabah 07:50 1 yumurta peynir 3 ceviz 5 zeytin maydonoz 1 çay
Günaydın arkadaşlar..
Hayırlı haftalar...
Çok sağol canım...
Başladınmı okula.?
taş fırın erkeği tamer mi.?
Noolmuş ona.
günaydın canlar
Babymom güne erken başlamışsın yine gece rüyamda seni gördüm
Hoşbulduk canımm... ne yaptın iyice indin mi hedefinaltına
günaydın canım
hoşgeldinnnnnn, özledik seni
yeni evinde güle güle otur, allah o eve en kısa zamanda bir altın top nasip etsin
ben tek başına taşınmaları çok iyi bilirim, en son taşındığımda topuk dikeni çıktıişten izin alamadım taşındım evi bırakıp istanbul a heyete koşturdum, geldim izin yok gündüz heyetlere gece 2 ye kadar ev yerleştirmeye koştur derken ayakta saatlerce kalmaktan topuk dikeni çıktı, vakit bulup kırdıramadımda 4 ay çektim topallıyordum yürümek şöyle dursun durağa kadar zor gidiyordum,,,,
hemen spora başlama biraz dinlen kendine gel, günlerdir koşturma halında zaten spor yapmış gibisin
bezelye ve lahmacun kaçamak değil canım, bezelye az yiyebiliyoruz lahmacunda ayda bir zorda kalınca 15 te bir,,,,,
Günaydın gülcüğüm...13:20 de randevun oğlumu okuldan aldıktan sonra gideceğim...
Ben fulltıme çalıştığım da yetişemiyorum hiçbirşeye tembelim sanırım
Günaydın hayırlı olsun, ağız tadıyla oturun yeni eviniz de...
Taşınmak çok zor gerçekten ben de hep yanlız taşınmışımdır...
Akrabalar bura da olmasına rağmen sadece telefonla arayıp yardıma gelelimmi derlerdi..
bir şekil de yoluna giriyor herşey tekrar kolay gelsin...
Hoşgeldiniz..
ben kendi yaptıklarımı anlatayım...MEnüleri takip ettim,sürekli sorular sorup yardım aldım..kitabı okudum ve yediklerimi paylaştım paylaşıyoruz da..
Sohbetlerimiz bile yardım ve öneri bazın da
Günaydın.
bugün ne yapim ben dün yolladığın 56 dk yı mı yapayım
harbiden hasta oluyorum ya:2:
Evet, onu yapabilirsin. Yarın dinlenme günün olur. Gün aşırı yap, 1 gün dinlen 1 gün spor, 1 günde kickbox olanı yap.Uygun mu?
Pazartesi: Spor 56 dk.
Salı: Dinlen
Çarş: spor
Perş: dinlen
Cuma: spor
Cumartesi: Dinlen
Pazar: Kick box
Çok başarılı thnx beybi:)zaten salı eve çokngeç geliyorum peki o 10 dk lık karın için falan olanı napcaZ
GÜNAYDINNN KUZULARRR... ben geldim.. koşturmalardan sonra tekrar geldim.. hepiniz iyisinizdirç inşallah hepinizi çok özledim.. iş yeri ayrı ev ayrı o kadar yoruldum ki anlatamam.. nihayet taşındım, yerleştim evime.. bi kaç ufak işim kaldı o kadar..
Geçmişi okuymadım ama ben neler yaptım kısaca anlatayım.. taşınma süresince herşeyi kendim yaptım iş ten gittim akşam gece yarılarına kadar ev topladım.. izin dealmayınca zor oldu sağolsun eşimde bi kaç şey dışında yardımcı olmadı o kadar zorlandım ki tek başıma.. yerleştirrkende tek başıma
İş yerinde de bi hafta yine tek kaldım, anlayacağınız canım çıktı...
Arada ufak kaçamaklarım oldu mlesef.. bi kere bezelye yemeği,bi kere 3 tane patates ve iki kere lahmacun gibi.. bi de bulguru biraz abarttım. Onun dışında da dikkat ettim saat aralıklarına 8.den sonra yememeye ama
Sporumu hiç yapamadım tibet filan yalan oldu.. bugün mutfak tezgahım değişecekti akşama mutfakla uğraşırım yine spora halim kalmaz ama yarına başlıcam tekrar...
Bi de tartılmayı unuttum taşınmadan önce arada nasıl bi değişiklik oldu bilemedim.. dün sabah 59.8 i gördüm ..mekan değişikliği ne kadar etkiledi blmiyorum...eski evimle yenisi arası 20km :44::44:
Çok başarılı thnx beybi:)zaten salı eve çokngeç geliyorum peki o 10 dk lık karın için falan olanı napcaZ
10 dk'lık dediğin hangisiydi, hatırlayamadım? O kadar çok indirdim ki.
tembellik değilde sonraki gün yaparım demenin rahatlığı olabilir,,,Günaydın gülcüğüm...13:20 de randevun oğlumu okuldan aldıktan sonra gideceğim...
Ben fulltıme çalıştığım da yetişemiyorum hiçbirşeye tembelim sanırım
Hoşbulduk canımm... ne yaptın iyice indin mi hedefinaltına
2 video yolladın bana geçen hafta cnm biri 10 biri 20 dk galiba:)bir amca yaptırıyor
Brazil butt yollamıştım, birisi kalça, birisi karın egzersizi olabilir. Bunadım galiba, hangilerini yolladığımı unuttum.
hep mutlu olamayız sanırımyok öyle bir dünya..
Ben kendi adıma çevremde ufacık olumsuzluğa bile rahatlıkla mutsuz olabilme yeteneğine sahibim
İlk işyerim de üzerim de emeği olan çok sevdiğim bir şefim var dı. benden bahsederken derdi ki,''Nilüfer boş zamanlarını ağlayarak değerlendiriyor..'')
oyyyy beni de düşünürmüüüş, yeriimmmm yeriiimmmmmmm
MAalesef ben yarın hastaneye gideceğim...Aylar önce sağ ayağımı burktum,bugün kırlar da sekerken aynı ayağımı bir güzel yine burktum...
Bakalım ne diyecek...KEsin kilo vermeniz gerek hanfendi diyecek ;(
Ben bugun evde perdeler, camlar, camasirlarla ugrastim yemek yaptim, suttu kaymakti kefirdi derken topuk dikeninden dolayi tabanim agridi,,,uzandim biraz ....kalkinca utu yapmam lazim kizin okul kiyafetlerini utuleyeyim yeter kalanlar baska zamana kalsin
Canım aynen öyle ,senin evladının sana ihtiyacı var ...aktif spor çok olmadada olur cnm ,yediklerine dikkat et ,hareketli ol yeter ..maşallah çok kiloluda değilsin bildirimlerindenbenimde kalça basen yok böyle bişiy ,heryerim normal üst desen yok bel incecik ..kalça??aman allahım birde bugün üst kollara taktım kafayı ,onlar nasıl incelir yav :44:
İlahi abla yaş giderse gitsin ,maşallah fıstık gibinbence güne börek yerıne güzell bi salata yap boyle tavuklu afillin,tatlı olarakta kaymaklı cevizli kayısı verirsın kısırda yaptınmı gündekilere karataya başlar artık olurmuki bana geçen misafir geldi ,şu karatayın kek
Varya hani ,unsuz şekersiz ,ondan yaptım.. kayısı koydum cevizli ,birde bool yeşillikli kısır :125::125:daha nolsunmillet ferah sen nirden huluyon boyle garip gurup şeyleri diye diye afiyetlen yediler
Siz birde Tamer Karadağlı yi görün Beyninizi yersiniz 😁
hemde ne aci :))) ama canim cekmiyor .. sadece kahvenin yaninda keyf amacli isterdim yiyebilmek. sirf o sebepten kahveyi ble yemek yaparken gecistirerek iciyorum..
tarti sinir etti beni 5 farkli sonuc almisimdir .. en cok cikan rakama gore +400 var.
ogleden sonRa arkadasa gitme durumumum var temizlikvardi bugun kadinin isi varmis carsambaya attic zaten hicte halim yoktu sevindim gelmedigine.. o yuzden yemegimi erken yapayimki giderken yanimda gotureyim.. oralarda yemek bulmek zor :)
günaydın kuzular
dün bayaa bir saçım ıslak iş yaptım şu an hafif gribimsiyimbir pazartesi de güzel gel be annem
uyanınca 1 bardak karbonatlı su
sabah 07:50 1 yumurta peynir 3 ceviz 5 zeytin maydonoz 1 çay
GÜNAYDINNN KUZULARRR... ben geldim.. koşturmalardan sonra tekrar geldim.. hepiniz iyisinizdirç inşallah hepinizi çok özledim.. iş yeri ayrı ev ayrı o kadar yoruldum ki anlatamam.. nihayet taşındım, yerleştim evime.. bi kaç ufak işim kaldı o kadar..
Geçmişi okuymadım ama ben neler yaptım kısaca anlatayım.. taşınma süresince herşeyi kendim yaptım iş ten gittim akşam gece yarılarına kadar ev topladım.. izin dealmayınca zor oldu sağolsun eşimde bi kaç şey dışında yardımcı olmadı o kadar zorlandım ki tek başıma.. yerleştirrkende tek başıma
İş yerinde de bi hafta yine tek kaldım, anlayacağınız canım çıktı...
Arada ufak kaçamaklarım oldu mlesef.. bi kere bezelye yemeği,bi kere 3 tane patates ve iki kere lahmacun gibi.. bi de bulguru biraz abarttım. Onun dışında da dikkat ettim saat aralıklarına 8.den sonra yememeye ama
Sporumu hiç yapamadım tibet filan yalan oldu.. bugün mutfak tezgahım değişecekti akşama mutfakla uğraşırım yine spora halim kalmaz ama yarına başlıcam tekrar...
Bi de tartılmayı unuttum taşınmadan önce arada nasıl bi değişiklik oldu bilemedim.. dün sabah 59.8 i gördüm ..mekan değişikliği ne kadar etkiledi blmiyorum...eski evimle yenisi arası 20km :44::44:
tembellik değilde sonraki gün yaparım demenin rahatlığı olabilir,,,
ben 29 senedir çalıştığım ve tek başıma 3 çocuk büyüttüğüm için her saatimi değerlendirmem gerekiyor zamanla yarışıyorum, 5 aydır bakan değişiminden dolayı işlerimiz duraksadı, genelde 5 te çıkabiliyorum hafta sonları evde oluyorum çalışmıyorum topikte vakit geçirebiliyorum, geçen sene olsaydı topiğe girmeye vakit bulamazdım evi otel gibi kullanıyordum pazar gecesi geliyordum pazartesi sabah işe koştıur gece heyet yemekleri o heyet gider valizdekileri çıkarıp yenileri koyar tekrar şehirdışına çıkardım 6 ayda 2 kere cumartesi pazar evdeydim geri kalan zamanda gece yarılarına kadar çalıştık hafta sonu da dahil,,,,o kadar yoğunluktan sonra şimdi normal memurlar gibiyiz bize boş oturuyor gibi geliyor sıkılıyoruz
Eki Görüntüle 1067897
.....................
evet ya kıyamıyorum kızlara,,,okul dershane canları çıkıyor,,,,:
kıyamam sana.. sen de kızına hıc bır ıs yaptırmayıp kıyamayanlardansın anladığım kadarı ıle.. :)
sen dedıgınden berı.. yedıkten sonra sayıyıyorum.. eksıkse hemen tamamlıyorum..
kızlar benim annem 57 yaşında ve biraz kilolu bu Karatay diyeti gerçekten işe yarıyorumu, kitabınımı alsam yoksa kendisine muayeneyemi gitsek bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?