Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın kuzular

dün bayaa bir saçım ıslak iş yaptım şu an hafif gribimsiyimbir pazartesi de güzel gel be annem

uyanınca 1 bardak karbonatlı su

sabah 07:50 1 yumurta peynir 3 ceviz 5 zeytin maydonoz 1 çay

Günaydın arkadaşlar..

Hayırlı haftalar...

Çok sağol canım...
Başladınmı okula.?

taş fırın erkeği tamer mi.?
Noolmuş ona.

günaydın canlar
Babymom güne erken başlamışsın yine gece rüyamda seni gördüm

Günaydın.

Sağol ablacım bende çok özledim sizleri gerçekten... ailemden uzklaşmışım gibi olduum..
Biliyorum kaçamak değil ama kısa sürede üst üste denk gelince birazda mecburiyetten yiyince, kendimi suçlu hissettim..

Teşekkür ederimm..

bugün ne yapim ben dün yolladığın 56 dk yı mı yapayım

harbiden hasta oluyorum ya:2:

Evet, onu yapabilirsin. Yarın dinlenme günün olur. Gün aşırı yap, 1 gün dinlen 1 gün spor, 1 günde kickbox olanı yap. Uygun mu?
Pazartesi: Spor 56 dk.
Salı: Dinlen
Çarş: spor
Perş: dinlen
Cuma: spor
Cumartesi: Dinlen
Pazar: Kick box

Son düzenleme:

Çok başarılı thnx beybi:)zaten salı eve çokngeç geliyorum peki o 10 dk lık karın için falan olanı napcaZ

Çok başarılı thnx beybi:)zaten salı eve çokngeç geliyorum peki o 10 dk lık karın için falan olanı napcaZ

56 dk.' da zaten karın egzersizleri var, tüm bölgeyi çalıştırıyor, ama istersen kickbox'un arkasına ekle. 56 dk'lık programada ekleyebilirsin, ama çok uzun sürer. En iyisi kickbox arkasına eklemek.

canım özlettin kendini yeni evinde sağıkla huzurla oturursunuz inşallah
herşeyi tek başına yapınca çok yormuşsun kendini ama değmiştir sonuca

Günaydın gülcüğüm...13:20 de randevun oğlumu okuldan aldıktan sonra gideceğim...
Ben fulltıme çalıştığım da yetişemiyorum hiçbirşeye tembelim sanırım

tembellik değilde sonraki gün yaparım demenin rahatlığı olabilir,,,
ben 29 senedir çalıştığım ve tek başıma 3 çocuk büyüttüğüm için her saatimi değerlendirmem gerekiyor zamanla yarışıyorum, 5 aydır bakan değişiminden dolayı işlerimiz duraksadı, genelde 5 te çıkabiliyorum hafta sonları evde oluyorum çalışmıyorum topikte vakit geçirebiliyorum, geçen sene olsaydı topiğe girmeye vakit bulamazdım evi otel gibi kullanıyordum pazar gecesi geliyordum pazartesi sabah işe koştıur gece heyet yemekleri o heyet gider valizdekileri çıkarıp yenileri koyar tekrar şehirdışına çıkardım 6 ayda 2 kere cumartesi pazar evdeydim geri kalan zamanda gece yarılarına kadar çalıştık hafta sonu da dahil,,,,o kadar yoğunluktan sonra şimdi normal memurlar gibiyiz bize boş oturuyor gibi geliyor sıkılıyoruz
Hoşbulduk canımm... ne yaptın iyice indin mi hedefinaltına

Brazil butt yollamıştım, birisi kalça, birisi karın egzersizi olabilir. Bunadım galiba, hangilerini yolladığımı unuttum.

İvit brezilyalı amca😃

Dur bakalım 56 dk yapabilecek miyim:)üzerime yapışan bir 700 gr var ya o da gitsin

o kadar haaa.. kıyamam sana.. oyle oyle kolay kolay devrılmem ben.. yoksa tek basına ıkı ayağımın uzerınde duramazdım bu yasıma kadar..

oyyyy beni de düşünürmüüüş, yeriimmmm yeriiimmmmmmm

düşünmem mi.. psıkologum.. çatal karam.. tembel öğrencim.. bugun gıt barı okulaa degısıklık olur.. ya da okul sana gelsın naze .

MAalesef ben yarın hastaneye gideceğim...Aylar önce sağ ayağımı burktum,bugün kırlar da sekerken aynı ayağımı bir güzel yine burktum...
Bakalım ne diyecek...KEsin kilo vermeniz gerek hanfendi diyecek ;(

sen de yaaaa de Nılüferim... hıc aklımda yoktu, hatta cok sasırdım sımdı bu lafınıze de çok bilmişler... gecmıs olsun canım arkadaşım.

kıyamam sana.. sen de kızına hıc bır ıs yaptırmayıp kıyamayanlardansın anladığım kadarı ıle.. :)

aynen ferıdem.. ust 38.. alt 38-40.. en zor verılen yer basen ıste.. onun ıcın debeleniyoruz.. spor konjusunda kedi ye yapış.. snaa program bıle hazırlar.. bu konunun piri o dur.

Siz birde Tamer Karadağlı yi görün Beyninizi yersiniz 😁

konuyu acar mısın fındık kurdum

vedalaşma zamanı gelmıs tartı ıle demek kı.. benımkısı acı ama bır kere de soyluyor.. sanırım bu daha katlanılır olan

ogleden sonRa arkadasa gitme durumumum var temizlikvardi bugun kadinin isi varmis carsambaya attic zaten hicte halim yoktu sevindim gelmedigine.. o yuzden yemegimi erken yapayimki giderken yanimda gotureyim.. oralarda yemek bulmek zor :)

gez kuzu gez.. yoksa buraya gelene kadar cekılmeyecek orası..

hepsi pazartesının sucu dı mı bacım.. senın ıslak sacla dolaşman ıle alakası yok.. bu pazartesıyı napsak bılemedım..

hoş geldin arkadaşım.. koca ne işe yarıyor o evde.. tövbe tövbe.. vıcdansız adamdan nefret ettıgım kadar hıc bır seyden etmem.. ıyı.. sesınız çıkmıyor...

bugün ne yapim ben dün yolladığın 56 dk yı mı yapayım

harbiden hasta oluyorum ya:2:

hastalığın gecene kadar dınleneceksın.. hasta hasta spor yapılmaz.. sen bakma kediye.. onun ıcıne spor aletı kaçmış..

eskı hayatım.. eskı calısma seklım.. çocuk da olmayınca ben bayılıyordum bu sekıl calısmaya.. ama sımdı bır gece ayrı kalsam oğlandan kafayı sıyıyırım herhal.

sen dedıgınden berı.. yedıkten sonra sayıyıyorum.. eksıkse hemen tamamlıyorum..

evet ya kıyamıyorum kızlara,,,okul dershane canları çıkıyor,,,,

bende her yediğimde sayıyorum 10 olunca tamam diyorum
kızlar benim annem 57 yaşında ve biraz kilolu bu Karatay diyeti gerçekten işe yarıyorumu, kitabınımı alsam yoksa kendisine muayeneyemi gitsek bilemedim

canım ben 50 yaşındayım 13 kg verdim, canansu60- 53 yaşında 20 kg verdi ,,,,sen facebook kullanıyorsan sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip et baka bakalım kimler neler veriyor,,, anen için en ideal olanı karatay hem zayıflıyor hem hastalıklardan kurtuluyoruz...kitabını mutlaka al canım internet biliyorsa dediğim sayfayı ve burayı devamlı takip etsin kaçamak yapmadan devam eder motivasyonu artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…