kitabını alsam yeterli olurmu acaba, oradaki diyetleri uygulayacağız sanırım...
Aferin sana...translasmis yumurtayi yemedigin icinde aferin,,,,anneni ne zamandir gormuyorsun uzaktanmi gelecek
ohhh ne güzel olmuş gezmeler :)Merhabalar,
Bugün güzel bir gün geçirdik ailecek...
Yeşillikler için de yenilen yemek sonrası yürüyüş...dağ kekiği topladık misler gibi..
İyi geldi bana...
hasibeciğim yalnız yıkayamıyormusun bebişi.?
Gözün aydın annenler gelecekmiş...
Bugün boş günüm, dersim yoktu. Yarın sabahtan akşama kadar dersim var; bakalım performansım nasıl olacak. :26:Çok sağol canım...
Başladınmı okula.?
ooyyyy ooyyydüşünmem mi.. psıkologum.. çatal karam.. tembel öğrencim..bugun gıt barı okulaa degısıklık olur.. ya da okul sana gelsın naze .
Gider gider.İvit brezilyalı amca😃
Dur bakalım 56 dk yapabilecek miyim:)üzerime yapışan bir 700 gr var ya o da gitsin
hastalığın gecene kadar dınleneceksın.. hasta hasta spor yapılmaz.. sen bakma kediye.. onun ıcıne spor aletı kaçmış..
aaa bilmiyordum ben bunu o zaman benim günde 3600ğr su içmem lazımSuyu yudum yudum iceceksin ,,,,kg basina 40 gr olarak hesaplaniyor 40..i kg ile carp ne kadar su icmen gerek bulursunnn,,,,su icmek zayiflamaya yardim ediyor vucut susuz birakilamaz ....suyun yerine hic bir icecek gecmez...su icmezsen organlarin nasil beslenecek,,,
ben gençken) MEtin şentürk'ü eski bir komşu ablamız zgörmüş anlata anlata bitiremezdi yakışıklılığını..
Ah yavruuuum,kesin nazardan kör olmuş derdi
Haluk Levemt'in yeni yükseldiği dönemde konserine gitmiştim gerçekten karizmatik..
Teomanada yürüyen karizma derler
HASİBE nin önöbetçi kaldığı geceler gıbı.. bugun de nobetcı benım galıba topıkte..gelene gıdene merhaba bugun benden
o Allah'ın emri bütün doktorların ilk dediği şey o zatenMAalesef ben yarın hastaneye gideceğim...Aylar önce sağ ayağımı burktum,bugün kırlar da sekerken aynı ayağımı bir güzel yine burktum...
Bakalım ne diyecek...KEsin kilo vermeniz gerek hanfendi diyecek ;(
Hoşgeldin: gerçi bende uzun zamandır ortalarda yokum amaGÜNAYDINNN KUZULARRR... ben geldim.. koşturmalardan sonra tekrar geldim.. hepiniz iyisinizdirç inşallah hepinizi çok özledim.. iş yeri ayrı ev ayrı o kadar yoruldum ki anlatamam.. nihayet taşındım, yerleştim evime.. bi kaç ufak işim kaldı o kadar..
Geçmişi okuymadım ama ben neler yaptım kısaca anlatayım.. taşınma süresince herşeyi kendim yaptım iş ten gittim akşam gece yarılarına kadar ev topladım.. izin dealmayınca zor oldu sağolsun eşimde bi kaç şey dışında yardımcı olmadı o kadar zorlandım ki tek başıma.. yerleştirrkende tek başıma
İş yerinde de bi hafta yine tek kaldım, anlayacağınız canım çıktı...
Arada ufak kaçamaklarım oldu mlesef.. bi kere bezelye yemeği,bi kere 3 tane patates ve iki kere lahmacun gibi.. bi de bulguru biraz abarttım. Onun dışında da dikkat ettim saat aralıklarına 8.den sonra yememeye ama
Sporumu hiç yapamadım tibet filan yalan oldu.. bugün mutfak tezgahım değişecekti akşama mutfakla uğraşırım yine spora halim kalmaz ama yarına başlıcam tekrar...
Bi de tartılmayı unuttum taşınmadan önce arada nasıl bi değişiklik oldu bilemedim.. dün sabah 59.8 i gördüm ..mekan değişikliği ne kadar etkiledi blmiyorum...eski evimle yenisi arası 20km :44::44:
Ben bugun evde perdeler, camlar, camasirlarla ugrastim yemek yaptim, suttu kaymakti kefirdi derken topuk dikeninden dolayi tabanim agridi,,,uzandim biraz ....kalkinca utu yapmam lazim kizin okul kiyafetlerini utuleyeyim yeter kalanlar baska zamana kalsin
bişey değil,,,kaçamak yapmazsa güzel sonuç alırçok teşekkür ederim. Uygulayalım bakalım inş. sonuç alırız :)
merhaba canımCanlarimmmmmm benim, herbirinize muhtesem guzellikte,saglikli,mutlu,huzurlu,isil isil bir hafta temenni ediyorum.
Canim fmgenccigim,yeni evininin ,sizlere cok buyuk sanslar getirmesini dilerim ,butun kalbimle.
Hepinizi cani-i gonulden opuyorum.
herkese kocaman öpücükler ve iyi haftalar..
bir enkaz halinde geçirdiğim, diyetin tek bir kuralına uyamadığım 1,5 haftanın sonunda stop gülo diyerek durdumo ruh halini noktaladım ve bir pazartesi klasiği olan diyet tazeleme gününe başladım.. ..yarın hazine müsteşarlığı tarafından denetleneceğimizi duymak bile moralimiz bozmadı Çok şükür Rabbime..Evrimkuzeyin dediği gibi hayat çok yaşanılası ve şükredecek çok şeye sahibiz..Teşekkür ederim evrimkuzey
gül abla sabah raporumu verıyorum..
2 tereyağında rafadan yumurta,
3 gün kurusu
6 zeytin
otlu peynir
ve 20 dakıka sonra yeşil çaylı acı biberli iksir
sabah 8:00 gibi kahvaltı bitti bu saat oldu acıkmadım hala..tartılmadım da moralım bozulmasın yenıden dıye..Cuma günü kaldığım yerden devam etme kararı aldım..
Herkese bol eksili sağlık dolu bir hafta dilerim..
Valla Gül abla, sen böyle anlatırken ben sende annemi görüyorum. Sabah 7 de çıkar akşam 6:30 da girerdi. Üç kardeş, hafta sonları hep koşuşturmaca. Yazık hangi birine yetişsin, babam kendi başına çeker giderdi babannemlerin yanına köye. Ama annem biz büyüdüğümüzde görev verirdi benle kız kardeşime, birimiz yerleri siler birimiz toz alırdıkViledayı kullandırmazdı illa eğilip silecekmişiz. Gönülsüz gönülsüz iş yapardık sonra kızardı peşimizden bir daha kendi silerdi sizin gönülsüz yaptığınız işten hayır mı gelir diye Şimdi ne mi oldu. Her birimiz bir yana savrulduk, yolumuzu gözlüyor gelseler de hizmet etsem diye. Haftaya inşallah hep bir arada olacağız 3 günlüğüne, kız kardeşim Batumdan gelecek, erkek kardeşim Eskişehirden ben buradan. Aile bir araya gelecek. Senede 1 en fazla 2 kez toplanabiliyoruz hepimiz. Bir sonraki muhtemelen doğuma olacak :)
canım özlettin kendiniyeni evinde sağıkla huzurla oturursunuz inşallah
herşeyi tek başına yapınca çok yormuşsun kendini ama değmiştir sonuca
o kadar haaa.. kıyamam sana.. oyle oyle kolay kolay devrılmem ben.. yoksa tek basına ıkı ayağımın uzerınde duramazdım bu yasıma kadar..
düşünmem mi.. psıkologum.. çatal karam.. tembel öğrencim..bugun gıt barı okulaa degısıklık olur.. ya da okul sana gelsın naze .
sen de yaaaa de Nılüferim...hıc aklımda yoktu, hatta cok sasırdım sımdı bu lafınıze de çok bilmişler... gecmıs olsun canım arkadaşım.
kıyamam sana.. sen de kızına hıc bır ıs yaptırmayıp kıyamayanlardansın anladığım kadarı ıle.. :)
aynen ferıdem.. ust 38.. alt 38-40.. en zor verılen yer basen ıste.. onun ıcın debeleniyoruz.. spor konjusunda kedi ye yapış.. snaa program bıle hazırlar.. bu konunun piri o dur.
konuyu acar mısın fındık kurdum
vedalaşma zamanı gelmıs tartı ıle demek kı.. benımkısı acı ama bır kere de soyluyor.. sanırım bu daha katlanılır olan
gez kuzu gez.. yoksa buraya gelene kadar cekılmeyecek orası..
hepsi pazartesının sucu dı mı bacım.. senın ıslak sacla dolaşman ıle alakası yok.. bu pazartesıyı napsak bılemedım..
hoş geldin arkadaşım.. koca ne işe yarıyor o evde.. tövbe tövbe.. vıcdansız adamdan nefret ettıgım kadar hıc bır seyden etmem.. ıyı.. sesınız çıkmıyor...
hastalığın gecene kadar dınleneceksın.. hasta hasta spor yapılmaz.. sen bakma kediye.. onun ıcıne spor aletı kaçmış..
eskı hayatım.. eskı calısma seklım.. çocuk da olmayınca ben bayılıyordum bu sekıl calısmaya.. ama sımdı bır gece ayrı kalsam oğlandan kafayı sıyıyırım herhal.
sen dedıgınden berı.. yedıkten sonra sayıyıyorum.. eksıkse hemen tamamlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?