Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kitabını alsam yeterli olurmu acaba, oradaki diyetleri uygulayacağız sanırım...

kitapları almak başlamaya karar vermek için önemli,,,oradaki diyetler örnek verilmiş hergün onlar yenmeyecek,,,,çoğumuz ona göre yapmıyoruz kendimiz menüler oluşturuyoruz evde neyimiz varsa ne alırsak ona göre yapıyourz belli kuralları var onlra uymak şart 1. sayfamızda yazıyor onun dışında herkes kendi menüsünü oluşturuyor liste yok kendimizi sıkmak yok,,,,

tünaydın bayanlarrrr
gece giremedim kızımın uykusu başına vurdu abimi de yabancıladı gece 12de zor uyuttum bende yorulduğum için gittim yattım pcyi açamadım bile
umarım iyisinizdir. önce alıntılarıma baktım şimdi geçmişe bakcam

Aferin sana...translasmis yumurtayi yemedigin icinde aferin,,,,anneni ne zamandir gormuyorsun uzaktanmi gelecek

2 aydır görmüyorum ablacım. ben sakarya hendekteyim annemler izmirden geldiler

ohhh ne güzel olmuş gezmeler :)
yalnız yıkayamıyorum abla yaa çok hareketli onu tutsam su dökemiyorum su döksem onu tutamıyorum eskiden yıkıyordum ama şimdi zor
teşekkür ederim geldiler şimdi annemle başbaşa oturuyoz emineyide uyuttum ohhhh

düşünmem mi.. psıkologum.. çatal karam.. tembel öğrencim.. bugun gıt barı okulaa degısıklık olur.. ya da okul sana gelsın naze .
ooyyyy ooyyy
dersim yoktu, bugün evdeyim; ama yarından itibaren yogun bir hafta beni bekliyor; performansımı merak ediyoruuuum ama okul bana gelseydi hiç fena olmazdı sahiden.

Canlarimmmmmm benim, herbirinize muhtesem guzellikte,saglikli,mutlu,huzurlu,isil isil bir hafta temenni ediyorum.
Canim fmgenccigim,yeni evininin ,sizlere cok buyuk sanslar getirmesini dilerim ,butun kalbimle.
Hepinizi cani-i gonulden opuyorum.

Canim Evrimkuzeycigim benim,dun aksam ,sahsima ozel yazmis oldugun mesaj beni oylesine duygulandirdi ki anlatamam.Oncelikle zarifligin ve nezaketin icin cok tesekkur ederim.Duyarli davranisin kalbime isledi.Kayinvalideni o kadar iyi anliyabiliyorum ki,insaallah benim yapmakta aciz kaldiklarimi diger hanim kardeslerim basarabilirler.Ne elbise,ne taki ne bir lokma yemek hicbir sey beklemiyorum,rabbim sahidim olsun.Saygimla iki elimden geleni eksik etmemeye calisiyorum,zaten yirmisekiz senedir gurbetteyim.Vatanimdan bir gun ayrilacagimi ruyamda gorsem kabus zaannedip kendimi yataktan atardim herhalde.Bir ablam var hayatta arada bir ziyaretime gelebildiler.Kizimin simdilik sifasiz rahatsizligini ,rabbimden emanet dedim,kayitsiz sartsiz kabullendim.Oglum,yavrum bbir melek,hicbir sekilde dertlerime mudahil etmek istemiyorum,zaten yeni evli cok sukur kendini kurtardi.Herseyi ama herseyi goze alarak sonlandirmayi denedim,beni,benden daha degerli varliklarla durdurabildi.Buradan paylasabildiklerim buzdaginin en tepesi,ya diger kisimlari ?En buyuk limanim yuce rabbim ve dualarim.Anneler babalar evlatlarina taht bile alabiyorlar ama ne yazik ki baht alamiyorlar.

aaa bilmiyordum ben bunu o zaman benim günde 3600ğr su içmem lazım

ben gençken teomanın konserine gitmiştim rüya gibiydi karizmada ne demekmiş...

HASİBE nin önöbetçi kaldığı geceler gıbı.. bugun de nobetcı benım galıba topıkte.. gelene gıdene merhaba bugun benden

MAalesef ben yarın hastaneye gideceğim...Aylar önce sağ ayağımı burktum,bugün kırlar da sekerken aynı ayağımı bir güzel yine burktum...
Bakalım ne diyecek...KEsin kilo vermeniz gerek hanfendi diyecek ;(
o Allah'ın emri bütün doktorların ilk dediği şey o zaten

herkese kocaman öpücükler ve iyi haftalar..
bir enkaz halinde geçirdiğim, diyetin tek bir kuralına uyamadığım 1,5 haftanın sonunda stop gülo diyerek durdum o ruh halini noktaladım ve bir pazartesi klasiği olan diyet tazeleme gününe başladım....yarın hazine müsteşarlığı tarafından denetleneceğimizi duymak bile moralimiz bozmadı Çok şükür Rabbime..Evrimkuzeyin dediği gibi hayat çok yaşanılası ve şükredecek çok şeye sahibiz..Teşekkür ederim evrimkuzey
gül abla sabah raporumu verıyorum..
2 tereyağında rafadan yumurta,
3 gün kurusu
6 zeytin
otlu peynir
ve 20 dakıka sonra yeşil çaylı acı biberli iksir
sabah 8:00 gibi kahvaltı bitti bu saat oldu acıkmadım hala..tartılmadım da moralım bozulmasın yenıden dıye..Cuma günü kaldığım yerden devam etme kararı aldım..
Herkese bol eksili sağlık dolu bir hafta dilerim..

Hoşgeldin: gerçi bende uzun zamandır ortalarda yokum ama Bu tembel kocalar yok mu hele onları böyle tembel yetiştiren anneler yok mu!!! Çok kızıyorum. Ben ilk zamanlar mutfağa giremiyordum eşim yapıyordu yemekleri kayınvalide 800 Km öteden derdine düştü her arayışında mutfağa girebiliyor musun artık diye sordu. Gel de sinir olma. Ama şükür eşim öncekine göre daha yardımcı.

Valla Gül abla, sen böyle anlatırken ben sende annemi görüyorum. Sabah 7 de çıkar akşam 6:30 da girerdi. Üç kardeş, hafta sonları hep koşuşturmaca. Yazık hangi birine yetişsin, babam kendi başına çeker giderdi babannemlerin yanına köye. Ama annem biz büyüdüğümüzde görev verirdi benle kız kardeşime, birimiz yerleri siler birimiz toz alırdık Viledayı kullandırmazdı illa eğilip silecekmişiz. Gönülsüz gönülsüz iş yapardık sonra kızardı peşimizden bir daha kendi silerdi sizin gönülsüz yaptığınız işten hayır mı gelir diye Şimdi ne mi oldu. Her birimiz bir yana savrulduk, yolumuzu gözlüyor gelseler de hizmet etsem diye. Haftaya inşallah hep bir arada olacağız 3 günlüğüne, kız kardeşim Batumdan gelecek, erkek kardeşim Eskişehirden ben buradan. Aile bir araya gelecek. Senede 1 en fazla 2 kez toplanabiliyoruz hepimiz. Bir sonraki muhtemelen doğuma olacak :)

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta yine koşuşturmaca, bir sürü iş problemi,falan geçti. Cuma günü bildirim de yapamamıştım sağolsun Kedicik sordu face den msj atıp. Hafta sonu dün kaçamak var Çok önce duymuştum İzmi'e yakın Sığacık diye bir köyde organik köylü pazarı kuruluyormuş. Ne zamandır gitmek istiyordum dün atladık gittik. Bütün İzmir orada aman Allahım. Hınca hınç dolu hava da mis gibi deniz kenarı bahar havası. Neyse daldık pazara küçücük bir alan sebze alanı, Ama sebze namına pek birşey yok, mevsim kıt bir mevsim. İçerlere ilerledik, bildiğiniz börek çörek pazarı, mercimek köfteleri, envai çeşit börek, sarmalar, dolmalar, pişiler, gözlemeler, hepsi ev yapımı teyzeler sıcak sıkcak tepsileri getiriyor, biri gidiyor biri geliyor. Tezgahın önünden geçerken karnımı gören hemen uzatıp bişey veriyor kızım al tadına bak bak kokar hamilesin diye Artık duymazdan geldim, ama dayanılacak gibi değil. Kadıncağızlar iyilik yapıyor ama ben sırt çeviriyorum. Kimbilir arkamdan buna iyilik de yaramıyor dye bir sürü laf etmişlerdir. Neyse eşime dedim bişeyler alalım çok canım çekti, önce mercimek köftesi aldım, diyete uygun doldurdum midemi köfteyle, sonra da 2 kaçamak var
Pazara gittik ama pazar bizi yedi valla Dedim ki şurda hamile hamile gezsen her kesin ikramını kabul etsen bedavadan karnını doyurursun

çok teşekkür ederim. Uygulayalım bakalım inş. sonuç alırız :)
bişey değil,,,kaçamak yapmazsa güzel sonuç alır
Canlarimmmmmm benim, herbirinize muhtesem guzellikte,saglikli,mutlu,huzurlu,isil isil bir hafta temenni ediyorum.
Canim fmgenccigim,yeni evininin ,sizlere cok buyuk sanslar getirmesini dilerim ,butun kalbimle.
Hepinizi cani-i gonulden opuyorum.
merhaba canım

bende sana mutlu, güzel bir hafta dilerim

merhaba canım

toparlanmaya karar verdiğine sevindim,,

KKK da kuruyemiş ve yeşillik eksik olmuş

merhaba canım

nasılsın

bende annen gibi onların yarım yamalak yaptığını beğenmiyorum bişeyi bikaç kere söyleyeceksin hep unuturlar ellerinde cep-pc öncelik hep onlara sonra akıllarına gelirse benim dediğime sıra geliyor onları bekleyene kadar kalkıp ben yapıyorum, büyük kız zaten istanbul da onun işi başından aşkın evde bide köpek var kız okuldan gelene kadar her yeri batırıyor çiş yapıyor, her hafta yorgan yıkıyormuş ortalığı temizlediği köpeği yıkadığı cabası,,,bana gelince dinleniyor bişey isteyemiyorum orada koca evi çekip çeviriyor, bölümüde zor bide ingilizce, okula git gel eziyet, bide abisi var evde kızın canı çıkıyor ...

ne güzel hepiniz birarada,,,annelerin en çok istediği şey,,,biz köpek yüzünden biraraya gelemiyoruz mutlaka biri ona bakmak için kalıyor,,,,kızım geçen gün isyan ediyordu okul tatilinde 3 ay köpek bana kalacakmış ben bakmam diye,,,babası kazakistanda, oğlan ya askere ya yurtdışına gidecek köpek evde yalnız kalamayacağı için kızın başına bende sinir oldum yazında göremeyeceğim kızımı ,,,bi formül bulmak lazım o köpeğe...

ÇİNLİLER NİYE SICAK SU İÇER?

Çine gitmiş olanlar iyi bilir, özellikle yaşlı Çinliler yanlarında sürekli bardak tipi termoslarda sıcak su, çay taşırlar. Kışın soğuk günlerde, hatta bunaltıcı yaz sıcaklarında bile hep sıcak su içerler. Çin restoranlarına gittiğinizde de masanıza ilk gelen bu hafif çayımsı sıcak su’dur. Peki Çinliler neden sürekli sıcak su içer? Vücudumuz için gerekli olan şeylerin %99′unu midemiz sayesinde alıyoruz. Yediklerimiz bizi fiziksel ve ruhsal olarak o kadar çok etkiliyor ki acı yememiz bizi daha agresif, tatlı yememiz ise bizi daha mutlu yapıyor. Hatta bu yüzden bilim adamları midemiz için 2.ci beynimiz diyorlar.
Midemize en iyi gelen şey ise sıcak su. Peki sıcak su bizim için neden iyi? İşte binlerce yıldır bunun farkında olan Çinliler de her fırsatta sıcak su içiyor. Midemiz vücudumuzun için bir nevi “fırın” işlevi görüyor. Midemiz yediklerimizi bakteri ve enzimlerle eritmek için ilk önce uygun ısıya getiriyor, yani tekrar ısıtıyor. Soğuk su içmek ise midemizin daha fazla enerji harcamasına neden oluyor. Ve yanında alınan diğer besinlerin sindirimini de zorlaştırıyor. Özellikle yağlar soğuk suda çok daha zor çözünüyor. Çinliler ise yemekten önce ve sonra sıcak su içerek midelerinin extra efor sarfetmesini engelliyor. Çinliler soğuk içecekler içtiğiniz veya soğuk besinler yediğiniz zaman içsel organların daha fazla büzüldüğüne, mevcut problemleri daha da kötüleştirdiğine inanıyor.
Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı SICAK suda yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir. Sıcak su sistemimizi temizler.

SICAK SUYUN Faydaları :

1 – Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 – ıç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir,daha derin nefes almanızı sağlar.
3 – Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 – Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 – Kabızlığı giderir.
6 – Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ilebirleştirilirse, yağ yakmak için hiper – oksijenlenme sağlar.
7 – Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.

NE KADAR ıÇMELı? NE KADAR SICAK OLMALI? NE KADAR SIK ıÇMELı

Günce 3 kez 1 fincan için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir. Denemeye ne dersiniz? Sabah kalktığınızda siz de güne sıcak su içerek başlamayı deneyin ve vücudunuzun nasıl tepki verdiğini kendiniz deneyimleyin. Eğer sıcak suyun tadı hoşunuza gitmiyorsa İçine biraz zencefil, limon, portakal yada kivi dilimi katarak suyunuzu tadlandırabilirsiniz. Yada direkt Çin usülü yeşil çay içebilirsiniz.

canım özlettin kendini yeni evinde sağıkla huzurla oturursunuz inşallah
herşeyi tek başına yapınca çok yormuşsun kendini ama değmiştir sonuca

Bende özledim hepinizi teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinde inşallah...değdi değdi kutu gibi oldu çok yoruldum ama inangözüme gelmedi

Oyyy oyyy bi kutuları bantladı o kadar.. bi de ustayla olan işleri... bide diyokivalla helal olsun tek başına hallettin bi evi
Yaptırsam arkasından bide ben dolaşıyorum.. hiç değilse tek başıma rahat rahat toplarım dedim onunda işine geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…